ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 300 το τρειλερ καταπληκτικο - - Κινηματογράφος -

- 300 το τρειλερ καταπληκτικο - - Κινηματογράφος -

A. Kircher30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
10/03/2007, 04:03:32
quote:
Μόλις είδα την ταινία.

Καμία σχέση με Τροία και Μέγα Αλέξανδρο.

Χαίρομαι! Θα την δω και εγώ μέσα στο Σαβατοκύριακο.

10/03/2007, 14:30:38
Ένας φίλος μου έτυχε να δει την ταινία την Πέμπτη και μου είπε τα καλύτερα.
Μου ανέφερε μόνο πως υπάρχουν ίσως 2 ιστορικές ανακρίβειες αλλά μου τόνισε ότι - όπως λέει κι η gretel δεν έχει καμία σχέση με Τροία κτλ.

In anticipation of my resurrection...

10/03/2007, 16:55:44
Dying,
Επειδή έχω το κόμικ, και εάν η ταινία ακολουθεί πιστά το κόμικ, τότε δεν υπάρχουν μόνο 2 ιστορικές ανακρίβειες...
Ας δω και εγώ την ταινία και μπορούμε να μιλήσουμε για ανακρίβειες ιστορικές και όχι μόνο...
10/03/2007, 18:38:00
Δεν προσπαθει να είναι πιστη ιστορικα. Δεν θα ήταν δυνατόν βέβαια να έχουν ρίξει οι Πέρσες στον πόλεμο ΟΡΚ, και τερατόμορφους.

Γι΄αύτό τόνισα όταν τη δείτε μην κολλήσετε σ΄αυτό.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
beyondΜέλος
11/03/2007, 12:23:48
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΧΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ...

ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
Η ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ...

ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ΣΤΡΑΤΟ,ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ
ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ,Ο ΗΡΩΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΣΕ
ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ,ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,
ΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΑ ΚΟΡΜΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ
ΕΝΔΟΞΟ ΘΑΝΑΤΟ...ΩΡΑΙΑ CGI ΕΦΦΕ,ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ,SIN SITY LIKE

ΛΙΓΟ ΞΕΝΙΖΕΙ Ο ΞΕΡΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ
LORD OF THE RINGS...ΕΠΙΣΗΣ KANA 2 ΣΚΗΝΕΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΑΝ GLADIATOR...

ΓΕΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΠΟΥ ΞΕΦΩΝΙΖΕΙ
ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ...) ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΦΗΝΕΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ...

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΛΟΝ ΗΧΟ...

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

vasiliskosΜέλος
11/03/2007, 13:23:23
Χθες είδα κι εγώ τη ταινία.
Τι να πω? Θα πω απλά πως την είδα σε μια τεράστια φίσκα αίθουσα σε καποια βίλατζ και με το πέσιμο της τελευταίας σκηνής σηκώθηκαν όρθιοι όλοι και χειροκρόταγαν... Δεν ξέρω τι θα γίνει στις υπόλοιπες χώρες που παίζεται αλλά στην Ελλάδα το φχαριστηθήκαμε. Εντελώς!

Είναι ελεύθερος βέβαια ο καθένας να κρινει, να βρει ανακρίβειες που σίγουρα υπάρχουν και πολλές, αλλά το μόνο σίγουρο ήταν ότι και ο πιο άσχετος κατάλαβε τι ήταν οι 300

ΥΣ. Στο δικό μου σπίτι έγινε κι ένα καλό. Τα παιδιά μου έπεσαν με τα μούτρα να διαβάσουν τις ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ που τόσο καιρό είχε πιάσει σκόνη στο ράφι και τώρα το ξεκκοκαλίζουν, άσε που αρχίσαμε διάφορες συζητήσεις για αρχαία ελλάδα χωρίς να ακουω το γνωστό "μαμά μην αρχίσεις πάλι τις θεωρείες σου για τους αρχαίους έλληνες"..

11/03/2007, 17:16:50
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ 700 ΘΕΣΠΙΕΙΣ, που εμειναν μαζι με τους Λακεδαιμονες...

