ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΠΛΑΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΠΛΑΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Sesostris31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
15/10/2007, 23:31:13
-ΤΙ ΚΟΛΥΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!
-ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ! ΓΙΑ ΚΑΠΙΟΥΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΗ! ΓΙΑ ΚΑΠΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΡΥΦΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ!
-ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΛΙ ΕΑΝ ΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ! ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ (ΚΡΥΦΟΤΣΑΜΗΔΕΣ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ-κ.λ.π.) ΕΑΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ! (ΒΛΕΠΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ). ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!
----ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ Η ΧΗΜΕΙΑ! ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ! Η' ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΚΑΘΕΤΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ, ΚΑΙ Η ΧΗΜΕΙΑ, ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ! ΟΙ ΚΑΛΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ! ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!
-ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΛΩΝΩΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ!
-ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ! ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! ΔΕ ΤΟ ΘΙΞΑΤΕ ΚΑΝ!
-ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.....ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑ! ΕΙΔΙΚΑ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ! ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΩΧ ΑΔΕΡΦΙΣΜΟΥ! ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ) ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ! ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.....ΑΣ ΜΗ ΣΧΟΛΙΑΣΩ......
-ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ! ΔΕ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ! ΛΕΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ! ΑΠΛΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ! Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ! ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!
-ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ!! ΧΑΖΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ!
-ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΜΜΑ! ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
--ΚΑΫΜΕΝΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!

16/10/2007, 08:57:37
Αγαπητέ europaios2, προσπάθησε να αγαπήσεις λίγο και τα μικρά γράμματα!
Καλά είναι κι αυτά τα καϋμένα!

Σχετικά με τα όσα λες, σε πολλά συμφωνώ.
Η παιδεία δεν έρχεται ούτε με την Ιστορία μόνο ούτε με την κατάργηση των Θρησκευτικών - το μάθημα των οποίων όπως τόνισα δεν χρειάζεται να καταργηθεί αλλά να τροποποιηθεί...

Θα πρέπει να υπάρχουν σωστές κτιριακές εγκαταστάσεις κι άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια για πειράματα κλπ.
Θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία ανάμεσα σ' αυτούς που εκδίδουν σχολικά βιβλία ώστε να υπάρχει μια συνεχής ροή της ύλης στα μαθήματα προκειμένου να γίνουν κατανοητά από το μαθητή.
Θα πρέπει να μαθαίνεται η χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Θα πρέπει να γίνεται έλεγχος των καθηγητών/δασκάλων για τον τρόπο διδασκαλίας τους, την παιδαγωγική τους ικανότητα καθώς και για την ψυχολογική τους ευστάθεια - το τελευταίο το συμπληρώνω εγώ.

Ποιός είναι ο αρμόδιος για να τα κάνει όλα αυτά?
Η εκάστοτε κυβέρνηση σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Αν δεν επιληφθεί το αρμόδιο Υπουργείο για αυτά τα θέματα ποιός θα επιληφθεί?
Εγώ ή ο κάθε πολίτης?
Εμείς καλούμαστε να επιληφθούμε κάθε 4 χρόνια...

Από την στιγμή λοιπόν που το Υπουργείο δεν αναλαμβάνει δραστικές λύσεις - για Χ, Ψ λόγους - για αυτά τα ζητήματα, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στον τομέα της εκπαίδευσης.
Βέβαια και στον χώρο της Παιδείας υπάρχουν διάφορα συμφέροντα οπότε τα πράγματα δεν θα αλλάξουν από μόνα τους...

In anticipation of my resurrection...

16/10/2007, 16:18:47
[quote]
Αγαπητέ europaios2, προσπάθησε να αγαπήσεις λίγο και τα μικρά γράμματα!
Καλά είναι κι αυτά τα καϋμένα!

Σχετικά με τα όσα λες, σε πολλά συμφωνώ.
Η παιδεία δεν έρχεται ούτε με την Ιστορία μόνο ούτε με την κατάργηση των Θρησκευτικών - το μάθημα των οποίων όπως τόνισα δεν χρειάζεται να καταργηθεί αλλά να τροποποιηθεί...

