ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΠΟΨΗ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΠΟΨΗ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Zadok60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
zezmpergΜέλος
04/06/2004, 13:29:34

Σας χαιρετώ.
quote:

quote:
Σε τούτον τον σημερινό σταθμό όπου απόκτησα διπλώματα, ντοκτορά, γνώσεις, ομορφιά, χρήματα

Αγαπητή zezmperg όλα αυτά που αναφέρεις δεν σημαίνουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ στο ευρύ πεδίο της εσωτερικής αναζήτησης. Ισως να λειτουργούν επικουρικά, ως υπόβαθρο ή δυνατότητα,αλλά μπορούν και να μετατρέψουν πολύ εύκολα κάποιον σε κύμβαλο αλαλάζων, ιδιαιτέρως όταν τα κάνει επιχειρήματα περί πνευματικών σταδίων.

Υ.Γ. Φαίνεται πως η βελτιωμένη version του «εσωτερικόμετρου» έχει και option για πανεπιστημιακή μόρφωση και πάχος πορτοφολιού

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME

Να είσαι καλά Oannes.
Αλλά βρε παιδί μου, οι Ακαδημαικοί, ίσως, ΛΕΩ να είναι και χωρίς πανεπιστημιακή μόρφωση.....Έτσι για να είναι εσωτερικά ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ!
Βέβαια οφείλω να ομολογήσω ότι έχεις δίκιο, ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΑΛΑΛΑΖΩΝ ΚΥΜΒΑΛΑ στην πορεία της ζωής μου!
Μόνο που το topic είναι της Avallon και θα ήθελα οι αντιπαραθέσεις (όταν δεν κατανανοείται σε όσα γράφω) να γίνονται στα δικά σας topics...

Έτσι ΚΑΛΈ ΜΟΥ ΦΊΛΕ όλοι θα ήμαστε χαρούμενοι αλλά και οι διευκρινίσεις θα είναι στο επίπεδο των γνώσεων σας.
Ευχαριστώ.
Να είσαι καλά Oannes.
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.

04/06/2004, 13:53:43
quote:
ΣΑΝ ΑΛΑΛΑΖΩΝ ΚΥΜΒΑΛΑ

Μάθε να γράφεις πρώτα...

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

OannesΜέλος
04/06/2004, 14:06:22
Καλή μου zezmperg nothing personal στο σχόλιό μου. Εξάλλου όπως είπες, κι εσύ έχεις δει πολλά κύμβαλα αλαλάζοντα.
Τώρα, σε ό,τι αφορά την προτροπή σου να πηγαίνουμε σε δικά μας topics λόγω αντιπαραθέσεων, εκείνο που έχω να σου πω είναι ότι αφ' ενός βρισκόμαστε σε ένα site όπου ο καθένας μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα, αφ' ετέρου η δημιουργός του topic αναφέρει σε προηγούμενο post το εξής...

quote:
δε νομίζω να έχω ζητήσει μέχρι τώρα από κάποιον να σταματήσει να γράφει ακόμα και απ'αυτούς που γράφουν με μόνο στόχο να χαλάσουν το θέμα μου.

Αν λοιπόν κι εφόσων η αγαπητή Avallon και μόνο, θεωρεί ότι η παρουσία μου έχει στόχο να χαλάσει το θέματης, θα σεβαστώ την άποψή της και θα σιωπήσω.

Επίσης,επειδή αναφέρεις επακριβώς «όταν δεν κατανανοείται σε όσα γράφω» θα σε συμβούλευα (αν και παιδί, εκ του "βρε παιδί μου") να ξαναδιαβάσεις το post σου στο οποίο αναφέρθηκα.
Τέλος, διευκρίνισέ μου, αν θέλεις και αν μπορείς, αυτό το "όλοι θα ήμαστε χαρούμενοι". Σε ρωτώ, γιατί έχεις μιλήσει για ομάδες, κόμματα, τελείες κλπ. αλλά εσύ χρησιμοποιείς α' πληθυντικό σαν να μιλάς και για λογαριασμό άλλων.

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
04/06/2004, 17:38:17
ATMA:
"ΣΥΓΝΩΜΗ ΖΗΤΩ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΜΙΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ...
"

Λένε ΑΤΜΑ, ότι "από τότε που εφευρέθηκε το συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο..." και πάρα πολλές φορές νομίζω πως ισχύει όντως.

Τέλος πάντων, πριν προχωρήσω παρακάτω(σε επόμενο μήνυμά μου) όταν μπορέσω να επανέλθω στη "Συζήτηση" αυτή, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι πολύ απλό, με αφορμή δηλώσεις σου εδώ όπως οι παρακάτω:

"αφου το θεμα ανηκει σε μια...εξωτερικη....που θελησε να παραστησει την εσωτερικη...."

"ΕΡΜΗ....
ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΟΡΙΣΕ Η ΦΥΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.
ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΗΤΕΡΑ.
"

"ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΗΤΕΡΑ....ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΣΙ ΔΥΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΣΧΑΛΗ...ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ....ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ."

Τι ακριβώς νομίζεις πως σου δίνει το δικαίωμα να εκφέρεις κρίση, και μάλιστα αρκετά προσβλητική/επιθετική προς το συναισθηματικό πεδίο, για το εσωτερικό "ποιόν" κάποιου άλλου ανθρώπου και για την προσωπική του υπόσταση;;

Φυσικά δεν ρωτάω για να λάβω μία απάντηση που θα αναφέρεται σε σύγκριση με κάποιον άλλον: "αφού αυτός το κάνει, δικαιούμαι να το κάνω κι εγώ" και δεν πιστεύω πως θα δώσεις μία τέτοια απάντηση...

Θα εκτιμούσα μία σαφή, και κατά το δυνατόν σύντομη και περιεκτική, απάντηση.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

04/06/2004, 23:17:09
quote:

ATMA:
"ΣΥΓΝΩΜΗ ΖΗΤΩ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΜΙΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ...
"

Λένε ΑΤΜΑ, ότι "από τότε που εφευρέθηκε το συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο..." και πάρα πολλές φορές νομίζω πως ισχύει όντως.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ-αν προσεξες δεν σου ζητησα συγνωμη- ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΑΛΛΑ + ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ~~~ΠΩΣ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ....ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ..-
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...

quote:

Τέλος πάντων, πριν προχωρήσω παρακάτω(σε επόμενο μήνυμά μου) όταν μπορέσω να επανέλθω στη "Συζήτηση" αυτή, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι πολύ απλό, με αφορμή δηλώσεις σου εδώ όπως οι παρακάτω:

"αφου το θεμα ανηκει σε μια...εξωτερικη....που θελησε να παραστησει την εσωτερικη...."

"ΕΡΜΗ....
ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΟΡΙΣΕ Η ΦΥΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.
ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΗΤΕΡΑ.
"

"ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΗΤΕΡΑ....ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΣΙ ΔΥΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΣΧΑΛΗ...ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ....ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ."

Τι ακριβώς νομίζεις πως σου δίνει το δικαίωμα να εκφέρεις κρίση, και μάλιστα αρκετά προσβλητική/επιθετική προς το συναισθηματικό πεδίο, για το εσωτερικό "ποιόν" κάποιου άλλου ανθρώπου και για την προσωπική του υπόσταση;;

Φυσικά δεν ρωτάω για να λάβω μία απάντηση που θα αναφέρεται σε σύγκριση με κάποιον άλλον: "αφού αυτός το κάνει, δικαιούμαι να το κάνω κι εγώ" και δεν πιστεύω πως θα δώσεις μία τέτοια απάντηση...

Θα εκτιμούσα μία σαφή, και κατά το δυνατόν σύντομη και περιεκτική, απάντηση.

...ΦΡΟΝΙΜΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ +ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΠΑΡΑΥΤΑ...
ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕ "ΤΙ ΤΡΟΠΟ" ΘΑ ΜΙΛΑΩ/ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ/ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΟΣΟΥΝ;
ΧΜ...

ΔΕΝ προσβαλω κανεναν/ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΑΙ ΑΦ ΕΑΥΤΟΥ..

επισης μαλλον δεν ειναι κριση αυτη!ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΦΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑ.

ΚΡΙΣΗ>>ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ -ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ-
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΙΡΒΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ....:
[για το εσωτερικό "ποιόν" κάποιου άλλου ανθρώπου και για την προσωπική του υπόσταση...]
ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΙΧΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;;;;
ΕΘΕΣΑ ΚΑΤΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΩΣ ΚΡΙΣΗ;;;;
ΤΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΕΡΑ;(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ;ΕΙΠΑ ΕΤΣΙ;ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ...)

ΚΟΟΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΚΡΙΣΗ" ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ:
"καλεις ανδρες στο σπιτι σου και αν δεν σου την πεσουν τοτε λες οτι σου ριχτηκαν."

