ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - «Κουσούρι» για την Πυρά? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - «Κουσούρι» για την Πυρά? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Diostas30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
DiostasΜέλος
13/08/2006, 14:57:20
Πολυ θα ηθελα να δοκιμασεις αυτη την μεθοδο και με μενα.

Το θέλεις και πολύ λοιπόν?
Απο που τόση όρεξη?
Και τι σε έχω?

Δεν με ενδιαφέρεις. Γιατί να να δοκιμάσω?
Το να μη σε θέλει κάποιος ως 'ατομο δεν σημαίνει ότι σε φοβάται.
Απλά δεν σε γουστάρει εξ αρχής ως σύνολο.
Σιγά τον τρόμο που εμπνέεις.
μου φαίνεται έχουμε τρελαθεί.

Σε λίγο θα μας πεις ότι όποιος δεν σε γουστάρει - σε φοβάται.
Δηλαδή για να μην χαρακτηριστούμε δειλοί πρέπει να σου λέμε ναι?

δηλαδή όποιος δεν σε θέλει - είναι υποχρεωτικά κακός και φοβισμένος ?

Δεν είμαστε καλά....

Κύριε ελέησον....

Εξ αρχής έχεις μπερδέψει τα πράγματα.

Μπήκες με τουρκοβλάχικο τσαμπουκά (στην αρχή νόμισα ότι είναι κανένας ανώμαλος ναρκωμανής, μετά είδα πως σε αποκάλεσαν θηλυκού γένους και κατάλαβα ότι είσαι γυναίκα και δεν το πίστευα!)

Χωρις να σε βρίσει κανένας άρχισες τους χαρακτηρισμούς.
Άρχισες να μοιράζεις δεξιά αριστερα αναθέματα.
Ποια είσαι συ?

Τι νομίζεις πως είσαι?

Απο που κληρονόμισες αυτον τον ανάγωγο αποκρουστικό, βίαιο, απαίσιο τρόπο συμπεριφοράς?

Τι επιθέτικότητα είναι αυτή?

Και με ποιο δικαίωμα με προκαλείς να δοκιμάσω να σε ρίξω χαστούκι?

Τι σε έχω? Ένα τίποτε .

Αφού είσαι έξω - ποσώς με νιάζει ποια είσαι και τι κάνεις.

Σπίτι μου αρκεί να μη σε έβαζα- όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ.

Μην πετάγεσαι λοιπόν και αν δεν ξέρεις να συζητάς, να σκέφτεσαι τι λες και να έχεις τρόπους στοιχειώδους σεβασμού προς τους αγνώστους που ούτε σε έριξαν, ούτε έχουν απέναντί σου καμιά δέσμευση ούτε υποχρέωση, ούτε σου χρωστάν τίποτε.

Μην μπερδεύεις τα μπούτια σκόπιμα.

Εκφυλίζεις την κάθε συζήτηση στο τουρκοβλάχικο επίπεδο σου, ωρύεσαι σαν ανώμαλη και πεινασμένη και προσπαθείς να δώσεις την εικόνα την οποία θέλεις εσύ .

Αυτό ήδη είναι ψυχική ανωμαλία.

δεν μου έκανες τίποτε, ούτε με έκανες να φοβηθώ και να κλάψω.
Αυτό μου έλειπε.

Αυτή είναι η ανάγκη σου, τα κόμπλεξ σου, τα μίση σου, τα πάθη σου, τα συμφέροντά σου.

Αναρωτήθηκες αν σε θέλει ,κανείς αν σε σέβεται κανείς με το επίπεδό σου?

Τι ξέρεις και βγάζεις συμπεράσματα?
Έμαθες πέντε πράγματα και καμαρώνεις σαν το γύφτικο σκερπάνι , ωρύεσαι και απεγνωσμένα ζητάς να ασχολούνται μαζί σου.
Έστω και έτσι.
Πρόσεξε, θα αρρωστίσεις αν δεν έχεις ήδη αρρωστήσει.
Δεν θα τελειώσεις καλά.
Δεν έχεις ούτε μια σταγόνα αγάπης μέσα στην ψυχή και αυτό προκαλεί την μεγαλύτερη αποστροφή και αηδία των άλλων.
Δεν ξανασχολούμαι μαζί σου - επαναλαμβάνω: οι τρόποι σου με ενοχλούν όχι οι ιδέες σου.
και οι τρόποι σου δείχνουν μίσος και κακία.