Θα πρέπει να υπάρχουν σωστές κτιριακές εγκαταστάσεις κι άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια για πειράματα κλπ.
Θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία ανάμεσα σ' αυτούς που εκδίδουν σχολικά βιβλία ώστε να υπάρχει μια συνεχής ροή της ύλης στα μαθήματα προκειμένου να γίνουν κατανοητά από το μαθητή.
Θα πρέπει να μαθαίνεται η χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Θα πρέπει να γίνεται έλεγχος των καθηγητών/δασκάλων για τον τρόπο διδασκαλίας τους, την παιδαγωγική τους ικανότητα καθώς και για την ψυχολογική τους ευστάθεια - το τελευταίο το συμπληρώνω εγώ.

Ποιός είναι ο αρμόδιος για να τα κάνει όλα αυτά?
Η εκάστοτε κυβέρνηση σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Αν δεν επιληφθεί το αρμόδιο Υπουργείο για αυτά τα θέματα ποιός θα επιληφθεί?
Εγώ ή ο κάθε πολίτης?
Εμείς καλούμαστε να επιληφθούμε κάθε 4 χρόνια...

Από την στιγμή λοιπόν που το Υπουργείο δεν αναλαμβάνει δραστικές λύσεις - για Χ, Ψ λόγους - για αυτά τα ζητήματα, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στον τομέα της εκπαίδευσης.
Βέβαια και στον χώρο της Παιδείας υπάρχουν διάφορα συμφέροντα οπότε τα πράγματα δεν θα αλλάξουν από μόνα τους...

-ΚΑΘΗΣΤΕΡΩ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ, ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΤΟ σ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΩ ΤΟ ς ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ!
-ΠΑΝΤΩΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ........ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΑΡΙΑ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ! ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΧΑΜΕΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ! ΑΡΑ....ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙΕΙ ΛΑΜΠΑ ΤΖΑΜΠΑ Σ' ΑΓΑΠΩ!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!

16/10/2007, 19:49:39
Το σχολείο είναι πάρκινγκ παιδιών πλέον.

Η εκπαίδευση το μόνο που δεν κάνει είναι να ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ.

Συσσώρευση πληροφοριών είναι που τις ξεχνάνε αμέσως μόλις τελειώσουν το σχολείο και ουδεμία αλλαγή δεν επέρχεται στον χαρακτήρα τους έτσι ώστε να βελτιώνονται σαν άτομα και να καλλιεργούνται.

Στείρα γνώση σε έναν αγώνα δρόμου "να τελειώσει η ύλη".

Απίστευτες ώρες ξοδεμένες σε φιλολογικά μαθήματα και απορώ πώς γίνονται όλο και πιο ανορθόγραφα.

Το υπουργείο στέλνει και προτείνει διάφορα προγράμματα διαθεματικού τύπου, ειδικά τα βιβλία της ευέλικτης ζώνης είναι καλά, ακόμα και πρόγραμμα κινηματογράφων που μπορούν να πάνε με το σχολείο, αλλά φευ.

Ποιός θα ξεβολέψει διευθυντάδες και ξεχασμένες από τον χρόνο φιλολόγους και θεολόγους της Παλιάς σχολής?

Οι συνδιδασκαλίες, τα οπτικά μέσα που πρέπει να χρησιμοποιούνται πάνε περίπατο μια και ούτε κουρτίνες δεν υπάρχουν στις αίθουσες.

Τα κτιριακά συγκροτήματα τα περισσότερα είναι θλιβερά και άσχημα.

