- Ανακοίνωση: "Καινούργιος Συντονιστής - Agnostic" - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:allzzaro μαζι βγαινουμε στη συνταξη ?? εγω βγαινω τον Νοεμβρη και δεν ειμαι στα ταμεια που αναφερης
Εγώ φεύγω του χρόνου με 35ετία ανευ ορίου ηλικίας..
Αν είσαι στα ειδικά ταμεία (ΔΕΚΟ-ΜΜΕ-ΔΗΜΟΣΙΟ) και είσαι πρίν το 1983 σε καλύπτει, πρός το παρόν φυσικά και στο Δημόσιο μάλιστα σου αναγνωρίζει και τα χρόνια του στρατού ανευ ορίου ηλικίας.
Για ξαναψάξτο
quote:
noema:
- τωρα το προσεξα simori ...
- τι υπογραφη !!!
- Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ !!!
- η εικονουλα βεβαια , δεν μπορει να λεει ''ΟΣΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ''
- ευχομαι να ξερεις πολυ πολυ πολυ καλα τι λεει η υπογραφη σου ...
- και σου ευχομαι παντα τα αναλογα της να προηγουνται αυτης ... στα οσα τουλαχιστον απο την καλημερα μας κι' υστερα θα καταγραφεις ...
- χαιρε ...
Σε χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου noema και ευχαριστώ για τις ευχές, αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω δύο πράγματα:
γιατί πιστεύεις πως δεν συνάδει η εικονούλα με την υπογραφή μου, εκτός αν θέλεις να πεις κάτι άλλο που εγώ δεν κατάλαβα?
και δεύτερον, γιατί όσα "ΘΑ" καταγράφω??

THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND
quote:..Εγώ προτείνω να γίνεται παρέμβαση στα μηνύματα αυτά, αναγνωρίζοντας το περιεχόμενο τους ως ρατσιστικό.. προς την τρίτη ηλικία..
τώρα και εσύ θα πρέπει να πράξεις αναλόγως και να μην παρασύρεσαι απο τα πικρόχολα σχόλια ορισμένων που με αποκαλούν κάπως μεγάλο..
και τα μέλη να τιμωρούνται με εβδομαδιαίο κλείδωμα του λογαριασμού τους!
quote:
Εγώ φεύγω του χρόνου με 35ετία ανευ ορίου ηλικίας..
Κάτσε ρε Αλζάρο, εγώ στα πλην πέντε μου ούτε πανεπιστήμιο δεν είχα μπει και εσύ είχες πιάσει και δουλειά;;
Μάλλον λάθος ηλικία θα θυμάμαι...
quote:Άντε ρε, οργανώστε κάνα παρτάκι οι δυό σας να το γιορτάσετε... Άσε που, σε τέτοιες ηλικίες δύο μοναχικά αγκούρια δύσκολα επιβιώνουν μόνα τους. Σκεφτείτε το να συζήσετε...
allzzaro μαζι βγαινουμε στη συνταξη ??
Να, ο Αλλζζάρο που ξέρει απο βότανολογία θα φυτεύει στο κήπο και γενικά θα φροντίζει για τη ντελικασιόν του σπιτιού(και της σχέσης)..
εσύ Πάντι που είσαι η μπρουτάλ πάουερ θα κλαδεύεις ότι φυτεύει ο συνάγκουρος και θα φέρνεις και τη κοπριά με τη νταλίκα..
Τώρα, όσον αφορά τα πιάτα και τη καθαριότητα... Καλύτερα ενώστε τις συντάξεις σας και πάρτε μια κοπέλα
Και στον ελεύθερο σας χρόνο θα μπορείτε να συζητάτε για τον πόλεμο...