"εσυ δεν ειπες οτ προσπαθησε να σε βιασει ο ..ταδε;...."
αυτες ειναι κρισεις/συμπερασματα επι προσωπικου αβασιμα και δεν αφορουν κανενα/αλλα εδω συμπεραινει και μαλιστα μεσα στο φορουμ/ετσι κι εγω απαντησα εδω κι οχι εκει/

απο που πηγαζει η σιγουρια;;;;
πως γνωριζεις τοσα για τα προσωπικα μου/περισσοτερα απο μενα;

δεν "εκρινα" λοιπον,μαλλον κριθηκα!
.. παρολο που στα οσα ξεχωρισες να μου καταλογισεις ως "κρισεις" ειχα ειλικρινη +φιλικη διαθεση ...

ποιος ειναι τελικα ο δολος;

εγω δεν λεγω ποτε ψεμματα αλλα δεν μπορω να σουτο φωτογραφισω να το δεις....απλα ετσι πραττω.

Σε αυτα λοιπον τα παραπανω οφειλει μια συγνωμη....

ΑΛΛΑ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!

"ΚΑΤΙΝΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ Ν'ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΟΥΤΕ ΕΣΩ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ.

IS THISCLEAR2U? ???

Λυπαμαι που θεωρηθηκε οτι η "ειλικρινης φιλικη διαθεση" ηταν για να "προσβαλλω"/δεν θελησα να "κρινω" κανεναν λεγοντας ψεμματα οπως εκανε η Αβαλλον και η Ζεζμπεργκ!
Θελησα να της πω αυτο ακριβως που της γραφω/
δεν εχω υπονοουμενο οτι ειναι να πω το λεω παντα ως εχει.
Απλα μαλλον δεν ειναι αρεστο επειδη δεν ειναι ευηχο.
ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ.
ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΟΤΑΝ ΜΕ ΘΙΓΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗΜΙΛΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ.
ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΩ.

(Δεν εχω "υλικα παιδια" ...
(δεν θα σχολιασω τι και πως/δεν ΣΑΣ αφορα τι εχω στην πραγματικη μου ζωη!)
Επειδη ομως αναφερθηκε ουκ ολιγες ενα παιδι (το παιδακι της μαλλον) θεωρησα εντελως φυσικο να της πω οτι +δεν πρεπει να το "εκθετει" εσω αλλα + το "τι κανει με το παιδι της" δεν μας αφορα!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η "ΚΡΙΣΗ";
Αν η φυση της χαρισε ενα τετοιο δωρο εκει οφειλει να βρισκεται
+ οχι να ψαχνει την προσωπικη μου ζωη
+ να ρωταει για μενα ..
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΤΗ ΜΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ.
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ;
ΑΠΟ ΠΟΤΕ;
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ/ΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ/ΜΠΡΟΣ +ΠΙΣΩ ΟΨΗ/ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ(ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΘΕΜΑ) ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ (οΤΙ ΝΑΝΑΙ) ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!

ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΓΑΠΗΤΕ;
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ;(επειδη εγω αν ειχα παιδι θα μελετουσα φιλοσοφια μεσα απο τα ματακια του... κι οχι απο την προσωπικη ζωη αγνωστων )

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ν' ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ;;;

Αντμιν , ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ,δεν θα σου εξηγησω "γιατι κρινω"/επειδη δεν συνηθιζω να "κρινω".
Απλα "σημαινω" + οποιος υποκειμενικος /δηλαδη "οντας κριτης των αλλων"
....βλεπει αμεσως οτι "εγω" πραττω αυτο!
ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.

ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΜΩΣ Ο ΝΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.-

Καμμια αλλη απαντηση + για κανεναν αλλο.
ειχα σκεφτει ουκ ολιγες/επειδη ηδη περασα το οριο μου σε "ανουσια μηνυματα" +
αφου οπως
"ολοι ειδατε"
....ο τροπος - που χρησιμοποιησα-
δηλαδη τροπος τους που θελησαν οι δυο "κυριες"
να με υποσκαπτουν εκτος φορουμ ,κατα βαση δεν ειναι ο επικοδομητικοτερος....
"αλλα το αποστημα το εσκασα" με την αποφαση μου ν' ακολουθησω
ενα δρομο που δεν "με βολευει"* επειδη θα πειτε πως γραφω ασχημα/πως δεν με αναγνριζετε/πως//πως....
ολα συνειδητα εγιναν.

( *οπως σιγουρα πιστευαν....αλλα βολευει το συνολο οπου και εντασομμαι...)

θα επιστρεψω λοιπον στον "τροπο μου" εκεινον το "ποιητικο η τον αλλο της πυθιας"/αν ομως σχολιαστω ξανα..δεν θα ακολουθησω και παλι τον τροπο τους....!
αλλα φανταζομαι πως θα εχουν κανουν ενα βημα αν οχι να καταλαβουν τον τροπο μου....να μην σχολιαζουν οσα γραφω.

ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ..

(κοινως αλλη μια προσπαθεια να γραψω για το θεμα..
εχω κανει κι αλλες αλλα δεν το προσεξε σχεδον κανενας...)
Αυτος που κανει το εγκλημα συνηθως δεν φανερωνεται...."φανερα"...
μοναχα με υπονοουμενα
νατος !
και πως να πεισω πως ειναι αυτος;
μα αφου απλα ειναι*

οπως το παγοβουνο του νου....(ασος μπαστουνι στο συμβολισμο) ετσι και εδω/αν καποια τριτη αιτια φανερωθει κανεις δεν μπορει να την κρυψει κατω απο το χαλι προσωρινα/θα εμφανιστει στο τελος..
το παγοβουνο ερχεται οταν μετα απο πολλες προσαπθειες να συγκαλειφθει ενα γεγονος ερχεται αποκρυστλωμενο στην επιφανεια.

και αυτο δεν ειναι φιλοσοφικη αποψη ειναι αρχετυπικη αληθεια/μην την αποριψετε επειδη σας την...μεταφερω μετα αποδειξεως η ψυχη....
ετσι ειναι.κουβεντα παραπανω/σχολιο κανενα(υποκειμενικο εννοω)

το θεμα ναι! θα μπορουσε να ειχε ενδιαφερον αν ειχε αγνοτητα στην προθεση
ειχε ομως;
ποιοι μας χρησιμοποιουν ομως και γιατι ακομη δεν εμαθα απο την συκοφαντισσα. και μαλλον ουτε θα μαθω
οχι!

αντι αυτου ομως;

*

quote:
Σκέπτομαι άρα υπάρχω.
Λοιπόν γλυκιά φιλεναδούλα Avallon, το έκανες και πάλι το "θαύμα" σου!
Έτσι για να δούνε μερικές/οι πως είναι αρκετά όμορφο να υπάγεσαι "αφοσιωμένα" στην εξέλιξη του πνεύματος.

Μεταβάλλονται όλα εκείνα,(όσα παράγονται απο τις σκέψεις που δηλώνουν την εν-ύπαρξη έσω), τα καθημερινά και ανθρώπινα καθώς αναγνωρίζουμε μέσα από την σκέψη την δική μας υπαρκτή "ζωή"...

Kι όμως ο διαχωρισός της ανθρώπινης ταυτότητας, του ένλογου απ'το άλογο ζώο, μπορεί να πραγματοποιηθεί με την σκέψη!
Είναι το μόνο "μηχάνημα" που διαφοροποιείτε στα σπονδυλωτά ζώα, ένω σχεδόν τα άλλα γνωρίσματα είναι αρκετά κοινά.

Μια "μερίδα" ανθρώπων πιστεύει ότι η ψυχή/πνεύμα είναι δημιουργημα της ανθρώπινης νόησης. Έτσι χρησιμοποιεί το: Cogito ergo sum. Για να δηλώσει την ορθολογιστική ψυχοκτόνα ροή της σκέψης στην κουλτούρα της Δύσης που έχει θεμελιωθεί όμως στην αρχαία Ελληνική πνευματική αχτίνα που έχει πλέον αναγνωρισθεί από όλους τους επιστημονικούς κύκλους σαν την μόνη ΔΗΛΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ! Δηλαδή υπάρχει διάφορο της ψυχής/πνεύματος η μηχανική ενέργεια του εγκεφάλου σκέψη.

Τώρα για μένα η ύπαρξη είναι πολυσύνθετη μα όντως υπάρχω σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ για να σκέπτομαι!

φανταζομαι να "σε καλυψα" αγαπητε....
οχι επειδη ισως θα ελεγα αυτα που ηθελες να πω αλλα επειδη ειπα οσα ειναι οντως.

ΦΩΣ+ΑΓΑΠΗ....
(ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ....ΣΕ ΟΛΟΥΣ)

Technoshamanism

Edited by - ΑΤΜΑ on 04/06/2004 23:42:54

05/06/2004, 02:16:25
"IS THISCLEAR2U? ???"

Όχι. Και σίγουρα δεν "με κάλυψες" με αυτά που είπες.

Λοιπόν, ΑΤΜΑ, που "δεν μου ζήτησες συγνώμη"... ζητώ συγνώμη εγώ λοιπόν, μάλλον παρανόησα... έλαβα τα λεγόμενά σου ως κυριολεκτικά και όπως φαίνεται δεν θα έπρεπε.