Να ξέρεις ότι αν θα μιλούσες ευπρεπώς, αν εκφραζες τις ιδέες σου με τρόπο ανθρώπινο, πολιτισμένο και καλό - κανεις δεν θα σου έλεγε απολύτως τίποτε.

Η Ανατολική σοφία την οποία μισείς, και η ελληνική εξ αλλου την οποία επίσης μισείς όπως τους πάντες και τα πάντα λέει :
όταν σου φέρονται απαξιωτικά οι άλλοι- ψάξε να βρειες τις βρωμιές που κρύβεις μέσα στην ψυχή σου.

Και το τελευταίο απο μένα για να έχεις ένα ωραίο ενθύμιο, διότι με την αφεντιά σου δεν θα ασχοληθώ πλέον οτι κι αν πεις στο εξής- αδιάφορο:

ΠΩΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΣΣΑ ΓΥΝΑΙΚΑ?
ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΤΥΝΕΤΑΙ? ΠΩΣ ΒΑΦΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ? ΠΩΣ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ?
οΧΙ! ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ!
η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΣΣΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ.

Το άκουσες?
Σε παρακαλώ μην ξανασχολιθείς μαζί μου, διότι εγώ σταματώ να ασχολούμαι μαζί σου.

Σεβάσου και αποδέξου την επιθυμιά των άλλων να μην σε θέλουν, να μην σε θαυμάζουν, γενικά να μην θέλουν να έχουν δίπλα τους τέτοια άγρια ανάγωγα απολίτιστα, 'ατομα.
ιερό δικαίωμα του καθενός να σε θέλει η να μη σε θέλει.

Σεβάσου λοιπον σαν κυρία επιτέλους το ιερό μου δικαίωμα να μη σε θέλω δίπλα μου, διότι ΟΧΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ , ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ , ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ.

Edited by - Diostas on 13/08/2006 18:23:59

AmpereΜέλος
13/08/2006, 22:33:54
Αγαπητή medtech, όπως επισημαίνεις «…θεωρειται οτι η ομοφυλοφυλια οπως καθε ειδους σεξουαλικοτητα ειναι αποτελεσμα επιδρασης πολλων παραγοντων τοσο βιολογικων οσο και περιβαλλοντικων.Οριστικη απαντηση για την αιτια της δεν εχει βρεθει.»

Αφού λοιπόν, όπως αποδέχεσαι κι εσύ, δεν έχει βρεθεί οριστική απάντηση και μιας και φαίνεται να επιδρούν πολλοί παράγοντες, τότε γιατί να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να υπάρχει δυνατότητα επιλογής.

Δεν λέω ότι κάποιος επιθυμεί να είναι ομοφυλόφιλος. Απλά θέλω να πιστεύω πως είναι στις δυνατότητες του κάθε ανθρώπου, εφόσον βρει λόγους γι αυτό, στους οποίους να πιστέψει, να δώσει στη ζωή του την κατεύθυνση που επιθυμεί ανεξάρτητα με το πού τον οδηγούν οι γενετικές του …προδιαγραφές ή η προσωπική του ιστορία.

Άλλωστε, ίσως, η πρόκλησή μας ως άνθρωποι βρίσκεται ακριβώς στο να υπερβαίνουμε κάθε φορά τα όσα η «φύση» ή οι άλλοι περιμένουν από μας.

Όσον αφορά τώρα, τις δυσάρεστες εντάσεις που προκαλούνται από τον τρόπο που διατυπώνουμε τις απόψεις μας, εκεί σίγουρα έχουμε περισσότερα περιθώρια επιλογών και μπορούμε αν θέλουμε να τις αποφύγουμε.

