- Θεωρίες Κινέζικης Συνωμοσίας - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
το ζωδιο μου ειναι...Τεχνη, Δημιουργια!

"Carpe diem, qua minimum credula postero..."
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Τα άλλα παιδιά ίσως να ξέρουν καλύτερα όμως θα προσπαθήσω να σου απαντήσω μιας και αυτά τα δύο ζώδια τα έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση!
Ωροσκόπος σε αντίθεση με τον Ήλιο.Γεννήθηκες στη δύση του Ήλιου και αυτό σημαίνει ότι δείχνεις το αντίθετο από αυτό που είσαι.
Είσαι λοιπόν ένα ξεγέλασμα,μία πλάνη...Εντάξει πλάκα κάνω.
Ο ωροσκόπος στον Κριό δείχνει ότι η εξωτερική σου εικόνα είναι δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση,όμως μέσα σου έχεις κάποιες ανασφάλειες λόγω Ζυγού,ανασφάλειες σχετικά με το πώς φαίνεσαι στους άλλους και τί εντύπωση τους προξενείς.
Μία βασική αντίθεση είναι ότι ο Ζυγός είναι συνήθως αναποφάσιστος ενώ ο Κριός αποφασιστικός.Επιπλέον ο Ζυγός θέλει να μοιράζεται και να συνεργάζεται ενώ ο Κριός είναι πιο ατομιστής.Πάντως και τα δύο ζώδια θέλουν να προβάλλονται αλλά με διαφορετικό τρόπο ο καθένας.
Το σίγουρο είναι ότι είσαι παρορμητικός χαρακτήρας που σημαίνει ότι οι αποφάσεις που παίρνεις είναι συνήθως προιόν παρόρμησης.
Φέτος είναι η καλή σου χρονιά λόγω του περάσματος του Δία από το Ζυγό.Ο Δίας θεωρείται ο "ευεργέτης" του ζωδιακού και φέρνει τύχη,εσωτερική δύναμη και καινούριες δραστηριότητες και σχέσεις.Πάντως όπου να'ναι γίνεται ανάδρομος που σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφύγεις κάποια ρίσκα.Το καλοκαίρι θα ξαναγίνει ορθόδρομος.
Αυτά.
Υπάρχει κανείς εδώ;;;
Υπάρχει κανείς να μου κάνει μια ανάλυση;
Είμαι ΖΥΓΟΣ, με Ωροσκόπο;;;
Και αν έχω ωροσκόπο Σκορπιό όπως βρήκα κάπου;
Ιδέα δεν έχω από αυτά.
Θα με υποχρεώσετε!
23 ΣΕΠΤ. 22 ΟΚΤΩ.
ΚΟΜΨΟΙ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ.
ΙΔΕΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΛΕΠΤΟΙ.
ΠΕΤΡΑ ΧΡΥΣΟΛΙΘΟΣ
ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ.
ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΙ ΦΥΣΙΚΑ
ΣΤΟΙΧΕΙΟ Ο ΑΕΡΑΣ.
ΖΩΔΙΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ
ΕΞΑΡΣΗ ΚΡΟΝΟΣ
ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΑΤΟΜΑ
ΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΣΟΡΡΟΠΩ.
ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΑ ΤΟ ΣΜΑΡΑΓΔΙ.
ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ.
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---
ΑΠΟ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.
ΟΙ ΑΝΗΚΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΖΩΗΡΟ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΙΟ ΣΥΝΑΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ.
ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.
ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---
τι μπορειτε να μου πειτε?
quote:ΩΠΑ! ΟΙ ΖΥΓΟΙ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ διεκδικώντας αυτά που πιστεύουν ότι τους ανήκουν. Απλά είναι ήρεμοι χαλαροί. Πάρτε γιά παράδειγμα τον Μαχάτμα Γκάντι. ΄Ενας ζυγός που ποτέ δεν ύψωσε την φωνή του και δεν κατέφυγε στη βία ωστόσο δεν έκανε την παραμικρή παραχώρηση στις δίκαιες διεκδικήσεις του. Με την ήπια επιμονή του πέτυχε ένα σπουδαίο στόχο. Οι ζυγοί λατρεύουν την αλλαγή την ποικιλία και την ποιότητα.Η αγάπη τους γιά τις απολαύσεις που συνεχώς ανανεώνονται κι εναλλάσσονται γιά όμορφα πράγματα είναι απέραντη. Η Κάρμα αν διαβάζει ή έστω αν ακούει θα σου πει περισσότερες αλήθειες.
ΖΥΓΟΣ με Ωροσκόπο ΙΧΘΥ?
τι μπορειτε να μου πειτε?
Να είσαι καλά.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
[Πιες με,με τα μάτια σου και θα σου κάνω πρόποση με τα δικά μου, ή άφησε ένα φιλί στο ποτήρι μου, και δεν θα ψάξω γιά κρασί...]
H αγάπη που αναζητάς είναι καλή.Αλλά η απρόσμενη καλύτερη.
quote:
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
[Πιες με,με τα μάτια σου και θα σου κάνω πρόποση με τα δικά μου, ή άφησε ένα φιλί στο ποτήρι μου, και δεν θα ψάξω γιά κρασί...]
αναφερεσε στους ζυγους
η απλως ποιητικη αδεια :P

η μηπως την βαζει εκεινη την στιγμη..........
:ph34r:
Λάρα σε ευχαριστώ. Με καταλαβαίνεις...
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Είναι το μόνο ζώδιο που τα πάω καλά. Ίσως ισσοροπεί η ζυγαριά.
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως αν γνωρίσω κάποιο άτομο που είναι ζυγός (χωρίς να το ξέρω) έχω κάποιου είδους διαίσθηση για το ζωδιό του. Πέφτω μέσα γύρω στο 90%. Αυτό συμβαίνει και σε εσάς;

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ?
ΑΣΧΕΤΟ. Ο ΖΥΓΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΑΕΡΑ. ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ, ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ?
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...
quote:
Διάβα τα πάντα που γράφετε για τον ζυγό και συμφωνώ απόλυτα με τα περισσότερα. Είμαι και εγώ ζυγός με ωροσκόπο ζυγό μάλιστα. Με αυτό που δεν συμφωνώ είναι, ότι δεν αντέχει καθόλου την μοναξιά. Είμαι αντίθετη σε αυτό.Προσωπικά τουλάχιστον,επιδιώκω αρκετά συχνα την μονάξια.Θεωρώ οτι έτσι βρίσκεις καλύτερα τον εαυτό σου.Ξέρει κανείς τι γίνεται όταν έχεις ίδιο ωροσκόπο και ζώδιο;
Αγαπητή charmed44
Όταν κάποιος είναι Ζυγός με Ωροσκόπο Ζυγό, είναι πιθανό ο Ήλιος του να «πέφτει» στον Πρώτο Οίκο του ή στο Δωδέκατο Οίκο του (ανάλογα με τις μοίρες του Ωροσκόπου του). Στη δική σου περίπτωση, μάλλον ο Ήλιος σου «πέφτει» στο Δωδέκατο Οίκο σου, τον Οίκο των Ιχθύων δηλαδή. Αυτό σημαίνει ότι γίνεσαι και «ψαράκι» γι’ αυτό και αγαπάς τη μοναξιά (ένα από τα πολλά στοιχεία των Ιχθύων). Σαν Ζυγός είσαι κοινωνική αλλά σαν Ιχθύς κάπου θέλεις να απομονώνεσαι και να έχεις το δικό σου χώρο.
Φιλικά