Λες:
"δεν εχω υπονοουμενο οτι ειναι να πω το λεω παντα ως εχει.
"

Έχω υπογραμμίσει τις παραπάνω λέξεις απλά γιατί θα ήθελα να σε ρωτήσω και γι'αυτές, μαζί βέβαια με την προηγούμενη ερώτησή μου(άλλωστε νομίζω ότι συνδέονται) που θα θεωρήσω ότι δεν έχει απαντηθεί ή τουλάχιστον... δεν έχει απαντηθεί επαρκώς:

Θεωρείς λοιπόν ότι γνωρίζεις πράγματι "πως έχουν" τα πράγματα και δη όσον αφορά τις προσωπικότητες ανθρώπων έτσι ώστε να τα καταθέτεις και ως δεδομένα και "σίγουρα" στοιχεία; Για παράδειγμα ότι κάποιος δεν είναι "εσωτεριστής" και είναι "εξωτεριστής" ή ότι "δεν θα πρέπει να σηκώνει δύο καρπούζια σε μία μασχάλη", το ένα καρπούζι όπως μπορώ να κατανοήσω να είναι "η αναζήτηση" και το άλλο "η προσωπική/οικογενειακή ζωή";

Προσωπικά θα εύρισκα πιο εύηχο - και οπωσδήποτε πιο ακριβές - το "λέω τα πράγματα όπως τα σκέπτομαι" ή απλά... "λέω μία άποψή μου, η οποία μπορεί και να είναι λανθασμένη".

Λες ακόμη:
"... ΜΙΛΩ ΟΤΑΝ ΜΕ ΘΙΓΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΛΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ."

Αν εννοείς ότι υποδεικνύεις ή καταγγέλεις ένα λάθος ή μία αδικία, όπως φαντάζομαι ότι εννοείς με το παραπάνω, γιατί, τότε "μίλησες" για πρώτη φορά - και με τέτοιον "εμπρηστικό" τρόπο στην παρούσα συζήτηση; Δεν είδα τίποτε τέτοιο, που θα μπορούσε να υποκινήσει αντίδραση σαν αυτή, και δεν νομίζω ότι το είδαν και τα υπόλοιπα Μέλη των Forums στο συντριπτικό τους ποσοστό...

Μήπως μπορείς να με διαφωτίσεις σχετικά με αυτό; Θα το εκτιμούσα καθώς πάντα θέλω να μαθαίνω και αν έχω παραβλέψει κάτι μου αρέσει, και το επιδιώκω, να μπορώ να έχω φίλους που θα μου το υποδείξουν ώστε να το δω ή να το καταλάβω.

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

05/06/2004, 05:00:57
quote:

"IS THISCLEAR2U? ???"

Όχι. Και σίγουρα δεν "με κάλυψες" με αυτά που είπες.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ;

quote:

Λοιπόν, ΑΤΜΑ, που "δεν μου ζήτησες συγνώμη"... ζητώ συγνώμη εγώ λοιπόν, μάλλον παρανόησα... έλαβα τα λεγόμενά σου ως κυριολεκτικά και όπως φαίνεται δεν θα έπρεπε.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ...; ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ;...ΕΘΙΞΑ ΕΣΕΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΤΜΙΝ, ΚΑΙ ΘΑ 'ΠΡΕΠΕ, ΛΕΣ;/ΑΝ Σ'ΕΘΙΞΑ ΠΕΣΜΟΥ ΠΟΥ + ΘΑ "ΔΩ" ΑΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ 'Η ΔΙΚΙΟ...ΑΛΛΑ ΠΕΣΜΟΥ...ΕΝΤΑΞΕΙ;...

ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΡΗΤΟΡΙΚΑ -ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΕΙ ΓΜΤ...ΕΧΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ/ΑΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΟΝΤΩΣ;...

quote:

Λες:
"δεν εχω υπονοουμενο οτι ειναι να πω το λεω παντα ως εχει.
"

Έχω υπογραμμίσει τις παραπάνω λέξεις απλά γιατί θα ήθελα να σε ρωτήσω και γι'αυτές, μαζί βέβαια με την προηγούμενη ερώτησή μου(άλλωστε νομίζω ότι συνδέονται) που θα θεωρήσω ότι δεν έχει απαντηθεί ή τουλάχιστον... δεν έχει απαντηθεί επαρκώς:

ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΑΙΤΟΛΟΓΙΣΣΗ ΑΓΑΠΗΤΕ:
ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ /ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΙΛΩ ΜΟΝΑΧΑ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΗΘΕΙ ΟΝΤΩΣ ΚΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ/ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ!/ΜΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ.
ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ /ΕΣΥ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ;;;;;

ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ/ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΛΑΘΟΣ;/ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕΡΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩΠΑΡΑΗΤΡΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΣΩ*...(*ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΔΙΘΗΚΕ /ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΡΟΗ ΠΑΣΙ..ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΕΝΙΟΤΕ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΚΤ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ...:)

quote:

Θεωρείς λοιπόν ότι γνωρίζεις πράγματι "πως έχουν" τα πράγματα και δη όσον αφορά τις προσωπικότητες ανθρώπων έτσι ώστε να τα καταθέτεις και ως δεδομένα και "σίγουρα" στοιχεία; Για παράδειγμα ότι κάποιος δεν είναι "εσωτεριστής" και είναι "εξωτεριστής" ή ότι "δεν θα πρέπει να σηκώνει δύο καρπούζια σε μία μασχάλη", το ένα καρπούζι όπως μπορώ να κατανοήσω να είναι "η αναζήτηση" και το άλλο "η προσωπική/οικογενειακή ζωή";

ΕΞΗΓΗΣΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙΝΙΑ/ΔΕΝ ΤΟΔΙΑΒΑΣΕΣ ;
ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΞΥΜΩΡΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ/ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ;
ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ!
ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΛΟΙΠΟΝ....
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΦΥΣΙΛΟΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ; ΑΝΤΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΑ;;;
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ;-ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΕΝΑ!ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΕΙ/ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΥΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΑ.
ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙ....
ΑΛΛΑ ΜΑΖΙΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΔΙΚΟΜΟΥ(Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ...ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΙ ΑΝ ΜΕΤΡΗΣΕΣ/ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΛΙΗΣΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΔΥΟ!(ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΔΥΟ....:(..
ΕΧΟΥΜΕ 3 ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ...
ΝΑ ΑΝΑΛΙΣΩ ΤΟ ΤΡΙΑ ΩΣ ΕΝΝΟΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΡΚΑΝΩΝ Η ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΡΑΠΟ ΑΓΑΠΗΤΕ;...
ΑΣΤΟ ΑΣ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ./

ANYWAYSSSSS TΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
ΠΩΣ ΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΑ ΣΤ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ...ΚΙΥΔΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ /ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΕΣΩ...ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓ....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....ΑΡΗ....
ΜΑΚΙΑ....ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..CALL ME:)

Αν εννοείς ότι υποδεικνύεις ή καταγγέλεις ένα λάθος ή μία αδικία, όπως φαντάζομαι ότι εννοείς με το παραπάνω, γιατί, τότε "μίλησες" για πρώτη φορά - και με τέτοιον "εμπρηστικό" τρόπο στην παρούσα συζήτηση; Δεν είδα τίποτε τέτοιο, που θα μπορούσε να υποκινήσει αντίδραση σαν αυτή, και δεν νομίζω ότι το είδαν και τα υπόλοιπα Μέλη των Forums στο συντριπτικό τους ποσοστό...

Μήπως μπορείς να με διαφωτίσεις σχετικά με αυτό; Θα το εκτιμούσα καθώς πάντα θέλω να μαθαίνω και αν έχω παραβλέψει κάτι μου αρέσει, και το επιδιώκω, να μπορώ να έχω φίλους που θα μου το υποδείξουν ώστε να το δω ή να το καταλάβω.

ΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΦΙΛΗ;...ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ...ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...
ΑΝ ΕΣΥ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΦΙΛΗ ΤΟΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ/ΑΝ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΧΘΡΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΝΟΙΩΘΩ ΦΙΛΗ/ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ/
ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ....ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΜΕ..ΕΔΩ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΕΡΙ....ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ....

--- ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ ΛΙΓΟ... ΑΝΑΠΟΔΑ...DEAR(.-.)
ΗΘΕΛΕΣ +"ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ" ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ..
ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΕ ΤΟΟΟΣΕΣ ΛΕΞΕΙΣ..
ΘΑ ΠΩ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ...+ ΗΔΗ ΕΣΒΗΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ Η ΣΕΛΙΔΑ..
ΕΠΙΔΗ ΟΙ ΥΙΟΙ ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ..ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ..---

YΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙΣ;(ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣΤΗΝ ΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ;..ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑ ΜΠΟΥΜ ΚΑΙΜΙΛΗΣΑ Η ΑΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑ /ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ Η Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ..)

quote:

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ..ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ;
ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΑΣΠΡΟ ΕΙΠΕΣ ..ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΕΙΠΕ ΑΣΠΡΟ /ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ(ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΟΝΤΩΣ ΑΝΑΓΚΗ+ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΑΦΕΑΥΤΟΥ ΤΟ "ΝΟΜΙΖΟΥΝ":)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥΣ..(ΕΝΩ ΕΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ/ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ "ΟΜΟΡΦΗ" Η ΕΧΩ "ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ"/ΑΥΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΥΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΦΟΡΟΥΝ:) ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΑ; ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;
ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ*ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΜΤ ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΩ....)
ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΣΕ Ο,ΤΙ ΣΧΗΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ/ΕΝΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΥΠΩΜΑ...ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
(ΧΜ..ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ/ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:)))

....ΓΙΑ ΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ "ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΑΡΧΙΚΑ" ΑΛΛΑ ΕΘΕΣΑ ΜΟΝΑΧΑ ΤΡΕΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ...
(ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!... Η ΜΑΛΛΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ Η ΑΒΑΛΛΟΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ..!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ..