Η αλήθεια δεν είδε ποτέ με καλό μάτι τη μονοπώλησή της
dimitris84Μέλος
13/08/2006, 22:48:56
Medtech & Diostas

Σοβαρα τωρα,ποιο το νοημα μιας τετοιας επιθεσης προς προσωπα;
Δεν γνωριζετε ο ενας τον αλλο και ομως πολυ ανετα βγαινουν οι προσβολες.
Αν δεν ξερεις τι χτυπας ,δεν ξερεις και αν σπαει.Αυτο θελουμε;
Ειμαστε τελικα τοσο σημαντικοι οσο οι ιδεες μας;;;;
Τι θαμασταν χωρις αυτες;

Φιλικα

Ευγνωμοσυνη

DiostasΜέλος
13/08/2006, 23:22:42
Το μάθημα κοινωνικής αγωγής, φίλε μου Δημήτρη, να το δώσεις στους ανάγωγους και όχι σε μένα.
Δες ποιός ξεκίνησε και προκάλεσε όλο αυτό το κουρκούτι για εντυπωσισμό.
Δεν ανέχομαι να ταυτίζομαι με άτομα άσχετα με την ένια του πολιτισμού.
Σε παρακαλώ πολύ να μην απευθύνεσαι με τον ίδιο τρόπο σε μένα.
Εγώ "έφαγα " ΄'αδικους χαρακτηρισμούς, αναιδέστατους και όφειλα να αντιδράσω .
Δεν ανέχομαι τα φαντασμένα κοριτσάκια να μου μιλάνε όπως έμαθαν στο χωριό τους κοντά στα πρόβατα και στις κατσίκες.

Δεν ανέχομαι τους τουρκόβλαχους κοντά μου.

Ας μάθουν πρώτα τρόπους ομιλίας, ορθής γραμματικής, συμπεριφοράς και πολιτισμού αισθημάτων- και μετα συζητάμε αν θέλουν.

Και να μην μετατρέπουν τα φόρουμ σε χώρο εκτώνωσης των ....αντε δεν θα το πω. Θα σεβαστώ τους άλλους.

ΟΤΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΨΥΧΗ- Ο ΝΟΥΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

Deghar AdharkΜέλος
13/08/2006, 23:31:46
quote:
Οκ τωρα καταλαβα οτι ο κυριος φοβος σου ειναι οτι θα γινουν ολοι αδερφες και θα εξαφανιστει το ειδος.

περιπου...

quote:
1.Ακομα και εαν με καποιο μαγικο τροπο γινουν ολοι και ολες ομοφυλοφιλοι το ειδος δεν θα εξαφανιστει γιατι και οι ομοφυλοφιλοι θελουν και μπορουν να κανουν παιδια.Το ειδος θα εξαφανιστει εαν ολοι γινουν στειροι και δεν μπορουν να παραγουν γαμετες .

αυτη ειναι η εικονα που φανταζεσαι για το μελλον ?
σου φαινεται καλη λυση ?
η εικονα αυτη που λες μου προκαλει απολυτη φρικη και αποστροφη και εμετο.καλυτερα νεκρος,στην κολαση με τον διαβολο στο διπλανο κελι.

quote:
Ετσι ειναι Derhak.Πχ στο Ιραν πριν λιγους μηνες καταδικαστηκαν σε θανατο δια αποκεφαλισμου 2 νεοι που ειχαν σχεση μεταξυ τους.Αυτο ηταν το μονο τους εγκλημα.Εως το 1960 στην Αγγλια εαν εισουν ομοφυλοφιλος πηγαινες φυλακη.Στην Αφρικη γονεις εκλεισαν μια ομοφυλοφιλη γυναικα σε ενα δωματιο και εβαλαν εναν αγνωστο αντρα να την βιασει επανηλειμενα για να "μαθει να της αρεσει ο αντρας"(τι "εξυπνη" μεθοδος!).Στην Ελλαδα και αλλου γονεις πετανε τα παιδια τους στο δρομο ή τους εκβιαζουν να συναψουν γαμους για να κρυψουν την ντροπη,τους αποκληρωνουν,ενιοτε τους κακοποιουν και τους σκοτωνουν σε ακραιες περιπτωσεις.Τον τυπο με το nick σουγιας που δηλωνε σε αυτο ακριβως το τοπικ οτι αν ο γιος του γινει αδερφη θα του τιναξει τα μυαλα στον αερα με καποια καραμπινα τον θυμασαι?.Η νομικη προστασια που απολαμβανουν στις Δυτικες χωρες σημερα ειναι αποτελεσμα αγωνων.Σε πολλες αλλες χωρες που δεν σεβονται τα ανθρωπινα δικαιωματα τους περιμενει καθε ειδους τιμωρια και εξευτελισμος με την ευλογια της πολιτειας.Ακομα και σε συγχρονες χωρες δεχονται επιθεσεις απο αγνωστους στο δρομο απλα επειδη ειναι ομοφυλοφιλοι.(το φανταζεσαι εσυ αυτο περπατας με την κοπελια σου στο δρομο και καποιοι αγνωστοι πετιουνται και σε σαπιζουν στο ξυλο).Μα τι ωραια ζωη που ζουν!