Για τους σχολικούς συμβούλους έχω πολλές αντιρρήσεις αγαπητέ europaios2, αλλά φοβάμαι ότι θα βγούμε από το θέμα.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
maraki8Μέλος
18/10/2007, 10:03:40
quote:
Πώς όμως να μεταπεισθεί ο μέσος Έλληνας ο οποίος δεν είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ιστορία Πανεπιστημιακού επιπέδου και έχει γαλουχηθεί με τα χριστιανικά «ιδεώδη»;
Πώς ο πλανημένος γονιός να μην αντιδράσει αντιμετωπίζοντας την πιθανότητα, όλ’ αυτά που έχει μάθει να πιστεύει σαν ιστορία του, είναι κατασκευάσματα που εξυπηρετούν θρησκευτικοπολιτικά συμφέροντα;
Πώς θα κατευθυνθούν οι γονείς, πρώτα, προς το ιστορικό βιβλίο πέραν του Παπαρρηγόπουλου, έτσι ώστε να δούν ότι υπάρχει και... άλλη ιστορία και να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους στη... νέα γνώση;
Κι εγώ συμφωνώ με τον KERRY KING,όπως επίσης και με αυτά που λες εδώ φίλε γιαπετ.Θυμάμαι την μητέρα μου που όντας άνθρωπος γαλουχημένος με όλα τα ιστορικοθρησκευτικά ψεύδη,αρνείται να πιστέψει όλα αυτά που προσπαθώ να της εξηγήσω,όλες τις ψευτιές που ανέφερε και ο sesostris στην αρχή,λέγοντας μου "έτσι έχω μαθει"..Και είναι πολλοί οι άνθρωποι που είναι ακριβώς έτσι.Και ακόμα πιο πολλοί εκείνοι που δεν ενδιαφέρονται καν να μάθουν.Άμα δεν ενδιαφέρονται οι γονείς,πως θα μάθουν τα παιδιά;
Καλά λες KERRY KING,αλλά καλά λέει και ο γιαπετ.Τι θα γίνει σε μια τάξη ψαγμένων 15αρηδων,όταν αρχίσει ο καθηγητής να λέει τις αρλούμπες;να σου πω εγώ τι μπορεί να γίνει;να φάει ο ψαγμένος μια ωραία ωριαία αποβολή και να καλέσει τους γονείς του ο λυκειάρχης,όπως την έπαθα εγώ με μια ηλίθια φιλόλογο στην Α'Λυκείου(και δεν ήταν η μοναδική φορά)...

quote:
Συσσώρευση πληροφοριών είναι που τις ξεχνάνε αμέσως μόλις τελειώσουν το σχολείο και ουδεμία αλλαγή δεν επέρχεται στον χαρακτήρα τους έτσι ώστε να βελτιώνονται σαν άτομα και να καλλιεργούνται.
Αααα,αγαπητή μου,δεν έχεις δίκιο!!Εκείνο το απαίσιο βιβλίο της Ιστορίας Δέσμης,ακόμα να το ξεχάσω!!Παρόλο που έχουν περάσει δέκα χρόνια...

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

18/10/2007, 15:00:36
quote:
maraki8
Καλά λες KERRY KING,αλλά καλά λέει και ο γιαπετ.

Φίλη μου, Μαρία, χαίρομαι που διαπιστώνεις ότι δεν διαφωνούμε κάπου με τον φίλο KERRY KING.

Απλά, προσπαθώ να δώσω τις πρακτικές δυσκολίες που, εγώ αντιλαμβάνομαι ότι, θα υπάρξουν σε παιδιά και σε εκπαιδευτικούς, εάν δεν διορθωθούν τα σχολικά βιβλία και σταφούμε όλοι (γονείς και μαθητές), στην εξωσχολική γνώση.

Άσε βέβαια, που μπορεί να «διευκολυνθεί» και το Υπ. Παιδείας, απ’ αυτό και σταματήσει η οποιαδήποτε προσπάθεια διόρθωσης των σχολικών εγχειριδίων.

Όπως έχει γίνει και με τα φροντιστήρια, ας πούμε...

Στην σημερινή Ελλάδα ζούμε...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

18/10/2007, 15:09:21
Φίλη gretel

Έχεις απόλυτο δίκαιο σε όλ' αυτά.