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ;

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΣΟΟΥ;
ΙΔΟΥ ...:

"Η ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΗ + Η ΔΑΣΚΑΛΑ"( μα πως το λες αυτο εχεις αποδειξει;ς/οχι δεν εχω για ολους/εχω για οσους ξερουν την υποθεση....αυτο αρκει για να ληξει/οσοι δεν εμπλεκονται και θελουν να μαθουν θα πω οτι δεν ειναι φρονιμο/αν και ειναι δυσααρεστο να το προοθουν υπολυα εδω..εγω απλα το κατεστησα φανερο οτι συμβαινει μια αδικια σε βαρος μου/τι να εκανα; να δεχομουν αδιαμαρτηρητα τις συκωφαντιες;/ποιες συκοφαντιες; αυτες που εμπεριεχει στα ποστ η ζεζμπεργκ και η αβαλλον και που ο φιλος ο κοινος τις ζητα να μην συνεχισουν/αλλα μαλλον δεν εχουν τετοιοσκοπο...γιαυτο περιμενουν να μιλησω/οτι λεξη και να εγραφα αυτο θα συνεβαινε/το λεω με ..μαθηματικη ακριβεια...:)

quote:

"Cogito ergo sum"(Σκέπτομαι άρα υπάρχω)
Το απόφθεγμα του Ντεκάρτ ήταν αυτό που ήταν ορόσημο για τον Δυτικό πολιτισμό που ανέκαθεν έδινε ιδιαίτερη έμφαση στη σκέψη και στον ορθολογισμό.

Με το πέρασμα των αιώνων υπήρξαν και άλλες "φιλοσοφικές" και μη τοποθετήσεις που σηματοδοτούν την ύπαρξή μας...

Στην εποχή μας ένα απόφθεγμα που έχει επιβληθεί από την "επιστήμη" του μάρκετινγκ και τείνει να γίνει το moto της ζωής μας είναι "ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ".

Αλλοι θα προτιμούσαν το "Αγαπώ άρα υπάρχω" ενώ άλλοι πιο επιθετικοί ίσως να προτιμούσαν το "νοιώθω μαχητικός άρα υπάρχω..."

Ολοι αυτοί φαίνονται να λένε αυτό που τους εκφράζει, αυτό που χαρίζει ζωντάνια στη δικιά τους ζωή.

Ποιό είναι λοιπόν το στοιχείο που χαρίζει ζωντάνια και νόημα στη δική σας ζωή?
Ποιό είναι εκείνο το στοιχείο που σας αποδεικνύει ότι είστε ζωντανοί?
Πως θα συνοψίζατε εσείς τη δικιά σας φιλοσοφία?

"Τάδε έφη Avallon"

~~```zezmperg Σας χαιρετώ.
Σκέπτομαι άρα υπάρχω.
Λοιπόν γλυκιά φιλεναδούλα Avallon, το έκανες και πάλι το "θαύμα" σου!
Έτσι για να δούνε μερικές/οι πως είναι αρκετά όμορφο να υπάγεσαι "αφοσιωμένα" στην εξέλιξη του πνεύματος.

Μεταβάλλονται όλα εκείνα,(όσα παράγονται απο τις σκέψεις που δηλώνουν την εν-ύπαρξη έσω), τα καθημερινά και ανθρώπινα καθώς αναγνωρίζουμε μέσα από την σκέψη την δική μας υπαρκτή "ζωή"...

Kι όμως ο διαχωρισός της ανθρώπινης ταυτότητας, του ένλογου απ'το άλογο ζώο, μπορεί να πραγματοποιηθεί με την σκέψη!
Είναι το μόνο "μηχάνημα" που διαφοροποιείτε στα σπονδυλωτά ζώα, ένω σχεδόν τα άλλα γνωρίσματα είναι αρκετά κοινά.

Μια "μερίδα" ανθρώπων πιστεύει ότι η ψυχή/πνεύμα είναι δημιουργημα της ανθρώπινης νόησης. Έτσι χρησιμοποιεί το: Cogito ergo sum. Για να δηλώσει την ορθολογιστική ψυχοκτόνα ροή της σκέψης στην κουλτούρα της Δύσης που έχει θεμελιωθεί όμως στην αρχαία Ελληνική πνευματική αχτίνα που έχει πλέον αναγνωρισθεί από όλους τους επιστημονικούς κύκλους σαν την μόνη ΔΗΛΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ! Δηλαδή υπάρχει διάφορο της ψυχής/πνεύματος η μηχανική ενέργεια του εγκεφάλου σκέψη.

Τώρα για μένα η ύπαρξη είναι πολυσύνθετη μα όντως υπάρχω σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ για να σκέπτομαι!

Σε χαιρετώ γλυκιά μου και αγαπημένη Avallon.
Σας χαιρετώ.

Ramoglou Αγαπητή Avallon πολύ ωραίο θέμα, συγχαρητήρια.

Πριν τοποθετηθώ θα ήθελα να πω το εξής, παρατήρησα και χθες και σήμερα μια διάθεση επιθετικότητας, μια έρπουσα συνομοσιολογία, μια ανεκδήλωτη ακόμα τάση να επιστρέψουμε σε μάχες λεκτικές, σε διάφορα Topic του Forum.
Θα παρακαλούσα εδώ λοιπόν σ� αυτό το Topic να αποφύγουμε την όποια «μπηχτή» την όποια έκφραση που θα μπορούσε να δημιουργήσει ένταση.
Ας αποφύγουμε λοιπόν τα κόκκινα γραμματάκια και τους υπαινιγμούς.

Στο θέμα μας.

Σε μεγάλο μέρος με κάλυψε η τοποθέτηση της inandabove κάπως έτσι σκέφτομαι και αντιδρώ κι εγώ.
Η μεγαλύτερη ικανοποίηση μου είναι να βλέπω τους ανθρώπους που είναι γύρω μου να χαμογελούν και να είναι ευτυχισμένοι.
Όταν μπορώ να προσφέρω αισθάνομαι ότι ζω και ότι δίνω ζωή, μια αντίδραση που δεν έχει να κάνει με την ύλη ή με τον καθαρά ορθολογιστικό σκεπτικισμό.

Βέβαια πολλές φορές αυτό παρεξηγείτε από ανθρώπους που είτε δεν έχουν δεχθεί τέτοιες συμπεριφορές, είτε θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτή την προσφορά, είτε είναι εκ φύσεως καχύποπτοι και διαστρεβλώνουν μέσα από το δικό τους πρίσμα την όποια τέτοια πρακτική.

Εκεί υπάρχουν οι δικλίδες ασφαλείας, ανάλογα την περίπτωση που έχεις να αντιμετωπίσεις, έτσι ώστε να καταστήσεις σαφή την προσωπική σου «φιλοσοφική στάση ζωής».

Προσφέρεις και δεν περιμένεις αντάλλαγμα διότι ο αυτοσκοπός είναι η προσφορά και όχι η ιδιοτέλεια, η συνεχής δημιουργία, ο υπερβατικός δρόμος.
Απέναντι σ� αυτόν που δεν κατανοεί δεν πράττεις κάτι απλά χαμογελάς και αποσύρεσαι, απέναντι στον επιτιθέμενο δείχνεις ότι δεν θέλεις να επιτεθείς και του αφήνεις τα περιθώρια να το κατανοήσει, αν το καταλάβει έχει καλός αν συνεχίσει τότε επιτίθεσαι και εσύ αλλά όχι με τη διάθεση να τον συντρίψεις αλλά να του δώσεις μέσα από τη δράση και την αντίδραση να καταλάβει και να σταματήσει.

Αυτά θα ήθελα προς το παρών να θέσω ως βασικές δομές της δικής μου φιλοσοφίας στο όμορφο αυτό Topic και να συνεχίσουμε την κουβέντα μας.