Αντε ρε πάλι έλυσα όλα σας τα προβλήματα![]()
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 17/09/2010 01:51:27
quote:φιλε μου σωστος οταν ομως δεν γνωριζης ? αντι για συνταξιμα πληρωνα κατι αλλα του χρονου ειναι η εισπραξη
panti κομματάκι χλωμό το βλέπω για να φύγεις
Για ξαναψάξτο
quote:χα χα χα !! DR μ'αρεσε οπως το εγραψες αλλα δεν γεινεται , στο παρτι καλεσμενος και συ , δεν ξερω για τα αγγουρια τη κανουν, παντος εγω ειμαι στο ανθος της δευτερης ηλικιας
Άντε ρε, οργανώστε κάνα παρτάκι οι δυό σας να το γιορτάσετε... Άσε που, σε τέτοιες ηλικίες δύο μοναχικά αγκούρια δύσκολα επιβιώνουν μόνα τους. Σκεφτείτε το να συζήσετε...
Να, ο Αλλζζάρο που ξέρει απο βότανολογία θα φυτεύει στο κήπο και γενικά θα φροντίζει για τη νελικασιόν του σπιτιού..
εσύ Πάντι που είσαι η μπρουτάλ πάουερ θα κλαδεύεις και θα φέρνεις τη κοπριά με τη νταλίκα,
και τώρα, όσον αφορά τα πιάτα και τη καθαριότητα... Καλύτερα ενώστε τις συντάξεις σας και πάρτε μια κοπέλα
Και στον ελεύθερο σας χρόνο θα μπορείτε να συζητάτε για τον πόλεμο...Αντε ρε πάλι έλυσα όλα σας τα προβλήματα
quote:
πληρωνα κατι αλλα του χρονου ειναι η εισπραξη με αντιλαβού ? και καθομαι και 10 χρονια οπως προείπα αλλιως χαραξα την ζωη μου ισως καποια μερα πιουμε κανα καφε με τσιγαρο και τα πουμε
φιλε μου σωστος οταν ομως δεν γνωριζης ? αντι για συνταξιμα
Με το νέο ασφαλιστικό για να βγεί κάποιος σε σύνταξη θα πρέπει να είναι και 58 ετών. Αν δεν είναι δεν βγαίνει. Η μειωμένη πλέον δεν ισχύει.. τσεκαρισμένα πράγματα panti. Και 10.500 για το 2010 10.800 για το 2911. Εκτός αν ανήκεις στα ειδικά ταμεία.
Καφεδάκι και τσιγαράκι
quote:
Κάτσε ρε Αλζάρο, εγώ στα πλην πέντε μου ούτε πανεπιστήμιο δεν είχα μπει και εσύ είχες πιάσει και δουλειά;;
Μάλλον λάθος ηλικία θα θυμάμαι...
Πάλι με τις ηλικίες.. μπαααα...
Κοίτα, ξεκίνησα να κολλάω ένσημα το 1972.
Εχω λοιπόν 35 χρόνια.
Στο ταμείο μου με βγάζουν σε σύνταξη οταν έχω 35 χρόνια χωρίς όριο ηλικίας. Με το νέο ασφαλιστικό δεν με πειράζει και δεν πειράζει οσους εχουν προσληφθεί πρίν το 1983. Αυτό βέβαια θα αλλάξει λίαν συντόμως γιατί στα ταμεία δεν υπάρχει ούτε ευρώ..
quote:σωστος σου ειπα ,δεν διαφωνω απλα απο ταμειο εξωτερικου θα εισπραξω ,αλλιως ηταν εκει, ασχετο το οριο ηλικιας ,σημασια εχει η εισπραξη
Με το νέο ασφαλιστικό για να βγεί κάποιος σε σύνταξη θα πρέπει να είναι και 58 ετών. Αν δεν είναι δεν βγαίνει. Η μειωμένη πλέον δεν ισχύει.. τσεκαρισμένα πράγματα panti. Και 10.500 για το 2010 10.800 για το 2911. Εκτός αν ανήκεις στα ειδικά ταμεία.
Καφεδάκι και τσιγαράκι
Σημερα μου ήρθε!
