- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 20/02/2004 01:12:12
Θα ήθελα πραγματικά να δω διατυπωμένη την καταγγελία σου AMATI! ![]()
![]()
Δηλαδή θα λέει για παράδειγμα... "Καταγγέλω στο κράτος τον διαδικτυακό τόπο ESOTERICA.gr επειδή φιλοξενεί απόψεις που αναφέρονται σε έναν Οργανισμό που λειτουργεί... με την έγκριση του κράτους" ;;
Είπαμε... παράνομα στοιχεία δεν φιλοξενούμε στον χώρο μας!
Επίσης... είπαμε, ότι δεν επιτρέπεται η υποτίμηση ή εξύβριση ατόμων, ομάδων ατόμων, ιδεολογιών, συστημάτων σκέψης, κ.λπ.
Διαβάσατε τους κανονισμούς εγγραφής πριν εισέλθετε σαν Μέλος στα Forums του ESOTERICA, AMATI;;
quote:
ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ...
Εσείς τι αγαπάτε αλήθεια AMATI, και τι σας παρακινεί σε τέτοιο... "δικαστικό μένος";;
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadok, μου έφυγε το... μάτι με το μήνυμά σου! ![]()
Δηλαδή, κι εγώ α-μάτι... ![]()
Τι γίνεται, θα υπογράψεις κι εσύ την "καταγγελία" εναντίον του ESOTERICA;; Ή με γέλασε το... μάτι μου;
![]()
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
quote:
Η θέλεις να πεις κάτι άλλο?
Τι άλλο να θέλω να πω;; Δεν ήμουν σαφέστατος; Είπα πως το σύμβολο(ή ότι άλλο τέλος πάντων ήταν αυτό) που φαίνονταν στο βίντεο μοίαζει πολύ με το συγκεκριμένο αυτό αιγυπτιακό σύμβολο. Και ότι προσωπικά νομίζω ότι είναι το ίδιο.
Τώρα, πάνω στο τί ξέρει ή δεν ξέρει ο κάθε άνθρωπος, στο τι πιθανώς αποκρύπτει ή παραποιεί, προφανώς δεν θα μπορούσα να απαντήσω... θα πρέπει να ερωτηθεί ο ίδιος.
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση μόνο εικασίες θα μπορούσα να κάνω και αυτό δεν ταιριάζει καθόλου στον τρόπο που ερευνώ τα πράγματα. Προτιμώ την αντικειμενική μελέτη βάση στοιχείων καθώς και την πολυεπίπεδη ερμηνεία τους, βάση γνώσης!
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Σας χαιρετώ.
quote:
ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΑΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.ΜΟΝΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΓΑΤΖΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΠΙΤΕΙΔΙΩΝ.ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΩΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΕΠΛΟ ΤΩΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΑ ΑΠΑΝΡΩΠΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ...ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΘ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΝΗΡΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ ΠΟΥ ΥΜΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΕΙΣΕΤΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΩΣΗ ΤΟΥΣ.
Τώρα είναι να λες της καλής μας φίλης Zadok, να σταματήσει το βιολί η όχι;
Είναι φυσικά και πανάκριβο. Να φίλοι μου και ένα όμορφο θέμα, για την μεταφυσική μορφή του βιολιού Αμάτι.....
Ας σοβαρευτούμε λίγο φίλε ΑΜΑΤΙ, σε ένα χώρο εσωτερικό υπάρχουμε και λειτουργούμε, θα πρέπει να τοποθετηθούν λοιπόν τόσο τα θετικά, όσο και τα αρνιτηκά -όσο μπορούμε να γνωρίζουμε βέβαια- των όποιων εσωτερικών συστημάτων.
Τώρα επειδή κάποτε παρακολούθησα μία διάλεξη στη Νέα Ακρόπολη για το τι θέλει να πει ο ιδρυτής περί της Ν. Ακρόπολης. Θα σου γράψω ότι θυμάμαι. Λοιπόν μιάζει πολύ η αρχή τους με το χτίσιμο του Ναού στην φιλοσοφία των Τεκτονων για την Νέα Ακρόπολη που θα χτιστεί πάνω στην νέα φιλοσοφία και όπου θα ερμηνευτεί από την παγκόσμια αρχαία η τέλος πάντων κάτι τέτοιο.
Αυτά φίλε ΑΜΑΤΙ, μέσα στην Νέα Ακρόπολη υπάρχουν και διάφορα τμήματα, όπως μουσικής, χορού, βιβλιοθήκης και διάφορα άλλα που ίσως και να βοηθούν τον άνθρωπο κάπου.....
