ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΠΟΨΗ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΠΟΨΗ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Zadok60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
03/06/2004, 18:23:19
zezmperg,

έχεις δίκιο! Είναι καιρός να σοβαρευτείς! Εξάλλου στην ηλικία σου θα 'πρεπε να ήσουν περισσότερο έντιμη!

Και άσε αυτά τα φτηνά κολπάκια... Δεν πιάνουν!

Avallon,

ακόμα περιμένω εξηγήσεις ...και δε θα περιμένω πολύ!

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

03/06/2004, 18:26:44
quote:

Αγαπητή Ostria,

αν μου επιτρέπεις: καμμία σχέση...

Επειδή το θράσος όμως, μας τίμησε με την παρουσία του, έχει αρχίσει να αγγίζει τα όρια και βρίσκεται πολύ κοντά στο να τα ξεπεράσει, έχε λίγη υπομονή ακόμα...

Αγαπητή Zadok αυτό το συμπέρασμα έβγαλα από τα τελευταία μηνύματα της Ατμα κυρίως και μετά της Avallon (στις προηγούμενες σελίδες αναφέρομαι). Αν δεν ισχύει το συμπέρασμα μου για την ουσία της αντιπαράθεσης, να είσαι σίγουρη ότι δεν φταίω εγώ γιατί και να διαβάζω σωστά ξέρω και να μπορώ να ξεχωρίσω την ουσία των πραγμάτων που διαβάζω. Οπότε για τι πράγμα μιλάμε; Για παραπλανητική αντιπαράθεση όπου άλλα γράφονται και άλλα εννοούνται;!

Οπότε θα ακολουθήσω την σοφή στάση του just a man και κάτσω στην γωνίτσα μου. Αλλά ας ξεκαθαρίσει επιτέλους αυτό θέμα!
Και όταν ξεκαθαρίσει, θα επιστρέψω γιατί το θεωρώ πολύ ενδιαφέρον το τόπικ και η Αμαλία έβαλε ένα ωραίο ερώτημα...

Just a man, είπα να ακολουθήσω την σοφή σου στάση, αλλά πάλι μέσα σε βλέπω! Θα σου απαντήσω εγώ για τον δικηγόρο και θα περιμένουμε την διευκρίνηση της Αμαλίας.
Οι λόγοι του είναι ορθοί ως προς την επάγγελματική του ιδιότητα, και μόνο κατά την διάρκεια που την εξασκεί. Είναι ας πούμε "κατά συνθήκη ορθός λόγος" που ισχύει μέσα στην δικαστική αίθουσα, αφού σκοπός του είναι να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του πελάτη του, είτε αυτός έχει δίκιο είτε άδικο.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

03/06/2004, 18:47:52
-ΑΜΑΛΙΑ ΗΡΘΕΣ;
(ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΕΓΡΑΨΕΣ...ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΣ ΒΟΥΔΙΣΜΟ;...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:)

-ΖΑΝΤΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ..
ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΔΩ...//
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΟΥΜ.-ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟ ΠΑΧΙΝΙΔΙ.

-ΟΣΤΡΙΑ ΝΑΙ!ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗΜΟΥ/ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!
ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΤΑΝ Ο ΕΡΠΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΜΑ..ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΡΓΜΤ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!@_@
ΤΟ ΤΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ!
ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ/ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΣΚΑΨΟΥΝ...ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ.
ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΗΤΑΝ ΗΣΥΧΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ..ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ !ΤΙ ΖΩΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!
(ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΒΡΕ ΝΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ!....)
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΙΟΤΗΤΕΣ!
ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΝΟΥ....
ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΝ!

ΚΙ ΟΧΙ ΟΠΟΙΟΣ "ΤΡΩΕΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ"!
.."ΕΔΩ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΔΥΟ" ΑΓΑΠΗΤΗ...."ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ"..
ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ/ΚΑΛΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΣΕΣΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΙ ΟΧΙ Η ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΙΔΕΑ:)
(ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟΝ "ΣΠΕΡΜΑΤΟΠΟΛΕΜΟ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ + ΤΟ "ΣΤΟΙΧΕΙΟ" ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΤΑΝΟΙΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΩΣ ΤΩΡΑ ΓΡΑΨΕΙ....ΑΥΤΟ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ//
ΓΙΑ ΜΕΝΑ// ΑΛΛΑ "ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ"!)

ΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ "ΑΧΑΡΗ ΘΕΣΗ"
-ΝΑ ΜΙΛΩ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΑΛΛΑΚΡΙΝΩ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΤΟΥΣ-
ΕΙΠΑ Η ΨΥΧΗ:
ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ!/////ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;;;;;

ΕΓΩ ΤΑ ΕΠΡΑΞΑ ΟΛΑ!
..+ ΟΙ "ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ" ΕΙΝΑΙ OK!
+ ΦΤΑΙΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ "ΧΑΛΑΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ" ΠΟΥ...OMΩΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ!
ΡΕ ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΩ ΕΤΟΥΤΕΣ ΜΕ ΔΙΕΣΥΡΑΝ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ.
ΔΕN ΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ.

ΠΛΑΤΩΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΙ ΑΠΟ ΑΝΕΜΟΥΣ....
ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ "ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΜΠΝΕΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ">>..ΜΕ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ.
ΑΝ ΕΣΥΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΘΕΣΕΣ..
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ..
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΜΑΙ ΑΔΙΚΩΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΑΥΤΟ;))

ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ Η ΖΕΖΜΠΕΡΓΚ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...
ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΩ ,ΚΑΗΜΕΝΗ, + ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ !!!
ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ;

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ + ΣΕ ΜΕΝΑ...
+ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΜΙΝ....
ΕΧΜ..
ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ....
ΕΙΣΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΑΧΑΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΠΩΣ "ΟΥΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!!"ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΟΛΑ.
ΔΕΝΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ/ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ....ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ.
ΕΝΩ ΜΕ ΑΔΙΚΗΣΑΤΕ ΦΑΝΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΟΥΜ....
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ + ΣΥΓΝΩΜΗ!
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ! ΟΡΙΑ;
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΡΙΑ....
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ;;;;;;;

ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ/ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΕΤΣΙ.
ΟΠΩΣ [U]ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ
ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ!(ΚΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΣΩ:)

ΤΗ "ΣΥΓΝΩΜΗ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΘΑ ΤΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ.

ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ....ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΨΗΛΑ.

"ΜΑΝΑ /ΜΑΝΟΥΛΑ /ΜΑΜΑ";
ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΓΙΑ ΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΕΡΑ!
[U]ΕΜΑΣ
ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ;;
...ΕΔΩ ΕΣΩ/ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ;;;;;

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ;
ΕΤΣΙ ΣΤΕΡΙΩΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ.
ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ .-

ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΤΣΙ!@_@
ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ..ΟΣΟ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ..ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΑΜΑΤΙΑ...
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΛΩΝΤΑΙ ΟΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΣΑΝ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΔΥΟ:) ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Η ΚΑΤΩ ΑΠ ΟΛΟΥΣ!
ΚΑΤΙΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ:)ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ "ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΟΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ...

ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΑΜ ΠΕΡΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΙΑΣ..
ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ ΡΟΛΟ//ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ.
ΟΥΤΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΤΡΑ...(ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ/ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ/ΚΑΗΜΕΝΕΣ:)

Technoshamanism
03/06/2004, 19:06:13
Άστο Ostria!...
To the deaf's door u can bang all u want!... ;)

Κι όπως είχε πει κι ο Βασίλης Τριανταφυλίδης (κατα κοσμον Χαρρυ Κλυν):
"Ουγκαγκαμπομπιρλι γκαγκαμπουμπιρλι γκαγκα, αου μπιμπι αου μπιμπι μπακαλακα ουγκα γκα..."

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
03/06/2004, 19:18:25
Λεγε λέγε το κοπέλι κάνει τη γριά και θέλει!

Σε λίγο θα πιστέψω ότι είμαι χοντρή,κατίνα κλπ...

Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι που ξέρουν πως είμαι στην πραγματικότητα...

Zadok μπορείς να μου πεις τι εννοείς...
γιατί εσύ δεν ήσουν που με πήρες τηλέφωνο και όχι εγώ...
Αλήθεια γιατί?
Εσύ ήσουν που έδωσες το τηλέφωνο που σου είχα εμπιστευτεί στην Ατμα...
Αλήθεια γιατί?

Μάλλον εγώ είμαι αυτή που αξιώνω εξηγήσεις...

Τέλος πάντων...το θέμα είναι ότι πολλά έχουν ειπωθεί εν βρασμώ...
Για το βρασμό όμως εκτός από φωτιά χρειάζεται και νερό...
Ισως κάποια πράγματα να είχαν αποφευχθεί αν μιλούσαμε κατά πρόσωπο...

Ατμα για τελευταία φορά αν δεν έχεις τα κότσια να με πάρεις τηλέφωνο (αλήθεια γιατί το ζήτησες?) στείλε μου το τηλέφωνό σου και θα σε πάρω εγώ...κουράστηκα πια η έρμη...

Πλάτωνα το έκανες που το έκανες το έγκλημα (το λάδι στη φωτιά)κάντο καλά τουλάχιστον...
Εξήγησε αν θέλεις (για να μην υπάρξουν και άλλες παρεξηγήσεις) για ποιό λόγο σου έγραψα... Ενεκα φίλος της δεσποινίδος θεώρησα ότι ίσως ξέρεις το λόγο που τα "πήρε" και γιατί την τσίμπησε ξαφνικά η μύγα εκεί κάπου στα μέσα του τόπικ ενώ πριν όλα ήταν καλά...
Ο μόνος άσχημος χαρακτηρισμός ήταν "τρελλή" και ήταν μόνο αυτός και όχι ένα κατεβατό βρισιές και αναθέματα που ακούω τόσες μέρες...

Θα σε παρακαλούσα επίσης επειδή έχω κουραστεί από το λάκο που μας σκάβουν κάποιοι άλλοι ... (ξέρεις το νέφτι που βάζουν στις γάτες για να τις κάνουν να τρέχουν σαν τρελλές)... και για να έχει η Ατμα ιδία άποψη να της το κάνεις forward... Ετσι ίσως καταλάβει τη διαφορά σε αυτό που πιστεύει και σε αυτό που είναι το πράγμα...

και επειδή Dis scribit dis leggit (όπως λέγανε οι λατίνοι φίλοι μας...)

quote:
Νομίζω ότι ο χώρος αυτός χωράει και τις δυό μας...

"Τάδε έφη Avallon"
03/06/2004, 20:18:06
δεν θα απαντησω,γιατι βλεπω πως στα ματια σας υπαρχω ως ονομα...οποτε δεν "ζω" και ουσιαστικα "δεν" "υπαρχω"...

αν κανω λαθος,θα επρεπε αυτο το τοπικ να απειχε απο διαξιφισμους αυτην την στιγμη.

δεν σεβαστηκατε το ειναι μου,ΑΤΜΑ,Avallon η Avallon,ΑΤΜΑ,σας παρακαλεσα,ΑΤΜΑ,δεν θεωρω πως εισαι αφελης,Avallon,ο μοναδικος λογος που θα παραμεινω στο τοπικ,δεν ειναι για να γελασω,αλλα για να δακρυσω,ετσι οπως το καταντησατε.

την γνωμη μου για το θεμα του τοπικ,σας το εξεφρασα στην αρχη του συγκεκριμενου μου μηνυματος.

δεν χρειαζεται εσεις να ζητησετε συγνωμη,η ζημια (η ψυχικη) "ζημια",στην πραγματικοτητα σας εχει γινει,προσωπικα σας ζηταω εγω συγνωμη,που με ανεχτηκατε,στο τοπικ και δεν με "πηρατε με τις κλωτσιες".

οι σημερινες φιλιες,ειναι οι έγχθρες του αυριο.....

ισως απο το σημερινο μου μηνυμα ,εγινα στα ματια σας εκτος απο ονομα και εγχθρος,γι'αυτο σας ζητω συγνωμη.

ειμαι "πεθαμενος" ηδη,οποτε δεν μπορειτε να με σκοτωσετε περισσοτερο.....

σκεφτειτε..σκεφτειτε,ποσο μονοι νοιωθουμε μερικοι,που χρειαζομαστε τις παρουσιες φιλικων και αγαπητων ανθρωπων,σαν εσας,νοιθω την αναγκη να σας δω δυνατες και μονοιασμενες....ουτοπια?ονειρο?χαζομαρα μου?νεφελη ονειρου,που θα χαθει στο επομενο μηνυμα?....ο χρονος ....

