- ΜΑΓΕΙΑ ,, Η ΨΥΧΟΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Θα σας παντρέψω τώρα..
quote:
Ας δούμε το Big-Bang, ώς πραγματικό γεγονός.
Το Σύμπαν στο οποίο ζούμε, μαζί με όλα τα γνωστά και άγνωστα, που περιέχονται σε αυτό, ξεκίνησε απο ένα μικρό σβώλο υλοενέργειας, κατόπιν μιάς μεγάλης έκρηξης.
Το αυγό των ορφικών ο σβώλος τι το έχει;;;
Νικόμαχε για μένα οι επιστήμονες θα είναι μάγκες όχι αν μου πούνε για το πως ξεκίνησε ο κόσμος, αλλά ποιος ήταν πίσω απο αυτή τη δημιουργία. Ο σβώλος αυτής της υλοενέργειας δλδ πως βρέθηκε εκεί?
Τη διάβασα την ένσταση σου για τη μαγεία και θα σου απαντήσω ταπεινά... ![]()
Είμαι σίγουρος ότι η η αύρα, η Ακάσα και όλα τα μυστηριακά θέματα έχουν κάποια εξήγηση. Αυτή που έδωσες για την αύρα μου φαίνεται πολύ λογική και μπορώ να πω ότι με καλύπτει κιόλας. Η Ακάσα πρέπει να ναι λίγο πιο πολύπλοκη, καθώς δεν είναι κάτι που αφορά αποκλειστικά το παρελθόν, αλλά είμαι σίγουρος ότι και η Ακάσα, και το αστρικό πεδίο, και όλα τα μεταφυσικά θέματα μπορούν και κάποια στιγμή θα εξηγηθούν.
Και οι άγγελοι είτε τους αναφέρουμε ως αγγέλους, είτε ως εξωγήινους, μπορεί να αναφερόμαστε στο ίδιο πράμα η ταμπέλα αλλάζει και τα ονόματα.
Η αύρα και η μαγεία δεν συνάδουν. Θέλω όμως να μπεις και σύ τώρα στην άλλη πλευρά. Θέλω να μου πεις πως θα περιγράψει ο καθημερινός άνθρωπος το μάτιασμα. (Τη βασκανία, ακούγεται πιο ουάου.) Θα ήθελα να μου περιγράψεις επίσης όπως περιέγραψες την αύρα, τι γίνεται στη διαδικασία της προσευχής, με επιστημονικούς όρους, γιατί μετά προκαλείται το χασμουρητό, και γιατί εν τέλει ο "διαβασμένος" νιώθει το κεφάλι του καμιά δεκαριά κιλά ελαφρύτερο.
Αυτό που θέλω είναι όχι να σε στριμώξω, αλλά να σου δώσω να καταλάβεις ότι σημασία δεν έχει το περιτύλιγμα, αλλά το αποτέλεσμα.
Αν δηλαδή μου έβαζες μπροστά μου τον Γκάντι και τον Χώκινς, θα σου έλεγα ότι ο πρώτος είναι εξαιρετικά σοφός, ο δεύτερος εξαιρετικά έξυπνος. Και οι δύο μου κάνουν , το θέμα είναι τι ψάχνω. Το κακό με επιστημονική σκοπιά είναι ότι αφορίζει ότι δεν καταλαβαίνει, και το κακό με την θρησκευτική σκοπιά είναι ότι αδυνατεί να προοδεύσει.
Η μαγεία όπως την βλέπει ο πολύς κόσμος, βασίζεται στο φόβο προς το άγνωστο. Η μαγεία που με ενδιαφέρει εμένα είναι αυτή που έχω αναφέρει και παραπάνω: Η δυνατότητα να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο απέναντι σε αυτούς που μας τον κάνουν χειρότερο. Να κάνουμε μικρά θαύματα σε καθημερινή βάση. Και να γίνουμε πολλοί. Οχι στη θεωρία.