Σας χαιρετώ.
quote:
Zadok, μου έφυγε το... μάτι με το μήνυμά σου!
Δηλαδή, κι εγώ α-μάτι...Τι γίνεται, θα υπογράψεις κι εσύ την "καταγγελία" εναντίον του ESOTERICA;; Ή με γέλασε το... μάτι μου;
Αγαπητέ Admin, φυσικά και δεν εννοούσα αυτό! Μα, πώς θα μπορούσα άλλωστε;;;
Απλώς προσπάθησα να μιλήσω στην γλώσσα που θα κατανοεί καλύτερα το μέλος ΑΜΑΤΙ, μήπως μπορέσουμε διαλευκάνουμε τα όποια σκοτεινά σημεία...
Ευτυχώς με πρόλαβε και αγαπητή φίλη zezmperg:
quote:
Τώρα είναι να λες της καλής μας φίλης Zadok, να σταματήσει το βιολί η όχι;
Είναι φυσικά και πανάκριβο. Να φίλοι μου και ένα όμορφο θέμα, για την μεταφυσική μορφή του βιολιού Αμάτι.....

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 20/02/2004 11:22:13
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ,ΠΟΛΛΕΣ "ΟΜΑΔΕΣ" Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΝ!
ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΦΕΡΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΛΑΒΑΤΣΚΥ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ:
"ΑΧ,ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΖΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ?ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ"!
Ε,ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ?ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΗΣ!
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
Εγώ μέχρι τώρα μόνον τα βιολιά Στραντιβάριους ήξερα...
Ευχαριστώ zezmperg, ειλικρινά για την πληροφορία.
Zadok, σίγουρα δεν την πολυπίστεψα την υπόθεσή μου, γι'αυτό και το σατυρικό στυλ στο μήνυμά μου! Συγνώμη για την παρεξήγηση!! ![]()
![]()
Να προσφέρω κι εγώ λοιπόν ένα Link για τα Βιολιά της Οικογένειας ΑΜΑΤΙ!
Νομίζω lencolas, ότι "έπιασες" ένα μεγάλο νόημα στο μήνυμά σου!! ![]()
quote:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΠΟΛΛΕΣ "ΟΜΑΔΕΣ" Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.
![]()
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Βρε admin αναγκαστικά θα συμφωνήσω με τη φίλη avallon.
Από τη μια έχτε στενές σχέσεις με τους ανθρώπους της ΝΑ και μάλιστα σας βοηθούν σε πολλά θέματα.Είστε φιλαράκια δηλαδή.
Από την άλλη,κανείς από κει δε σου αποσυμβόλισε ΠΟΤΕ τον ακέφαλο αιτό.Εσύ όταν τους ρώτησες,δε σου έδωσαν απάντηση?
Αυτή η μυστικοπάθεια μπορεί να σημαίνει το μυστικό της χιλιετίας,μπορεί όμως και σημαίνει πνευματική αποβλάκωση.
Λυπάμαι που δεν απαντάς ευθέως γιατί δείχνεις ότι κάτι κρύβουν αυτοί οι τυπάκοι.
Τέλος πάντων αφού δε θες,τι να κάνουμε? Να σου βάλουμε το μαχαίρι στο λαιμό?
Άστο να πάει στο καλό λοιπόν.
ΥΓ-Ο φίλτατος thoth έκανε ωραία προσέγγιση.Στις σχολές και στις οργανώσεις υπάρχουν και καλοί και κακοί.Το θέμα είναι εμείς τι όφελος έχουμε από όλα αυτά.
Ζήτω οι μοναχικοί cowboys(και cowgirls)!
quote:Arya Rama
O Crystal_tear είναι πολύ παλιο μέλος από 29/11/2003 όπως αναγράφεται στο προφίλ του και είναι άδικο να χλευάζεται από νεώτερα μέλη οτι παίζει θέατρο.
προσωπικα σχολιαζω επι των γραφομενων και δεν με απασχολει ποιος το γραφει
το εχω αποδειξει τουλαχιστον αυτο, κι ας με παρεξηγουν συχνα...
quote:Φίλε αν έχεις πάει στο μαγαζί της τότε είναι ευκολο να ξαναπάς και να την ρωτήσεις.
και να συστηθει θαλεγα ![]()
quote:Όπως βλέπεις η καλή σου πρόθεση λαμβάνεται ως ύποπτη γιατί οι περισσότεροι έχουν παγιωμένες αντιλήψεις για τα μέλη αυτά.
