- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.( Λόγοι-Αιτίες ) Νο 2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:Ο Σόιμπλε είναι η ελπίδα όλων των δραχμιστών
Τον παπ-άριο τον Σόιμπλε να δούμε πως θα ξεφορτωθούμε τώρα...
Παρεπιπτόντως δεν είναι θέμα δραχμής ευρώ η γιεν. Πλέον είναι θέμα επιβίωσης ενός έθνους.
Προσωπικά ποτέ δεν αγάπησα τα λεφτά, και ούτε αυτά εμένα.
quote:
Ο Σόιμπλε είναι η ελπίδα όλων των δραχμιστών
Λάθος, οι ευρωλάτρες είναι αυτοί που θέλουν πάση θυσία το νόμισμα του Σόιμπλε, το βάζουν πάνω απο όλα αρνούμενοι με φανατισμό να εξετάσουν οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική περίπτωση έστω σαν ιδέα. Στην δραχμή δεν πρόκειται να πάμε επειδή δεν έχει τον τελευταίο λόγο ο Σόιμπλε παίζει και αυτός όμως το στημμένο παιχνίδι του αλλά ο τελικός στόχος είναι ευρώ και ασταμάτητα μνημόνια.
Λέει από την αρχή που βγήκε στην εξουσία "Οι Ευρωπαίοι δε σέβονται τη δημοκρατία"
"Οι Ευρωπαίοι έχουν παράλογες απαιτήσεις"
Πέντε μήνες τους ανεβοκατεβάζει στις Βρυξέλλες με τις άθλιες προτάσεις Βαρουφάκη οι οποίες ξέρουν οτι δεν θα περάσουνε.
Φτάνει ο κόμπος στο χτένι, αποφασίζουν να επανέλθουν στις διαπραγματεύσεις με πραγματικές προτάσεις, αλλάζοντας τον Βαρουφάκη.
Πλέον όμως οι δανειστές δεν τους εμπιστεύονται και κανένας δεν θέλει να δώσει τα χρήματά του στην Ελλάδα και μετά απο 6 μήνες να τραβάει πάλι τα ίδια.
Οι ευρωπαϊκές χώρες κοιτώντας το συμφέρον τους θα ζητήσουν ένα κυβερνητικό σχήμα που να είναι αξιόπιστο.
Ταυτόχρονα θα ζητήσουν ακόμα σκληρότερα δημοσιονομικά μέτρα για να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε τους 5 μήνες αλλά και ως εγγύηση οτι η κυβέρνηση έχει τη πρόθεση να ανοίξει μύτες.
Κάπού σε αυτό το σημείο είναι που εκπληρώνεται η.. προφητεία.
Βασικοί πυλώνες της κοσμοθεωρίας του έλληνα:
1) Όλες οι κυβερνήσεις που εκλέξαμε εφάρμοσαν κατά γράμμα τις συμφωνίες που έκαναν με τους δανειστές. Άρα έχουμε κάθε ηθικό δικαίωμα απέναντί τους.
2) Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι μια αξιόπιστη κυβέρνηση η οποία όλο αυτό το διάστημα έχει κρατήσει μια εντιμότατη στάση απέναντι στους δανειστές. Άρα και πάλι έχουμε κάθε ηθικό δικαίωμα απέναντί τους.
Και τώρα το αποκορύφωμα της λογικής: αφού δεν μπορούμε να ξεφύγουμε απ' τη ντροπή και τη ξεφτίλα μας, η καλύτερη λύση είναι να πάρουμε ένα όπλο και να αυτοκτονήσουμε (πτώχευση).
Edited by - Πύρινος on 12/07/2015 10:39:06
quote:
Φτάνει ο κόμπος στο χτένι, αποφασίζουν να επανέλθουν στις διαπραγματεύσεις με πραγματικές προτάσεις,
Με τι;;;; Το ξεπούλημα το θεωρείς πρόταση δηλαδή; Φίλε μου ΔΙΑΒΑΣΕΣ τι λέει αυτή η πρόταση; ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ μήπως εν τέλει είσαι κινέζος και τρολλάρεις τα ελληνάκια;
quote:
Οι ευρωπαϊκές χώρες κοιτώντας το συμφέρον τους θα ζητήσουν ένα κυβερνητικό σχήμα που να είναι αξιόπιστο.
Καλή φάση που να τρέχουμε να ψηφίζουμε, δημοκρατικά πράματα.
Εγώ λέω να μας πετάξουν και στη θάλασσα.
Τελικά σέβονται τη δημοκρατία.
Ρε Πύρινε δεν ντρέπεσαι που τα λες αυτά; Δηλαδή λίγη τσίπα δεν;
Φίλε ο Γερμανός που δεν μου στέλνει τον Χριστοφοράκο δεν θα μου πουλάει εμένα πνεύμα καθαρότητας.
Φίλε πες την αλήθεια, δεν είσαι έλληνας έτσι δεν είναι; Αγαπημένο μότο σου το "βΑστα Σόιμπλε;"
Που θα βρίσκεις λεφτά για το κράτος εκτός φόρων σε μια πλήρως ιδιωτικοποιημένη κοινωνία, πουλημένη σε ιδιώτες ξένων συμφερόντων, με μισθούς 500 ευρώ, μέσο όρο ηλικίας 50 και ανεργία στο 40%;
Τι δυνατότητες ανάπτυξης έχει μια τέτοια κοινωνία αν στραβοξυπνήσει ο Σόιμπλε μια μέρα και μας στείλει για βρούβες;
Επειδή μίλαγες για αυτοκτονίες σε ξαναμαναρωτάω.