Ο κακός λύκος

~~~~`zezmperg Σας χαιρετώ.

quote:

Πριν τοποθετηθώ θα ήθελα να πω το εξής, παρατήρησα και χθες και σήμερα μια διάθεση επιθετικότητας, μια έρπουσα συνομοσιολογία, μια ανεκδήλωτη ακόμα τάση να επιστρέψουμε σε μάχες λεκτικές, σε διάφορα Topic του Forum.
Θα παρακαλούσα εδώ λοιπόν σ� αυτό το Topic να αποφύγουμε την όποια «μπηχτή» την όποια έκφραση που θα μπορούσε να δημιουργήσει ένταση.
Ας αποφύγουμε λοιπόν τα κόκκινα γραμματάκια και τους υπαινιγμούς.

Λοιπόν φίλε Ράμογλου άκου:
Βαρέθηκα τα παιχνίδια.
Πάντα όταν απευθύνομαι σε εσένα, έγραφα: "ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ" γιατί έτσι πιστεύω ότι είσαι πνευματικά, ΩΜΟΣ να κάτι που σε κάνει να μην θέλεις να ΕΙΣΑΙ....
Από την αρχή φωνάζω και γράφω για την επιστροφή σου στο esoterica.gr Διότι πιστεύω πως είσαι από τους λίγους που μπορείς να μας προσφέρεις με ΑΓΑΠΗ(;) ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, και ΓΝΩΣΗ.
Αλήθεια με ενοχλουν τα κόμματα (βλέπε χαζο-ομαδούλες) και οι τελείες...

Έτσι σε παρακαλώ. καιρός πια είναι να το καταλάβεις, αλλά και η ομαδούλα να το καταλάβει. Πως ότι εδώ κάνουμε, αρνητικά λέμε, γράφουμε, είναι κακό για τον εσωτερισμό και για τούτη την παρεϊστικη γωνία (site) πνεύματος που κάποιοι έχουν παλέψει για να δημιουργηθεί αλλά και να κρατηθεί ζωντανή!!!
Φίλε Ράμογλου δεν μπορώ να καταλάβω (σαν ομάδα που είστε φανερά πια) σε πια ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ειπακούτε, αλλά και πια ΦΑΝΤΆΣΜΑΤΑ κυνηγάτε;
ΜΑ μαζί μου ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ/ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!
Κάποιον άλλο άνθρωπο από την παρεούλα, περίμενα να αντιδράση και όχι εσένα!!!
Μην γκρεμίζεις ότι έχεις με αγάπη χτίσει στον εσωτερισμό, εκτός κι εάν σε πείραξε το καθαρά και μόνο αστείο μου για την γιαλαντζη σκορπιο-κριάρα....
Δεν θα σου απαντήσω ξανά εάν δω το ίδιο κλίμα...Της έρπουσας συνομοσιολογίας... που γράφεις και εσύ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΧΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΩΝΕ.
Σε χαιρετώ Ράμογλου.
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.

Edited by - zezmperg on 12/05/2004 20:57:01

~~~~~ΑΤΜΑ

Edited by - ΑΤΜΑ on 12/05/2004 16:19:08

AVATARGR ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Avallon ΑΝΟΙΞΕΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.

ΑΠΟΨΕΙΣ,ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ...

Σκέπτομαι άρα υπάρχω
ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ
Αγαπώ άρα υπάρχω
νοιώθω μαχητικός άρα υπάρχω...

ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ..

ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ...
ΚΑΛΑ ΤΑ ΡΗΤΑ......

ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ????
ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ????

ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΘΑΛΛΑΣΕΣ ΤΩΝ ΛΕΚΤΙΚΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙN ????

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ , ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ , ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΑΝΕΥ ΠΡΑΞΗΣ ???

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΝΑΙ..
ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΗΓΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΗ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

~~~~Avallon

quote:Ας αποφύγουμε λοιπόν τα κόκκινα γραμματάκια και τους υπαινιγμούς.

Συμφωνώ και γω αγαπητέ Ράμογλου και το έχω ήδη πει στην zezmperg...
Θέλω να πιστεύω ότι είναι μια απλή στιγμή αδυναμίας (όπως αυτή στην οποία έπεσα πριν από λίγες μέρες...)και ότι δε θα ξαναεπαναληφθεί όχι μόνο εδώ αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο θέμα. Δεν έχω ποτέ διαγράψει μήνυμά μου από τότε που μπήκα εδώ και είναι περίεργο ότι η μόνη φορά που θέλησα να διαγράψω κάποιο δεν μπόρεσα γιατί είχα πρόβλημα από μέρες με το login όπως ανέφερα και σε ανάλογο φόρουμ...
Μάλλον κάποια πράγματα δεν είναι "γραφτό" να γίνουν για τους δικούς τους λόγους...

Αγαπητέ AVATARGR μάλλον παρεξήγησες το θέμα μου...(εκτός κι αν πετάς και συ μπηχτές...)
Καλή η φιλοσοφία και η εμβάθυνση που έκανε η zezmperg αλλά ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ!! Αυτές είναι που θέλω να συζητήσουμε και να εμβαθύνουμε... Μίλησα για "πράγματα" που δίνουν νόημα στη ζωή μας και συ είπες:

quote:ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΝΑΙ..
ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΗΓΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΗ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ.....

πράγμα=πραγμάτωση

"Τάδε έφη Avallon"

~~~~~Ramoglou Αγαπητή zezmperg

Πραγματικά με εξέπληξε ο γραπτός σου λόγος.
Ας προσπαθήσω λοιπόν να αποσαφηνίσω εδώ, σε κοινή θέα, αυτό το λόγο.
Δεν κρύφτηκα ποτέ για κάτι και έτσι δεν έχω να κρύψω τίποτα ούτε να φοβηθώ την όποια αποκάλυψη.

Λες λοιπόν καλή μου συνομιλήτρια :

quote: Πάντα όταν απευθύνομαι σε εσένα, έγραφα: "ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ" γιατί έτσι πιστεύω ότι είσαι πνευματικά, ΩΜΟΣ να κάτι που σε κάνει να μην θέλεις να ΕΙΣΑΙ....
Από την αρχή φωνάζω και γράφω για την επιστροφή σου στο esoterica.gr Διότι πιστεύω πως είσαι από τους λίγους που μπορείς να μας προσφέρεις με ΑΓΑΠΗ(;) ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, και ΓΝΩΣΗ.

Σ� ευχαριστώ από καρδιάς για τα καλά σου λόγια, δυστυχώς ή ευτυχώς ποτέ δεν θα μπορούσα να κατονομάσω τον εαυτό μου με διάφορα κοσμητικά επίθετα διότι θεωρώ πως ο καθένας έχει δικαίωμα να με αποδεχθεί ή όχι μέσα από τις πράξεις μου και έτσι να μου δώσει το όποιο επίθετο εκφράζει εκείνον.
Εσύ, αν και δε με ξέρεις προσωπικά, μου πρόσδωσες αυτόν τον χαρακτηρισμό και με κατέταξες σε ένα ψηλό σημείο, με τιμάς και σ� ευχαριστώ.
Προσωπικά το μόνο που θεωρώ είναι πως είμαι ένας απλός άνθρωπος, με τα ελαττώματα του, ο οποίος αναζητεί και προσπαθεί να γίνει καλύτερος.

quote: Αλήθεια με ενοχλουν τα κόμματα (βλέπε χαζο-ομαδούλες) και οι τελείες...
Έτσι σε παρακαλώ. καιρός πια είναι να το καταλάβεις, αλλά και η ομαδούλα να το καταλάβει. Πως ότι εδώ κάνουμε, λέμε, γράφουμε, είναι κακό για τον εσωτερισμό και για τούτη την παρεϊστικη γωνία (site) πνεύματος που κάποιοι έχουν παλέψει για να δημιουργηθεί αλλά και να κρατηθεί ζωντανή!!!
Φίλε Ράμογλου δεν μπορώ να καταλάβω (σαν ομάδα που είστε φανερά πια) σε πια ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ειπακούτε, αλλά και πια ΦΑΝΤΆΣΜΑΤΑ κυνηγάτε;
ΜΑ μαζί μου ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ/ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!
Κάποιον άλλο άνθρωπο από την παρεούλα, περίμενα να αντιδράση και όχι εσένα!!!
Μην γκρεμίζεις ότι έχεις με αγάπη χτίσει στον εσωτερισμό, εκτός κι εάν σε πείραξε το καθαρά και μόνο αστείο μου για την γιαλαντζη σκορπιο-κριάρα....
Δεν θα σου απαντήσω ξανά εάν δω το ίδιο κλίμα...Της έρπουσας συνομοσιολογίας... που γράφεις και εσύ.

Φίλτατη ο λόγος που διετύπωσα είχε ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ προσδιοριστική, να μην συνεχιστεί καμία κόντρα, καμία διαμάχη. Να μην υπάρξει καμία συνέχεια σε οτιδήποτε, να μην γίνει ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC πεδίο μάχης.
ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ , ΔΕΝ ΜΕΜΦΘΗΚΑ ΚΑΝΕΝΑ , ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΗΚΑ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΚΟΜΜΑ-ΤΕΛΕΙΑ .