οχι δεν το φανταζομαι,και επειδη δεν θα γινει.το αντιθετο γινετε,ισως κακως {ισως,διοτι αμα βλεπεις 2 αντρες πιασμενους χερακι χερακι να φιλιουντε μεσα στην μεση του δρομου,ΕΓΩ προσωπικα θα ημουν ο πρωτος που θα τους σαπιζα στο ξυλο}.
κανεις δεν θα με σαπισει στο ξυλο επειδη θα περπατω με την κοπελια μου,διοτι δεν κανω κατι που προσβαλει κανεναν.

quote:
Ρατσιστες υπαρχουν σε καθε ομαδα ανθρωπων.Δεν ειναι ολοι οι ομοφυλοφιλοι ετσι.Υπαρχουν γεκι μισογυνιδες οπως υπαρχουν και ετεροφυλοφιλοι ανδρες μισογυνιδες,υπαρχουν λεσβιες μισανδρες οπως υπαρρχουν και ετεροφυλοφιλες γυναικες μισανδρες,μισος υπαρχει σε καθε ομαδα και στρεφεται κατα διαφορων αλλα ευτυχως υπαρχει και αγαπη και κατανοηση σε καθε ομαδα...

Οι λεσχες γινονται για να μπορουν να συναθροιζονται σε καποιο μερος με ασφαλεια.Που να πανε στα ετεροφυλοφιλα στεκια οπου δεν μπορουν αν εκφραστουν γιατι θα τους πεταξουν εξω?

η "λεσχη" σαν λεξη ειναι πολυ δυνατη.
οι λεσχες συνηθως φερνουν τους ανθρωπους κοντα,τους κανουν ενα, τους απομονονουν απο το εξω κοσμο,και τους κανουν να πιστευουν ολοι σε μια ιδεα,χανοντας το "εγω" τους.

quote:
Εγω βασιζομαι στο τι μου λεει η επιστημη και οχι σε μια απλη γνωμη.Εφοσον οι ως τωρα μελετες μου λενε οτι ειναι οκ το δεχομαι.Εαν οι μελετες εβγαζαν τα παιδια αυτα προβληματικα θα ελεγα οχι.Μαθε να βγαζεις αποφασεις με βαση τα επιστημονικα στοιχεια που βγαινουν απο μελετες και οχι απο βαρια υποκειμενικες διαδικασιες οσο μια απλη γνωμη.Δεν εισαι ειδικος σε αυτα τα ζητηματα.

πανω απο ολα,εχω μαθει να σκεφτομαι,σιγουρα καλυτερα απο το αν αντιγραφω κειμενακια.οι μελετες και ο big brother.προβατα για σφαγη μυριζομαι,και μαλλον εισαι καπως πιο μπροστα στην σειρα απο εμενα.

η κοινωνια που περιγραφεις,ειναι η απολτη κολαση,καταστρεφονται και τα λιγα που εχουν μεινει σωστα στο ανθρωπινο ειδος.
το κερασακι στην τουρτα ειναι φυσικα η αγνοια που επικρατει.
για εμενα αυτο το θεμα τελειωνει εδω,διοτι περα απο το οτι εχω πει τα ιδια πραγματα χιλιαδες φορες εχω πλεον πειστει οτι δεν θα βρω το δικιο μου.οι αποψεις μου για αυτο το θεμα ειναι αυτες που εχω πει εδω και τοσες σελιδες και εχω βαρεθει πια να λεω.
η κουβεντα συνεχιζεται αιωνια,λεγοντας τα ιδια πραγματα με διαφορετικο nick,λογια,λεξεις κα.η ουσια ομως παραμενει η ιδια,και επειδη το θεμα παραπηγε μακρια,βαρεθηκα να παιζω ενα ανοητο γυρω-γυρω ολοι που πλεον δεν εχει τιποτα να πει.
καλη τυχη,τουλαχιστον οταν ερθει η σειρα μου να παω για σφαγη,οπωσδηποτε δεν θα ειμαι απο τους τελευταιους, αλλα θα εχουν περασει πολλοι ωστε να θεωρησω τον εαυτο μου οτι εχει μια καλη θεση.

santaclaws is coming....to town!

