ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν εμφανίστηκε τελικά ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν εμφανίστηκε τελικά ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Lock_Smith30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
gewkwnΜέλος
30/12/2013, 22:45:57
quote:

Πες μου εσυ ποιο ψέμμα είπε,και θα παραδεχτώ και εγω οτι ήταν ψευτης!Μην μου πεις πάλι το ίδιο,κάποιο άλλο βρες!

Edited by - Χριστιανός Ορθόδοξος on 30/12/2013 21:24:03

ρε μεγαλε η αποψη σου ειναι αυτη που τον κανει ψευτη
εαν αποδεχτεις οτι δεν ηξερε οπως λενε τα
θεοπνευστα ευαγγελια τοτε ολα οκ

Αυτο που γραφεις για κατι αλλο δειχνει ποσο βαθια
νυχτωμενος εισαι μιας που δεν εχεις κατανοησει
την διαφωνια μας ...

Την συγκεκριμενη αποψη γιατον επιμαχο στιχο συζηταμε
"εαν δεν το εχεις καταλαβει" ( εδω εχει ειρωνια)
που Υποστιριζεις οτι ηξερε ενω ο ιδιος του λεει οτι
δεν ηξερε.
και απαντησε μου εγω ειμαι ο παραλογος που γραφω οτι
δεν εχεις διαβασει ;
Εγω ειμαι ο λαθος που σου αναρτω το επιμαχο σημειο
μεσα απο τα Θεοπνευστα ιερα κειμενα της θρησκειας σου;
Και τι γραφουν στο επιμαχο σημειο ;
Ναι καλα καταλαβες ... Δεν ξερει ...

Το οτι δεν εχεις τα "Κοτσια" να παραδεχτεις το λαθος σου
δεν σημαινει οτι εχεις δικαιο και οτι συζηταμε
την εκδοχη σου .
Εισαι λαθος και καλο ειναι να το παραδεχτεις
σαν "καλος" Χ.Ο. που εισαι....
λεμε τωρα ...

Το αστειο Χ.Ο. ειναι οτι η κατηγορια σου
εινια πολυ ειδικη μιας πυο περασαν απο το μυαλο
μου πολλες εκδοχες με την παρτι σου ...

σου τα εγραφα κατα καιρους ....
βεβαια τωρα θα προσθεσω και αλλα που δεν σου
εγραψα ετσι για την πλακα, μιας που εινια προσφατες σκεψεις
Περασε απο το μυαλο μου που λες
η πιθανοτητα να εισαι Διπλος απολογητης απλα απο
την αλλη πλευρα ...
(ελπιζω να το καταλαβες)

τωρα τα αλλα που σου εχω γραψει σχειτκα
με το πωλητης ,
Ακολουθος νεου μεσσια -αιρεσης,
καλοπαρασακιας ,
εγωιστακου ,
ατομου με μανια καταδιωξης,
σου ανελυσα αρκετα γιατι βγαινουν αυτα
τα συμπερασματα.
Δυστηχως ολα αυτα τα χαρακτιριστικα
συνθετουν ενα Διαταραγμενο ατομο, εκτος
εαν εισαι διπλος πρακτορας οποτε ειναι
δικαιολογημενη μια παραλογη συμπεριφορα
σαν αυτη
ειπαμε ρε αγορι μου "κολημενος με την μπαλα"
αλλα μηντο Γ....Σ το θεμα.

gewkwnΜέλος
30/12/2013, 23:02:18
quote:

Λοιπον gewkwn,
νομίζω οτι έχω απάντηση στο ερώτημά σου....Ο Χριστός έχει πει επίσης οτι ο Πατέρας του ''μείζων'' αυτου εστί,δηλαδη μεγαλύτερος απο αυτον οτι είναι!Κοιτα τι γίνεται τώρα:Και στις 2 περιπτώσεις (ίσως και άλλες) ο Χριστός μιλάει σαν ''ψιλός'' άνθρωπος,και όχι σαν Θεός!Δηλαδή για να λέει τον Πατέρα του μεγαλύτερο και οτι δεν γνωρίζει την μέρα της Δευτερας Παρουσίας,και στις 2 περιπτώσεις αναφέρεται στην ανθρωπινη Του φύση και οχι στην Θεική!Αυτη θεωρώ είναι η σωστότερη τοποθέτηση....

αντιφασεις-αντιφασεις-αντιφασεις ....

φιλε μου εινια απλα τα πραγματα
αν εχει την ανθρωπινη υποσταση
οταν κανει διδασκαλια λειτουργει
το "αγνωστες..." πραγμα που του
απαγορευει να κανει αποιαδηποτε
διδασκαλεια για το θελημα του θεου-πατερα του
μιας που δεν το κατανοει λογο του "Αγνωστες ...",
απο εκει και μετα εαν υποθεσουμε οτι εινια μεν ανθρωπος
εκεινη την στιγμη αλλα εχιε καιτο αγιο πνευμα μαζι του
δεν γινετια να κανει αποκρυψη της γνωσης γιατην Δ.Π.