Αυτό ίσως δε το κατάλαβες, αυτό ίσως το διαστρέβλωσες με τον παρορμητισμό που σε διακρίνει.
Θα ήθελα ειλικρινά εδώ μπροστά σε όλους να μου πεις σε ποια ομάδα νομίζεις πως ανήκω , σε ποια φαντάσματα νομίζεις πως πιστεύω , ποιόν νομίζεις πως προσπαθώ να υπερασπιστώ.
Προσωπικά είχα την δύναμη να μιλήσω ξεκάθαρα όταν κατά το παρελθόν είχα τις όποιες διαφωνίες.
Από τότε και μέχρι σήμερα απλά γράφω ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Ναι αυτή είναι η μόνη αλήθεια έτσι όπως στη λέω, γιατί θέλω να σε αντιμετωπίσω καθαρά, αληθινά, αντρίκεια.
Θα περιμένω τις απόψεις σου που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο στα όσα υπαινίσσεσαι λοιπόν.

Όσο για το αστείο της γιαλαντζη σκορπιο-κριάρας ούτε που κατάλαβα ποια εννοούσες και έτσι το προσπέρασα.

Βλέπεις λοιπόν πως από μέρους μου δεν υπάρχει καμία έρπουσα συνομοσιολογία αλλά το φως της αλήθειας. Πάμε λοιπόν μαζί σ� αυτό το δρόμο, πιστεύω πως είσαι αρκετά «αντράκι» για να τον περπατήσεις.

quote: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΧΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΩΝΕ.
Σε χαιρετώ Ράμογλου.

Ακριβώς αυτό θέλω κι εγώ, αυτό αποδεικνύεται όμως ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.
Αυτό είπα στο μήνυμα που αντέδρασες, αυτό ακριβώς δεν κατάλαβες.
Σε χαιρετώ zezmperg
Και περιμένω ������..