Αλλη μια μεγαλη γκαφα, ηταν οσο αφορα τον ιδιο τον Λεωνιδα, ο οποιος το 480 π.Χ. ηταν καπου 60 χρονων, και οχι 35 οπως παρουσιαζεται. Αυτο τον κανει ακομα πιο "Ηρωα".

Επισης, οσο αφορα τους Ελεφαντες, χεχεχε... δεν υπηρχαν τοτε, και ποσο μαλλον στα Στενα, που αποκλειεται να χωρουσαν.

Επισης, ο ιδιος ο Ξερξης, δεν πολεμησε καθολου, παρα παρακολουθουσε απο μια κορυφη του Ορους Καλλιδρομον, (απο ψηλα)... γιατι οι "Θεοι" (συμφωνα με τον ιδιο) δεν πολεμουν

Αλλα θα το ξαναπω... χιλιες φορες θα ηταν καλυτερα, να γινοταν ταινια το Βιβλιο του Στιβεν Πρεσσφιλντ...

Ηταν στα σχεδια να γινει, ειχε βρεθει και το καστινγκ (ο Τζορτζ Κλουνεϊ θα ηταν ο Λεωνιδας) αλλα καπου στην παραγωγη κολλησε το θεμα...

12/03/2007, 08:09:50
Αυτό με τους 700 Θεσπιείς μου το είπαν κι εμένα, δυστυχώς δεν αναφέρονται στην ταινία καθόλου.
Τώρα για την ηλικία του Λεωνίδα, εντάξει.
Βάλε και λίγο την εμπορικότητα της ταινίας, μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας!

quote:
ΥΣ. Στο δικό μου σπίτι έγινε κι ένα καλό. Τα παιδιά μου έπεσαν με τα μούτρα να διαβάσουν τις ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ που τόσο καιρό είχε πιάσει σκόνη στο ράφι και τώρα το ξεκκοκαλίζουν, άσε που αρχίσαμε διάφορες συζητήσεις για αρχαία ελλάδα χωρίς να ακουω το γνωστό "μαμά μην αρχίσεις πάλι τις θεωρείες σου για τους αρχαίους έλληνες"..

Αυτό είναι σίγουρα θετικό, καλή μου!
Και το ότι θέλησαν να μιλήσουν με όρεξη για την Αρχαία Ελλάδα, ε!
Κάτι δείχνει...

In anticipation of my resurrection...

12/03/2007, 15:00:28
Το Σάββατο την είδα κι εγώ.
Το περίεργο ήταν ότι την είδα στις τέσσερις και μισή το μεσημέρι γιατί δεν θα μπορούσα να τη δω άλλη στιγμή. Και ενώ περίμενα, να είμαι εγώ και τα πιτσιρίκια που θα έρχονταν με τα ποδήλατα τους, συνέβη το ακριβώς αντίθετο.

Ήταν όπως ακριβώς την περίμενα και μ’ άρεσε πολύ. Σε σημείο μάλιστα αν μπορούσα να την έβλεπα καπάκι.
Ιστορικές ανακρίβειες υπήρχαν αρκετές και θα ήταν και περίεργο να μην υπήρχαν.
Αλλά το όλο στιλ της ταινίας σε κάνει σε γενικές γραμμές να τις παραβλέψεις, γιατί δεν έχουν να κάνουν με την ουσία της ταινίας, που είναι η μάχη στις Θερμοπύλες, ο ηρωισμός και η αυτοθυσία των λίγων, απέναντι στους πολλούς. Αν σταθούμε στις ανακρίβειες θα χάσουμε το Δάσος.

Όποιος τη δει το σίγουρο είναι, ότι δεν θα κλαίει τα λεφτά και τον χρόνο που αφιέρωσε.

Ευχή μου είναι, να μπορέσουμε κάποια στιγμή να δούμε και τις Πύλες της φωτιάς στη μεγάλη οθόνη.