καλο βραδακι,μην με δειρετε πολυ,μαζι σας ειμαι και ημουν και ας μην με "βλεπετε".....

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

03/06/2004, 20:22:45
ΓΙΑ ΛΕΓΕ ΓΙΑ ΛΕΓΕ...

ΒΛΕΠΩ ΥΟΘΕΤΗΣΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ.

ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ.
ΕΙΧΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕΙΛ ΠΟΥ ΕΞΗΓΟΥΣΑΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;
ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΛΟΓΙΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΝ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ./ΙΔΙΩΣ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΗΔΗ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΛΗΞΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΕΝΑ ΚΑΙΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΕΛΟΥΣ.

ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΟΜΩΣ ΕΣΥ;

ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΛΕΩ ΚΑΤΙΝΑ!
ΣΕ ΛΕΩ ΚΑΤΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΧΛΕΥΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ.
ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙΝΑ ΚΑΙΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ;;;;

ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΖΕΖΜΠΕΡΓΚ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΤΜΑ ΣΤΥΟΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΙΡΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!!!!!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΨΥΧΗ -ΜΟΥ(ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ!)

ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟΤΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΟΣΑ ΑΛΛΟΥ ΕΓΡΑΦΑ....
ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΜΥΝΕΣΘΕ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΣ ΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΑΝ ΨΥΧΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΝΕ ΨΗΦΙΖΩ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΜΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ !
ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩ(ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ!) ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΓΜΤΚΤ//
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.
ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΑΚΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΠΙΩΘΩ ΟΛΑ.
ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΧΩΛΕΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΙΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΘΕΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ/ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;;;;ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.
ΤΩΡΑ..ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΩΣ ΟΜΙΛΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ "ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ"(ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΦΕΡΕ Η ΑΒΑΛΛΟΝ:ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ!)
ΝΑ ΜΙΛΩ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ/ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΩ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΟ.
ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ "ΜΑΣ" ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΤΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΣΕ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ.. ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΤΕ ΑΓΕΛΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΟΝΗΡΟΥΣ.
ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ;
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΑΝΕ ΟΥΚ ΟΛΙΓΟΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ (ΕΠΙ 24 ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..../ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ "ΜΟΥ":)
ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΓΑΣΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΦΑΝΕΡΕΣ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ(ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!@_@ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ ΣΥΝΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ+ ΕΠΙ ΤΑ ΑΥΤΑ:))

ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ...
ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΣΟΠΥ ΕΙΠΑ!
ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑΠΟΡΩΘΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ;
ΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΝΩ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ....ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΛΑΒΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ (Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ! ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕ "ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ" + ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΕΣΩ... ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΩ ΑΥΤΟ:ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΗ!)

ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝΤΑΙ...
ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΕΤΕΡΟΘΑΛΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ.. ΕΙΧΑΝ ΜΙΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ..ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ...

ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ.ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΕΔΕΙΞΕΣ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΟΣΟ ΗΤΟ ΚΑΙΡΟΣ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......
ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΠΡΙΝ "ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΩ ...
ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΩ.

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ....ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.
ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΑ ...ΑΛΛΑ ΣΙΝΙΑΛΟ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑ.
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;
ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΙΓΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ/ΕΙΔΑΛΩΣ ...
Η ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ..ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ..
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ;
Ο ΚΡΟΝΟΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟ.-
ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΕΛΑΜΕ.ΚΑΘΟΛΟΥ/ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΕΙΠΕΔΟ....ΟΧΙ ΚΙΛΩΝ ΑΛΛΑ ΑΙΩΝΩΝ)

(ΣΥΓΝΩΜΗ;
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ;
ΑΧ ΑΡΗ...
ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ..
ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ "ΑΦΡΟΔΙΤΗ"...
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΕΙ...

ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ;...ΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ Ε;

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΩ ΟΛΟΥΣ...ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΣΑΣ...>>>>ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ!..

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...ΟΥΤΕ ΣΑΝ "ΚΥΠΡΟΣ" /ΟΥΤΕ ΣΑΝ "ΨΥ-ΧΗ"..)

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕ "ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΑΣ".

Technoshamanism
03/06/2004, 21:23:22
quote:
Πλάτωνα το έκανες που το έκανες το έγκλημα (το λάδι στη φωτιά)κάντο καλά τουλάχιστον...

Όπως επιθυμείς….

αν και ο δολοφόνος δεν είναι πάντα ο εκτελεστής…

μα οι εικόνες, και οι συνειρμοί που δημιουργούνται… πρώτιστος!
*(… Κοιτά τι έγραψες σήμερα το πρωί, στις 9 και κάτι… πιο ψηλά…)

Δεν λέω πως δεν έχω εύθηνες (και εγώ)….μα είμαι πάντα σε θέση να τις κατανοήσω, όπως και το μηχανισμό /αιτία…. που διαιωνίζονται!

Αυτό μερικοι τον λένε…. βλάχο εσωτερισμό!

Καλη μου zezmperg,

Μιας και το ανέφερες, την μπηχτή που σου έγραψα κάποτε για τους οραματιστές, μιας και σε θεωρώ φίλη... θα σου γράψω, γιατί… στέλνω μπηχτές…… που ΜΕΝΟΥΝ…όμως…. μέσα!

Πρώτα από όλα δεν γνώρισα τον Κύριο με την εμπειρία!

Αντιθέτως διάβασα προσεχτικά πως την μεταφέρει, και φαίνεται, μετά το πέρας της, να γύρισε συνειδησιακά όπως ήταν πριν να έχει αυτή την εμπειρία… εμπλουτισμένος δηλαδη, με ότι αναφέρει πως είδε…

Πέραν της αλήθειας η όχι….αυτού του γεγονότος…συνειδησιακά τι άλλαξε στον άνθρωπο?

Κάνει μήπως πιο ευλαβικά τον σταυρό του?

Βοηθάει περισσότερο τους συνανθρώπους του?

Και καλά, είδε το Χριστό τους αγγέλους και ότι άλλο….και μετά?

Ξέρεις ένας με βουδιστική διαπαιδαγώγηση….θα δει στο τέλος τον Βούδα!