Αυτο που προσπαθεις να παραγεις σαν συμπερασμα δεν γινεται
να βγει .
Το γεγονος τωρα οτι εχεις φερει και αλλα σημεια για ενα
να στιριξεις ενα πολυ Απολυτο και ξεκαθαρο σημειο
οπως τουλαχιστων εινια καθορισμενο για τους Χ.Ο.
δεινχει ποσο λαθος εισαι!!!!

Οκ δεν δεχεσαι την αποψη μου επι της Θεσης που εκφραζεις
το γεγονος οτι η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΧΡΤΗΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ
εχει την ιδια αποψη με εμενα πως το σχολιαζεις ;

εχεις μεχρι τις 23:59:59 του Ετους 2013 να απαντησεις μετα
ειπες οτ ιδεν θα συμετεχεις...

χαχαχαχαχα

εισια λαθος και εγωιστης ,μιας που εχις την πεπηθηση οτι εισαι
Χ.Ο. την στιγμη πυο δεν αποδεχεσαι τις θεσεις του ανωτερου
οργανου της θρησκειας σου , που παρεπτιτωντως εχουν περασει
την χειροτονιση ( μυστηριο της θρησκειας σου) αρ εχουν πακετο το
αγιο πνευμα , αρα σε θεματα πιστης δεν γινεται να παρουν αποφαση σαν
ανθρωποι!!!

τελος παντωμν καλη τυχη με τις αντιφασης της θρησκειας σου
Για εμενα εισια ενας εγωιστακος και ετσι θα σε αντιμετωπισω
απ οτο νεο ετος μαις που θεωρω δεδομενο οτι θα μας κανεις μαι καινουρια επισκεψη ενδεχωμενως με καινουριο ονομα σαν το
Α.Χ.=Αιρετικος Χριστανος...

ρε θα με τρελανεις ...

Προς Ετερους Χριστιανους Ορθοδοξους
να τον Χαιρεστε !!!

AbbaeionΜέλος
31/12/2013, 11:08:00
quote:
Λοιπον gewkwn,
νομίζω οτι έχω απάντηση στο ερώτημά σου....Ο Χριστός έχει πει επίσης οτι ο Πατέρας του ''μείζων'' αυτου εστί,δηλαδη μεγαλύτερος απο αυτον οτι είναι!Κοιτα τι γίνεται τώρα:Και στις 2 περιπτώσεις (ίσως και άλλες) ο Χριστός μιλάει σαν ''ψιλός'' άνθρωπος,και όχι σαν Θεός!Δηλαδή για να λέει τον Πατέρα του μεγαλύτερο και οτι δεν γνωρίζει την μέρα της Δευτερας Παρουσίας,και στις 2 περιπτώσεις αναφέρεται στην ανθρωπινη Του φύση και οχι στην Θεική!Αυτη θεωρώ είναι η σωστότερη τοποθέτηση....

Ο Χριστός δεν είχε ποτέ οτι είναι ο ίδιος ο θεός, τον έκανε αργότερα η εκκλησία όταν τον ονόμασε τέλειο θεό και τέλειο άνθρωπο στην πραγματικότητα ήταν μόνο τέλειος άνθρωπος άρα παρατηρώντας το απο αυτή την άποψη συμφωνώ μαζί σου.

Aυτό ήταν!Σημερα,μέχρι τα μεσάνυχτα,θα έχει εμφανιστεί το βδελυγμα της ερημώσεως,ο άνθρωπος της ανομίας,ο υιός της απώλειας,ο Αντίχριστος!!!Περιμένε μέχρι και την τελευταία μέρα που είχε περιθώρειο απο την θεωρεία του πατρός Μαξιμου (2012-2013) να εμφανιστεί!Σημερα λοιπον,είναι μια ιστορική μέρα για την ανθρωποτητα....

31/12/2013, 17:15:46
Δεν θέλω να σου χαλάσω τη φαντασίωση, αλλά το 2014 έχει μπει στη Νέα Ζηλανδία από το μεσημέρι.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

gewkwnΜέλος
31/12/2013, 18:20:51
quote:

Aυτό ήταν!Σημερα,μέχρι τα μεσάνυχτα,θα έχει εμφανιστεί το βδελυγμα της ερημώσεως,ο άνθρωπος της ανομίας,ο υιός της απώλειας,ο Αντίχριστος!!!Περιμένε μέχρι και την τελευταία μέρα που είχε περιθώρειο απο την θεωρεία του πατρός Μαξιμου (2012-2013) να εμφανιστεί!Σημερα λοιπον,είναι μια ιστορική μέρα για την ανθρωποτητα....