Στράτος

Παν μέτρον άριστον
12/03/2007, 15:03:37
Nαι ειναι κριμα... και φυσικα δεν φταινει μονο αυτοι...

Αφου εμεις στην Ελλαδα, απο το 1990 και μετα αναφερθηκαμε στους 700 Θεσπιεις ... το περιοδικο ηταν παλιοτερο, οποτε δεν υπηρχε η αναφορα.

Οσο αφορα το Βιβλιο Πυλες της Φωτιας, του Στιβεν Πρεσσφιλντ, ηταν οντως καταπληκτικο, καθως και οσα αλλα εγραψε για την αρχαια Ελλαδα, εχει τιμηθει κιολας, γραφει με τετοιο τροπο, ωστε να ειναι σαν Ελληνας (επειδη το θελει κιολας)...

12/03/2007, 19:24:25
Η Τεχεράνη καταδικάζει ως «αντι-ιρανική» την ταινία «300»
ΤΟ ΙΡΑΝ καταδίκασε σήμερα έντονα την αμερικανική κινηματογραφική εταιρεία Warner Bros για την «αντι-ιρανική», όπως την χαρακτήρισε, ταινία της με τίτλο «300».

Ο Τζαβάντ Σαμκαντρί, σύμβουλος του προέδρου Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ σε ζητήματα τέχνης, δήλωσε προς το πρακτορείο ειδήσεων Fars ότι η ταινία είναι μια προσβολή για τον περσική κουλτούρα και ευθυγραμμίζεται με τον αμερικανικό «ψυχολογικό πόλεμο» εναντίον του Ιράν.

Η ταινία «300» του Ζακ Σνάιντερ είναι βασισμένη σ' ένα κόμικς του Φρανκ Μίλερ και αφηγείται την ιστορία της μάχης των Θερμοπυλών.

Το Ιράν επικρίνει αυτό που χαρακτηρίζει «παρέκκλιση από την ιστορία», αλλά και το γεγονός ότι οι Πέρσες στην ταινία εμφανίζονται ως «άσχημα και βίαια πλάσματα μάλλον παρά ως ανθρώπινα όντα».

για περισσότερα εδώ

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_3_12/03/2007_184276

---

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

13/03/2007, 07:53:18

Αυτό για την ταινία.....

Τώρα για τους Ιρανούς....τι να πω....περασμένα ξεχασμένα

13/03/2007, 08:15:25
Δυστηχώς θα συμφωνήσω με τους Ιρανούς.
Δεν είναι σαν εμάς και τον "Αλέξανδρο".
ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ στην ταινία οι Πέρσες ή προβληματικοί θα είναι ή τέρατα ή δείγματα ξεφωνημένων. Ρε μπας και βρίσκεται κάνας εβραικός δάκτυλος πίσω από την χρηματοδότηση της ταινίας;
αγνοώνΜέλος
13/03/2007, 11:58:25
τελικά OANNHSEA
μόνο με σένα μπορώ να συννενοηθώ για τέτοια θέματα

είσαι υπέρ του να φτιάξουμε κάτι σα σύλλογο ή ομάδα που το έργο της θα είναι η πληροφόρηση (ή αναλόγως,το γιαούρτωμα)
σχετικά με τόσο κακόγουστες ταινίες
(και ανακριβείς βεβαίως-βεβαίως)

σκέψου πόσοι Έλληνες σκοτώθηκαν να πάνε να δούνε αυτή τη μαλακία
(βασισμένη μάλιστα σε κόμικ του frank miller ! ναι ρε συ ! ο ίδιος ο frank ! τον ξέραμε και στο χωριό μας,αλλά για όσους δεν τον ήξεραν,μην τυχόν και δεν τον μάθουν ! θα μας μαλώσουν τα Αμερικάνικα στούντιο-
ε,χμμμμμ, εβραικά ήθελα να πω)

το προφανές,δηλαδή το timing που προβάλλεται η ταινία,ας μας αφήσει αδιάφορους...έτσι κι αλλιώς το Ιράν θα πηδήξουν, όχι εμάς !)