![]()
quote:
η διαφορα του Λευκου απο τον Μαυρο Μαγοο λευκος μαγος δεν θα δεσει ποτε με ερωτικα δεσμα δυο ανομοιες και μη συμπληρωματικες φυσεις ,,θα βοηθησει ομως στην προσεγγιση εκεινων που τα πεπρωμενα τους συμπληρωνονται και αλλουποστηριζονται ..
...ο μαυρος χωρις περισκεψη και με περισσεια ανοησια αν αυτο εξυπηρετει τα κοντοφθλαμα ατομικα του συμφεροντα θα το κανει αδιαφοροντας για την δυσαρμονια και τον πονο που προκαλει ετσι ...καθως αυτες οι αταιριαστες σχεσεις καταντουν καταστροφικες για τα ατομα...
... ο λευκος μαγος δεν θα βοηθησει ποτε να γινει καποιος πλουσιος .. θα συνδραμει ομως για την επιτευξη μιας επαρκειας εισοδηματος και αγαθων κια μιας οικονμικης ευημεριας ικανης να εξασφαλισει σε ατομικο και οικογενεικο επιπεδο την εξυπηρετηση των αναγκων ζωης ..
...ο μαυρος μαγος ομως θα δεσει το χρημα με εκεινον που του το ζηταει .. θα προκαλεσει πανω στα ατομα και τους οικους οικονιμικη επιφανεια κι αθεμιτο καταρχηστικο εγκληματικα μιερο πλουτισμο.. ο οποιος βεβαια καποτε ως ""καταραμενος της ζωης "" κι αθεμιτα συγκεντρωμενος θα διαλυθει με δραματικο τροπο κι οσοι εμπλεκονται σε αυτον θα πληρωσουν ενα σκληροο τιμημα εξαιτιας του τροπου που πλουτισαν και του πονου με τον οποιο συνδεθηκε ο πλουτισμος τους ...
...ο λευκος μαγος θα τονωσει την αυτοπεποιθηση ενος ατομου την πιστη στις δυνατοτητες του,, θα βοηθησει στην αναδειξη αυτων των δυνατοτητων και στην απαγκιστρωση απο τις αρνητικες πλευρες του χαρακτηρα ..θα τον βοηθησει να αντιμετωπισει των απαξιωση των αλλων και να σταθει στα ποδια του οταν οι περιστασεις τον συνθλιβουν και τον καταπονουν .....ο μαυρος μαγος θα παραφουσκωσει ενα εγω θα το κανει να νιωθει δυνατο πανω και περα απο τις πραγματικες δυνατοτητες του ,, θα το κανει να φαινεται ομορφος, γεναιος, καλος , σοφος και ας ειναι κατασχημος, θρασυδειλος , μοχθηρος και ηλιθιος .. θα τον κανει ηγετη, διασημο θα του δωσει αθεμιτη και καταχρηστικη εξουσια καταπιεστικη της βουλησης των αλλων ...και αυτο μεχρι βεβαια ο παραφουσκωμενος να ξεφουσκωσει αποτομα και να γινει απο ηγετης κια ιδαλμα, ο αποδιοπομπαιος , ο κυνηγημενος ,ο ελεεινος, κατακραυγασμενος ...
Η αποψη μου ειναι οτι οι παραπανω περιπτωσεις αφορουν μαυρους μαγους
και ....λιγοτερο μαυρους μαγους !!!
Το να επεμβεις στην ζωη καποιου ,ακομα και με τον τροπο που εσυ ονομαζεις ''σοφο'' και αγαθο ,ουσιαστικα δεν αλλαζεις τιποτα !!!
Κατα την αποψη μου το πιο σημαντικο και ουσιαστικο που μπορει να κανει ενας λευκος μαγος ειναι να επιστρατευσει ολες του τις ικανοτητες του για να δειξει τον εσωτερικο δρομο
Τον δρομο που οδηγει στην σοφια !!
Να γινεται καποιος καλυτερος δηλαδη και να αποκτα κατανοηση ,αλλα και αυτο , ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, που θα υπαρξει πραγματικο ενδιαφερον
Το να αλλαξει κανεις ενα μερος, της ζωης καποιου , το πρωτο λαθος που διαπρατει ειναι να του αφαιρει την ευκαιρια να το κανει ο ιδιος ωστε να μαθει !!!!
