- Γιατί ήρθαμε στην Γη? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Φιλε μου, ο Θεος δημιούργησε τη διαστροφη και ολα τασ συναφη(ή τοθλαχιστον ήξερε οτι υπαρχουνε και το πώς ειναι)αυτος αλλωστε εχει φτιαξει τα συναισθηματά μας(εγκεφαλος).Λες να του φαινετε παραξενο το οτι μα***στε?
Δε νομίζω να του φαίνεται παράξενο! ας δούμε όμως τους σύγχρονους άνθωπους μιας άλλης εποχής!!!!!!

Διαδήλωση λέει κατά των αυτοκινήτων.....................
Πάντως αν κράταγαν από μια μπανάνα στο χέρι...........

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"
Edited by - europaios2 on 01/07/2008 15:00:03
Αυτα ειναι... αμα θελετε κανουμε και εμεις μια τετοια διαδηλωση με πανο: "ορθοξοι εσωτεριστες Ελλαδος" θα διαμαρτηρωμαστε για την κακομεταχηρηση των Χριστιανων, των άθεων και των τσιουαουα, στη χωρα μας.
Χαιρομαι που παιρνει παλι μια επoικοδομιτικη ροπη το θεμα...
Ρε συ, για πες μου παρακαλω, πώς γινεται να βαζεις φωτογραφιες απ τον υπολογιστη στα μηνυματα χωρις ετσι να ειναι απαραιτητω να βαλεις links?
quote:
Ρε συ, για πες μου παρακαλω, πώς γινεται να βαζεις φωτογραφιες απ τον υπολογιστη στα μηνυματα χωρις ετσι να ειναι απαραιτητω να βαλεις links?
Αγαπητέ Dr Jekyll Mr Hyde, μπορείς να διαβάσεις το μήνυμα που έχω στείλει εδώ (κλίκαρε για να μπεις κατευθείαν).
Νομίζω ότι μπορεί να σε βοηθήσει. ![]()
Θα μπορούσες πάλι να κάνεις και κάποιες δοκιμές σε εκείνο το θέμα ώστε να δεις και στην πράξη πως ανεβαίνουν οι φωτογραφίες σε ένα θέμα.
Καλή επιτυχία! ![]()