εμάς μας αρκεί ο Λεωνίδας με τους τέλοιους κοιλιακούς,οι 300 που μοιάζουν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ πολύ με το πρότυπο του γενναίου Αμερικάνου και φυσικά το ότι ήμαστε παλληκάρια και τους κερδίσαμε στις θερμοπύλες

(αμ πως,τζιτζίκια πεταλώνουμε??)

σκέψου δε πόσο κοστίζει το εισητήριο για μία κινηματογραφική προβολή,
πολλαπλασίασέ το επί τον αριθμό των Ελληναράδων που σκοτώθηκαν να το δουν από τους πρώτους
και μετά υπολόγισε το ποσό που πήγε στις τσέπες των εβραίων

και ποιοι φταίνε είπαμε ? οι εβραίοι ? γιατί,επειδή σας ταίζουν σανό και σεις το τρώτε ??
μην έχετε απαιτήσεις παίδες,Λεωνίδα θέλατα,Λεωνίδα φάτε
(κι όταν αρχίσει ο βομβαρδισμός στο Ιράν,μπορείτε να μισείτε ελεύθερα τους κακούς Πέρσες)

..........................................................

OANNHSEA,λέγε τώρα που γυρίζει...

είσαι να πηγαίνουμε έξω από τις αίθουσες και να πετάμε γιαούρτια ??

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΚΟ ΓΟΥΣΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

(εδώ η vasiliskos είδε τον κόσμο να χειροκροτάει,φαντάσου επίπεδο που κουβαλάει το κοινό των αιθουσών,ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ)

vasiliskosΜέλος
13/03/2007, 13:14:24
Φίλε μου μια διευκρίνηση,

Δεν είδα τους καθυστερημένους να χειροκροτούν κι εγώ με τους καθυστερημένους είμαι. Μα εντελώς καθυστερημένη σου λέω!!

Βέβαια έχω κάποιες δικαιολογίες....

Πρώτον δεν έχω ιδέα από κινηματογράφο οπότε πρώτη φορά είδα ταινία και έπαθα ένα κάτι!
Δεύτερον δεν έχω καμμία σχέση με το αρχαίο ελληνικό πνεύμα γιατί ψιλοφέρνω σε εβραιοπούλα!
Τρίτον δεν ξέρω από Σπάρτη γιατί δεν έχω περάσει καθόλου από εκείνη τη περιοχή.
Ελπίζω λοιπόν να μην με παρεξηγήσεις ... μια γνώμη είπα έτσι αυθόρμητα όπως όλοι οι υπόλοιποι.
Και τέταρτον είμαι από εκείνες που τρελλαίνονται για κοιλιακούς οπότε όπως καταλαβαίνεις έπαθα τη πλάκα μου!

Συγνώμη αν απαντώ έτσι αλλά έχω εύθυμη διάθεση σήμερα!!!

Κάποια στιγμή με περισσότερο χρόνο θα το αναλύσουμε λιγάκι το θέμα «τι περιμένω να δω από μια ταινία»

Καλήμερα σε όλους!

13/03/2007, 13:39:51
Ρε συ αγνοών, μήπως υπερβάλεις λιγάκι ;

Όλο το Hollywood εβραιοκρατείται, αυτό είναι γνωστό, τι να κάνουμε δλδ να κόψουμε τον κινηματογράφο ;

Αν περίμεναν οι Αμερικανοί το εισιτήριο του Έλληνα, θα το είχαν κλείσει το μαγαζί.

Στράτος

Παν μέτρον άριστον
beyondΜέλος
13/03/2007, 15:16:35
ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ...

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΟΥ ...
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΡΤΙΚΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΕΣ,ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΒΑΘΟΣ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ...

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

13/03/2007, 16:44:21
Ρε παιδιά μήπως υπερβάλουμε λιγάκι όπως είπε και ο Στράτος?

