- «Το αχαλίνωτο...», ο Κακός Βριλ & η εισβολή των Ελ από το Νίλα-Γου. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Οχι ..οχι .. εγώ τυραννώ με την καλή άποψη.. το εννοώ .. δεν το λέω με ειρωνία..
το ξέρω αυτό allzzaro.
Έχεις αυτήν την αίσθηση του χιούμορ και του πειράγματος, που δεν εστιάζονται προσωπικά.
Αυτό μου αρέσει.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
το ξέρω αυτό allzzaro.
Έχεις αυτήν την αίσθηση του χιούμορ και του πειράγματος, που δεν εστιάζονται προσωπικά.
Αυτό μου αρέσει.
H οξυδέρκεια σου... είναι κάτι απο τα πολλά που σε διακρίνουν...και γιαυτό σου αρέσει....
αλλά.. εγώ νοιώθω οπως....
που βλέπει ενα κουμπί και ενώ δεν εχει κανένα λόγο να το πατήσει.. αυτός το πατά....
εεε.. ξέχασες το αλλο.. τον vrill![]()
Edited by - allzzaro on 19/10/2005 19:05:29
quote:
Τελικά θα έπρεπε να αλλάξουμε τον τίτλο του θέματος σε "deja vous".
Ολα έχουν ξαναειπωθεί, όλα έχουν ξανασυζητηθεί και έμειναν σε εκκρεμότητα, όπως προβλέπω ότι θα μείνουν και τώρα.Ακολουθώντας την συμβουλή του λαμόγιου, είπα και γω να ανοίξω τυχαία μία σελίδα από την Πολιτεία του Πλάτωνα και να αντιγράψω μία προτασούλα από εκεί μέσα. Και έπεσα στην περίπτωση (είναι το κληρονομικό χάρισμα γμτ!
):
"Αριστα λοιπόν δεν κυβερνάται εκείνη η πόλις, εις την οποία οι περισσότεροι λέγουν συγχρόνως και επί των αυτών περιστάσεων: αυτό με ενδιαφέρει και αυτό δεν με ενδιαφέρει;"
Μήπως θα μπορούσαμε τελικά αυτό να το κάνουμε πράξη;
Ολα τα μέλη εκτός των νέων εγγραφών; (αυτοί αποκλείονται για ευνόητους λόγους)
Επώνυμα;
Για τις διαγραφές;
Για το σφράγισμα θεμάτων;
(Αν τα καταφέρουμε θα είμαστε το πρώτο site παγκοσμίως που θα λειτουργεί μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες!)
Πολύ καλή ιδέα ! Αξίζει τουλάχιστον μια δοκιμή..
Πιστεύω πως αν ήδη εφαρμοζόταν πολλοί από τους αξιόλογους συνομιλητές δεν θα είχαν διαγραφεί. Δεν θα υπήρχε ανάγκη να προκληθούν οι διαγραφές.
Τουλάχιστον να φτάσει σε ένα πρακτικό αποτέλεσμα η κουβέντα πέραν των ανεπιθύμητων διαγραφών.
Edited by - Δημήτρης on 19/10/2005 19:19:24
quote:
Καθόλου δεν τον έχω ξεχάσει.
Ωραία..
Πώς την βλέπετε την ιδέα να τον κάνετε συντονιστή...
Χλωμή.. εε.. ![]()
Η ιδέα να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός του?? ![]()
Είναι μία χειρονομία καλής θελήσεως.. απο πλευράς σας.. και είμαι σίγουρος .. οτι και ο vrill θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα...
είμαι σίγουρος... ξέρω.. οτι δεν πρέπει να ανακατευτώ.. οπως ξέρω οτι ``οποιος μπερδεύετε με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες`` αλλά σου είπα Αμαλία.. οτι νοιώθω την ανάγκη να πατήσω αυτό το κουμπί.... ![]()
και οτι γίνει....![]()
quote:
Πιστεύω πως αν ήδη εφαρμοζόταν πολλοί από τους αξιόλογους συνομιλητές δεν θα είχαν διαγραφεί.
Μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή.
Ας απλώσει κάποιος πρώτος το χέρι...
quote:
που βλέπει ενα κουμπί και ενώ δεν εχει κανένα λόγο να το πατήσει.. αυτός το πατά....