Παρομοιες πραξεις κατα την αποψη μου δεν θα γινοταν απο εναν ''λευκο μαγο για τι αυτος εχει βρει την ισοροπια μεσα απο την ιδια του την ζωη
Τωρα και παλι αποψη μου βεβαια
Αυτος που θα προσπαθησει να βοηθησει καποιον ,ακομα και αν το κινητρο του ειναι ανιδιοτελες ,δεν ειναι λευκος αλλα καποιος σαν εμας, που απλα εχει αναπτυξει καποιες ιδιαιτερες δυναμεις, ωστε να εχει την δυνατοτητα ,να πραγματοποιει εξω απο το πεδιο δυνατοτητων ενος κοινου θνητου !!
Η οικονομία του Κόσμους είναι απαράμιλλη.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Όσοι γνωρίζουν, μιλούν λίγο, κι όσοι αγνοούν, πολύ.
Η οικονομία του Κόσμους είναι απαράμιλλη.There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Τσιγγούνα...Φύση!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Προσωπικά, θεωρώ το μάτιασμα...μαλακίες!!
Δεν σχολιάζω βασκανίες.
Εδωσα την θέση μου, πιο πάνω.Εκείς στους ντιπ για ντιπ!![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Απεστάλη: 05/01/2014, 00:35:26 Όσοι γνωρίζουν, μιλούν λίγο, κι όσοι αγνοούν, πολύ.
Η οικονομία του Κόσμους είναι απαράμιλλη.
Σοφά τα λόγια σου.
quote:
Προσωπικά, θεωρώ το μάτιασμα...μαλακίες!!Δεν σχολιάζω βασκανίες.
quote:
Το κακό με επιστημονική σκοπιά είναι ότι αφορίζει ότι δεν καταλαβαίνει, και το κακό με την θρησκευτική σκοπιά είναι ότι αδυνατεί να προοδεύσει.
Χρήστος Χατζ δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανοησία από τη στέρηση της ελευθερίας του άλλου, ακόμα και για το "καλό" του.
quote:
Το κακό με επιστημονική σκοπιά είναι ότι αφορίζει ότι δεν καταλαβαίνει, και το κακό με την θρησκευτική σκοπιά είναι ότι αδυνατεί να προοδεύσει.
Πάει και ανάποδα αυτό:
Το κακό με την θρησκευτική σκοπιά είναι ότι αφορίζει ότι δεν καταλαβαίνει και το κακό με την επιστημονική σκοπιά είναι ότι αδυνατεί να προοδεύσει όσο δεν δέχεται την αρωγή της φιλοσοφίας.
Είτε επειδή την θεωρεί προσωρινά αναπόδεικτη,είτε επειδή αυτή η τελευταία δεν παράγει πλέον εμπνευσμένες θεωρήσεις.
Ρίξε και μια ματιά στο θέμα "τι είναι φιλοσοφία" ![]()
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
quote:
xristos xatzΗ αποψη μου ειναι οτι οι παραπανω περιπτωσεις αφορουν μαυρους μαγους
και ....λιγοτερο μαυρους μαγους !!!
Το να επεμβεις στην ζωη καποιου ,ακομα και με τον τροπο που εσυ ονομαζεις ''σοφο'' και αγαθο ,ουσιαστικα δεν αλλαζεις τιποτα !!!
Κατα την αποψη μου το πιο σημαντικο και ουσιαστικο που μπορει να κανει ενας λευκος μαγος ειναι να επιστρατευσει ολες του τις ικανοτητες του για να δειξει τον εσωτερικο δρομοΤον δρομο που οδηγει στην σοφια !!
Να γινεται καποιος καλυτερος δηλαδη και να αποκτα κατανοηση ,αλλα και αυτο , ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, που θα υπαρξει πραγματικο ενδιαφερονΤο να αλλαξει κανεις ενα μερος, της ζωης καποιου , το πρωτο λαθος που διαπρατει ειναι να του αφαιρει την ευκαιρια να το κανει ο ιδιος ωστε να μαθει !!!!