14/08/2006, 15:51:23

quote:
Το θέλεις και πολύ λοιπόν?
Απο που τόση όρεξη?
Και τι σε έχω?

Δεν με ενδιαφέρεις. Γιατί να να δοκιμάσω?
Το να μη σε θέλει κάποιος ως 'ατομο δεν σημαίνει ότι σε φοβάται.
Απλά δεν σε γουστάρει εξ αρχής ως σύνολο.
Σιγά τον τρόμο που εμπνέεις.
μου φαίνεται έχουμε τρελαθεί.

Σε λίγο θα μας πεις ότι όποιος δεν σε γουστάρει - σε φοβάται.
Δηλαδή για να μην χαρακτηριστούμε δειλοί πρέπει να σου λέμε ναι?

δηλαδή όποιος δεν σε θέλει - είναι υποχρεωτικά κακός και φοβισμένος ?

Δεν είμαστε καλά....

Μην κανεις την παπια.
ΕΣΥ προσωπικα δηλωσες σε αυτο ακριβως το θεμα:

quote:
Αν στην ΓΥΝΑΙΚΑ γονατίζω ευλαβικά, της γυναικούλας της δίνω μια κλοτσιά και ένα χαστούκι αν χρειαστεί.
Γιατί το κάνω αυτό?
Για να ξυπνήσω τον Θεό μέσα της , που κοιμήθηκε βαθιά και ροχαλίζει ο αχαΐρευτος και καιρός είναι να εγερθεί.

Αφου λοιπον εισαι και πολυ αντρακλας και μας λες οτι βαρας τις γυναικες για να εγειρεις το θεο μεσα τους,ισως ειναι καιρος να εφαρμοστει και η ιδια μεθοδος και σε εσενα.

Επειδη ο κοσμος ειναι γεματος απο θρασυδειλους που κανουν τον γενναιο στον αδυναμο αλλα οταν βρεθουν απεναντι στον ισχυρο κατουριουνται πανω τους.Οπως φανηκε και στο θεμα θεραπεια.

quote:
Το μάθημα κοινωνικής αγωγής, φίλε μου Δημήτρη, να το δώσεις στους ανάγωγους και όχι σε μένα.
Δες ποιός ξεκίνησε και προκάλεσε όλο αυτό το κουρκούτι για εντυπωσισμό.
Δεν ανέχομαι να ταυτίζομαι με άτομα άσχετα με την έννοια του πολιτισμού.
Σε παρακαλώ πολύ να μην απευθύνεσαι με τον ίδιο τρόπο σε μένα.
Εγώ "έφαγα " ΄'αδικους χαρακτηρισμούς, αναιδέστατους και όφειλα να αντιδράσω .
Δεν ανέχομαι τα φαντασμένα κοριτσάκια να μου μιλάνε όπως έμαθαν στο χωριό τους κοντά στα πρόβατα και στις κατσίκες.

Δεν ανέχομαι τους τουρκόβλαχους κοντά μου.

Ποιον εντυπωσιασμο?Ηρθε ενας οπαδος του μεταφυσικου εμπλεος φασιστικης νοοτροπιας και ισχυριστηκε οτι μια ομαδα ανθρωπων ειναι γεματη μισος προς την κοινωνια.Αυτη την γνωμη δεν την στηριξε σε αξιοπιστα στοιχεια αλλα σε αερολογιες με την σεσουλα.Ο δε λογος του προκαλει περισσοτερη αηδια απο το λογο του Σουγια που ισχυριστηκε οτι εαν ειχε ομοφυλοφιλο γιο θα τον εκτελουσε,ειναι οτι ο Σουγιας δεν το παιζει ανωτερος και οπαδος της πνευματικοτητας οπως εσυ.Ειναι πολυ πιο αηδιαστικο το μισος με το μανδυα της αγαπης,ο λυκος με προβια προβατου (αν και η δικη σου μεταμφιεση ειναι αποτυχημενη και φαινεται το πραγματικο σου προσωπο με ελαχιστη προσπαθεια) απο το μισος που εχει το θαρρος να εμφανιστει γυμνο σε ολο του το μεγαλειο.