Δέν υπολογίζει τίποτα ο άνθρωπος βλέπεις, ας κάνουμε μιά νέα αρχή μαζί του.
quote:
Ας απλώσει κάποιος πρώτος το χέρι...
ελπίζω να υπάρξουν πολλά χέρια,γιατί όσα και να είχαμε/"δεν δύνανται" να απλωθούν περεταίρω//κάποιος τα κόβει για σαλάτα!
Απαντήσεις στα "ερωτήματα" πότε θα υπάρξουν;
ξαναματαρωτώ η γραφική:(--ποτέ το ξέρω/το εχουμε ξαναζήσει/γιαυτο λέω ακομη τα ιδια/αν αλλαζε κατιτις θα καναμε και καποια προοδο στα διασδικαστικα και ουχί εσωτεριστικα//γιατι το να συζητάς με ξυλινη γλωσσα όταν τρως σουβλακια κομματι οξυμωρο το βρισκω αδερφέ..)
μπορείτε να είστε φυσιολογικοι ωρε;
να τα λέτε κατα πως αρμοζει στις στιγμες;
αμ δε μπορειτε/εχετε ενα προσωπειο νααα ,να κουβαλάτε/προσοχι προσοχη
το προσωπειο κάποτε παρα-μορφώνεται.και κανένας που δεν εφτασε στην απλοτητα δεν είναι μήτε όμορφος/μήτε παιδί.
Ναι,βρε!"εκτος θέματος",Αμαλίαμου/τα εντός δεν ξέρω πότε θα τακατανοήσεις.
"συγνώμη κιόλας",όπως θα'λεγε και η νεόφυτη...)
Για δειτε αυτά//δεν χρίζουν μετάφρασης,είναι "του λαού",σαν όλους εμάς δηλαδή..
*Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει..δέκα μέρες(εδώ σελίδες) κοσκινίζει.
*Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ.
*Άλλα λέει η γιαγιά μου,άλλα ακούν τ'αυτιά μου.
*
*
*
Ας κάψει κάποιος τονκαρνάβαλο επιτέλους.
Τώρα πια και ο ίδιο ο αρχηγός της Mητρόπολης συμφώνει ότι η παρουσία του κακού ειναι δημιουργική!
Αν όμως το πει άλλος πρώτος είναι προτεινόμενος.
Να ρωτήσω σαν μια αθώα κορασις:Γιατί;
Ατμα η ιδιοτελής*![]()
*Είναι που έχω δρομολογησει τόσα εδώ μέσα και θα μου χαλάσει η δουλειά!Το να δίνεις την ψχ σου, πλέον είναι θέμα συμφέροντος,αν δε διατηρείς δρώμενα που αποφέρουν "κέρδη και δόξα" είναι μάλλον προσφορά στο κοινωνικό σύνολο///όχι στο μικρό "εγώ"//ναι,καλά κατάλαβες.ψεματάκια ΔΕΝ λέμε//λυπούμεθα κύρι-ες και -οι//όποιος αντέχει την αλήθεια(την μικρη η την μεγάλη ,αφου μιλάμε σε όλα τα επιπεδα και όχι μόνο σ'"ένα" //..εχει κάνει ένα τόσο δα βήμα αυτογνωσίας/τ'άλλα όλα είναι μπλα-μπλα-μπλα...ξέρετε εσείς.)
συγνώμη ποιος θα μας ζητήσει;
κανείς.
γνωστό /και αποδεκτό/
ο καθένας γράφει το κάρμα του.σωστά φιλη μου;
ε λοιπόν σκεψου να έχεις βλαψει ψχς τι κάρμα θα παραδώσεις.
χαιρομαι λοιπόν που κοιμάμαι ησύχως,μιά ζωη τώρα.
φως και αγάπη και στους χλευάζοντες...

cprtght@tm@2005
Edited by - ΑΤΜΑ on 19/10/2005 21:44:11
Μία εξίσου ή και περισσότερο τολμηρή ιδέα στο θέμα των συντονιστών, είναι να βάλουμε συντονιστές όλους αυτούς που φωνάζουν ότι δεν γίνεται σωστός συντονισμός. Επειδή όπως λέει και ο λαός "όποιος είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέει..." ας τους βάλουμε συντονιστές -πάλι για μια συγκεκριμένη περίοδο- να δούμε (και να δουν και οι ίδιοι) αν αυτοί θα μπορέσουν να ανταποκριθούν καλύτερα σε αυτή την θέση.
