- HEAVY MEATAL TRASH METAL POWER METAL DEATH METAL N - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Πρεπει να σου πω οτι υπαρχει παρομοιο θεμα για heavy metal:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1458&whichpage=1&ARCHIVE=
Εγω προσωπικα παλια δεν ακουγα HEAVY metal.Τωρα εχω αρχισει και ακουω και μου αρεσουν
παρα πολυ καποια σχηματα.Θεωρω οτι υπαρχουν κομματια υμνοι και εχουν
πολλα μηνυματα.Οσο για αυτους τους γελιους που λενε τις παρλαπιπες τους πως σχετιζεται το ειδος αυτο της μουσικης με σατανισμο δεν θα κατσω να ασχοληθω.Αν δεν γουσταρουν την heavy metal να πανε να ακουσουνε
τους παπαροκαδες.
.Και να σου πω και κατι φιλε μου,και το αν καποιοι στιχοι εχουν αναφορες για σατανα τι σημαινει αυτο,οτι ειναι
σατανιστες.Εγω δηλαδη για καποιους μουλαδες ειμαι σατανιστης;Και αλλωστε και να ειναι
σατανιστες καποιοι τραγουδιστες δικαιωμα τους.
Επειδη ακους φιλε george1989 heavy metal και εγω δεν γνωριζω πολλα για την heavy metal θα ηθελα αν μπορεις να μου πεις ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ
black,power και gothic metal.
Eπισης θα ηθελα να μου πεις σχηματα που ακους.Εγω προσωπικα μου αρεσουν πολυ οι IRON MAIDEN,ΒLACK SABBATH,GATHERING,DEEP PURPLE,TOOL,ANNIHILATOR κ.λ.π.
Για παράδειγμα ένα τέτοιο θέμα θα μπορούσε να είναι: "Επηρεάζει η μουσική Heavy Metal, Trash, Power Metal κ.λπ. την ψυχική μας διάθεση και με ποιον τρόπο;"
Πέρα από τα παραπάνω, ευχαριστώ τον VIKING για την παραπομπή του παλαιότερου σχετικού Θέματος Συζήτησης!
Το παρόν Απενεργοποιείται.
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------