- καλημερα σου simori , και μερα καλη σε ολους στην ''αγορα συζητησεων'' του χωρου εδω ...
- καποτε συνηθιζαμε να ''κλεινουμε'' τις μικρες ή μεγαλες μας επιστολες , ακομη και σε τηλεγραφηματα , με 'Κεινα τα ΠΑΛΑΙΟΗΘΙΚΟΛΟΓΑ , οπως ...
- ... σε χαιρετω , ο απο καρδιας φιλος σου γιαννης ...,
- ... με εκτιμηση και κατανοηση ...,
- ... ευχομαι να 'σαι παντα καλα ...,
- ... ευχαριστω για τα καλα σου λογια ...,
- ... περιμενω με ανυπομονησια για τα καλα σου νεα ... ... ...,
- με τον καιρο και εξεληκτικα , η αλληλογραφια [το γραφουμε ο ενας στον αλλον], πηρε την μορφη του καθημερινου και μαλλον συντομου διαλογου , της εκθεσης ιδεων και γνωσης μας , την ανταλλαγη αποψεων επι γενικων και ειδικων θεματων και την δηλωση των θεσεων των συνομιλουντων , κυριως και ως επι το πλειστον ... ο δε μικρος ''Επιλογος'', [ας τον λεω ετσι], ή ''η Υπογραφη μας'' ,
- αντικατασταθηκε , απο ''μονιμα'' υποδηλωτικα της αντιληπτικης μας και του υποβαθρου της αυτοεαυτοδιαθεσης μας , που κατα βαση σκιαγραφουν και παραπεμπουν , στο Ηθος και την Υφη του δημοσιου χαρακτηρα που επιλεγουμε για το ατομο μας ...
- σε ''γενικες'' γραμμες παντα , Ετσι ειναι ...
- τωρα ,
- για το αν συναδει η Εικονουλα με την Υπογραφη σου [κατ' εμε] η εικονα , ειναι Μικρη και Δυσδιακριτη , σε σχεση με το Ρημα [Υπογραφη]... ''Η ΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΕΣ ΜΑΣ'' , ή οπως το γραφεις εσυ , ''THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND'' ... που ειναι Μεγαλο σε σημασια και Ευδιακριτο στους συνειδητοποιημενους ...
- δεν θα ηθελα ''να βγει'' κατι λιγοτερο απο το αγαθο και φιλικο , σε οσα σου σημειωσα χαιρετωντας σε εστω και με την δυσλεκτικοτητα μου , [τι να κανουμε τωρα , την παλευω]... ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΕΞΑ , τα με κεφαλαια ... IN MIND THE REVOLUTION FOR THE TRUE , στον Επιλογο Υπογραφη σου ...
- το οτι ευχομαι , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Αναλογα της Υπογραφης σου Οσα προηγουνται αυτης , [οσα αναφερεις και αναφερεσαι και γραφεις και καταγραφεις και καταγραφονται και τα προσεχει δηλαδη δηλαδη ο Αλλος μετα ,[εγω εν προκειμενω και βεβαια και αλλοι]...
- ειναι περισσοτερο , Διακριτικος και Φιλικος Χαιρετισμος , για την λιγη Ξεχωριστοτητα που θελησα να διακρινω στον ανθρωπο simori, ΠΙΣΩ απο την Εικονουλα και τον αρκετα τολμηρο μα και αναλογο των καιρων , Επιλογο ή Υπογραφη Του ...
- θελω να προσθεσω στον καλημερισμο μου , πως ,
- το Ονομα της Φιλιας Εκεινης , που μπορει και να ορκιστει ο ανθρωπος καποτε σ' Αυτην , ειναι απεριγραπτα Μεγαλο , αμα και Αρχιναει απο τα Ενστικτα του ...
- και βεβαια βεβαια καλημερα σου ,
- Κανουμε κοπο για να Κανουμε φιλους ...
- μην δωσεις ομως Περισσοτερη σημασια απο την Αρκετη , στην καλημερα μου σε σενα ...