Πείραμα και αυτό, αλλά και ο πειραματισμός δεν είναι μία εσωτερική (ή εσωτερίστικη?) μέθοδος;! ![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Πολύ ωραία και η δεύτερη ιδέα, να γίνουν για λίγο συντονιστές τα μέλη που θεωρούν ότι δεν υπάρχει σωστός συντονισμός επειδή αυτός δεν εξυπηρετεί τη μικρή προσωπική τους αλήθεια.
Καταλαβαίνω ότι η θέση των συντονιστών είναι πολύ δύσκολη και λεπτή ειδικά επειδή έχουν να κάνουν με άτομα πολύ ιδιόμορφων ψυχοσυνθέσεων που όταν βρεθούν σε άβολη θέση τρέχουν αλλόφρονες από τόπικ σε τόπικ και πετάνε αερολογίες κάνοντας θόρυβο και σαματά.
Οι συντονιστές είναι απο τους αδικημένους της ιστορίας. Οφείλουν να βλέπουν το φόρουμ ως σύνολο ενώ τα μέλη θέλουν να προβάλουν την δική τους μικρή αλήθεια στο σύνολο του φόρουμ. Προσωπικά δε θα ήθελα να βρεθώ στη θέση και γι’ αυτό εκτιμώ το έργο τους και στέκομαι με σεβασμό στις αποφάσεις τους.
"Είναι ο ιερέας", είπε.
Οι χωρικοί βρήκαν τον ιερέα και τον έφεραν σε αντιπαράθεση με τα λεγόμενα της κοπέλας.
"Ώστε έτσι;" ήταν το μόνο που είπε.
Για πολλούς μήνες όλο το χωριό μισούσε αυτόν τον απλοϊκό ιερέα. Κάποια στιγμή ένας νεαρός ο οποίος απουσίαζε για ένα διάστημα από το χωριό επέστρεψε και ζήτησε να παντρευτεί την κοπέλα. Παραδέχτηκε ότι αυτός ήταν ο πατέρας του παιδιού και ότι η κοπέλα είχε σκαρφιστεί αυτήν την απίθανη ιστορία με τον ιερέα για να τον προστατεύσει. Όταν οι χωρικοί πήγαν στον ιερέα για να του ζητήσουν συγνώμη, αυτός είπε:
"Ώστε έτσι;""
R.A. Johnson
κλικ me ![]()
δεν σου απάντησα στις προτάσεις - ερωτήσεις σου.
Σχετικά με τον Vril, εννοώ.
Είναι γιατί κι εγώ,
είμαι λίγο "τύρρανος" και θέλω να σε κουράσω ![]()
quote:
Με κουράζουν τα κατεβατά Αμαλία.. και αυτός είναι και ο λόγος που παρουσιάζομαι.. αδιάβαστος...
Αν και δε γράφουμε κανένα διαγώνισμα,
πιστεύω πως μπορείς να βρεις κάποιες απαντήσεις στις προηγούμενες σελίδες.
κλικ me ![]()
Καιρό έχουμε να τα πούμε και δυστυχώς δεν κάνω ευχάριστο ποδαρικό σε αυτό το topic.
Για να είμαι ειλικρινής γράφω μετά από πρόσκληση να επισκεφτώ αυτό το topic, αλλά και για να είμαι πιο ειλικρινής δεν μπόρεσα να αποκτήσω μια συνολική και επαρκή εικόνα για το πώς έχει η προβληματική και στενόχωρη αυτή κατάσταση. Από τα λίγα που μπόρεσα να διαβάσω πριν "χάσω την μπάλα", κατάλαβα ότι μάλλον πρόκειται για έναν "γόρδιο δεσμό" που δεν μπορώ ούτε να τον λύσω, ούτε να τον κόψω.