Παρομοιες πραξεις κατα την αποψη μου δεν θα γινοταν απο εναν ''λευκο μαγο για τι αυτος εχει βρει την ισοροπια μεσα απο την ιδια του την ζωη
Τωρα και παλι αποψη μου βεβαια
Αυτος που θα προσπαθησει να βοηθησει καποιον ,ακομα και αν το κινητρο του ειναι ανιδιοτελες ,δεν ειναι λευκος αλλα καποιος σαν εμας, που απλα εχει αναπτυξει καποιες ιδιαιτερες δυναμεις, ωστε να εχει την δυνατοτητα ,να πραγματοποιει εξω απο το πεδιο δυνατοτητων ενος κοινου θνητου !!
σχολιο 59
... ακριβως αυτο που λες κανει ο Λευκος μαγος υποδεικνυει οχι ομως απαραιτητα μονο με λογια κοινης ομιλιας αλλα ψυχοενεργητικα και αρα διαλογιστικα,,τον εσωτερικο δρομο ..
...παρε μια μια τις περιπτωσεις που ανεφερα και θα δεις οτι σε καθε περιπτωση η αναφορα αναγεται εντελει στην υποδειξη αυτη του εσωτερικου δρμου της ψυχης .. να γιατι λεω οτι η λευκη μαγεια με την εννοια οχι τχρχωματος γιατι εκει παμε σε αλλες κατα λεξιν διακρισεις αλλα με την εννοια της θεμιτοτητας εχει αρχες και δεοντολογια ..και δυο βασικες αρχες εχουν αναφερθει ηδη ...
...ειναι
-η αρχη της εξισορροπησης και εξαλλειψης του πονου
και
-η αρχη της εναρμονισης με το ατομικο και συλλογικο πεπρωμενο της ανελιξης και διασφαλισης της ζωης ..
...οποτε Χριστο δεστο καθαρα οτι λεμε το ιδιο πραγμα ..
κι συ οταν μιλα κια υποδιεκνυεις την επιγνωση και την τεχνικη της τι αλλο νομιζεις οτι γινεσια απο ενας λευκος μαγος απλα δουλευοντας προς το παρον στο επιπεδο των αισθητων επεμβαιντας με την γραφη σου σε ενα φορουμ ...
κι εγω μιλωντας κια διακρινωντας με επιμονη τη καλη απο την καλη μαγικη επιδραση τι αλλο γινομαι απο ενας λευκος μαγος ..
...ας μη φοβομαστε το ορο""μαγεια""ειναι βεβαι στιγματισμενος με τρομερα πραγματα που εχουν ιστορικα διαπραχθει και παρωχημενος ειναι αληθεια ...
... η επιστημονικη ορολογια αυτη που σιγουρα θα χρησιμοποιηθει στο μελλον ειναι ""φυσικη η τεχνητη βιοενεργητικη-ψυχεγερτικη δραση""εχω μιλησει στη αρχη του θεματος τουτου που πολλοι απο τους θαμωνες του δεν το εχουν διαβασει οπως του αξιζει,,, εχω μιλησει συστηματικα κι εκτεταμενα για την δραση αυτη .. αποκωδικοποιωντας τους πaραδοσιακους ορους οπως αυτον τη ""μαγειας"....
εεμ??
.......θα επαναφερω καποιες αρχικες αναρτησεις ,,, παραλληλα με την ""αγιαστουρα μου"" προσπαθωντας να διωξω τους απαιδευτους καλλικατζαρους ...η να μεταστοιχειωσω καππιους αλλους ωστε ενα φωτιστουν σχετικα με το νημα του θεματος τουτου και ποια εινα η κεντρικη του ιδεα .. και γιατι θεωρω οτι οι παρεμβασεις και παρακαμπτηριοι της κβαντοσχετικομπουρδιας ειναι εντελως ανασχετικοι της αναπτυξης του ...