Ένας άλλος τον Κρίσνα

Και κάποιοι τον Μωάμεθ…

Άσε τις αναφορές από τους δικούς μας για τους Αρχαίους…πόσοι είδαν το Δια… και πόσοι τους Θεούς?

Ήδη αρχίσαμε και βλέπουμε…. τους Ε…

Πρόσεξε, δεν τα απορρίπτω τα παραπάνω….απλά αναρωτιέμαι!

Άλλο είναι ο Θεός…και Άλλο ο Παράδεισος… η συνειδησιακά είναι το ΙΔΙΟ?

Αν βρεις πως δεν γίνεται να είναι διαφορετικά μιας και ΘΕΟΣ/ΘΕΙΟ…είναι άχρονο πρέπει τοτε να εξετάσεις σε βάθος... τι είναι ο Χώρος.

Μα φαίνεται μιας και το έφερε και στην κουβέντα η Αμαλία, πως η περιγραφή του Βούδα *(ΝIRVANA) δεν είναι μια παροδική κατάσταση…μα βιώσιμη, σε όλη τη ΖΩΗ!
Τώρα και τον Σωκράτη αν προσέξεις, *(ΚΑΛΟ/ΟΜΟΡΦΙΑ/Διοτίμα) για το ίδιο μιλάει!
Άσε τον Παράδεισο του Χριστού, που οι Χριστιανοί….μάχονται για μια θεσούλα…(δηλαδή απροσδιόριστα.. κάπου) όταν ο ίδιος λέει!

Ο έχων καθαρή καρδιά, θεό όψεται.

Μήπως η καρδιά δεν είναι η ουσία *(κέντρο) της ψυχής?

Τι να γίνεται στην ένωση της με το κέντρο *(ΟΥΣΙΑ) του ΝΟΥ?

Μένει ίδιος ο παρατηρητής…..η στη θέση του υπάρχει ατελείωτη ενέργεια…και κάθε τι ΕΙΝΑΙ απέραντος χώρος… μεσα/εξω?

Και τι συμβαίνει τότε στο ΣΩΜΑ/ΝΟΥ/ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ…. όταν όλα αυτά εμφανισθούν?

Είναι ο ίδιος η απλά είναι σιωπηλός, ήσυχος…. δίχως προσπάθεια?

Είναι πολλά zezmperg, μα εδώ σταματώ γιατί ήρθαν φίλοι…

Πιο πάνω….η καθαρή καρδιά, ΚΑΘΑΡΣΗ....ειναι το πιο σπουδαίο!

Γι αυτό ο Διογένης έμπαινε στις ταβέρνες, και όποιος τον πείραζε… του έδειχνε τον Ήλιο!

Και αυτός παντού μπαίνει….μα δεν λερώνεται!

Σε χαιρετω!

03/06/2004, 21:44:59
quote:
Και αυτός παντού μπαίνει….μα δεν λερώνεται!

ετσι ακριβως.

οσα και να γραψεται για μενα....δεν λερωνεται η ψυχη μου...
οσα στελνετε τα λαμβανετε ετσι οπως τα στελνετε!!!!!!
απλα οσο γινεται ταλαντωση...τοσο δεν αντεχετ-αι(-ε) αυτο που αρχικα στειλατε ως πρωτη δραση.

επειδη τα καρκινακια αντιδρουν οταν τα ενοχλησεις.
οχι υποκειμενικα αλλα ξερετε εσεις τι λεγω.

ευχαριστω πλατωνα που μιλησες αυτη τη φορα και χωρις να τ κανεις επειδη ειμαστε φιλοι(!)εδωσες λυση ...

ξερεις τι δενκαταλαβαινω ομως;
πως γινεται να μην καταλαβαινουν ολοι ολα...

αυτο δεν μπορω ακομη να το δεχτω...:)

ναι ειμαι υποκειμενικη και κατα αλλους περιαυτολογω...
αλλα λεγω μοναχα οσα συμβαινουν.(οχι απαραιτητα με αφορμη εμενα ωστε να μην μπορω να ειμαι..αμεροληπτη/η τραγωδια μου ειναι πως ακομη κιαν τεινω στην αντικειμενικοτητα κανεις υποκειμενικοτερος εμου δεν θα δεχτει οτι το καταφερνω...και αυτο με λυπει οντως...)

οσα δεν κατανοει καποιος με μια εικονα....ζηταει χιλιες λεξεις..
σαν θελησε ομως τις λεξεις μοναχα για να απορριψει....δεν φταινε οι εξεις...αλλα το αρχικο...θελω αυτου που απορριπτει...
να οπως ειπες για ολους οσους περιμενουν να δουν κατι και το βλεπουν..
εχω δει..οσα ηθελα να δω....μα εχω δει και οσα δεν ηθελα να πιστεψω οτι συμβαινουν...επειδη τα εβλεπα ολα καλα...κι ας μην ηθελαν αυτα να ειναι...
παρατηρητης;
ναι.
και θυμα;
και τετοιο.
ποιανου;
του νου;

ο οδοντιατρος μου ειπε να δινω σαφεις οδηγιες στον δαιδαλο για το χτισιμο του λαβυρινθου που θα βαλω εντος τον μινωταυρο μου...
το μεταφερω εδω επειδη ειχα μιλησει καποτε για γαντια αλλα καποιες ονειρευτηκαν ζαρζαβατικα/αυτα ο καθενας τα τοποθετει οπως θελει και εδω δεν μας αφορα /αλλα μερικους τους αφορα ακομη και αυτο.

τελος παντων/στην κρητη προσφατα σκοτωσα εναν μιτοταυρο που γεννηθηκε το 88...
αν νομιζουν οι συκοφαντες οτι δεν ειναι ετσι /ενταξει τοτε δεν ειναι/σημασια στην δικη μου φιλοσοφια ζωης( που δεν υπαρχει!) ειναι να ανερχομαι ολοενα προς το τελος του ταξιδιου μου γενικως ως ψυχη/αυτο το γνωριζω εγω μοναχα και εγω μοναχα εχω τα ολα οσα το πιστοιουν/οι περιεργοι και οι αδαεις της φιλοσοφια ς της ζωης ας ψαχνουνμεσα απο αμετρητες σελιδες τον κυμ=νισμο ενος διογενη που τα εβαλλε καποτε με τον αλεξανδρο...
να θυμηθουν ομως οτι αλεξανδρος και διγενης ειναι μεσα στον ιδιο ηρωα της στιγμη που πρπει να υπαρξει εξελιξη....δεν υπαρχει απεναντι οπως παραβολικα..μαθαινουμε απο τα φυσικα προσωπα της ιστοριας..
ολα μεσα μας και ολα ειναι ενα..
μα οσα απορριποτουμε ειναι οσα δεν γιναμε η οσα δεν θελησαμε να γινουμε.

