- ΞΩΤΙΚΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΕΛΟς SAKURA ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ
ΤΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙς ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕς.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΧΤΕς ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΠΑΦΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΕΡΑΙΔΑ Η ΞΩΤΙΚΟ , ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΧΕΣΤΗς ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ.
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΟΗΤΙΚΗ.
ΑΦΗΣΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝΙΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΒΟΥΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗς.ΕΙΧΑ ΑΜΕΣΩς ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ
ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΙΖΕΙ ΧΩΡΙς ΝΑ ΦΥΣΑΕΙ
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΦΟΒΙΣΤΙΚΟ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ .ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟς ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΦΕΤΟς ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙς ΔΙΚΕς ΣΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙς.
ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥς ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥς
ΜΙΧΑΛΗς
quote:
paidia xerete pos 8a vro grammata sti glossa ton ksotikon t alfabito ton ksotikon kai ton neraidon?????
τα γραμματα των ξωτικων τα μαθαινεισ μονο απο ξωτικα ... οποτε πρεπει να κανεισ τα εξης
ενα βραδυ μα πολυ βραδυ , κατα τις 3 δηλαδη, που να ειναι 3 μερες πριν την πανσεληνο και 4 μετα το χασιμο , θα πας στο ποιο κοντινο δασακι και εκει θα πρεπει να βρεις μια πηγη ή βρυση , κατι με νερο , εκει θα πλυνεις τα χερια σου και θα λες απο μεσα σου
"γαργαρο νερο εσυ που τρεχεις , φερου μου το ξωτικο να μου μαθει γραμματα , γραμματα σπουδαματα του ξωτικου τα πραματα"
αυτο θα το πεις 3.5 φορες , προσεχε , ουτε 3 ουτε 4 , αλλα 3.5 ΤΟΤΕ θα εμφανισθει η δασκαλα ξωτικο και θα σου μαθει την γλωσσα τους
αυτα που σου γραφω μη τα πεις πουθενα αλλιως δεν πιανουν !!!
καλη επιτυχια λοιπον ή στην γλωσσα των ξωτικων ομποθο τουσο μιρχιν

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Edited by - makfor on 13/09/2010 14:40:49
Edited by - makfor on 13/09/2010 14:41:28

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Rankett , μη κοροδευς οτ δε ξερς ... ααα !!!
ή για να στο πω στη γλωσσα των νεραϊδοπαιδων "καπ καπ απ κατ καν νταπ νταπ" !!!

Edited by - makfor on 13/09/2010 15:45:48
απλα οταν παω στο δασος τα βρισκω και μιλαω μαζι τους , καμια φορα ερχονται αυτα στο σπιτι μου γιατι μενω κοντα στο δασος (στην ακρη για την ακριβεια)

Αγαπητο μελος sakura, απο την τεταρτη θα εχω στην κατοχη μου
σταυρολιθο και μαλαχιτη. πρεπει να τα κραταω μαζι μου , να τα κανω φυλαχτο η να τα αποθεσω μαζι με τα κερασματα σαν προσφορες στον κοσμο τους?
ξερεις τι ειναι ΕΝΕΡΓΕΙΑ ? και πως εννοεις να μου ΔΩΣΕΙ ενεργεια ? κατι σαν μπαταρια ? πως το εννοεις αυτο ?

παμε παρακατω
ανωτερα απο μας ? γιατι ? απο που προκυπτει αυτο ? εχεις δει και εχεις μιλησει με κανενα? εμενα που μου μιλανε δεν μου εδειξαν οτι ειναι ανωτεροι , ουτε καν ισιοι δεν ειναι
επισης το οτι δεν γνωριζουμε πως ξερουμε οτι μας στελνουν ΑΥΤΑ την θετικη σκεψη ? και δεν την κανουμε ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ? το ξερουμε ? γιατι εαν το κανουμε απο μονοι μας τοτε τι γινεται ?

Edited by - makfor on 13/09/2010 16:12:45
Edited by - prophet_indigo on 13/09/2010 16:15:51