- Η ιστορία της ανθρώπινης ηλιθιότητας - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Δηλώνω ηλίθια, μιας που όλοι οι άλλοι θέλουν να δηλώνουν έξυπνοι…
Κάνω ότι δεν καταλαβαίνω, γιατί έτσι αποκαλύπτεται η ανθρώπινη φύση… με αυτό τον τρόπο ξέρω που βαδίζω και τι να περιμένω…
The She Mantis
διαπιστώνω λοιπόν με χαρά ότι ήδη είμαστε τρεις οι "δηλωμένοι" ηλίθιοι....
θεωρώ λοιπόν ότι είναι μια χρυσή ευκαιρία να βρούν κι άλλοι το μονοπάτι της αυτογνωσίας μέσα από αυτό το θέμα και γι'αυτό σας καλώ να κάνουμε το δικό μας club ηλιθιότητας και να αποδείξουμε ότι η ιστορία της ανθρώπινης ηλιθιότητας είναι γραμμένη με χρυσά γράμματα...
ομολογώ πως την ιδέα την πήρα (φυσικά και δεν θα ήταν δικιά μου αφού δηλώνω ηλίθια.... ουπς ! θαραλλέα ήθελα να πω..) από έναν διαδικτυακό τόπο με τίτλο "Church of the Sub - Genius" ο οποίος προέρχεται από τις τάξεις των φοιτητών του ΜΙΤ....
για όποιον ενδιαφέρεται να δει τι ακριβώς είναι αυτό μπορεί να το κάνει εδώ :
http://www.subgenius.com/
για όποιον ενδιαφέρεται να το κάνει κιόλας ο κατάλληλος τόπος είναι ακριβώς εδώ που μιλάμε...
Θηλυκά, Galadriel

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!
Υπάρχει χώρος για άλλη μια ..δηλωμένη?
Πάντως παιδιά η ηλιθιότητα δεν είναι το μόνο προς αποποιήση ..προσόν του σύγχρονου ανθρώπου. Ζούμε στην εποχή του πιο ! Όλοι είναι πιο όμορφοι, πιο έξυπνοι , πίο επιτυχημένοι, πιο μορφωμένοι, πιο διαβασμένοι, πιο καλοί και πιο ...μετριώφρωνες απο εμας τους υπόλοιπους κατακαημένους ηλίθιους.
Το καλό είναι πως αν οι αυτές οι υπερφίαλες δηλώσεις δεν καταφέρουν να αγγίξουν τις ευαισθησίες μας και να μας κάνουν να νιώσουμε κομπλεξικά και να αναζητούμε στον καημένο τον ηλίθιο εαυτό μας τα λάθη, έχουμε τη θεσπέσια ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις απροκάλυπτες καθημερινές ηλιθιότητες των ξερόλων, τις ιδιοαναιρέσεις τους κτλ κτλ.
Και μετά νιώθω τόσο ευτυχισμένη που η δική μου ηλιθιότητα είναι ακόμα ψιλοελεγχόμενη...
Σας φιλώ γλυκά
BE CAREFUL WHAT YOU WISH IS WHAT YOU WANT !!!
analphabet
Και εγώ κάνω το βλάκα, που δεν καταλαβαίνει ότι κάνεις το βλάκα".
Ζήσε τη στιγμή!

σύντομα θα ειδοποιηθείτε σε ποιον τραπεζικό λογαριασμό θα στέλνετε τις συνδρομές σας ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θηλυκά, Galadriel
WARNING !
quote:
Εχετε προσεξει οτι και στο μετρο της Αθηνας δινουν συνεχως οδηγιες για τα παντα, αλλα κυριως για την χρηση των κλιμακων.Δεν νομιζω οτι αυτοι που το κανουν θεωρουν δεδομενο οτι οι ανθρωποι ειναι τοσο βλακες.
Επειδή δε σου έχει τύχει να βιάζεσαι για να προλάβεις την ανταπόκριση για αεροδρόμιο και να πρέπει να κάνεις ζιγκ-ζαγκ στην κυλιόμενη σκάλα.
Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett
Θηλυκά, Galadriel
WARNING !

.
.
.

.
.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Θηλυκά, Galadriel
WARNING !
Μπορώ να δηλώσω κι εγώ ηλίθιος γιατι δεν έχω τίποτα έξυπνο να πώ;
Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ...
Έχω και κότερο!πάμε μια βόλτα?
perierges katastaseis..........
Φανταζόμασταν λοιπόν παλία ότι ο χρόνος είναι μια ευθεία γραμμή.Σωστό εν μέρει . Το συμπλήρωμα αυτής της θεωρείας αν δεν κάνω λάθος , είναι ότι ο δικός μας χρόνος είναι μια ευθεία γραμμή , που παράλληλα με αυτή, τρέχουν και άλλες.
-----------------------------------------------Χρόνος α'
-----------------------------------------------Χρόνος β'
-----------------------------------------------Χρόνος γ'
.
.
.
-----------------------------------------------Χρόνος ν'
Φανταζόμαστε αν επίσης θυμάμαι καλά , ότι όλοι αυτοί οι χρόνοι αντιπροσωπεύουν παράλληλες πραγματικότητες.
Χρόνος α' --> KORLEONE α'
Χρόνος β' --> KORLEONE β'
...
Το στραβό δημιουργείτα ίσως από μια μαύρη τρύπα ή από μια ''σκουλικότρυπα'', δεν ξέρω , οι οποίες , διαταράσσουν τις ισσοροπίες μεταξύ των ευθειών του χρόνου , με αποτέλεσμα σε κάποιο σημείο αυτές οι γραμμές να γίνουν τέμνουσες .
Υπάρχουν άνθρωποι που λένε πάντως ότι βίωσαν εμπειρίες από παράλληλους κόσμους...
Φιλικά ,
korleone
Φιλε NAΞΙΕ πολυ ενδιαφερον το θεμα,αλλα το θεμα υπαρχει ηδη:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2713.
Υπαρχει η δυνατοτητα αναζητησης θεματων για να δει καποιος αν το θεμα που θελει να ανοιξει υπαρχει ηδη:http://www.esoterica.gr/forums/search.asp

γινεται καποιος να βιωσει διαφορετικα παραλληλα συμπαντα? δλδ να κανει σε ενα δευτερολεπτο τρεις διαφορετικες κινησεις και να δει τρεις διαφορετικες επιπτωσεις;
OSO GIA TIN APORIA SOY AYTO POY LES DEN MPOREI NA ISHEI STIN DIKI MAS PRAGMATIKOTITA PARA MONO SE KATASTASEIS ANOTERIS PNEYMATIKOTITAS OPOS NIRVANA/OTAN EISAI SE EKSTASI H AKOMA KAI STA ONEIRA...
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ (ΔΙΑΣΤΑΣΗ) ΤΟ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΙΤΕ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ(ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ-ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. Π.Χ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ,ΟΠΟΤΕ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ , ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ "ΤΡΕΧΟΥΝ" ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ ...
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ...
ΦΙΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ..
ο VIKING έχει δίκιο.
Το θέμα αυτό, υπάρχει ήδη ενεργό και μάλιστα με πανομοιότυπο τίτλο:
Θα παρακαλούσα όλους τους φίλους που συμμετέχουν στο παρόν τόπικ, να συνεχίσουν τη συζήτηση εκεί.
(αποφεύγοντας τα greeklish, εάν δεν υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα που να μην διορθώνεται)
Το θέμα αυτό, δε θα δεχθεί άλλες απαντήσεις. ![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!