Τι σχέση έχει αν το hollywood είναι εβραιοκρατούμενο, που είναι, δεν αντιλέγω. Φτιάχτηκε μια ταινία πάνω σε ένα κόμικ, το οποίο βασίζεται σε ένα ιστορικό γεγονός. Ούτε για ντοκυμανταίρ πρόκειται ούτε για καμιά βαριά επιστημονική έρευνα.
Τι μήνυμα θέλει να περάσει η ταινία? Τον ηρωισμό και την αυτοθυσία κάποιων ανθρώπων απέναντι σε μια τεράστια ιμπεριαλιστική δύναμη που εισέβαλε με τσαμπουκά σε μια μικρή και αριθμητικά αδύναμη χώρα.

Γιατί δεν τα βλέπετε τα πράγματα και λίγο διαφορετικά. Ποιός είναι ο Χέρξης σήμερα; Δεν είναι ο Μπούς που μπουκάρει με το έτσι θέλω όπου γουστάρει; Και οι Έλληνες ποιοί είναι; Δεν είναι οι απανταχού αδύναμοι της γης που αντιστέκονται ακόμα ενάντια σε κάθε είδους αντίξοες συνθήκες και αρνητικές δυνάμεις;

Για θυμηθήτε και λίγο τον Καβάφη.

ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΟΣΑΚΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ,
ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΧΟΙ, ΠΑΛΙ ΕΙΣ ΜΙΚΡΟΝ ΓΕΝΝΑΙΟΙ,
ΠΑΛΙ ΣΥΝΤΡΕΧΟΝΤΕΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝΕ,
ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΙΛΟΥΝΤΕΣ,
ΠΛΗΝ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΥΣ.
ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ
ΟΤΑΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ,
ΠΩΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,
ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΔΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΒΟΥΝΕ.

Γιατί να μην δει κανείς την ταινία ως ένα μύνυμα προς όλους τους δυνατούς της γης, ότι πέρα από την αριθμητική υπεροχή και τον τσαμπουκά υπάρχουν και άλλες αξίες....

Το θαύμα της νίκης των Ελλήνων εναντίον των Περσών, γιατί για θαύμα πρόκειται.

Λέω μήπως.....

Edited by - A. Kircher on 13/03/2007 16:48:10

13/03/2007, 16:45:41
Θέμα οπτικής και γούστου η παραποίηση της ταινίας.
Καλές κριτικές από ανθρώπους που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το όπλον από τον θυρεό.

Θα ήθελα να ήξερα εάν ο πατέρας σας ήταν ο Διαγόρας ο Διαδρόμου τι ακριβώς θα νίωθατε για την ταινία; Ή τέλος πάντων εάν ήταν κάποιος από του Κορ΄θνθιους που πήταν μέρος, τους Οπούντιους Λοκρούς ή τους περίοικους ή ακόμα και τους είλωτες - δεν έχετε να πείτε κάτι για αυτούς;

Αγνοών λυπάμαι, όσο και φλέγομαι να ρίξω ένα περιποιημένο γιαούρτωμα σε όλους αυτούς τους ανεγκέφαλους και αγράμματους "ελληναράδες" και φυσικά τους "κούκους" που τους βάζουν να το πράξουν αυτό, δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να βγουν και να με χαρακτηρίσουν γραφικό ή φασίστα τα διάφορα δημοσιογραφικά ή μη τσόλια αυτού του τόπου.
Τουλάχιστον όχι τώρα...
Τώρα απλώς προσπαθώ να δείξω την αλήθεια στους ανθρώπους που έχουν την αναζήτηση μέσα τους... Το μέλλον όμως είναι κοντά και την αλήθεια δεν μπορεί κανείς να την κρύψει, ακόμα και εάν την καλύψη με τους "έλληνες σπαρτιάτες" - ναι με μικρά, γιατί αυτοί που είδατε στην οθόνη ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ...

13/03/2007, 16:46:11
quote:
OANNHSEA,λέγε τώρα που γυρίζει...

είσαι να πηγαίνουμε έξω από τις αίθουσες και να πετάμε γιαούρτια ??

ειναι αυτό που λέμε δημοκρατία???

----

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!