οπως "αραιωνουν τα ροδακινα" ενακατι...:))

Technoshamanism
zezmpergΜέλος
03/06/2004, 22:12:41
Σας χαιρετώ.
Γειά σου Πλάτωνα.
Και να που έγραψα στο topic: <<Γιατί ο Θεός μας δημιουργησε;>> Στο Παράξενο.
Είδα την δική σου φιλοσοφική απάντηση εδώ.
Έτσι είπα να συνεχίσω μιά και όσα φιλοσοφικά παραθέτεις έχουν αρκετή σχέση.

Καλέ μου φίλε δεν θα ήθελα να αναλύσουμε την πνευματική εμπειρία του κου Νίκου Ιωαννίδη, εδώ. Υπάρχει ήδη το topic στο παράξενο και εκεί θα πρέπει να σου δώσω όσες απαντήσεις μπορώ. Πάντως επειδή είσαι λάτρης του μεταφυσικού και Κριός, καλό θα ήταν να είχες μια άμεση επαφή μαζί του και νομίζω ότι θα σε εντυπωσιάσει θετικά.

Τώρα από τα γραφομενά σου καταλαβαίνω (όσα βέβαια μπορώ) ότι θέλεις να γνωρίζεις και να συζητήσουμε τις αλλάγες που συντελούνται στο "μυαλό" ενός που θα έχει μια κάποια μεταφυσική εμπειρία...
Έχω δει πολλά τέτοια φαινόμενα και πολλές αντιδράσεις δεν συνάδουν με την πνευματικότητα που τους φανερώθηκε!
Εύχομαι κάποτε με συνείδηση να γίνομε μάρτυρες τέτοιων εμπειριών.

Αχ ξέχασα, έχεις βρε φίλους στο σπίτι....Καλή βραδυά.
Σε χαιρετώ Πλάτωνα.
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.

04/06/2004, 00:13:05
quote:
Έχω δει πολλά τέτοια φαινόμενα και πολλές αντιδράσεις δεν συνάδουν με την πνευματικότητα που τους φανερώθηκε!

εχεις δει ....
ειναι πολυ Mακρυα απο το να το Zησεις...~~if u know what i mean~~
"Aπορω" ομως με TI μετρας την Πνευματικοτητα, τοσο αυτη που φανερωνεται σε καποιον αλλο,ΚΑΙ οχι σενα /+ πως "κρινεις" αν "συναδουν" τα ολα οσα..

-καλα αν εχεις κι εσυ φιλους στο σπιτι δεν χρειαζεται να απαντησεις...ετσι κιαλλιως οσες φορες ρωτησα απαντηση δεν ελαβα/αναρρωτιεμαι η ψυχη....κατα ποσο αυτο συναδει..με την φιλοσοφια σου...και τα λογια που εθεσες γλυφωντας μεαλλωτε.
περιμενω μιαν απαντηση.
(και μια συγνωμη που μαλλον δεν θα 'ρθει....επειδη "πνευματικοτητα" δεν σημαινει "αχαριστια"...και δεν μετριεται απο αυτους που κοιτανε αλλα απο αυτους που γινονται κοινωνοι της...και της πρωτης αλλα και της...δευτερης..)-

καλο ξημερωμα στους νυχτωμενους ...βαθεια...

"Cogito ergo sum"

-απλα ζω...
+ χωρις να σκεφτομαι... τα παιδια.. ετσι κανουν ..οι μεγαλοι νομιζουν γι αυτα ενα σωρο..αλλα εκεινα απλα ειναι οσα...οι "μεγαλοι" νομιζουν...

Τρελατμα

Technoshamanism

Edited by - ΑΤΜΑ on 04/06/2004 01:10:55

04/06/2004, 00:24:11
Γειά σας
quote:
"Είναι άραγε η ομιλία μας (προφορική η γραπτή) μέτρο για την κατανόηση πως λειτουργεί ο νους μας και το συναίσθημά μας;
Θα μου πείτε για έναν δικηγόρο, πανούργο αλλά γλυκομίλητο, τι μετρά άραγε η ορθή του ομιλία;
Πόσους άραγε μπορεί να κοροϊδέψει;
Σίγουρα όχι τον ίδιο του τον Εαυτό."

Amalia,

Θα ήταν ωφέλιμο να μας το αναλύσεις λίγο αυτό.
Φαίνεται να έχει ενδιαφέρον.

Just_A_Man, θα παραθέσω εδώ και την απάντηση της φίλης Ostria, ώστε να βρούμε εύκολα τη συνέχεια του νήματος της συζήτησης αυτής μέσα από τα πολλά μηνύματα. Οποιος βέβαια επιθυμεί, είναι ευπρόσδεκτος να καταθέσει τις δικές του απόψεις σχετικά με το υπόθεμα αυτό του αρχικού θέματος (ΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΠΟΨΗ... )
Ostria:
quote:
Θα σου απαντήσω εγώ για τον δικηγόρο και θα περιμένουμε την διευκρίνηση της Αμαλίας.
Οι λόγοι του είναι ορθοί ως προς την επάγγελματική του ιδιότητα, και μόνο κατά την διάρκεια που την εξασκεί. Είναι ας πούμε "κατά συνθήκη ορθός λόγος" που ισχύει μέσα στην δικαστική αίθουσα, αφού σκοπός του είναι να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του πελάτη του, είτε αυτός έχει δίκιο είτε άδικο.

Σχετικά με αυτήν την πλευρά του θέματος (που αναφέρεται στο παράδειγμα του δικηγόρου) η άποψη της Ostria με καλύπτει. Ο όρος "κατά συνθήκη ορθός λόγος" είναι πολύ ταιριαστός εδώ, φτάνει να έχουμε πάντα στο νου μας, πως ο ανώτερος Εαυτός μας δεν συνθηκολογεί, και αυτός είναι ένας λόγος που διαφοροποιεί τη στάση αυτή του δικηγόρου από τον ουσιαστικά πνευματικό άνθρωπο.