-
Edited by - noema on 17/09/2010 13:32:31
Edited by - noema on 17/09/2010 13:35:45
quote:
''Η ΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΕΣ ΜΑΣ'' , ή οπως το γραφεις εσυ , ''THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND''
Θα μου επιτρέψεις να εκφράσω τη γνώμη ότι αν κάποιος προσπαθεί να αντιληφθεί την αλήθεια με τον νού, είναι σαν να προσπαθεί να μυρίσει με τη γλώσσα..Bu that's just me
Και επίσης μία εσωτερική επανάσταση που λαμβάνει χώρα μόνο στον νού(αν υπάρχει τέτοια επανάσταση) τότε είναι καταδικασμένη να αποτύχει γιατί πολύ απλά ο άνθρωπος δεν είναι μόνο νούς. Για την ακρίβεια αν ήταν μόνο νούς τότε δεν θα ήταν άνθρωπος αφενός και αφετέρου ούτε θα υπήρχε ούτε θα είχε λόγο ύπαρξης.
Θα θεωρούσα πιο σωστή τη φράση "Η ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΜΠΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ" Κάπως έτσι...
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 17/09/2010 13:53:56
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 17/09/2010 13:54:37
quote:
σωστος σου ειπα ,δεν διαφωνω απλα απο ταμειο εξωτερικου θα εισπραξω ,αλλιως ηταν εκει, ασχετο το οριο ηλικιας ,σημασια εχει η εισπραξη τα δικαιουμαι .
Τα ίδια ισχύουν και για τους ασφαλισμένους στα κράτη της ΕΕ.
Έκεί για να πάρεις σύνταξη μειωμένη εννοείται θα πρέπει να έχεις 7.500 ένσημα και όριο ηλικίας 55.
Οποιος ενδιαφέρεται και βρίσκεται κοντά στο όριο αυτό έχω τις εγκυκλίους του υπουργείου ας μου στείλει μαιλ να πληροφορηθεί.
Για οσους ενδιαφέρονται μπορούν να αναγνωρίσουν πλασματικά χρόνια σπουδών ανεργίας ανατροφής παιδιών θητείας κλπ.
Για να αναγνωρίσει κάποιος πλασματικά χρόνια θα πρέπει να ανήκει στην κατηγορία αυτή που φεύγουν με 40 χρόνια δλδ με τον νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Αυτοί που φεύγουν με το παλιό σύστημα δεν μπορούν να αναγνωρίσουν πλασματικά χρόνια.
Το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο είναι μια ταφόπλακα πολύ καλά μελετημένη και ωφελιμένοι είναι μόνον αυτοί που έχουν προσληφθεί πρίν το 1983, ταυτόχρονα έχουν θεμελιώσει δικαίωμα σύνταξης εως το 2010 και ανήκουν στα ειδικά ταμεία που έχουν συγχωνευθεί με το ΙΚΑ.
Κάποιες ελαφρύνσεις υπάρχουν μόνο σε αυτούς που κολλούν τα λεγόμενα ``βαρέα`` οπου εκεί ισχύει το 7.500 και όριο ηλικίας 55 για τις γυναίκες μόνο.. Αυτό ισχύει μέχρι το 2010 και προοδευτικά κάθε χρόνο αυξάνει και το όριο ηλικίας και ενσήμων.
Ευχομαι pandi να είναι οπως τα λές γνωρίζω πολύ καλά μετά το 2011 ολοι θα πάνε στα 65.
Επίσης γνωρίζω πολύ καλά οτι έχουμε δεσμευτεί, έχουμε υπογράψει στο ΔΝΤ οτι και οι συντάξεις θα μειωθούν,όλες οι συντάξεις κατά 30%.
Απλά το καθυστερούν λόγω των εκλογών.Μετά τις εκλογές θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι. Σε ενα εκατομμύριο προβλέπονται οι άνεργοι ενώ το δημόσιο θα μειωθεί στο 50%.
Οι συνέπειες θα είναι τεράστιες ο πολίτης δεν έχει αντιληφθεί το μέγεθος της καταστροφής και πολύ φοβάμαι οτι ``θα του πέσει ο ουρανός στο κεφάλι`` μα τον τουτάτη..![]()
Αντε περαστικά μας...![]()
quote:Οι συνέπειες θα είναι τεράστιες ο πολίτης δεν έχει αντιληφθεί το μέγεθος της καταστροφής και πολύ φοβάμαι οτι ``θα του πέσει ο ουρανός στο κεφάλι`` μα τον τουτάτη..
Αντε περαστικά μας...
Μπράβο my Captain,
απ'τα πιο εύστοχα και
δυστυχώς αληθινά,
που διάβασα!!!
Ναι,ο ουρανός στο κεφάλι!!! 
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Edited by - kapodistria on 17/09/2010 16:31:20
Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου,
και για τις ευχές, ήσουν απόλυτα κατανοητός και ανταποδίδω ολόψυχα ευχές για ένα όμορφο απόγευμα...
quote:
Κανουμε κοπο για να Κανουμε φιλους ..............
Η φιλία χτίζεται κάθε μέρα, όμως είναι τόσο όμορφο όταν νιώθεις πως υπάρχει μαγεία μέσα σε αυτούς τους άχαρους καιρούς που ζούμε.
Η φιλία είναι ένα μέρος μαγικό αλλά δεν χτίζεται δια της μαγείας!!![]()

μοναξιάς του ανθρώπου....Υπάρχει ακόμη αυτό που δεν αγοράζεται, αυτό που υπάρχει μόνο του.....
Και φυσικά, με τη σειρά μου, καλή συνέχεια με τον φίλο Agnostic,
και την αναβάθιμση του,σε ρόλο διαχειριστή, που πιστευω, ότι θα ασκήσει άψογα....

Σε περιμένει πολύ δουλειά στο τόπικ για τη μεσαία τάξη..
quote:quote:
''Η ΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΕΣ ΜΑΣ'' , ή οπως το γραφεις εσυ , ''THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND''
Θα θεωρούσα πιο σωστή τη φράση "Η ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΜΠΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ" Κάπως έτσι...
-
- χαιρε γειτονα ...
- ''ή και ο νους στην Ζωη , ή στις Πετρες και η Ζωη και ο νους'' , το ταιριαξα εγω , και μαλιστα το εκανα θεμα σε Αλλη Αγορα , και ακομη πηγαινει ...
- βεβαια ειναι ξεκαθαρισμενο και κατασταλαγμενο , πως μιλαμε ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Εκεινο Πνευμα , το της Κοινης αντιληψης και αποδοχης ...
- Εκεινο που εχει ο ανθρωπος ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ καποια ωρα , και μπορει να συννενοηθει ο Ενας με τον Αλλον για τις Κοινες τους Αναγκες και για τα υπερ και τα κατα μεταξυ τους ...
- σιγουρα θα μπορουσε να το διατυπωσει καποιος και ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ οπως λες , ή ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΤΕΡΑ ...
- αν μαλιστα , το οτι αφορα στον νου του ανθρωπου που λογαριαζουμε Εδω , το διαχωρισουμε απ' την αρχη , ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ''στα εντος της κεφαλης μας κυτταρα'' , θα μπορουσαμε να πουμε πως , ΑΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΝΟΥ , ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ ... και ΑΜΑ ΝΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ , ΤΑ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ...
- θαρρω ομως γειτονα , πως το θεμα που παει να ανοιχθει , ειναι σε topic φιλοφρονησεων και καλοσορισματων ...
- καλησπερα σου παντος ...
-
ξαναδιαβάζω, όπως και τη φίλη simori...Τι λέω; όλους.....Εδώ μού
λειψε, ο ...Μακεδών.....