ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παράξενο όνειρο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παράξενο όνειρο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

natasoula7 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
natasoulaΝέο Μέλος
26/09/2010, 00:53:40
Γειά σας ! Είμαι νέο μέλος στο φόρουμ .
Δεν ξέρω που αλλού να γράψω για τη δική μου εμπειρία

Χθες βράδυ είδα στον ύπνο μου έναν άγνωστο μαυροφορεμένο άντρα ( δε μπορούσα να διακρίνω καλά τη μορφή του , σαν μαύρη σκιά φαινόταν ) ο οποίος κρατούσε ένα μικρό μαχαιράκι και με μανία χαράκωσε στο μέτωπο και το σαγόνι μου 2 ανάποδους σταυρούς.'Επειτα εξαφανίστηκε. Εγώ πονούσα υπερβολικά και έκλαιγα απο πόνο και φόβο. Τέλος, κατευθύνθηκα στον καθρέφτη και κοίταζα το πρόσωπό μου.

Από την ώρα που είδα αυτό το όνειρο δεν μπορώ να ηρεμήσω , συνέχεια το σκέφτομαι και προσπαθώ να το βγάλω απο το μυαλό μου άλλα δεν τα καταφέρνω . Έψαξα και στον ονειροκρίτη όμως δεν μπόρεσα να βγάλω κάποι άκρη . Παρακαλώ θερμά όποιον γνωρίζει κάποια ερμηνεία ή ίσως είχε παρόμοια εμπειρία να μου στείλει .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

26/09/2010, 02:19:44
natasoula να σε καλωσορίσω στην παρέα μας και επίσης να σε ενημερώσω πως αν θες μπορείς να διαβάσεις ή να συνομιλήσεις και με άλλα μέλη και σε αυτό το λινκ… Εξηγηση ονειρου!!!

Ακόμα και αν σε ενδιαφέρει να διαβάσεις (ψάξεις) κάτι συγκεκριμένο, μπορείς από την αναζήτηση που υπάρχει αριστερά επάνω.

Σ’ ευχαριστώ.

natasoulaΝέο Μέλος
26/09/2010, 02:28:36
Σ ευχαριστω πολυ elo !!!!

mystery flowerΜέλος
13/12/2011, 12:53:30
Πώ πω ανατρίχιασα!
Ο ανάποδος σταυρός natasoula μου είναι το σύμβολο του σατανά. Έτσι εικονίζει τον Χριστό ο Καταραμένος για να τον ξεφτελίσει. Η μαύρη σκια που σε επισκέφτηκε ήταν εκείνος. Αν το όνειρο που είδες ήταν ξημέρωμα Κυριακής το όνειρο δεν βγαίνει.

Ταξίδι στο άγνωστο

Edited by - mystery flower on 13/12/2011 12:54:07

YUGI-OHΜέλος
13/12/2011, 13:03:55
Εμένα άλλο μου χουν πεί, ότι της Κυριακής το όνειρο βγαίνει μέχρι το μεσημέρι.
Δηλαδή συνήθως βγαίνει μέσα στη μέρα.

Κάποιοι άλλοι λένε ότι εκτός το σύμβολο του ανάποδου σταυρού, ο καταραμένος θέλει να το κρύβει σε σημεία του σπιτιού που να μη τα γνωρίζουμε για να το πατάμε.

to puzzle ths xilietias
emre aydın-Hoşçakal

Edited by - YUGI-OH on 13/12/2011 13:04:56

14/12/2011, 07:12:47

15/12/2011, 09:01:25
Ας μην είμαστε ισοπεδωτικοί και μονόπλευροι αναφορικά με το σύμβολο του ανάποδου σταυρού επεκτείνοντας την βιαστική ταύτιση και σε ερμηνείες ονείρων καθώς στην καθολική παράδοση το σύμβολο αυτό συνδέεται με τον Άγιο Πέτρο (επειδή υποτίθεται σταυρώθηκε ανάποδα). Ενίοτε οι κληρικοί της Δύσης φέρουν το εν λόγω σύμβολο χωρίς να δέχονται συσχετίσεις με Σατανάδες, διαβόλια, καλικατζαρέους και τα σχετικά.
Η συσχέτιση με το σατανισμό είναι μεταγενέστερο φαινόμενο της σύγχρονης εποχής από διάφορα ρεύματα και δε νομίζω να έχει κάποια ιστορική βάση.

Περισσότερα στα ακόλουθα links:

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=inverted%20cross

http://en.wikipedia.org/wiki/Cross_of_St._Peter

Lost in Necropolis

La ville de la mort