Έτσι απλώς θα δηλώσω κάποια πράγματα που νιώθω ή που γνωρίζω και με λύπη μου θα αναγκαστώ να παραδεχτώ ότι δεν μπορώ να αφιερώσω τόσο χρόνο για διάβασμα και συζήτηση έτσι ώστε να αποκτήσω μια πλήρη εικόνα. Οι προτεραιότητες στη ζωή μου έχουν αλλάξει τους τελευταίους μήνες και δεν στοχεύω, εύκολα, να τις αναθεωρήσω.
Πρώτον: Σε αυτήν την διαμάχη εμπλέκονται φιλικά και αγαπητά μου άτομα και από τις δύο πλευρές.
Δεύτερον: Παραμένοντας έξω από αυτήν την ιστορία και μη-παρακολουθώντας την από κοντά, θα παρακαλέσω να μην προσκληθώ (ούτε βέβαια και να προκληθώ) να πάρω θέση υπέρ ή ενάντια κάποιου. Δεν θα είμαι δίκαιος.
Τρίτον: Το τελευταίο διάστημα, πριν αυτό-συνταξιοδοτηθώ από την ενεργή συμμετοχή μου στο forum, είχα κουραστεί από κόντρες και στεγνές αντιπαραθέσεις. Σε αυτό έχει δίκιο ο Ryche.
Τέταρτον: Δεν είναι όμως αλήθεια ότι είχα κάποιο πρόβλημα με την συντονιστική ομάδα του site. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι δεν με κάλυψαν ή ότι με παραπέταξαν και με αγνόησαν. Ήταν καθαρά δική μου απόφαση, που μάλιστα στεναχώρησε κι εμένα και κάποιους από αυτούς.
Πέμπτον: Συνεχίζω να βοηθώ δημοσιεύοντας, όποτε μπορώ, στο τμήμα X-Paths του Pathfinder ενδιαφέρουσες ειδήσεις και άρθρα από το διεθνές Ίντερνετ. Και δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι κάποιος ή κάποιοι έχουν κλείσει τον δρόμο της επιστροφής στην ενεργή συμμετοχή μου.
Έκτον: Έχοντας για χρόνια διαχειριστικό ρόλο στο forum γνωρίζω πόσο ψυχοφάγο είναι αυτό και θα σας παρακαλέσω να δείξετε επιείκια σε αυτούς που παίρνουν τον άχαρο και δύσβατο αυτό δρόμο. Ακόμα κι αν γίνονται λάθη (αναγνωρίζοντας πολλά από αυτά που είχα κάνει κι εγώ) να ξέρουμε ότι λάθη δεν κάνει ποτέ, όποιος δεν κάνει τίποτε.
Έβδομον: Ελπίζω σε λίγο καιρό αυτή η δυσάρεστη κατάσταση να είναι παρελθόν και το μόνο που να μείνει να είναι η μεγαλύτερη αυτογνωσία που θα έχουμε κατακτήσει.
Όγδοον: Να επαναλάβω και να τονίσω την παράκληση που έκανα στο δεύτερο σημείο.
Ένατον: Ένατο δεν έχει... Απλά μου αρέσει ο αριθμός εννέα και είπα να κλείσω με αυτόν 
Αντί επιλόγου... ευχολόγιο-σύμβολο-φατσούλες
...
να γίνουμε
...

quote:
Είναι γιατί κι εγώ,
είμαι λίγο "τύρρανος" και θέλω να σε κουράσω
XEXE... ετσι ε... ![]()
ναί αλλά μεχρι πότε ομως.. η τυραννία.. ??
quote:
Αν και δε γράφουμε κανένα διαγώνισμα,
πιστεύω πως μπορείς να βρεις κάποιες απαντήσεις στις προηγούμενες σελίδες.
Αυτο το λές.. γιατί.. είσαι παιδί ακόμα.. εγώ ο δόλιος εχω και πρεσβυωπία.. και μυωπία.. και μου την δίνουν τα γυαλιά... γιατί με τυραννάς τόσο... ελεος...
ουφ.. κοίταξα.. βρήκα .. τα πάντα εκτός απο αυτό που θέλω...μέχρι και δηλώσεις για την μαντάμ Ούρσουλα.. εεε. βρήκα και αλλα .. αυτό συγκράτησα..ομως.. βλέπεις εκτός απο την πρεσβυωπεία.. είναι και αυτή η ρημάδα η άνοια...