Προχωρώ λοιπόν, στο δεύτερο σκέλος, το σχετικό με το πως μπορεί κανείς να συνδέσει την ομιλία, με τον τρόπο που σκεφτόμαστε, αλλά και με τα συναισθήματά μας.

Η γλώσσα λοιπόν (ο μυς αυτός που τοποθετείται στο κέντρο του στόματός μας) είναι ένα όργανο, το οποίο μας βοηθά να εξωτερικεύσουμε τα αποτελέσματα των νοητικών μας λειτουργιών. Ανάλογα με το πόσο θα την βουτήξουμε στο μυαλό (κατά τη γνωστή ρήση) αυτή μπορεί να εκφράζει λιγότερο ή περισσότερο το συναισθηματικό μας γίγνεσθαι, αλλά και τη νοητική επεξεργασία μας επάνω σε αυτό.

Οσο περισσότερο την εκπαιδεύουμε, τόσο καταφέρνουμε να την ελέγξουμε με σκοπό να την καταστήσουμε ικανή να εκφράσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια, αυτό το οποίο σκεφτόμαστε. Στην περίπτωση της ανεξέλεγκτης λειτουργίας της, συχνά ούτε οι ίδιοι μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς είπε: "@¨^+\%^**@@Χ..@"... όπως τυφλοί μέσα στη συναισθηματική θύελλά μας, το μόνο ίσως που μπορούμε να καταφέρουμε είναι να παρατηρήσουμε με ειρωνικό χαμόγελο τις αντιδράσεις μας, διερωτώμενοι "είμαι Εγώ;"...
Εδώ λοιπόν, η ομιλία αποτελεί κάποιο μέτρο παρατήρησης του συναισθήματός μας.

Εστω ότι την έχουμε εκπαιδεύσει όμως. Επαρκώς. Βουτάμε στο μυαλό, και γράφουμε τα απομνημονεύματα των σκέψεών μας. Μπορούνε αυτά να είναι άλλα από αυτά τα οποία σκεφτόμαστε; Μόνο στην περίπτωση που θα τη χρησιμοποιήσουμε με τον "δικηγορικό" τρόπο, αλλά και πάλι, η σκέψη η οποία αντιπροσωπεύει αυτή μας η ομιλία θα κριθεί σύμφωνα με τον "κατά συνθήκη ορθό λόγο", όχι όμως και με τον ορθό λόγο που εκπορεύεται από τον ανώτερό μας Εαυτό. Θα μας δείξει έναν νου, ο οποίος υπηρετεί το συμφέρον, υπέρ του οποίου εκφράζεται.

Από κει και πέρα, ανάλογα με του στόχους μας, μπορούμε να μείνουμε απλά στα λόγια, ή να προχωρήσουμε σε πράξεις που επιστρατεύουν και άλλα όργανα του σώματός μας. Στην πρώτη περίπτωση θα είμαστε μόνο καλοί ομιλητές (σοφιστές ή φιλόσοφοι της καρέκλας). Η θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη φιλοσοφία μας πράξη, καθιστώντας την αθάνατη μέσα στους αιώνες - όπως έκαναν αρκετοί από τους αρχαίους προγόνους μας.

Να υπενθυμήσω -τέλος- κάποια ερωτήματα που έθεσα στην προηγούμενη σελίδα:

• αναρρωτιέμαι, ποιο άραγε το ουσιαστικό όφελος για την ψυχή αυτού, που θα δικαιωθεί στη διαφωνία αυτή;
  • Θα παρακαλούσα όλα τα άτομα που πιστεύουν πως μέσα από την παρούσα διαφωνία, αναζητούν κάποιο αληθινό νόημα, να αναφέρουν ποιο είναι αυτό

EΥΧΑΡΙΣΤΩ (όπως λέει και ο Αβατάρ )

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

04/06/2004, 02:10:23
quote:
Zadok μπορείς να μου πεις τι εννοείς...
γιατί εσύ δεν ήσουν που με πήρες τηλέφωνο και όχι εγώ...
Αλήθεια γιατί?
Εσύ ήσουν που έδωσες το τηλέφωνο που σου είχα εμπιστευτεί στην Ατμα...
Αλήθεια γιατί?

Μάλλον εγώ είμαι αυτή που αξιώνω εξηγήσεις...

Βλέπω ότι η φιλενάδα σου συμμορφώθηκε και εσιώπησε.
Γιατί δεν κάνεις το ίδιο;

Πάρτο σαν προειδοποίηση...

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

zezmpergΜέλος
04/06/2004, 02:27:50
Σας χαιρετώ.
Γειά σου ΑΤΜΑ
Κάποια μου είπε,ότι χρυσό μου κορίτσι μου γράφεις δυο-τρεις ημέρες τώρα!
Μα επειδή καλή μου, δίχως να θέλω να παρεξηγηθώ βέβαια,έχω πάψει να σε διαβάζωκαι έχω σφραγίσει τα e-mail που μου στέλνεις, λέω να σταματήσεις την προσφιλή ενασχόλησή σου ΜΑΖΙ ΜΟΥ. Το ίδιο έχω εφαρμόσει και για δυό άλλα μέλη και ίσως και για άλλους στο μέλον!
Έτσι καλό μου για να μην σπαταλάς φαιά ουσία για την zezmperg σωστό θα ήταν να μην γράφεις... Φυσικά εσύ παίρνεις την απόφαση μια που έχεις το καρπούζι αλλά και το μαχαίρι.
Σε χαιρετώ ATMA.
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.

ΔΩΡΙΔΑΜέλος
04/06/2004, 03:18:17
Άπλυτα στη φόρα;
Μια παλιά Χαλδαϊκή παροιμία μας προτρέπει:
"Μην πλένεις ένα έναν τους λεκέδες της ρόμπας σου.
Άλλαξε το ρούχο εντελώς"

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

04/06/2004, 03:52:58
τωρα ζαντοκ θυμηθηκα εκεινο το...ποιουν την νυσσαν....
το θυμασαι συνταξιωτισσα;

Κυρια Ζεζμπεργκ ουδεποτε ασχοληθηκα μαζι σας!
αντιθετα να δημοσιοποιησω τι ακριβως κανετε εσυ και η αβαλλον μαλλον δεν ειναι φρονιμο απο μερους μου.
θα παρακαλουσα λοιπον να παψετεαυτο το αστειο !
ασχολουμαι μαζι σας μοναχα επειδη ασχολειστε μαζι μου εκτος φορουμ.

ΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ Η ΨΥΧΗ:
ΤΙ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ;
ΤΙ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ;

ΤΟ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΙΚΟ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ..ΔΥΣΝΟΗΤΗ!

ΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΜΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗ ΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟ!

ΣΠΑΤΑΛΗ ΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ.
ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΟΜΜΩΣΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΞΑΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣΜΟΥ.
Η ΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΑΡΑΓΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ;'ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΘΑΡΡΩ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΛΑ ΤΣΑΛΑΚΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΟΥ ΔΙΑΔΙΔΩΝΤΑΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΑΥΤΟ...ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ Η ΕΡΜΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΟΥ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕ.
ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ.
ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΣΥΣΩΜΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΤΕ!
ΜΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;
ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ ΕΓΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ/ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ.
ΑΡΑΓΕ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΩΡΑ ΣΑΣ;;

ΜΗΠΩΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ;

ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΡΓΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΟΡΤΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΜΕΝΑ
ΕΔΩΣΑ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΕΔΩ ΕΣΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΚΠΟΡΕΥΤΗΚΑΝ.
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΧΛΕΥΑΣΕΙ ΜΙΑ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΕΙ ΑΠΟ ΓΝΩΜΗ ΣΕ ΓΝΩΜΗ ΟΠΩΣ Η ΑΒΛΛΟΝ /ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΑΘΕΟΦΟΒΗ ΤΡΕΛΗ ΑΡΩΣΤΗ ΑΝΙΣΣΟΡΟΠΗ....ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΕΟΡΧΑ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ!

ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΑΣ/ΠΕΞΑΤΕ ΣΕΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ/ΤΙ ΕΙΠΑΠΑΡΑΛΟΓΟ;;;;;
ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΠΑΤΑΛΑΩ ΤΗΝ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ;
ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΟΥ ΘΑ ΧΑΛΑΓΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΩΗΤΗΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.
ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΗΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ.

ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΟΡΚΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ !
ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΨΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΙ ΚΑΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ;;

ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΘΕΩΡΗΣΑΤΕ ΤΡΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΟ!
ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΙΑ ΑΚΟΥΕΙ.

ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....
ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΝΑΙ...ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΑΜΑΛΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΡΗΤΟΡΙΚΑ ΣΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ/ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ ΣΕΒ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΒΓΑ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΑ.
ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΚΟΛΑΥΘΟΥΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΧΕΛΩΝΕΣ..
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ...

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ...ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ.

ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΙΑ/ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΟΠΩΣ ΕΓΩ Η ΕΡΜΗ ΨΥΧΗ....(ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ:)

ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ "ΑΣΧΗΜΑ"...

ΑΜΑΛΙΑ:

quote:
* αναρρωτιέμαι, ποιο άραγε το ουσιαστικό όφελος για την ψυχή αυτού, που θα δικαιωθεί στη διαφωνία αυτή;
* Θα παρακαλούσα όλα τα άτομα που πιστεύουν πως μέσα από την παρούσα διαφωνία, αναζητούν κάποιο αληθινό νόημα, να αναφέρουν ποιο είναι αυτό

1.ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΜΑΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Η ΑΤΜΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΥΠΟΙ ΝΑ ΘΙΓΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ /ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΟΣ(ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝΣ!ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ /ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ:)"ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ" ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ....ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΙΑΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ...Ο ΑΝΤΜΙΝ ΓΝΩΡΙΖΕ..
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ/ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΒΑΤΑΡ.-
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΜΜΝ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ; ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΕΛΕΚΟΜΕΝΟΙ....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΘΙΞΑ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑΓΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝΚΑΝΕΤΕ....
ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ/ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ Σ'ΕΝΑ "ΕΙΔΟΣ":)))
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΗΜΙΟΡΓΟΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΜΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΟΙ "ΣΤΕΙΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...."
ΚΡΙΜΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗΝ ΤΑΧΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΕΖΜΠΕΡΓΚ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΕΠΑΚΡΙΡΒΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΗΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ...ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΟΣΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΠΟΡΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ....
ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΨΕΤΕ.
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΖΗΛΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ...
ΕΝΑ ΔΡΩΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ :)

2.
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΑΒΑΛΛΟΝ Η ΖΕΖΜΠΕΡΓΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΣΙΕΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ...ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΗΤΑΝ Η ΑΤΜΑ..ΠΑΡΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ!...ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΑΡΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ/ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ;..
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ URLS ΓΜΤ...
ΑΜΑΛΙΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ "ΕΔΩ ΕΣΩ" ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.
ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΜΝΗΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΩ ΠΑΝΤΑ ΟΣΑ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ...

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟΝ ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝΣ...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΕΓΛΗΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ...ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ..ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΙΝΑ...
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ /ΑΚΟΜΗ ΚΙΑΝ ΕΓΩ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΜΕ ΑΙΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΗΞΕΡΕ...

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ 'Η ΛΕΩ ΠΙΚΡΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΛΟΓΑΚΙΑ;

ΑΣ ΨΑΞΩ URLS...ΛΟΙΠΟΝ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΜΙΛΩ ΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ ΜΙΛΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΟΦΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΘΙΞΕΙ ΑΝΕΝΤΙΜΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΚΥΡΙΕΣ" ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ....
ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η "ΑΘΩΗΤΗΤΑ" ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ....ΤΡΕΛΟΥ....
ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ.
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΒΙΩΝΩ ΤΙΣ ΑΡΚΑΝΕΣ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ/ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ (ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΜΕΤΡΟ ΕΝΑ ΚΑΤΙ!ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ /ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΤΕ ΒΡΕ!"ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ")
ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ..
ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ.
ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ;
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΜΠΡΟΩ ΝΑ ΔΩ ΕΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ!
ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ;
ΕΠΕΙΔΗ "ΕΙΣΤΕ ΣΚΑΡΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ"
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΕΒΗΛΩΝΕΤΕ.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΟΠΩΣ +
ΤΟ "ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ" ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡα πριν απο σας και θα αντεξουμε και χωρις εσας.

ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ Η ΕΡΜΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ!...ΩΡΑΙΑ Ε ΚΑΙ;
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΣΩ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ/ΜΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΩ.
Τ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΒΗΣΩ ΤΑ ΜΗΝΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ:)
ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΠΟΡΕΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ....ΟΣΑ ΕΧΩΩΣ ΤΩΡΑ ΣΒΗΣΕΙΜΟΥ ΘΥΜΗΖΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΚΕΛΣΟΣ ΣΤΟΝ ΩΜΕΓΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΧΡΕΙΟΣ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΑΣ...

Η ΑΤΜΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ Η ΑΤΜΑ..

Ο ΟΣΣΟ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ..ΑΛΛΞΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ...
ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ....

ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΚΟ ΟΥΤΕ ΚΑΛΟ(ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ)
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΡΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ.

(ΑΜΑΛΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΛΑ...ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΝΧΩΡΩ /ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΝΑΩ..ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!~~ΑΝ ΤΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ: "ΚΑΛΟ +ΚΑΚΟ"...)
ΜΑΚΙΑ

ΑΩ

Technoshamanism
04/06/2004, 04:06:14
quote:

Άπλυτα στη φόρα;
Μια παλιά Χαλδαϊκή παροιμία μας προτρέπει:
"Μην πλένεις ένα έναν τους λεκέδες της ρόμπας σου.
Άλλαξε το ρούχο εντελώς"

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΕΙΚΕΡ ,ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ....+ TO ARIEL!

MA TO ΔΗΛΩΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΚΑΤΟΥ...
"ΣΤΟ ΣΕΙΚΕΡ ΒΑΛΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ...SKIP*...."

(ΣΚΕΨΟΥ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΠΛΥΣΙΜΟ....+ΡΟΜΠΕΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ...'ΚΑΙ ΑΚΤΙ ΑΣΧΕΤΟ...ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ :)//ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ..+ ΡΙΧΝΟΤΑΣ ΚΕΡΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΡΔΟΝΑΚΙ**..ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ...//ΓΟΥΣΤΑ ΕΔΩ//Η ΘΕΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΟΡΔΟΝΑΚΙ-ΟΥ)

(*SKIP....THE DETAILS...I 'VE GOT THE POINT)
**ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ BRAZILIAN.-

EYXAΡIΣTΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΤΗ ΔΩΡΙΔΑ ,
ΓΙΑ ΤH ΣΥΜΒΟΥΛΗ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ
ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ AN KAΤΑΣΤΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝ... NΑ ΤΟ ΠΡΑΞΩ....

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ

Technoshamanism
04/06/2004, 07:49:46
quote:
ΑΜΑΛΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΛΑ...

Τα διάβασα ΑΤΜΑ και περιμένω να διαβάσω απόψεις κι από τα υπόλοιπα άτομα που συμμετέχουν στην παρούσα συζήτηση. Ιδιαίτερα και από την φιλη Avallon, που σαν δημιουργός του παρόντος τόπικ, πιστεύω πως θα την ενδιέφερε να συνεχιστεί η αρχική της προσπάθεια για την ανάπτυξη μιας φιλοσοφικής άποψης.

Ελπίζω βέβαια, να μην περιοριστούμε στο στυλ των τελευταίων προηγούμενων σελίδων, αλλά να αντιμετωπίσουμε τα φιλοσοφικά ερωτήματα αυτά (αλλά και τις απόψεις που έχουν γράψει οι φίλοι Ostria, Just-A-Man κ.λπ) με το στυλ που αρμόζει σε αυτά: Με ευγένεια.

Οχι επειδή το επιζητώ εγώ που τα θέτω, αλλά λόγω της φύσεως της φιλοσοφίας, που από σεβασμό και μόνο πιστεύω οτι θα έπρεπε γενικά να χαμηλώσουμε τους τόνους μας.

(Αν αργήσω να επανεμφανιστώ, ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος θα κάνω ότι μπορώ )

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Just_A_ManΜέλος
04/06/2004, 10:35:22
Καλημέρα σου όλους,

Αμαλία,
Σε ευχαριστούμε για τα όσα όμορφα μας είπες.

Θα ήθελα να συμπληρώσω πολλά άλλα δεν έχω το χρόνο.

Και γενικά σε ότι έχει καταγραφεί. Θα επανέλθω σύντομα.

Σήμερα παντρεύατε ο Δεύτερο καλός και παιδικός φίλος μου.
Μια γνωριμία από το 1973. Πώς περνάνε τα χρόνια φίλοι μου.

Την Κυριακή παντρεύετε ένας πρώτος μου ξάδελφος.

Ημέρες Χαράς.

Θα χρειαστεί να αποχωρήσω για λίγο από την παρέα.

Με την Ευχή να έρθει η άνοιξη στις σκέψεις της έκφρασης μας.

Και πάλι θέλει να ρθει, της ανοίξεις το αγέρι,
Και τις καρδιές μας φωτεινές, να κάνει σαν αστέρι.

Με αγαθή Αγάπη 7Χ7,

just a man

Edited by - Just_A_Man on 04/06/2004 10:53:26

OannesΜέλος
04/06/2004, 11:51:06
quote:
Σε τούτον τον σημερινό σταθμό όπου απόκτησα διπλώματα, ντοκτορά, γνώσεις, ομορφιά, χρήματα

Αγαπητή zezmperg όλα αυτά που αναφέρεις δεν σημαίνουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ στο ευρύ πεδίο της εσωτερικής αναζήτησης. Ισως να λειτουργούν επικουρικά, ως υπόβαθρο ή δυνατότητα,αλλά μπορούν και να μετατρέψουν πολύ εύκολα κάποιον σε κύμβαλο αλαλάζων, ιδιαιτέρως όταν τα κάνει επιχειρήματα περί πνευματικών σταδίων.

Υ.Γ. Φαίνεται πως η βελτιωμένη version του «εσωτερικόμετρου» έχει και option για πανεπιστημιακή μόρφωση και πάχος πορτοφολιού

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME