- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΩΡΑ!!!!!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Τί έγινε με το φεγγάρι; ![]()

ο πρώτος, με διάμετρο 2 περίπου φορές αυτή του φεγγαριού, σε χρώμα κίτρινο.
Ο δεύτερος με διάμετρο 3 φορές το φεγγάρι σε χρώμα πράσινο.
Ο τρίτος με διάμετρο 4 φορές το φεγγάρι σε χρώμα μπλε.
Έμοιαζε λιγάκι με ουράνιο τόξο στο σκοτάδι, που κύκλωνε το φεγγάρι.
Εκπληκτικό θέαμα.
Έβγαλα κάποιες φωτογραφίες, αλλά όχι με πολύ καλή μηχανή, οπότε δε φαίνεται το πανέμορφο αυτό φαινόμενο τόσο καλά, όσο εάν το έβλεπε κανείς από τον ουρανό της Αθήνας εκείνη την ώρα.

κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
πράγματι αυτό το φαινόμενο οφείλεται στην υγρασία της ατμόσφαιρας
και ονομάζεται άλως του φεγγαριού... όμως το σημαντικό είναι να
μπορούμε κάθε φορά να περνάμε την ματιά μας πέρα από την
επιστημονική εξήγηση των φαινομένων και ζούμε την ομορφιά της
στιγμής!
λένε πως beauty is in the eye of the beholder.... ![]()
Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
Δεν ξέρεις πόσο είχα στεναχωρηθεί μικρούλα όταν ήμουν και μου αποκάλυψαν πως το ουράνιο τόξο είναι ένα φυσικό φαινόμενο.
Είπανε πως δεν υπάρχει θησαυρός (κατά την παράδοση, στην άκρη του ουράνιου τόξου υπάρχει ένας θησαυρός), μα ξέχασαν να αναφέρουν πως το ίδιο το ουράνιο τόξο και τα συναισθήματα που σου δημιουργεί, είναι ο πραγματικός θησαυρός που κρύβει...
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
φωτίζει, κουβεντιάζει με τα φωτισμένα μυαλά, χαμογελά σε κατάσταση έκστασης, ψιθυρίζει στίχους μοναδικούς και στροβιλίζεται μεθυσμένα μέσα στα μάτια που αγαπάμε...
Ποιητικά...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
Αχ Λεβάν Λεβάνα μου πως μαγνητίζεις τους ανθρώπους!

Ε.Ο. Ανδρομέδιος ]+[ http://andromedios.blogspot.com
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Συμφωνώ!
Δεν ξέρεις πόσο είχα στεναχωρηθεί μικρούλα όταν ήμουν και μου αποκάλυψαν πως το ουράνιο τόξο είναι ένα φυσικό φαινόμενο.
Είπανε πως δεν υπάρχει θησαυρός (κατά την παράδοση, στην άκρη του ουράνιου τόξου υπάρχει ένας θησαυρός), μα ξέχασαν να αναφέρουν πως το ίδιο το ουράνιο τόξο και τα συναισθήματα που σου δημιουργεί, είναι ο πραγματικός θησαυρός που κρύβει...
Ειναι η πρωτη φορα που συγκινουμαι εδω στο εσωτερικα, ειλικρινα.
Δεν ξερω τι θα απαντησουν οι αλλοι Αμαλια, αλλα εγω σε εκτιμησα ακομη περισσοτερο (χρειαζοσουν βεβαια καποια ωθηση![]()
)
quote:
Δεν ξέρεις πόσο είχα στεναχωρηθεί μικρούλα όταν ήμουν και μου αποκάλυψαν πως το ουράνιο τόξο είναι ένα φυσικό φαινόμενο
Aυτά παθαίνει κανείς οταν μεγαλώνει![]()
Κάτι ξέρω και εγώ που παραμένω μονίμως ενα μικρό παιδάκι
Ενα μικρό παιδάκι.. που το φόβιζε η θέα του φεγγαριού.. και τα βράδια κρυβόταν στα στενά σοκάκια της γειτονιάς του οπου περίμενε πότε το φεγγάρι δεν θα τον βλέπει ωστε να περάσει τα σοκάκια...
Αργότερα βέβαια με το φεγγαράκι.. έγινα φίλος.. τώρα φυσικά δεν το φοβάμαι.. φοβάμαι ομως να μεγαλώσω..![]()

quote:quote:
Δεν ξέρεις πόσο είχα στεναχωρηθεί μικρούλα όταν ήμουν και μου αποκάλυψαν πως το ουράνιο τόξο είναι ένα φυσικό φαινόμενοAυτά παθαίνει κανείς οταν μεγαλώνει
Κάτι ξέρω και εγώ που παραμένω μονίμως ενα μικρό παιδάκι![]()
Ενα μικρό παιδάκι.. που το φόβιζε η θέα του φεγγαριού.. και τα βράδια κρυβόταν στα στενά σοκάκια της γειτονιάς του οπου περίμενε πότε το φεγγάρι δεν θα τον βλέπει ωστε να περάσει τα σοκάκια...
Αργότερα βέβαια με το φεγγαράκι.. έγινα φίλος.. τώρα φυσικά δεν το φοβάμαι.. φοβάμαι ομως να μεγαλώσω..
Ποσο σ΄αγαπω....!!
Ετσι δεν λεει και η ποιητρια (και αοιδος);
quote:
Ειναι η πρωτη φορα που συγκινουμαι εδω στο εσωτερικα, ειλικρινα.
Χαίρομαι angi, που και όταν μιλάμε γι' αυτό, το ουράνιο τόξο μπορεί ακόμα να μας συγκινεί...
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
quote:quote:
Δεν ξέρεις πόσο είχα στεναχωρηθεί μικρούλα όταν ήμουν και μου αποκάλυψαν πως το ουράνιο τόξο είναι ένα φυσικό φαινόμενοAυτά παθαίνει κανείς οταν μεγαλώνει
Κάτι ξέρω και εγώ που παραμένω μονίμως ενα μικρό παιδάκι![]()
Αργότερα βέβαια με το φεγγαράκι.. έγινα φίλος.. τώρα φυσικά δεν το φοβάμαι.. φοβάμαι ομως να μεγαλώσω..MEINE KAI ΛΙΓΟ ΠΑΙΔΙ...
ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...ΑΡΚΕΙ Η ΠΑΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
Το λέει κι ο ποιητής
ακόμα και όσοι ξεχάσαν την όμορφη αγνότητα
και γίνανε πεζοί και υπερόπτες...
Ανοίγουν την καρδιά οι διακόπτες
αυτής της αρετής,
που σέβεται του χρόνου μας την άφθονη πληρότητα
αρκεί μόνο η απλότητα...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-PIXELDREAM.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-PIXELDREAM.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
quote:
ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ
Γιατί βγήκε κανείς?![]()
quote:
MEINE KAI ΛΙΓΟ ΠΑΙΔΙ...
ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...
Εσπασα
το κεφάλι μου για να καταλάβω τι εννοείς αλλά τίποτα.. τι θα είναι προς όφελος μου