Πιστεύω πως μόνο η βούληση για πραγματική εκπαίδευση, (αν έλθει ποτέ), εκ μέρους των κυβερνώντων, μπορεί να διορθώσει και να βάλει στις σωστές ράγες, αυτό το "τραίνο".

Οι σχολικοί σύμβουλοι, γιατί να αποτελούν εξαίρεση του συστήματος;

Και να ήθελαν κάποιοι, θα μπορούσαν, άραγε;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

18/10/2007, 16:36:52
-ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΑΓΝΗΤΗ! ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ!
-ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ!
-ΝΤΡΙΙΙΝ!
-ΠΑΡΑΚΑΛΩ?
-Ο ΝΕΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ?
-ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ! ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΚΑΠΙΟ ΜΥΝΗΜΑ? Η ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ?
-ΟΧΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!
-ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
-ΠΟΣΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΛΥΚΕΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ?
-17! ΓΙΑΤΙ?
-ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ? Η' ΕΝΑΣ ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ?
-ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ?
-ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ?
-ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ 1,30 ΩΡΑ! ΓΙΑΤΙ?
-Ε! ΝΑ! ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!
-(ΔΕ ΜΑΣΑΩ!) ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΤΑ ΡΩΤΑΤΕ ΑΥΤΑ? ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!
-Ε! ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΑ ΜΟΥ!
-Ε! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΛΑΒΑΝΕ! (ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΒΗΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ! ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΛΛΛΑΝΤΑ!)
-ΦΥΣΙΚΑ! ΦΥΣΙΚΑ! ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
-ΑΕΙ! Γ.... ΘΑ ΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ....ΑΛΛΑ...ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
------
----ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ!
----ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ Η' ΤΗΝ ΟΥΡΑ!
-----ΠΑΝΤΩΣ ΟΝΤΩΣ! ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙΕΙ Η ΛΑΜΠΑ ΤΖΑΜΠΑ Σ'ΑΓΑΠΩ!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!

18/10/2007, 19:50:41
Επειδή ζούμε στην Ελλάδα οι σχολικοί σύμβουλοι έχουν μια μορφή εξουσίας, που την παίρνουν όχι με αξιοκρατικά κριτήρια.

Αυτό είναι πάντα επικίνδυνο.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
19/10/2007, 00:29:59
quote:
europaios2
-ΦΥΣΙΚΑ! ΦΥΣΙΚΑ! ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
-ΑΕΙ! Γ.... ΘΑ ΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ....ΑΛΛΑ...ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
------
----ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ!
----ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ Η' ΤΗΝ ΟΥΡΑ!
-----ΠΑΝΤΩΣ ΟΝΤΩΣ! ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙΕΙ Η ΛΑΜΠΑ ΤΖΑΜΠΑ Σ'ΑΓΑΠΩ!

Φίλε europaios2 , δυστυχώς ένα από τα αίτια της κακοδαιμονίας που μαστίζει την χώρα μας , ίσως το βασικότερο μετά από τους ανίκανους πολιτικούς μας , είναι το ότι στην δημόσια διοίκηση την εργασία που θα έπρεπε να κάνουν 10 καλοπληρωμένοι ειδήμονες , προσπαθούν να την κάνουν 30 κακοπληρωμένοι άσχετοι , αρκετοί από τους οποίους επειδή ο μισθός τους είναι πενιχρός , υποκύπτουν στον πειρασμό του χρηματισμού και της διαφθοράς .
19/10/2007, 01:13:47
φίλε Sesostris
διαφωνώ με την άποψη ότι οι πολιτικοί μας είναι ανίκανοι, διότι είναι, κατά κάποιον τρόπο, απαλακτική.

Πιστεύω ότι είναι ικανότατοι, πανέξυπνοι (τουλάχιστον αυτοί που εναλλάσονται στην εξουσία) και επιτυγχάνουν στο έπακρο, το στόχο τους.

Αυτός είναι ο στόχος τους, και μέχρι εμείς να το δούμε αυτοί θα μας αξίζουν.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