Edited by - allzzaro on 20/10/2005 17:48:39
Δεν πιστεύω να νόμιζες ότι δεν θα σε τυραννήσω λιγουλάκι, με κάλεσες και έφτασα. Λίγο καθυστερημένα βέβαια αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.
Κοιτάχτε πως το βλέπω φίλτατε....δεν θα με παρεξηγήσεις βέβαια...![]()
Έλα βρε πες την αλήθεια τώρα που είμαστε οι δύο μας, δεν θα το πω πουθενά...σου την βάρεσε για τα άλλα δύο topic?
Δεν φταίω ρε φίλε, επέμενες... εγώ σου έλεγα άστο να πάει καλέ μου, τίποτα εσύ, εκεί..."όχι θα μου εξηγήσεις"....
σου εξήγησα και εγώ τι να κάνω, δεν με παρεξηγείς έτσι?![]()
Εσύ την έκανες με ελαφρά πηδηματάκια... τι να κάνω εγώ να σε πιάσω από το αυτί? να τρέξω ξωπίσω σου? να ανεβάσω λάβαρα?
δεν με παρεξηγείς βέβαια ....![]()
Και τώρα που ακούσαμε αυτές τις βαρυσήμαντες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, πάμε σε διαφημίσεις. Μην φύγετε σε λίγο ξανά μαζί, με την βοήθεια των εκλεκτών καλεσμένων μας θα προσπαθήσουμε να διερευνήσουμε τις κατηγορίες που εκτοξεύτηκαν για αυτό τον φτωχό πλην τίμιο πολιτευόμενο (κατά το "είμαι ένας φτωχός και μόνος καου μπους" βλέπε Λουκυ Λουκ). ![]()
![]()
quote:
Χαίρεται αγαπητέ allzzaro, πως τα πάμε?
Bρε-βρε σαν τα χιόνια...
quote:
Έλα βρε πες την αλήθεια τώρα που είμαστε οι δύο μας, δεν θα το πω πουθενά...σου την βάρεσε για τα άλλα δύο topic?
Δεν φταίω ρε φίλε, επέμενες... εγώ σου έλεγα άστο να πάει καλέ μου, τίποτα εσύ, εκεί..."όχι θα μου εξηγήσεις"....
σου εξήγησα και εγώ τι να κάνω, δεν με παρεξηγείς έτσι?
Ωπα.. περίμενε.. ενα.. ενα.. με το μαλακό.. απο οτι αντιλαμβάνομαι .. λοιπόν σε εμένα θα τα λές... για ποιά αλλα δύο τόπικ ομως μιλάς..?? μετά τι επέμενα..?? και σου είπα ..."όχι θα μου εξηγήσεις"?? δεν θυμάμαι...... εγώ το μόνο που θυμάμαι είναι οτι αναφέρθηκα στα περί ``κυβερνητικού εκπροσώπου`` τα αλλα δεν τα θυμάμαι ο έρμος..
τα ξέχασα..
μα τι εχω πάθει.. βοήθεια 
quote:
Εσύ την έκανες με ελαφρά πηδηματάκια... τι να κάνω εγώ να σε πιάσω από το αυτί? να τρέξω ξωπίσω σου? να ανεβάσω λάβαρα?
δεν με παρεξηγείς βέβαια ....
Την έκανα ε..?? για να το λές.. μάλλον έτσι θα είναι...
αλλά απο που βρε παιδί μου την έκανα..
εεεε.. να σε παρεξηγήσω
εγώ.. οχι.. οχι.. δεν κάνω εγώ τέτοια πράγματα ... λέγε οτι θές... να κοίτα..
λέει οτι θέλει.. οοοοοτι του κατέβει....
Εχω δίκιο λοιπόν...??
Edited by - allzzaro on 20/10/2005 19:13:36
Αμαλία...
Εαν μου μου βγάλεις τις εικονίτσες μου..
και τις μεταφέρεις.. στις σαλάτες.. θα γίνει χαμός..
Θα κάνω τα παράπονα μου στον admin
και βούτυρο στο ψωμί σου....
Edited by - allzzaro on 20/10/2005 19:51:31
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπραβο!
Αυτο μαλιστα,ειναι εσωτερισμος!