- Ροδόσταυροι - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Για αρχή να πω ότι το τραγούδι των active member, "Μέρες παράξενες θαυμάσιες μέρες" που παρέθεσε ο Πασχάλης είναι κορυφαίο, και αν δεν κάνω λάθος βγήκε το 1999-2000 στο περιβόητο millenium.
Jupiter o διάβολος δεν είναι με οπλές, παρουσιάζεται τραγοκέφαλος, δηλαδή με κέρατα αλλά όχι τραγοπόδαρος, ως τραγοπόδαρος παρουσιάζεται ένας θεός που αντιπροσωπεύει το καλό, πιστεύω ότι αυτή η διαφοροποίηση είναι αρκετά σημαντική. Στις περισσότερες ερωτήσεις που θέτεις υπάρχουν απαντήσεις, θα πρέπει να ψάξεις να τις βρεις, αν σε ενδιαφέρουν φυσικά.
Τώρα όσο αφορά τους ροδόσταυρους και όλα αυτά που τους αφορούν, αν και δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του συγκεκριμένου topic, πιστεύω ότι δεν μπορούν να δοθούν σαφείς απαντήσεις, θα πρέπει όποιος ενδιαφέρεται να βρει κάποιον εκ των έσω και πάλι είναι αμφίβολο αν θα πάρει τις απαντήσεις που ζητάει.
Φίλε DIM θέλω να σου κάνω μια ερώτηση, γιατί θέλεις να γίνεις μέλος σε κάτι τέτοιο; Έχεις καταλάβει περί τίνος πρόκειται ακριβώς; Ξέρεις δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, δεν πας και κάνεις μια απλή αίτηση με τα στοιχεία σου, όπως λέει η φίλη Zabok «Κάποια στιγμή η κατάσταση ήταν πραγματικά τόσο τραγελαφική, που ο Νοδαράκης (ο Τέκτονας) τους ευχαρίστησε γιατί με τη διαφήμιση που του έκαναν με τη συμπεριφορά τους, δε θα μπορούσε να υπολογίσει πόσες αιτήσεις θα μάζευε από την επομένη, από ανθρώπους οι οποίοι θα ήθελαν να γίνουν τέκτονες!!!», μια τέτοια αίτηση τους είναι τελείως άχρηστη, δεν τους λες και κάτι καινούριο, πίστεψε με.
Φίλη Zabok, από τους παραβρισκόμενους της εκπομπής του Χαρδαβέλα, μόνο ο Νοδαράκης πιστεύεις ότι ήταν Τέκτονας; Ένα καλοστημένο σόου ήταν, που πέρασε στο ευρύ κοινό αυτό που ήθελαν να περάσουν κάποιοι.
Τέλος ας μην μπερδεύουμε τον Χριστιανισμό με τον Τεκτονισμό.
Αυτά για τώρα
Καλές Γιορτές
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
quote:
Δεν ήθελα να γράψω σε αυτό το topic, αλλά τελικά υπέκυψα!!!
Κι εγώ θα απέφευγα να σου απαντήσω, αλλά ...υπέκυψα!!!
Τί το θέλεις το ρητό "Εν οίδα ότι ουδέν οίδα";;; Εσύ ξέρεις πολλά και κρύβεσαι τόσο καιρό... ![]()
quote:
Τώρα όσο αφορά τους ροδόσταυρους και όλα αυτά που τους αφορούν, αν και δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του συγκεκριμένου topic, πιστεύω ότι δεν μπορούν να δοθούν σαφείς απαντήσεις, θα πρέπει όποιος ενδιαφέρεται να βρει κάποιον εκ των έσω και πάλι είναι αμφίβολο αν θα πάρει τις απαντήσεις που ζητάει.
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ!!!
ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ (28 ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΤΙΜΕΣ), ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΣ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ) ΠΟΣΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ JUPITER ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ DIM, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ).
quote:
...μια τέτοια αίτηση τους είναι τελείως άχρηστη, δεν τους λες και κάτι καινούριο, πίστεψε με
ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.
quote:
Φίλη Zabok, από τους παραβρισκόμενους της εκπομπής του Χαρδαβέλα, μόνο ο Νοδαράκης πιστεύεις ότι ήταν Τέκτονας; Ένα καλοστημένο σόου ήταν, που πέρασε στο ευρύ κοινό αυτό που ήθελαν να περάσουν κάποιοι.
Τέλος ας μην μπερδεύουμε τον Χριστιανισμό με τον Τεκτονισμό.
ZADOK με λένε, αλλά ... τέλος πάντων. Μέρες αγάπης, συγχωρεμένος... ![]()
Αγαπητέ μας φίλε, δεν έκανα τέτοια ανάλυση του θέματος! Περιορίστηκα, όπως θα παρατήρησες, στην περιγραφή (παραστατικότατα, όπως έγραψε και η Avallon).
Το τί πιστεύω, εφόσον διερωτάσαι, δεν ενδιαφέρει κανέναν, γιατί κανείς μας δε δύναται να αποδείξει κάτι, αν γνωρίζει, και αν καταφύγουμε σε μία τέτοια καταγραφή, θα αυτοπεριοριστούμε σε εικασίες επί προσωπικών θεμάτων που δε βοηθούν το μέσο αναγνώστη του Φόρουμ.
Τώρα το τί πέρασε στο κοινό... Ε, αυτό πια είναι άξιον σχολιασμού.
Το απόλυτο τίποτα!!!
Απογοήτευση...
Σαφώς ήταν σόου... Η αλήθεια είναι ότι η εκπομπή του Χαρδαβέλλα δεν πήγαινε καλά και κινδύνευε να κοπεί με το νέο Έτος. Ε, τώρα πήρε ανάσα και μάλιστα, "αναστεναγμό"...
Τέλος, κανείς μας δεν μπέρδεψε κάτι με κάτι άλλο (Χριστιανισμό - Τεκτονισμό κ.ά.). Ας μην αναλωνόμαστε άλλο, γιατί νομίζω ότι δεν αξίζει. Εκτός αν έχουμε να προσφέρουμε κάτι ουσιαστικότερο.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 04/01/2004 19:39:49
Ακριβώς είπα ότι δεν έχω διαβάσει όλες τις αναφορές που υπάρχουν στο topic αυτό (ντροπή μου!!!)
Δεν είπα σε κανένα σημείο του μηνύματος μου ότι έκανες ανάλυση στον θέμα που αφορά την εκπομπή του Χαρδαβέλλα, απλά είπα την γνώμη μου για την εκπομπή και το θέμα της, τίποτε παραπάνω. Χαίρομαι που και εσύ συμφωνείς ότι ήταν ένα σόου.
Τέλος όσο αφορά την διαφοροποίηση του Χριστιανισμού και του Τεκτονισμού, απλά θεώρησα πολύ σημαντικό να γίνει μια τέτοια διαφοροποίηση, το κάτι ουσιαστικότερο που ζητάς θα ήταν προτιμότερο να το παραθέσουμε σε άλλο topic που θα έχει ως θέμα του τον Τεκτονισμό.
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Τώρα που διαβάζεις τις σελίδες, πιστεύω ότι θα προχωρήσει η συζήτηση πιο άνετα και σαφώς εποικοδομητικά για όλους...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 04/01/2004 19:37:34
Γεια σας,
οι ημέρες των Χριστουγέννων έχουν περάσει και ετοιμαζόμαστε
για το νέο έτος.
Ένας ακόμη κύκλος έχει περάσει με την ανθρωπότητα να βυθίζεται
όλο και πιο πολύ στην ύλη.
Για ποιο λόγο άραγε να πανηγυρίζουμε και να εορτάζουμε τον καινούριο
χρόνο?
Γιατί να ξοδευόμαστε και να αγοράζουμε τόσα δώρα?
Μήπως για το ότι οι άνθρωποι γίνονται πιο πνευματικοί?
Μήπως γιατί μειώνετε η δυστυχία?
Μήπως γιατί ΘΑ σταματήσουν οι πόλεμοι?
Μήπως…. Μήπως….. Μήπως…
ΟΧΙ.
Γιατί απλός έτσι μας μάθανε, έτσι μας προγραμματίσανε….έτσι μας
ελέγχουν.
Galaxy
Φίλε Ιάσονα για ποιο λόγο δεν ήθελες να γράψεις στο παρόν τοπικ ???
"...δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, είμ' ελεύθερος..."