δε βξερω εαν εινια για την ανθρωποτητα παντως σιγουρα για εσενα.

quote:

Δεν θέλω να σου χαλάσω τη φαντασίωση, αλλά το 2014 έχει μπει στη Νέα Ζηλανδία από το μεσημέρι.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

Θα περιμένουμε σε όλο τον πλανήτη να βγει το έτος....

Δεν θα τοποθετηθω σήμερα,θα περιμένω να περάσει ολοκληρο το έτος σε όλη την υφήλιο για να είμαι τυπικός...Οπότε,αναμένετε ανάρτηση αυριο στις 10 το πρωί!

Ηταν πλάνη τελικά....Τα δάχτυλα δεν πάνε εύκολα πάνω στο πληκτρολόγιο...Ο ουρανός ξαφνικά σκοτείνιασε,μέρα είναι ή νύχτα;Είναι 1η Ιανουαρίου 2014 και ο Αντίχριστος δεν εμφανίστηκε,δεν παρουσιάστηκε,δεν ήλθεν.Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβει!Είναι πρώτη φορά στην ζωή μου που τόσο πολύ δεν μπορώ να εξηγήσω μία κατάσταση.Ήμουν πεπεισμένος οτι είχα δίκιο,οτι τα πράγματα θα συνέβαιναν ακριβώς όπως τα είχα προβλέψει.Τι πήγε στραβά;Τι δεν έδεσε με τα άλλα;Δεν μπορώ να κατανοήσω τι πραγματικά έχει λάβει μέρος και ο Αντίχριστος δεν εμφανίστηκε μέσα στο χρονικό περιθώρειο που είχα δώσει...Δεν έχω καμία απολύτως απάντηση,το μυαλό μου δεν πηγαίνει πουθενά.Πήρανε παράταση τα γεγονότα;Δεν είναι τώρα η ώρα του Αντιχρίστου,αλλα αργότερα;Δεν ξέρω!Συνεπως φτάσαμε στην αυλαία.Ενα όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2010,συνεχίστηκε το 2011,το 2012 μα και ολόκληρο το 2013 έφτασε στο τέλος του.Κονταροχτυπηθήκαμε,διαφωνήσαμε,ανταλλαξαμε απόψεις,πικράναμε ή στεναχορήσαμε ο ένας τον άλλον,άλλα στο τέλος εσείς είχατε το δίκιο και εγω το άδικο...Εγω απο την μεριά μου εχω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη για όσους με πίστεψαν και πλανήθηκαν,για όσους παρέσυρα στην πλάνη αυτη της σύντομης ελεύσεως του Αντιχρίστου και της Δευτέρας Παρουσίας.Ζητω ένα μεγάλο συγγνώμη και ελπίζω να με συγχωρέσουν όλοι αυτοι που ακολούθησαν τα πιστεύω μου,αλλά θέλω να ξέρουν οτι ήμουν 100% σίγουρος οτι αυτά που έλεγα ήταν αληθινά και πήγαζαν απο τα βάθη της καρδιάς μου,ήταν η αλήθεια μου για 3,5 χρόνια...Συγγνώμη,ένα μεγάλο συγγνώμη!
Η επόμενη μέρα τώρα:Τι γίνεται απο εδω και πέρα;Πότε εμφανίζεται ο Αντίχριστος και πότε έρχεται το τέλος του κόσμου;Η απάντηση είναι μία:δεν ξέρω!Δεν ξέρω απολύτως τίποτα!Πέφτει το απόλυτο σκοτάδι πάνω στο θέμα αυτο!Δεν μπορώ να υπολογίσω ουτε να πάρω θέση για το πότε...Πλέον απο σήμερα ισχύει το ''Περι δε της ημέρας εκείνης και ώρας ουδείς γνωρίζει''....Το μόνο σίγουρο είναι ένα:Η ζωή συνεχίζεται,δεν διακόπτεται στο 2018,συνεχίζεται κανονικά.

ΚostakourtasΜέλος
01/01/2014, 11:40:03
αποκλείεται μετα απο τοσο κοπιαστικη προετοιμασια για χρονια αιωνες χιλιετιες πριν εμφανιστει ετοιμος εμπρος στην ανθρωποτητα να σκεφτηκε να κανει μια αναπαυλα κ να έκανε δώρο στον εαυτό του ενα χρονο santa διακοπες κερασμενες από τον Άι Μπίλι στα χιονοδρομικα στις Αλπεις η να παει για μπάνια στις παραλίες κάνοντας κοπάνα στη κοπα καμπανα???...να φορτίσει τις μπαταριες του για κανα χρονακι μεχρι 1-1-2015...???

...mind the gap between the brain and the thoughtform