quote:
Εκφυλίζεις την κάθε συζήτηση στο τουρκοβλάχικο επίπεδο σου, ωρύεσαι σαν ανώμαλη και πεινασμένη και προσπαθείς να δώσεις την εικόνα την οποία θέλεις εσύ .

Αυτό ήδη είναι ψυχική ανωμαλία.

Για αλλη μια φορα αποδεικνυεται οτι οι ισχυρισμοι σου περι πνευματικοτητας και αγαπης δεν ειναι παρα οι αμπελοφιλοσοφιες ενος χυδαιου,θρασυδειλου και τιποτενιου ανωριμου ανδρα.

Και για αλλη μια φορα φαινεται ποιος χρειαζεται μαθημα αγωγης.

quote:
αυτη ειναι η εικονα που φανταζεσαι για το μελλον ?
σου φαινεται καλη λυση ?
η εικονα αυτη που λες μου προκαλει απολυτη φρικη και αποστροφη και εμετο.καλυτερα νεκρος,στην κολαση με τον διαβολο στο διπλανο κελι.

Μην βαζεις λογια στο στομα μου.Δεν μπορω να μαντεψω το μελλον.Βασικα θα ονεορευομουν ενα μελλον με περισσοτερη κατανοηση και αλληλεγγυη και λιγοτερο φοβο αλλα απο οτι βλεπω...Στα υπολοιπα δεν σχολιαζω ειναι δικη σου αποψη.Εαν προτιμας να εισαι αγκαλια με το διαβολο σε ενα κελι ειναι δικη σου προτιμηση.

quote:
οχι δεν το φανταζομαι,και επειδη δεν θα γινει.το αντιθετο γινετε,ισως κακως {ισως,διοτι αμα βλεπεις 2 αντρες πιασμενους χερακι χερακι να φιλιουντε μεσα στην μεση του δρομου,ΕΓΩ προσωπικα θα ημουν ο πρωτος που θα τους σαπιζα στο ξυλο}.
κανεις δεν θα με σαπισει στο ξυλο επειδη θα περπατω με την κοπελια μου,διοτι δεν κανω κατι που προσβαλει κανεναν.

Στην Ελλαδα του σημερα.Εαν το κανεις αυτο στο Ιραν ουαι και αλιμονο σου.Και σε παλιοτερες εποχες στη Ελλαδα δεν μπορουσες να κυκλοφορησεις ελευθερα στην Ελλαδα με την κοπελα σου στο δρομο.Θα σε βουτουσαν τα αδερφια της,ο πατερας της ή η αστυνομια και ειτε θα της περναγες κουλουρα ή θα ετρωγες καμια τουφεκια στο δοξα πατρι.Φανταζομαι δεν το σκεφτηκες αυτο ε?

(οσο για το θεμα του τσαμπουκα σου Θα ειχε πολυ πλακα τοτε εαν κατεληγες να τις φας εσυ απο τις αδερφες,οπως οι αρρενωποι αστυνομικοι στο stonewall της εφαγαν απο διμετρες τραβεστι).

quote:
η "λεσχη" σαν λεξη ειναι πολυ δυνατη.
οι λεσχες συνηθως φερνουν τους ανθρωπους κοντα,τους κανουν ενα, τους απομονονουν απο το εξω κοσμο,και τους κανουν να πιστευουν ολοι σε μια ιδεα,χανοντας το "εγω" τους.

Καποιες φορες ναι,καποιες φορες οχι.

quote:
πανω απο ολα,εχω μαθει να σκεφτομαι,σιγουρα καλυτερα απο το αν αντιγραφω κειμενακια.οι μελετες και ο big brother.προβατα για σφαγη μυριζομαι,και μαλλον εισαι καπως πιο μπροστα στην σειρα απο εμενα.