Edited by - Zadok on 04/01/2004 19:19:35
Χρόνια Πολλά σε όλους!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΣΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΑΛ.
Πρόκειται για το web site του Ιωακείμ, ενός δεκαεξάχρονου με σύνδρομο down, το οποίο βρήκα τυχαία στο ίντερνετ.
Η προσωπική ιστορία αυτού του παιδιού αλλά και οι προσπάθειες του με την βοήθεια της οικογένειας του να ζήσει την ζωή του ξεπερνώντας τα εμπόδια της διαφορετικότητας του με συγκίνησαν αφάνταστα.
Πρόκειται για έναν αληθινό αγωνιστή της ζωής.
Διαβάστε το, και μακάρι να αντλήσουμε όλοι μας δυνάμεις και έμπνευση από το κουράγιο αυτού του ανθρώπου και της οικογένειας του.

Από την αποθηκευμένη σελίδα του google έριξα μια ματιά στη σελίδα του.
Πολύ ωραία προσπάθεια. Άμεση και με πολλούς αποδέκτες. Μια ευκαιρία να πληροφορηθούμε από έναν άνθρωπο με σύνδρομο Down, σχεδόν από προσώπου, το πως νιώθει, ποιες είναι οι επιδιώξεις του, τις προσπάθειες που έκανε και τους στόχους που κατάφερε έναν προς έναν να κατακτήσει.
Πολύ διαφορετικό αυτό από το να διαβάζεις μελέτες και αναφορές από τρίτους.
Ελπίζω να διορθωθεί σύντομα το πρόβλημα με την ιστοσελίδα και να μπορεί να περιηγηθεί κανείς στους διάφορεις τομείς (όπως το ποιος είναι ο στόχος του Ιωακείμ και ποια ήταν η αντιμετώπιση που είχε στην προσπάθειά του).

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!