ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ" Νο 2... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- "ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ" Νο 2... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Avallon31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
17/11/2006, 03:04:25

quote:

Όσο για το οτι θα ήταν καλό να καταλάβουμε έναν άλλον άνθρωπο, αυτό έχει ένα προαπαιτούμενο.

Να έχουμε καταλάβει τον εαυτό μας...

17/11/2006, 03:49:20
Ακριβώς!!!

angiΜέλος
19/11/2006, 00:20:12
Προχθες χτυπησα με το αυτοκινητο...πολυ δυνατα...
Δικο μου λαθος...
μου εκανε εντυπωση ομως ο τροπος που σκεφτηκα την τελευταια στιγμη που ειπα οτι δεν μπορω να κανω κατι αλλο για να διορθωσω την κατασταση (ειχα προσπαθησει πολυ μεσα σε δευτερολεπτα).
Ο,τι γινει ας γινει...
Τελευταια στιγμη γελασα μεσα μου και ειπα "ας δουμε πως ειναι και τα θυμαρακια..."
Η εντυπωση που μου εμεινε ειναι οτι δεν πανικοβληθηκα και δεν μ΄ενοιαξε καθολου! Ουτε καν καρδιοχτυπησα!!...
ρε γαμωτο μου...
Ευτυχως που δεν χτυπησα αλλο ανθρωπο!!! Ευτυχως!!!!! και ευχαριστω τον εαυτο μου ή οποια αλλη δυναμη γι΄αυτο!!!

gentlemanΜέλος
19/11/2006, 02:07:16
Πως έγινε ακριβώς;

Dare To Dream

angiΜέλος
19/11/2006, 16:58:48
Οταν ισιωνεις το γκαζι πανω σε στροφη....

19/11/2006, 21:01:23
quote:
Οταν ισιωνεις το γκαζι πανω σε στροφη....

Αχ.. αυτά τα ισιώματα..

22/11/2006, 10:36:58
Πάλι καλά που δεν έπαθες τίποτα εσύ Angi!

Στις στροφές μπαίνουμε μαλακά και κατά προτίμηση κατεβάζοντας ταχύτητα και όχι πατώντας φρένο!! Αν δε το εμπεδώσεις αυτό φρόντισε τουλάχιστον την επόμενη φορά να οδηγείς ένα Corolla Verso με 9 αερόσακκους...

Ηθελα να σας ρωτήσω και κάτι... για να μην λέτε ότι παραπονιέμαι και δεν κοιτάζω πέρα απ'τη μύτη μου...το δικό μου ΑDSL σέρνεται... συμβαίνει το ίδιο και με το δικό σας? Είναι παράλογο που εκνευρίζομαι όταν ο λόγος που το αγόρασα είναι οι φοβερές ταχύτητες που μου υποσχέθηκαν? Το μόνο φοβερό μέχρι στιγμής είναι η ταλαιπωρία μου... Συμβουλές από ειδήμονες δεκτές.

[/URL]

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
another starΜέλος
22/11/2006, 11:49:38
βρε avallon, τι να σου πω, το δικο μου πάντως μια χαρά τα πάει, και δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα, το έχω από τον χειμώνα και δεν έχει συρθεί ποτέ.

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
23/11/2006, 12:30:29
Tώρα είναι που αρχίζω να ανησυχώ...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
another starΜέλος
23/11/2006, 12:51:07
να μην ανησυχείς, κάτσε να μπουν και άτομα που ξέρουν να δεις πως μπορείς να το αντιμετωπίσεις

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
angiΜέλος
04/12/2006, 00:30:13
Εφτιαξα μελομακαρονα σημερα...
Οταν τα ετοιμαζα, το σπιτι ειχε κοσμο και ο καθενας εμπλεκε στα ποδια μου...για να πει τη γνωμη του...(για την συνταγη)...
Το αποτελεσμα...
4 ταψια τα οποια δεν αρεσαν σε μενα αλλα ολοι οι υπολοιποι τα βρηκαν φανταστικα...
Με ρωτησε κανεις εαν ειχα ορεξη να εχω κοσμο κυριακατικα (που θελω να ξεκουραστω) απο το πρωι μεχρι τις 24.00;
Ξεκουραση για μενα ειναι να μαγειρευω αλλα οχι να εχω πολλους πανω απο το κεφαλι μου...
Θα ξαναφτιαξω την επομενη βδομαδα για να αρεσουν σε μενα αυτη τη φορα...
Παρεπιπτοντως,
μαγειρεψα και Βαρβαρα χθες το βραδυ.
Ξερεις κανεις τί ειναι και απο τί φτιαχνεται η Βαρβαρα;