παγιωμενη αντιληψη εγω για την ΑΤΜΑ?
αυτο πρεπει να μπει στα ανεκδοτα! ![]()
quote:Jonniebegood δεν με αφορά το anti-esoterica ούτε και η άποψη σου για την ΑΤΜΑ.
ουτε εμενα με αφορα
αλλά την αποψη μου θα την λεω σ αρεσει δεν σ αρεσει
quote:Αν εχεις τα απαιτούμενα παρε ενα τηλ. να τα πειτε.
περιμενω να με παρει αυτη καλομ ![]()
quote:Κατα την αποψή μου η ΑΤΜΑ ηταν πάντα αντι-γενικώς (βλ. Το συνθημα στο τοίχο)..
εγω τι ειπα?
οτι η ΑΤΜΑ δεν χρειαζεται κανενα "αντι" για να αυτοπροσδιοριστει
εσυ γιατι στραβωσες?
quote:Ωστε εισαι μέλος του anti-esoterica και εσύ;
κι αυτο στα ανεκδοτα επειγοντως!!! ![]()
σε φορουμ που δεν μπορω να δω σαν επισκεπτης, δεν γινομαι μελος
quote:Eχεις δίκιο είμαι κλώνος.Εσυ πάντως με την μανταμ και τους άλλους κλώνους σου δεν δικαιούσαι να ομιλείς.
με 9 μηνυματα και να ξερεις την μανταμ, μαλλον με επιβεβαιωνεις, αλλά χεστο... ![]()
εγω δεν εχω προβλημα με τους κλωνους γιατι απαντω αυθορμητα σε αυτο που εισπρατω διαβαζοντας
οσο για την μανταμ φιλε μου, ειχα ενημερωσει την επομενη μερα την αμαλια για την υπαρξη της
η μανταμ φτιαχτηκε μονο για το τοπικ "χαμενοι στην μεταφραση" του μοζ, και ολοι καταλαβαν οτι ημουν εγω γιατι δεν τοκρυβα
και ειμαι περηφανος για την υπαρξη της, οπως και για του μοζη, που μουδωσε το ερεθισμα με το τοπικ του!
quote:Υ.γ:Στο τόπικ της πεντέλης δεν εννοουσα εσένα φίλε.Αλλα δεν έχω κανένα λογο να μην σε πιστεύω.
σορυ, αλλά μπηκες λιγο ατσαλα
και πιστεψε με, ειμαι μαλακας και δεν ντρεπομαι ![]()
quote:Aυτα απο μένα.Αντίο.
που πας ακομα δεν ηρθες?
κατσε να τα πουμε στο τοπικ μου! (τοδες το βιντεακι?
)

quote:
allzzaroΣτεναχωρήθηκα και δεν νομίζω να υπάρχει μέλος που να μην στεναχωρήθηκε και ειλικρινά έτσι θα στεναχωρηθώ για την αποχώρηση οποιουδήποτε μέλους.
ειχαμε τοποθετηθει επι του θεματος τοτε, και οποιος παρακολουθουσε το φορουμ το γνωριζει
εκτος κι αν διαβαζει ή θυμαται επιλεκτικα
προσωπικα θεωρηθηκα "μαυρο προβατο" εκεινη την περιοδο και αμεσως μετα μαυρο με ασπρα πουα
εγω απλα ειπα την γνωμη μου - οχι διαγραφες αν δεν υπαρχουν υβρεις
quote:Δεν νομίζω να γυρίσει κανείς εναντίον του…
Θα μπορούσε όμως να ήταν πιο ειλικρινής…
Θα μπορούσε να πεί .. ναι ρε παιδιά .. επέλεξα αυτά τα τρία άτομα .. γιατί τα γνωρίζω.. γιατί τα θαυμάζω.. γιατί τους είχα συμπάθεια .. γιατί είναι Θεσσαλονικείς… γιατί και γιατί….
Το ότι φίλε μου τα επέλεξες τυχαία.. δεν πείθεις ούτε το σκύλο μου…
γαβ! ![]()
quote:Βλέπεις οτι εκτός του οτι ``φάσκεις και αντιφάσκεις`` ..λές την είδα στο φανάρι.. μετά λές την είδα στο μαγαζί της... τελικά αφού την βλέπεις τόσο συχνά.. ρωτάς εμάς ...?? και μετά μας λές οτι την επέλεξες τυχαία
αδελφε θα μας πουν κακοπροαιρετους
ο κρυσταλοδακρης ειναι παιδι ιντιγκο και την αναγνωρισε απο την αυρα της! ![]()
ΥΓ. αναρωτιεμαι, η ΑΤΜΑ αραγε τα διαβαζει αυτα τα φαιδρα?
