- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Edited by - allzzaro on 06/09/2006 20:01:19
Το τόπικ αυτό είναι τρανταχτή απόδειξη ότι το esoterica τουλάχιστον παρέχει άφθονο γέλιο!!!![]()
![]()
![]()
![]()

ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ "06/12/2005"
ΟΧΙ "ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?"
ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΟ ESOTERICA ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΛΙΟ!!!
quote:
Και συνεχίζεις να επικαλείσαι οτι τα επέλεξες τυχαία.
Και συνεχίζεις να επικαλείσαι οτι είσαι ειλικρινής.
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΥΧΑΙΑ! ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΒΡΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΑΝΖΗΤΗΣΗ! (ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ)
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΧΑΙΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ!
quote:
Σου υπέδειξα παραδειγματικώς και αλλα μέλη που δεν γράφουν.. και δεν συγκινήθηκες να ασχοληθείς παρά συνεχίζεις να επικεντρώνεις τη συζήτηση εκεί που θέλεις.
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΕς ΣΕ ΑΛΑΛ ΜΕΛΗΗ ΟΠΩΣ Η ONIRIC Κ Ο YHVH! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΣΟΥ ΟΧΙ ΕΓΩ!
ΑΑΑΑ! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΟ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΝ amalies ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...
ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ (ΑΠΟΡΙΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΤΕ...
KEEP WALKING ΛΟΙΠΟΝ...
Αφού πήρες και τις απαντήσεις σου απο την Αμαλία και καλύφθηκες σε οτι αφορούσε την απορία σου νομίζω οτι τέλος καλό .. ολα καλά..![]()
Ελπίζω να σε χάσουμε...![]()
ΥΓ.. Δεν εχω παρεάκι ... μοναχούλης είμαι ..
quote:
ΥΓ.. Δεν εχω παρεάκι ... μοναχούλης είμαι ..
αχου το τσαμένο... ειναι μοναχουλη...
Ηθελα να πώ ``ελπίζω να ΜΗΝ σε χάσουμε``
γ&*&%%
Αμέσως εσύ.. να δείξεις τα δόντια σου...![]()
quote:
ΑΑΑΑ! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΟ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΝ amalies ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...
Για να σιγουρευτώ κι εγώ Crystal_tear, έχει καλυφθεί η αρχική σου απορία από την απάντησή μου;
Παρεπιπτόντως, η απάντησή μου στο mail που μου είχες στείλει για να με ρωτήσεις αυτό που ρωτάς και στο θέμα, πιθανότατα δεν έφτασε στον προορισμό της. Μάλλον σε κάποιο πρόβλημα λήψης email από τον mailserver θα οφειλόταν, γιατί μου είχε γυρίσει πίσω.
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Ατιμούλικο...![]()

quote:
Για να σιγουρευτώ κι εγώ Crystal_tear, έχει καλυφθεί η αρχική σου απορία από την απάντησή μου;
Απόλυτα!
quote:
Ελα Johnnie... παραδέξου του... εσύ το άνοιξες το θέμα για να ποστάρεις συνεχώς και να αυξήσεις τον αριθμό των μηνυμάτων σου...
Ετσι.. ε..??
εεε.. Johnnie .. το ξέρεις οτι στα 4.000 μηνύματα καίγεσαι??![]()
quote:
Ετσι.. ε..?? εεε.. Johnnie .. το ξέρεις οτι στα 4.000 μηνύματα καίγεσαι??
Δηλαδή εγώ έχω καεί?![]()
Να γιατί κάτι μου μύριζε καμένο!![]()
![]()
![]()
Επρεπε να μου το πείτε ρε παιδιά... Είμαι η πρώτη ανάμεσα στους κοινούς θνητούς(απλά μέλη) με πάνω από 4000 μηνύματα... Γιατί δε με προειδοποιήσατε????????????![]()
![]()
![]()

quote:
Είμαι η πρώτη ανάμεσα στους κοινούς θνητούς(απλά μέλη) με πάνω από 4000 μηνύματα..
Για την ακρίβεια Avallon, δεν είσαι η πρώτη.
Η ΑΤΜΑ έχει 6464 μηνύματα, αριθμός που την τοποθετεί πρώτη στη λίστα μελών, όσον αφορά τον αριθμό μηνυμάτων. Έχει δηλαδή περισσότερα μηνύματα από όλα τα μέλη, αλλά και από τους υπευθύνους του ESOTERICA.
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
-----------------------------------------------------
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ
quote:
Για την ακρίβεια Avallon, δεν είσαι η πρώτη.
Η ΑΤΜΑ έχει 6464 μηνύματα, αριθμός που την τοποθετεί πρώτη στη λίστα μελών, όσον αφορά τον αριθμό μηνυμάτων. Έχει δηλαδή περισσότερα μηνύματα από όλα τα μέλη, αλλά και από τους υπευθύνους του ESOTERICA.
Eτσι μπράβο!!Να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη!!
Δε νομίζεις λοιπόν αγαπητή amalia ότι και μόνο γι'αυτό το λόγο το nikcname ΑΤΜΑ θα έπρεπε να φαίνεται στη λίστα![]()
Deva_ ελπίζω όντως να κατάλαβες το χιούμορ μου... Αλλωστε όπως είπες και συ το esoterica έχει πλάκα...![]()
![]()
![]()
![]()

quote:Αλλωστε όπως είπες και συ το esoterica έχει πλάκα
ουουου!
καναμε κατι γελια οταν ξευτιλιζε τις πρωην ερωμενες του δημοσια... ![]()

Κλικαρω επανω τα Μελη οπου βγαινει η λιστα των μελων συμφωνα με τον αριθμο των μηνυματων τους αλλα την ΑΤΜΑ δεν την βλεπω!

Όταν κλικάρεις πάνω στα μέλη φαίνονται μόνο όσα δεν είναι απενεργοποιημένος ο λογαριασμός τους, όταν όμως κλικάρεις αλφαβητικά δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση το Α εμφανίζεται η λίστα όλων των μελών. Το δοκίμασα ξανά πριν σου απαντήσω έχοντας κάνει log out.