Ο κακός λύκος

~~~~zezmperg Σας χαιρετώ.

quote:

Προσωπικά το μόνο που θεωρώ είναι πως είμαι ένας απλός άνθρωπος, με τα ελαττώματα του, ο οποίος αναζητεί και προσπαθεί να γίνει καλύτερος.

Λοιπόν φίλε Ράμογλου σε χαιρετώ και πάλι.
Απ'όσα έγραψες, ετούτο με ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ, αυτό κρατώ και προχωρώ για παρακάτω/πάραπάνω....Αφού ετούτο (έτσι) αισθάνομαι και εγώ.
Δεν μπορώ, δεν θέλω, άλλες αντιπαραθέσεις.

Ολοι είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και όλοι κρινόμαστε για τις πράξεις και τους λόγους μας. Καθώς και είμαστε εμείς οι υπόλογοι των όποιων ευθυνών μας...
Ας αφήσουμε λοιπόν τους άλλους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, μιας και επιλέξαμε με συνείδηση την οδό της μόνης και φανερής αποκάλυψης!

Έτσι ας πάψουμε πιά την επίδειξη των καλοσχεδιασμένων νυχιών μας, και σαν τα άλογα παγώνια να πλασάρουμε την ουρά μας... Αλλά ας αδειάσουμε του μυαλού μας την αρνηση και ας την αναβαπτίσουμε στης ψυχής μας το πνευματικό σθένος.
Επειδή είσαι εσυ καλέ μου, απαντώ.
Μα από εδώ και πέρα ΟΧΙ πια!

Σε χαιρετώ Ράμογλου.
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.

[/quote]

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;....

ΚΑΙ ΧΜ..ΜΗΝ ΘΩΡΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΝΗΣΕΙΣ..ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ..ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..[Βαρέθηκα τα παιχνίδια.]:
ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΜΟΑΧΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ:[]
ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ-
ΤΑ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΩΣ ΕΠΙΕΘΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙ.
ΚΟΙΝΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ" ΑΚΟΜΗ, ΧΜ..;
(ΕΣΥ ΘΑ ΜΕ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΨΕ...:)

-ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΣΕΙ ΠΑΛΙ Η ΣΕΛΙΔΑ..-

Technoshamanism
05/06/2004, 06:25:16
ΑΤΜΑ:
"ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ" ΑΚΟΜΗ, ΧΜ..;
(ΕΣΥ ΘΑ ΜΕ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΨΕ...:)
"

"ANYWAYSSSSS TΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
ΠΩΣ ΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΑ ΣΤ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ...ΚΙΥΔΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ /ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΕΣΩ...ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓ....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....ΑΡΗ....
ΜΑΚΙΑ....ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..CALL ME:)
"

Άκουσε ΑΤΜΑ, ή μάλλον διάβασε, δεν προτίθεμαι να "ξημερώσω" κανέναν - και ούτε εσένα. Και... ναι δεν μου απάντησες(εκτός του ότι με "μπέρδεψες" αρκετά κιόλας). Και νομίζω πως δεν θα μου απαντήσεις, στις απλές ερωτήσεις που σου έκανα, ούτως ή άλλως.

Δεν πειράζει πάντως. Είναι φυσικά δικαίωμά σου. Όπως και δικαίωμά μου, αλλά περισσότερο καθήκον μου, είναι να καταδεικνύω τα "κακώς κείμενα" και αν μπορώ να βοηθήσω να μειώνεται με συνειδητή επιλογή των ανθρώπων η εμφάνισή τους σε αυτόν τον χώρο.

Πάντως "συμπάθα με"... ίσως επανέλθω σε κάποια από τα ερωτήματά μου άλλη στιγμή - ελπίζω πιο πρόσφορη!

Θα πρέπει να σου εξηγήσω σίγουρα σε αυτό το σημείο πως δεν θεωρώ καθόλου πως τα "κακώς κείμενα" ή τα "κακώς εννοηθέντα" ή τα "κακώς ομιλούμενα"(ορμώμενος από την εύστοχη εισήγηση της συντονίστριας amalias περί "ορθών ομιλιών") αφορούν εσένα ή όλα εσένα ή εσένα αποκλειστικά. Κάθε άλλο...

Απλούστατα εδώ είδα, σε αρκετά έντονη έκφραση, κάποια στοιχεία της συμπεριφοράς σου στους Διαλόγους μας που τουλάχιστον με ξενίζουν εδώ και αρκετό καιρό, και ήλπιζα να μπορέσω να τα εξηγήσω με την βοήθειά σου!

Όπως καταλαβαίνεις δεν "ζητάω" φυσικά μία "συγνώμη"(σίγουρα λάθος κατάλαβες) αλλά μάλλον κάποιες απαντήσεις.

Ας το κάνω λοιπόν άλλη μία φορά "επικόλληση"...
Είπες:
"ΣΥΓΝΩΜΗ ΖΗΤΩ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΜΙΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ..."

Και σου είπα:
"Λένε ΑΤΜΑ, ότι "από τότε που εφευρέθηκε το συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο..." και πάρα πολλές φορές νομίζω πως ισχύει όντως."

Είδες λοιπόν... Φιλότιμο ζητώ τελικά.
Για να το συγκεκριμενοποιήσω πιο πολύ, όσον αφορά τα εδώ συγκεκριμένα:

"Φιλότιμο"=Απαντήσεις=Λύτρωση=Επίγνωση

Ας το αφήσουμε όμως εδώ για τώρα...
Ακούω πολλά πρωινά πουλιά να κελαηδάνε δίπλα στον υπολογιστή που εργάζομαι(όντως!). Είναι καιρός ο κόσμος να ξυπνήσει...

Θα ήθελα να ζητήσω μόνον την επιδίωξη(όχι κατ'ανάγκη την επίτευξη) τριών πραγμάτων για την ώρα και γι'αυτή τη συζήτηση, σε όποιον θα ήθελε να ακούσει...

Απλότητα(βασικά στα λόγια),
Αυτοσυγκράτηση,
Κατανόηση

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

05/06/2004, 14:24:33
quote:
Απλότητα(βασικά στα λόγια

Βασικός μας στόχος όταν συνδιαλεγόμαστε είναι να γινόμαστε κατανοητοί από τους άλλους...
Αλλιώς καλύτερα να αρχίσουμε να παραμιλάμε ή να κάνουμε τον εσωτερικό μας μονόλογο... με αυτό τον τρόπο δεν "τρώμε" τον πολύτιμο χρόνο των άλλων... αλλά ούτε και αναλωνώμαστε σε ανούσιες διαμάχες...

Θα το πω για τελευταία φορά:

- Δεν ήρθα στο esoterica για να ανοίγω θέματα σωριδόν να κάνω διδασκαλίες και να δίνω νουθεσίες...σίγουρα δεν είμαι αλλά ούτε και θέλω να γίνω η ΨΥΧΗ του φόρουμ… Η ψυχή του φόρουμ παρεπιπτόντως είναι όλα τα μέλη και τα μηνύματά της καλή μου…κανείς δεν μπορεί να διεκδικήσει αυτόν τον «τίτλο»

- Ηρθα για να ανταλλάξω απόψεις και να μοιραστώ τις ΛΙΓΕΣ γνώσεις που έχω... Δεν είμαι ιέρεια, γκουρού ούτε κάν εσωτεριστής με την έννοια που δίνουν κάποιοι από δω στον όρο ...(και χαίρομαι γι'αυτό...)

- Δεν με ενδιαφέρουν οι έδρες...οι ψηφοφόροι...οι οπαδοί...οι υπηκόοι, οι αυλικοί και άλλα τέτοια "εδώδιμα" φρούτα...

- Δε με ενδιαφέρει αν έχω πολλά ή λίγα μηνύματα...ή αν έχω ανοίξει ελάχιστα τόπικ όπως με κατηγόρησε η ΑΤΜΑ...και σίγουρα δεν ανοίγω θέματα με το όνομά μου σε φωσφοριζέ μαρκίζα του τύπου" H Avallon και το ποτιστήρι"

- Δε με ενδιαφέρουν τα νούμερα της ΑGB... και ο αριθμός των αναγνώσεων ή οι σελίδες των τόπικ που ανοίγω...

- Δε με ενδιαφέρει η προσωπική ζωή κανενός και όσοι με έχουν γνωρίσει το ξέρουν καλύτερα αυτό...(παρόλ'αυτά αν κάποιος ξυπνήσει μια μέρα και αρχίσει να με κατηγορεί χωρίς λόγο το πρώτο που θα κάνω είναι να ρωτήσω αν κοιμήθηκε στραβά το προηγούμενο βράδυ ή του πάτησε το αυτοκίνητο τη γάτα του...και αυτό γιατί πάντα ψάχνω να βρω μια δικαιολογία για τους άλλους...)

- Δεν κατηγορώ κάποιον αν δεν έχω αποδείξεις και γι'αυτό ζητώ πάντα αποδείξεις όταν με κατηγορούν... ακόμα περιμένω να δω ΠΟΥ και ΠΩΣ έχω αντιγράψει την Ατμα...

- Δεν με ενδιαφέρουν οι εντυπώσεις... Είμαι η Avallon έτσι είμαι και σε όποιους αρέσω...για τους άλλους δε θα μπορέσω και καλό θα είναι να με προσπερνούν όταν με συναντούν...

- Δεν ξεχνώ ποτέ ακόμη και αν έχω συγχωρήσει... (Είδες Ατμα που τελικά υπάρχει κάτι που ταυτιζόμαστε...κάτι τέτοιο είπες νωρίτερα και συμφωνώ και γω... όπως και είχα συμφωνήσει σε τόσα άλλα τόπικ στο παρελθόν. Ολα ξεκίνησαν από ένα τόπικ που είχα υψώσει το παράστημά μου και δεν συμφώνησα... Μάλλον έτσι θέλεις τα "πνευματικά σου τέκνα" απλούς υποτακτικούς...

Kαι επειδή καλούμε να αποδείξω ότι δεν είμαι ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ απλά θα πω ότι:

- Δεν είμαι ανόητη (αν και ξανθιά)
- Δεν είμαι χοντρή (αν και έχω 2 παραπανίσια κιλά)
- Δεν είμαι κατίνα (αν και είμαι άνεργη)
- Δεν είμαι αγενής (γίνομαι όμως όταν μου στέλνουν προσβλητικά μηνύματα και αξιώνουν κιόλας απάντηση...)
- Δεν παρακολουθώ πρωϊνές και μεσημεριανές εκπομπές (κάποιος πρέπει να μαγειρεύει και να ασχολείται με το παιδί...)
- Δεν είμαι έρμη (έχω άντρα,παιδί σκύλο + γάτα)
- Δεν αντιγράφω κανένα ...
- Δεν είμαι φίδι (αν και έχω φιδίσιο κορμί...)
- Δεν θέλω να "ξεπεράσω" κανένα παρά μόνο τον εαυτό μου...
- Και το όνομά μου δεν είναι Τατιάνα Στεφανίδου (οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική...)

quote:
ΣΕ ΛΕΩ ΚΑΤΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΧΛΕΥΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ

Mάθε λοιπόν ότι μέρος της φιλοσοφίας μου είναι και ο αυτοσαρκασμός… κάτι σαν το αγγλικό φλεγματικό χιούμορ αλλά προς το πιο ελληνικότερο... Οσοι έχουν χιούμορ καταλαβαίνουν… Οι υπόλοιποι καλύτερα να σιωπούν για να μην γίνονται ρεζίλι...

Συγνώμη για το μήνυμα αυτό αλλά βλέπω πλέον ότι μόνο με μια δυνατή δόση χιούμορ μπορώ να αντιμετωπίσω την κατάσταση...

Just a man...πες μας ένα από τα ωραία σου...έτσι να ηρεμήσουν τα πνεύματα κάπως...

Ατμα εσύ κατά το γνωστόν μπορείς να συνεχίσεις το βρίσιμο τώρα που ...γυρίζει... είναι και αυτός ένας τρόπος αντιμετώπισης της ζωής... Επίσης αν δεις κάποιον με γυαλιά και καπαρντίνα μες το κατακαλόκαιρο να ξέρεις ότι είναι ο ντετέκτιβ που έχω βάλει να ψάξει για τη ζωή σου....

Μια τελευταία απορία: Aμα με έβλεπες από κοντά θα μου έλεγες αυτές τις **** κατά πρόσωπο

"Τάδε έφη Avallon"
zezmpergΜέλος
05/06/2004, 14:44:36
quote:

Σας χαιρετώ.
Σε χαιρετώ γλυκιά ΜΑΝΟΥΛΑ, άριστη ΣΥΖΥΓΟ, καλή ΦΙΛΗ AVALLON και μορφωμένε ΑΝΘΡΩΠΕ.

Λίγο πιο μπροστά; μήπως θέλει λίγο πιο πίσω;
Απ, εδώ καρδιά μου μείνε, καλά είσαι.

Η φιλοσοφία του γιατί και πως υπάρχω όταν πραγματικά σκέφτομαι.

Ναι καλοί μου φίλοι μέσα στο ατελείωτο (;) ταξίδη της ψυχής/πνεύμα φυσικά και πέρασα από πολλούς σταθμούς. Κάποιες φορές έγινα σκουλίκη, κάποιες άλλες πουλί, ενώ σαν άνθρωπος δοκιμάσθηκα σε αρκετά κοινωνικά στάδια. Άλλοτε σαν αγροίκος, σαν θύτης και θύμα, σαν εμπορεύσιμο κρέας... Στα πνευματικά στάδια τώρα, σίγουρα έζησα σαν αυτιστικό άτομο, πέρασα όλες τις ασθενικές σκάλες με μεγάλη πιθανών προσπάθεια και συνεχίζω. Σε τούτον τον σημερινό σταθμό όπου απόκτησα διπλώματα, ντοκτορά, γνώσεις, ομορφιά, χρήματα, υγεία. Σχεδόν όλα μου τα όνειρα έγιναν πραγματικότητα! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τώρα ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ Η ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ και μπόρεσα σαν ψυχή/πνεύμα να τις ξεπεράσω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ που είμαι εδώ έσω και μπορώ να ορθόνω την δική μου σκέψη στο esoterica.gr.

"Cogito ergo sum" [/b]για να φωνάξω άλλη μία φορά πως η τακτική στην σκέψη της πράξης απαιτεί αλλαγή.
Σε χαιρετώ μικρή γλυκιά φιλεναδούλα.
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ OANNES ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΣ

14/01/2004, 07:34:36
ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ!!!!

Βζζζιιιννννννν!!!!

14/01/2004, 09:43:16
MACARENA OOOOOOOOOOOOOOOOO MACARENA...

LA RA LA LO LA TA RA LO LALA

TARALALA RALA LA RA RA PA PA

OOOOOOOOOOOOOO MAKARONIA....EEEEE....MACARENA...

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

14/01/2004, 17:50:42
χχχχμμμμμ.... κάποιος πεινάει...

Κίνηση πρώτη.
Περίμένω να γυρίσεις.
Κίνηση δεύτερη.
Σε ψάχνω να σε βρώ.

Για ένα λάθος
θέλεις να με τιμωρίσεις
θα κάνεις πάλι να φανείς
πολύ καιρό.

Τιμώρησε με σε συγχωρώ
μα δεν αντέχω άλλο το χωρισμό.
Τιμώρησε με σε συχγωρώ
και ας μου λές ότι φταίω
για ότι γίνεται εγώ.

Τιμώρησε με σε συγχωρώ
Τιμώρησε με σε συχγωρώ
τις διαφορές μας
θα βρούμε και θα γελάμε κι οι δύο.

Κίνηση τρίτη.
Στο τηλέφωνο σε παίρνω.
Κίνηση τέταρτη.
Μου κλείνεις ραντεβού.

Με ξεσηκώνεις,
τη συγνώμη μου σου φέρνω
και την καρδιά μου
που δεν βρίσκει θέση αλλού.

Τιμώρησε με σε συγχωρώ
Τιμώρησε με σε συχγωρώ
και ας μου λές ότι φταίω
για ότι γίνεται εγώ.

Τιμώρησε με σε συγχωρώ
Τιμώρησε με σε συχγωρώ
τις διαφορές μας
θα βρούμε και θα γελάμε κι οι δύο.

ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΜΕ ~ ΜΑΝΤΩ (Όταν ήταν ακόμη κοκκινομάλλα...)

Άσμα με μαζοχιστικές προεκτάσεις που δίχνει πόσο ηλίθιες μπορεί να είναι οι γυναίκες όταν δαγκώνουν την λαμαρίνα... ΦΤΟΥ ΜΑΣ!...

βββζζζζιιιιινννννν........
(για να μην λές ότι το ξεχνάω... αδελφούλη)
Mantis: το κουνούπι με το μαστίγιο... αφού δεν έχω τασάκι πια... πήρα το μαστίγιο μου από το Μυητήριο...

"The difference between the right word and almost the right word is the difference between lightning and lightning bug."
Mark Twain

14/01/2004, 19:40:04
Δεν φτανει ενα χαδι
και η λεξη σ'αγαπω
ουτε δακρυα φτηνα
και συγκινησεις
η αγαπη δεν κρατιεται
πως να σου το πω
με αυταπατες,ονειρα
και ψευδαισθησεις

Μη λυπασαι,μη λυπασαι
που θα φυγω μη λυπασαι
εγω φταιω που σου εδωσα πολλα
καλο το εργο και τα ντεκορ
να το θυμασαι
εσυ δεν επαιξες το ρολο σου καλα

Μου ειπες οταν φυγω
και σ'αφησω μια βραδυα
θα κλαψω θα χαθω
θα δυστυχησω
Κατεβηκα ενα ενα
της πικρας τα σκαλια
μα ειναι αργα
για να ξαναγυρισω πισω

Μη λυπασαι,μη λυπασαι
που θα φυγω μη λυπασαι
εγω φταιω που σου εδωσα πολλα
καλο το εργο και τα ντεκορ
να το θυμασαι
εσυ δεν επαιξες το ρολο σου καλα

Υ.Γ αλλο ενα τραγουδι του Βοσκοπουλου(περιεργο ε?).
Το περιεργο ειναι οτι παλια δεν μου αρεσε καθολου! αλλα καποια στιγμη εψαχνα ενα τραγουδι που πιστευα οτι ηταν του Βοσκοπουλου και κατεβασα ενα σωρο δικα του μεχρι που εμαθα οτι ηταν αλλουνου....!αλλα στο μεταξυ τα οσα ειχα κατεβασει μου αρεσαν και με το παραπανω!

Καλο σας-μας βραδυ

14/01/2004, 21:44:15
Είδες καλό μου ξωτικό τι μπορεί να πάθει ο άνθρωπος στα καλά καθούμενα?

-Δεν ζώ χωρίς εσένα
ούτε λεπτο.
-Αγάπη μου της μοίρας
ήταν γραφτό.

Θέλω κοντα σου να μείνω
θέλω σκιά σου να γίνω
κάθε πληγή να απαλύνω
που σε πονά.

Τα βλεφαρά μου να κλείνω
να με φιλάς και να σβύνω
θέλω κοντά σου να μείνω
παντοτινά.

-Σε νιώθω, σε λατρεύω
και σε ποθώ.
-Κι αν κάποτε σε χάσω
θα τρελαθώ.

Θέλω κοντα σου να μείνω
θέλω σκιά σου να γίνω
κάθε πληγή να απαλύνω
που σε πονά.

Τα βλεφαρά μου να κλείνω
να με φιλάς και να σβύνω
θέλω κοντά σου να μείνω
παντοτινά.

ΘΕΛΩ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ~ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ, ΤΖΕΝΗ ΒΑΝΟΥ

Αγαπησιάρικο τραγουδάκι....λίγο πρίν αρχίσω πάλι τα σκυλιά...

βββζζζζιιιιινννννν........ (ξέρεις από βέσπα???)
Mantis: το αγαπησιάρικο σκυλοκούνουπο....

"The difference between the right word and almost the right word is the difference between lightning and lightning bug."
Mark Twain

15/01/2004, 17:17:00
αααααχχχχχ.... με συγκίνησε το παραπάνω....
Στο ίδιο θέμα (περι καψούρας)... αλλά με αλλαγή ρυθμού κ ενδυμασίας (λίγο πιο kinky!)...

Every time you need my love
Before you enter in my world
Give the password

If you want to get my love
If you pray for me and hope
Give the password

Say, Say the magic word
Σ'αγαπώ, S.A.G.A.P.O

When you see me down and sad
When I'm out of my mind
Give the password

Baby you're the only one
Who can turn me up or down
Give the password

Say, Say the magic word
Σ'αγαπώ, S.A.G.A.P.O

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

15/01/2004, 21:07:38
( Παρένθεση )

quote:
Say, Say the magic word
Σ'αγαπώ, S.A.G.A.P.O

ΟΧΙΙΙΙΙ!!! Ο εφιάλτης επιστρέφει...

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΣΟΥΗΔΕ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ!!! Που σου 'κλεινε το μάτι ο Μιχαλάκης κι εσύ...χαμπάρι...

Αλλά τι να μας πούνε κι αυτοί οι Ευρωπαίοι; Δεν μπορούν να αναγνωρίσουν το γνήσιο καλλιτέχνη...

15/01/2004, 21:42:21
Αχ Valntoula μου, το Μιχαλάκη θα έπιανα μετά... Βέβαια στην πρό Γιουροβιζιον εποχή του....

Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται...
Όσο για το kinky... εμένα μου άρεσε το ένδυμα τύπου robocop... οι ξενέρωτοι Ευρωπαίοι δεν το έπιασαν... μαζί με το ματάκι το τσακίρικο του Μιχαλάκι....

Αποφάσισες να φύγεις
Ένα βράδυ ξαφνικά
Σαν τον κλέφτη να ξεφύγεις
Και δεν είπες ούτε γεία….

Μα πικρά θα μετανιώσεις
Οταν θα ‘σαι μακριά
Τέτοια αγάπη δεν θα νιώσεις
και θα με ζητάς ξανά.

Στοιχιματίζω θα γυρίσεις
Στην δικιά μου αγκαλιά
Στοιχιματίζω θα ζητήσεις
Τα δικά μου τα φιλιά
Πουθενά δεν θα βρείς σαν και μένα
στον κόσμο καμιά
Στοιχιματίζω….

Μές στην νύχτα θα γυρίζεις
θα ψάχνεις για παριγοριά
τ’ άρωμα μου θα μυρίζεις
σε μια ξένη αγκαλία….

Ανοιξε μου την καρδιά σου
να κρυφτώ όπως παλια
να μου λές τα μυστικά σου
και να νιώθεις σιγουριά…..

Στοιχιματίζω θα γυρίσεις
Στην δικιά μου αγκαλιά
Στοιχιματίζω θα ζητήσεις
Τα δικά μου τα φιλιά
Πουθενά δεν θα βρείς σαν και μένα
στον κόσμο καμιά
Στοιχιματίζω….

ΣΤΟΙΧΙΜΑΤΙΖΩ ~ ΜΑΝΤΩ

(σε μουσική του πάλε ποτέ Κ. Χαριτοδιπλωμένου)

Μωρά μου, το κουνούπι είναι σε πολύ καλή κατάσταση απόψε....
Δεν πετάει.... μόνο χαμογελάει....

Mark Twain

15/01/2004, 22:04:42
http://sarahmuck.tripod.com/bloodyraven/id6.html

ONE LAST KISS

Let me sink
Into the dark abyss
So you do not have to see my ashen face
I did not mean to bring you pain with my own death
I thought you didn't really care
Now I see the pain in your eyes
As you stare at my lifeless body
Surrounded by blood
The knife at my side
Close to the two open wounds
At my wrists
You knew about the mutilation
You tried to stop it
I never knew you really cared
But now I know
And it's too late
Maybe I will see you again soon
Maybe I won't
We will be together again someday
Sometime
I will not doubt then
The pain will never have been there
But now you must let me go
Let me go
For it is hard enough to say goodbye
I'm sorry
I didn't know you really loved me
I always loved you
You placed your hand on my chest
And your face to my mouth
To check one last time
You give me one last kiss
And when your lips touch mine
I had just enough in me to kiss you back
To let you know I did care
And to let you know that now I know you do
My spirit leaves my body
And I whisper in your ear
We will be together again I promise
A tear runs down your cheek
And I can bear to stay no longer
Goodbye My love
Goodbye

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

16/01/2004, 14:47:29
K μιας κ αναφέρθηκε ο Xαριτοδιπλωμένος....

Απόψε πάλι μ' έχεις μαγέψει
μου 'χεις ανάψει τον πυρετό
και το μυαλό μου έχει σαλέψει
να σε χορτάσω αχ δε μπορώ

Ξανά, ξανά, έλα και φίλα με ξανά
τι να μου κάνει μια φορά, τι να μου κάνει
Ξανά, ξανά, έλα και φίλα με ξανά
μαζί σου μόνο μια φορά ποτέ δε φτάνει

Μ' ένα σου βλέμμα μ' αναστατώνεις
και με καρφώνεις μες στο κορμί
βράζει το αίμα και με φουντώνεις
μ' απογειώνεις σε μια στιγμή