ελπιζω πως οχι...
ΥΓ.2 κρυσταλοδακρη μου σορυ αν δεν γνωριζεις το χουμορ μου, αλλά αυτο διαθετω - θα μπορουσα να σου θεσω τα ιδια ερωτηματα με σκληρο τροπο αλλά εσυ θα αποκτουσες ψυχικα τραυματα και δεν θα γελουσε κανεις ![]()

quote:quote:
Ναι μπορώ να παω! Αλλα δε θα το κάνω!allzzaro
-Να πάς.. δεν δαγκώνει!!
-και να μας πείς τι πουλάει??
-οχι δεν δαγκωνει! ![]()
-συν τοις αλλοις, υπεροχα παντμινις! ![]()

quote:
πρωτον, δεν ειναι μαγαζι της
δευτερον, στο μαγαζι φορουσε ταμπελιτσα με το νικ της?
πως την αναγνωρισες? (αυτο ειναι ουσιαστικο νομιζω )οσο για τον γιαχβε, τοπα το ουσιαστικο: απο αυτον διαβασα ενα καρο ονοματα δαιμονων
σου λεει κατι αυτο?
Ουσιαστικο για ποιον ? Για το θέμα? η για την περιεργια σου ? η για την διαθεση σου για αμφισβιτιση ?
Οσο για τον YHVH δεν εχς καταλάβει τι θες να πεις... Απο αυτον διαβασες ενα καρο ονοματα δαιμονων... που? πως? μη λες πραγματα που καταλαβένεις μονο εσθ και οι φιλοι σου... δεν ειναι το παρεακι σου το forum...
quote:Crystal_tear
Ουσιαστικο για ποιον ? Για το θέμα?
ποιο θεμα? ![]()
εδω ετοιμαζονται να πεσουν νεα κεφαλια και συ ασχολεισαι με τα ηδη κομενα???
quote:η για την περιεργια σου ?
ως προς τι? ![]()
quote:η για την διαθεση σου για αμφισβιτιση ?
ακομη δεν μου απαντησες για την ταμπελιτσα
quote:
Οσο για τον YHVH δεν εχς καταλάβει τι θες να πεις... Απο αυτον διαβασες ενα καρο ονοματα δαιμονων... που? πως?
στην σολωμονικη καλε, εδω στο εσωτερικα ![]()
δεν τον διαβαζεις?
quote:μη λες πραγματα που καταλαβένεις μονο εσθ και οι φιλοι σου...
δηλαδη δεν καταλαβες τι σε ρωτησα? ![]()
quote:δεν ειναι το παρεακι σου το forum...
μη μου το κανεις αυτο πληηηζ!
τωρα θαρθει η αμαλια να μου πει οτι σε κανω να νιωθεις αβολα... ![]()
ΥΓ. αμαλια ποια ειναι η γνωμη σου για τα τεκταινομενα σ αυτο το τοπικ???

Μέχρι στιγμής παρά τις παρατηρήσεις μου σε οτι αφορά και άλλα μέλη που αποχώρησαν και δεν γράφουν.. εσύ συνεχίζεις να επικεντρώνεσαι επάνω σε αυτό το όνομα.
Και συνεχίζεις να επικαλείσαι οτι τα επέλεξες τυχαία.
Και συνεχίζεις να επικαλείσαι οτι είσαι ειλικρινής.
Σου υπέδειξα παραδειγματικώς και αλλα μέλη που δεν γράφουν.. και δεν συγκινήθηκες να ασχοληθείς παρά συνεχίζεις να επικεντρώνεις τη συζήτηση εκεί που θέλεις.
Πάντως οι απαντήσεις σου δόθηκαν .. σε οτι αφορά το θέμα αυτό..
Τώρα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και που θέλεις να οδηγήσεις τη συζήτηση ..
Edited by - allzzaro on 06/09/2006 16:09:50
quote:
ΥΓ. αμαλια ποια ειναι η γνωμη σου για τα τεκταινομενα σ αυτο το τοπικ???
εφαγα φλασια τωρα...
που ειναι ο αβαταρ ρε παιδια?
μου ελειψε!

quote:
που ειναι ο αβαταρ ρε παιδια?
Βρέ ...
crystal tears .. πως και δεν πρόσεξες βρέ οτι και ο avatar εχει καιρό να γράψει...
αχ..αχ.. θα σε μαλώσω... αχ..