In anticipation of my resurrection...
είχα την υπόχρέωση να δώ, θέλω δεν θέλω,΄οπως και
όσοι άτυχοι πεσανε πάνω τους στην Θεσ/νίκη... Καλά
ρε σεις το βίτσιο του καθενός, είναι αρκετή μια δικαιολογία,
για να το βγάζει στη φόρα; Δηλαδή μπορώ κι εγώ βρίσκοντας μια
αφορμή να ντυθ΄..ινδιάνος και να γυρνάω ικανοποιημένος,
άσχετα από το άν είναι απλά πόθος μου η επιδεξιομανία;
Τελικά, κάποια στιγμή πρέπει να υπάρχουν και όρια καλαισθησίας
δεν μπορεί ο πάσα εις να μοστράρει τσάμπα τα κιλά του μπρός
στα μάτια του κάθε γαστροπαθούς... του φέρνει το στομάχι στην λαδόκολα και λέγεται και δημοκρατική διαδήλωση... σακουλάκια
για εμετό να έχουν μαζί τους ...
Άρε Ελλάδα καραγκιόζη!!! Έ Καραγκιόζη!!! Δηλαδή αυτοί με τον κόλο
απέξω διαμαρτύρωνταν; γιατί εμένα μου έμοιαζε για επιδεξιομανία...
«Άρε Ελλάδα καραγκιόζη!!! Έ Καραγκιόζη!!! Δηλαδή αυτοί με τον κόλο
απέξω διαμαρτύρωνταν;»
Βλέπεις φίλτατε η Δημοκρατία, γνήσιο τέκνο των Ελλήνων, αναγνωρίζει το δικαίωμα ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ να διαμαρτυρηθεί όπως αυτός γνωρίζει και αντιλαμβάνεται.
Εάν ήμασταν για παράδειγμα στο θεοσεβούμενο και χριστιανικό βυζάντιο, τότε οι κόλοι και άλλα γαργαλιστικά και πιπεράτα θα ελάμβαναν χώρα πίσω απο πορφυρούς χιτώνες, και το προσωπείο θα έμενε αλώβητο.
Εάν αυτοί οι τύποι βρισκόνταν στο Βυζάντιο, ή κάπου στους «Αγίους Τόπους» επί εκείνων των εποχών, τότε είτε κρέμασμα είτε κανένα τσεκούρι τους περίμενε.
Είδες τώρα γιατί ποτέ δεν επιθύμησε ο χριστιανισμός την δημοκρατία των ελλήνων αλλά το μητρικό σύστημα θεοκρατίας?
Αντιλαμβάνεσαι τις διαφορές?
Ελπίζω....
Γιατί να μην είναι Η δημιουργός?
trexa και europaie,δεν μου κάνει καμία εντύπωση που δεν σας άρεσε η διαμαρτυρία αυτή.Εγώ την βρήκα συμπαθή,όχι επειδή ήταν γυμνή,αλλά επειδή ενόχλησε κάτι τύπους σαν εσάς,όπως και την αστυνομία η οποία συνέλαβε τον μοναδικό τελείως γυμνό ποδηλάτη.Πολύ γούσταρα που σας την έσπασε και δεν σας άρεσε,την επόμενη φορά θα κατέβω και γω,θα ζωγραφίσω και τα nickname σας στο κώλο μου.
And I was round when jesus christ
Had his moment of doubt and pain
Made damn sure that pilate
Washed his hands and sealed his fate
Edited by - Stelaras on 02/07/2008 15:07:01
quote:
Schwabe:
Βλέπεις φίλτατε η Δημοκρατία, γνήσιο τέκνο των Ελλήνων, αναγνωρίζει το δικαίωμα ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ να διαμαρτυρηθεί όπως αυτός γνωρίζει και αντιλαμβάνεται.Εάν ήμασταν για παράδειγμα στο θεοσεβούμενο και χριστιανικό βυζάντιο, τότε οι κόλοι και άλλα γαργαλιστικά και πιπεράτα θα ελάμβαναν χώρα πίσω απο πορφυρούς χιτώνες, και το προσωπείο θα έμενε αλώβητο.
Εάν αυτοί οι τύποι βρισκόνταν στο Βυζάντιο, ή κάπου στους «Αγίους Τόπους» επί εκείνων των εποχών, τότε είτε κρέμασμα είτε κανένα τσεκούρι τους περίμενε.
Είδες τώρα γιατί ποτέ δεν επιθύμησε ο χριστιανισμός την δημοκρατία των ελλήνων αλλά το μητρικό σύστημα θεοκρατίας?
Αντιλαμβάνεσαι τις διαφορές?
Tι έχεις Γιάννη τι είχα πάντα.......... δεν έχεις παρά την επόμενη φορά να συμμετάσχεις κα εσύ! να κρατάς όμως και μια μπανάνα για να δώσεις το στίγμα!

quote:
Stelaras:
trexa και europaie,δεν μου κάνει καμία εντύπωση που δεν σας άρεσε η διαμαρτυρία αυτή.Εγώ την βρήκα συμπαθή,όχι επειδή ήταν γυμνή,αλλά επειδή ενόχλησε κάτι τύπους σαν εσάς,όπως και την αστυνομία η οποία συνέλαβε τον μοναδικό τελείως γυμνό ποδηλάτη.Πολύ γούσταρα που σας την έσπασε και δεν σας άρεσε,την επόμενη φορά θα κατέβω και γω,θα ζωγραφίσω και τα nickname σας στο κώλο μου.
Eίσαι τυχερός γιατί μπορείς να πραγματοποιήσεις την επιθυμία σου........... ενώ εγώ θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί ως μπάτσος! και να στο κάνω το κολαράκι ποιο μαύρο και από την άβυσσο.......είναι όμως μια επιθυμία που δυστυχώς δε μπορώ να την πραγματοποιήσω......
τυχερέ.........έ τυχερέ ......

φανερώθηκες Σβάμπε: Υπέρ των οργίων και του γυμνισμού
φίλε μου; δηλαδή αυτό είναι για σένα δημοκρατία, για να
αφήσω το αστείο, αγαπητέ μου Σβάμπε; το πλαδαρό και
αντιαισθητικό σώμα του καθενός το τρώω στη μάπα, ως ένδειξη δημοκρατίας; Ρε φίλε ξέρεις πόσοι θα ήθελαν να κάνουν το ίδιο
για άλλους λόγους που όμως τους τσουβαλιάζουν; Ας πούμε τους συνταξιούχους, αλλά και άλλους που έχουν πιο δίκαια αιτήματα...
Φίλε μου παίζετε το παιχνίδι των χειρότερων εχθρών του ανθρώπου
του και μάλλον δεν το έχεις καταλάβει...
Φίλε 'Στελάρα, έχω συνηθίσει να ασχολούνται μαζί μου παλιότερα,
αλλά μπορώ να πω ότι έχω ξεμάθει... Καλά ρε μικρέ, οι ενέργειες σου
μόνο τόσο επιπόλαιες μπορούν να είναι;