Τα "κειμενακια" προερχονται απο την Αμερικανικη ενωση ψυχολογων που υστερα απο 35 χρονια μελετων κατεληξε σε αυτα τα συμπερασματα.Εαν εσυ θεωρεις οτι εισαι "πιο ειδικος" και πιστευεις οτι οι μελετες δεν εχουν καμια αξια μπροστα στην προσωπικη γνωμη δεν νομιζω οτι εχει νοημα να συζηταμε παραπανω.

Τι σχεση εχει ο Big brother με τις επιστημονικες μελετες?Πααααλι θεωριες συνομωσιας?Οποτε δεν μας βολεουν οι μελετες ειναι προιοντα συνομωσιας?

quote:
Αφού λοιπόν, όπως αποδέχεσαι κι εσύ, δεν έχει βρεθεί οριστική απάντηση και μιας και φαίνεται να επιδρούν πολλοί παράγοντες, τότε γιατί να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να υπάρχει δυνατότητα επιλογής.

Δεν λέω ότι κάποιος επιθυμεί να είναι ομοφυλόφιλος. Απλά θέλω να πιστεύω πως είναι στις δυνατότητες του κάθε ανθρώπου, εφόσον βρει λόγους γι αυτό, στους οποίους να πιστέψει, να δώσει στη ζωή του την κατεύθυνση που επιθυμεί ανεξάρτητα με το πού τον οδηγούν οι γενετικές του …προδιαγραφές ή η προσωπική του ιστορία.

Τοτε γιατι αποτυχαινουν οικτρα οι διαφορες θεραπειες και μεθοδοι μεταστροφης του ομοφυλοφιλου στην ετεροφυλια ακομα και εαν ο ιδιος ο ομοφυλοφιλος επιθυμει να γινει ετεροφυλοφιλος?Σε αυτο εγω στηριζω την
γνωμη μου.Αλλα οπως προειπα περιμενω απο τις μελετες να μου δωσουν την απαντηση οχι απο την μεταφυσικη.

ImperatorΜέλος
14/08/2006, 18:45:16
Πάντως ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω την πολεμική ενάντια στους ομοφυλόφιλους. Πειράζει κάποιον προσωπικά εάν κάποιος άλλος είναι ομοφυλόφιλος? Του κλέβει λεφτά μήπως? 'Η του απειλεί τη σωματική ακεραιότητα? Σε τι ακριβώς τον ενοχλεί?

Εδώ δε μας πειράζουν άλλα και άλλα βρήκαμε τώρα να ασχοληθούμε με την ομοφυλοφιλία? Όποιανού δε του αρέσει ας μην είναι ο ίδιος και οποιανού του αρέσει ας είναι. Πολύ απλά δεν είναι τα πράγματα?

Άλλα είναι αυτά που ενοχλούν πραγματικά και πειράζουν και για αυτά δε συζητάει κανείς αλλά κάνουν όλοι τις κότες. Και τον ψευτοτσαμπουκά τους και τη θρασυδειλία τους ( πάλι συμφωνώ με τη medtech!) τον βγάζουν μόνο εκεί που τους παίρνει!

Αν είναι κουσούρι, με για τους με χαρά τους ας το έχουν. Αν πάλι είναι προσωπική επιλογή πάλι με για τους με χαρά τους. Αντί να τα βάζετε με τους ομοφυλόφιλους δεν τα βάζετε με αυτούς που σας χρησιμοποιούν σα ζώα και σαν κρεάτινες μηχανές και σας εκμεταλλεύονται? Με τους πολιτικούς που με το βιος σας κάνουν ότι γουστάρουν? Τόσα και τόσα πεδία υπάρχουν για να στραφεί η μαχητικότητα,στους ομοφυλόφιλους εάν στραφεί τι άραγε έχει να ωφεληθεί κάποιος? Από τι θα τον σώσει?