============================
*πρεπει να σου πω και κατι αλλο Χριστο ... παρατηρω ενα ξεχωριστο τροπο γραφης σε σενα .. μικρες προτασεις αραιογραμενες ..χμμ το ξερεις οτι αυτο ειναι μια μαγικη πρακτικη γραφης αλλα και προφορας για την καταγραφη αλλα και εκστομιση-διαβασματος ευχετικου και καταραστικου λογου ???
πχ μιλαμε αργα συλλαβιστα με χρονικα διαστηματα τηρωντας τις μακρες και βραχεις συλλαβες και κρατωντας διαστηματα αναμεσα στις λεξεις που εκφερουμε-διαβαζουμε αναπνεοντας καταλληλα κινωντας το ηχο απο ολα τα ψυχικα μας κεντρα απο απο κατω προ τα πανω ,,, κρατωντας και διαστηματα αναμεσα στις προτασεις ...
να ετσι
ααααακουουοουου Χριιιιιιιιιστο τιιιι
θελωωωωωωωωωωωωωωω να σσσσσσσσσουουου πωωωωωωωωωωω
..ασυνειδητα χρησιμοποιεις ηδη καποια απο τις πρακτικες της μαγειας χμ .. αυτο ειναι εκπληκτικο και μου εκανε απο την αρχη εντυπωση !!!
...και σε ξεχωριζει απο τα αλλα μελη εδω μεσα ...που ισως ειναι πολυ πιο διαβασμενα απο σενα ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ .. μη το παρεις σαν κομπιμεντο αλλα σαν δημοσια επιδοκιμασια ..την οποια βεβαια δεξου την καταλληλα αμυνομενος γιατι ετσι πρεπει ενας λευκος διαλογιστης να δεχεται τον καθε λογο θετικης ενισχυσης και επιδοκιμασιας, αναδειξης !!!
ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 05/01/2014 09:37:11
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 05/01/2014 09:40:24
δεν νομίζεις πως θα βλεπόμαστε
που και πού?
G.

in God we trust
μα οτι και αν αγγιξω οποια πορτα και αν χτυπησω τιποτα δε φτάνει στο δικο σου ουρανό κατι να γυαλιζει θελεις παντα και ας θυμιζει οτι πιο θαμπο μαζι και φωτεινο
Χάθηκαν μες τους θορύβους των αμφιβολιών.
Στα λόγια της στιγμής.
Στο φιλί της αυταπάτης.
Στο κενό του σύμπαντος.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
ΤΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΣΤΟΝ ΛΩΤΟ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ..

Τα ομορφότερα λόγια που άκουσα τελευταία, ήταν μιά μικρή φράση. ΄Ενα απλό ταπεινό, μη φοβάσαι...
Είναι πολλά της ζωής τα σκοτάδια φιλαράκια...
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
[Πιες με,με τα μάτια σου και θα σου κάνω πρόποση με τα δικά μου, ή άφησε ένα φιλί στο ποτήρι μου, και δεν θα ψάξω γιά κρασί...]
H αγάπη που αναζητάς είναι καλή.Αλλά η απρόσμενη καλύτερη.
Χμμμμ
Για σήμερα..
Τα ωραιότερα λόγια είναι..
Χρόνια πολλά
να τα εκατοστίσεις
οτι επιθυμείς κτλ
ευχές ευχές ευχές.. από άτομα που σε αγαπούν..
μα οτι και αν αγγιξω οποια πορτα και αν χτυπησω τιποτα δε φτάνει στο δικο σου ουρανό κατι να γυαλιζει θελεις παντα και ας θυμιζει οτι πιο θαμπο μαζι και φωτεινο
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
[Πιες με,με τα μάτια σου και θα σου κάνω πρόποση με τα δικά μου, ή άφησε ένα φιλί στο ποτήρι μου, και δεν θα ψάξω γιά κρασί...]
είναι ωραίο να σε φροντίζουν..
αλλά πιο όμορφο είναι εσύ να φροντίζεις τον εαυτό σου..
Φιλιά
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]