dimitris84Μέλος
14/08/2006, 20:54:42
Σαφεστατα και συμφωνω με την λογικη της Medtech και των Mercury,Imperator στο συγκεκριμενο θεμα (και οσων συμπλεουν).
Και εννοειται πως δεν κανω μαθηματα σε κανενα και για τιποτα εκτος ισως απο το ψαρεμα (επαγγελματιας ων).
Δεν μου αρεσε που θιχτηκε ο Διοστας αλλα δεν μου αρεσε και οσα ειπωθηκαν εναντιον της Medtech στη συνεχεια.Οι ερωτησεις μου , πηγαζουν απο την ενοχληση μου και δεν εχουν καποια ανωτερη εκλογικευμενη μορφη .Απλα το βρηκα ασχημο και χωρις νοημα.
Στην αντιδραση/αντισταση δεν υπαρχει επικοινωνια νομιζω.
Ενταξει , ολα κατω απο τον ηλιο ΕΙΝΑΙ .Μπορουμε να το σταματησουμε εδω αν το θελετε κι'εσεις (το βρισιδι) αφου ειναι ανοησια κατα την ταπεινη μου γνωμη.Virtual οι συνομιλητες αλλα οχι και τα συναισθηματα τους.

Φιλικα παντα μη σας.........σκουληκια ,καναγιες....αχ ωραια.

ΥΓ:Ευχομαι να μην αρρωστησει παντως η Medtech γιατι καπου διαβασα ....και ελπιζω να μην ειναι αναφορα σε αυτο.

Στην υγεια σας.

Ευγνωμοσυνη

14/08/2006, 22:11:42
quote:
Πάντως ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω την πολεμική ενάντια στους ομοφυλόφιλους. Πειράζει κάποιον προσωπικά εάν κάποιος άλλος είναι ομοφυλόφιλος? Του κλέβει λεφτά μήπως? 'Η του απειλεί τη σωματική ακεραιότητα? Σε τι ακριβώς τον ενοχλεί?

Διαβασε αυτα που λεει ο Adhark και θα καταλαβεις.Φοβαται οτι ο κοσμος θα γεμισει αδερφες και θα εξαφανιστει το ειδος.

Επισης πολλοι ταυτιζουν την ομοφυλοφιλια με την ηθικη καταπτωση και την παρακμη.

Αλλοι παλι φοβουνται οτι θα μας καψει ο θεος.

Η λεξη κλειδι ειναι φοβος.

quote:
Άλλα είναι αυτά που ενοχλούν πραγματικά και πειράζουν και για αυτά δε συζητάει κανείς αλλά κάνουν όλοι τις κότες. Και τον ψευτοτσαμπουκά τους και τη θρασυδειλία τους ( πάλι συμφωνώ με τη medtech!) τον βγάζουν μόνο εκεί που τους παίρνει!

Πχ οταν σε δημοσια υπηρεσια ανακαλυπτεται οτι καποιος βουταει υλικο και το πουλαει σε ιδιωτες.Και παρολο που γινεται αναφορα και ειναι πανευκολο να εντοπιστει ο ποντικας ο διευθυντης τον καλυπτει,δεν κανει το παραμικρο για να τιμωρηθει,ολοι οι υπολοιποι ειναι εξω φρενων με τον ποντικα που τα αρπαξε αλλα δεν τολμουν να βγαλουν κιχ.

quote:
Αντί να τα βάζετε με τους ομοφυλόφιλους δεν τα βάζετε με αυτούς που σας χρησιμοποιούν σα ζώα και σαν κρεάτινες μηχανές και σας εκμεταλλεύονται? Με τους πολιτικούς που με το βιος σας κάνουν ότι γουστάρουν? Τόσα και τόσα πεδία υπάρχουν για να στραφεί η μαχητικότητα,στους ομοφυλόφιλους εάν στραφεί τι άραγε έχει να ωφεληθεί κάποιος? Από τι θα τον σώσει?

Ελα ντε.

quote:
Ευχομαι να μην αρρωστησει παντως η Medtech γιατι καπου διαβασα ....και ελπιζω να μην ειναι αναφορα σε αυτο.

Θα ηθελες να μας ξεκαθαρισεις τι θες να πεις?

DiostasΜέλος
15/08/2006, 02:59:31
ΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΙΝ ΣΤΑ ΟΧΕΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΚΑΛΕΣ ΔΙΚΟΠΕΣ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑΛΑΣΣΑ...

ΟΤΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΨΥΧΗ- Ο ΝΟΥΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