ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Η ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Trithemius61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
catΜέλος
05/04/2003, 22:47:11
quote:
ελπιζω να γινω ανιμαιητορ ή γραφιστας)

Ελπιζε μετά να βρείς και δουλειά !!!!!!

Ο γραφίστας ΠΕΘΑΝΕ !!!
(ΞΑΝΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ πάντος γιατί υπάρχει πολύ μεγαλη προσφορά σε αυτό το επάγγελμα, να θυμάσε οτι πρέπει να αφιερωσεις ολο το χρόνο σου και να ασχολήσε μόνο με αυτό .τουλάχιστον 20 ωρες το 24ωρο ....τις υπολόιπες 4 μπορείς και να κοιμάσε !!!!!

Και εγώ γραφίστρια ειμαι σε DTP..(τουλάχιστον αυτό σπούδασα)

Και μετά απο μαραθώνια αναζήτηση δουλειάς με αποδεκτούς ορους (τουλάχιστον 8ωρο, πενθήμερη εργασία και καλό μισθό---ουτε με σφαίρες)

...κατέληξα

Σχεδιάστρια κουζίνων και μαρέση τρελλά !!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

ananasssΜέλος
05/04/2003, 22:50:30
Βρε επιτυχία η Γραφιστική στον Εσωτερισμόοοο...!!!

Α, ΚατινΆvallon είμαι αυτοκαλλιέργητος ... Σου κάνω;

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

nitro912grΜέλος
05/04/2003, 23:58:19
re paidia tora sobara ta lete auta peri grafistikis kai animation? ora taraktika

, nai amalia tis upografes tis eftia3a ego,
popo re paidia, tora ta epe3a diladi den 3ero to agapao to epagelma...

Don't Try to Give Days in your Life, just try to Give Life in your Days

catΜέλος
06/04/2003, 01:11:00
Ναι βρε συμφωνό και εγώ το αγαπάω ...

αλλα δυστηχώς στην Ελλάδα δεν αντιμετοπίζουν οπως πρέπει ...
οσο και να φαινετε ευκολο ..ειναι σκληρή και πολύ κουραστική δουλειά ....και σε παίρνουν για ενα μισθό πενιχρό ...σου βγάζουν το λάδι ...οσο εχεις .....και οταν στραγίξεις ...σε πετάνε για να βρούν αλλον για του ρουφ΄ιξουν το λάδι ...

Ομως αν βρείς μια κάλή θέση και εχεις ενα σωστό ωράριο ..ωστε να εχεις ελέυθερο χρόνο ...μπορείς να γίνεις freelancer ...για πείς οτι ετσι θα πιαστείς ....ομως αυτό προυποθέτη ....να εισαι από της 9-10 το πρωί μπροστά από την οθόνη .....μέχρι το βράδυ ...1-2 ....

εγώ ετσι εκανα πριν ....αλλα δεν αντεξα ....

nitro912grΜέλος
06/04/2003, 01:16:49
na se rotiso bre cat, esu ti telioses?

06/04/2003, 01:36:37
Γειάσας.

Κι εγώ freelancer ήμουν πριν από λίγο καιρό, αλλά το έκοψα εγκάιρως.
Μόνο σε καλό μου έχει βγει ως τώρα.

Και τι κατάλαβα που καλλιεργούσα όλο το χρόνο πεπόνια και φασολάκια; Και ξύπναγα το πρωί για να οργώσω τα χωράφια και να ταισω τη Μηλού (την αγελάδα μας);
Ετσι τώρα με το μανάβικο του μπαμπά, τα φέρνω βόλτα πιο εύκολα, κι έχω και χρόνο να μπαίνω στο διαδίκτυο, και να κάνω σέρφονκ σε σελίδες με γκρι μπλουτζίν, που είναι και το αγαπημένο μου χόμπυ.

Είδες ο Χασάν;

αυτή...που τα κατάφερε!

catΜέλος
06/04/2003, 02:08:25
Εγώ πήγα Βακαλο ....και μετα ΑΚΤΟ για Computer graphic

και μετα συνεχισα μεταπτυχιακα για DTP σε MAC και pc

αυταααααααα

06/04/2003, 02:13:02
εγω θα πρωτοτυπησω, γραφοντας σας το αληθινο μου επαγγελμα!

ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΑΚΑΣ ΣΕ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ!

εχει λυκους, εχει
εχει τιγρεις, εχει
εχει γατες, εχει

απ ολα εχει...

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

nitro912grΜέλος
06/04/2003, 02:13:51
auta pou lene ta idiotika iek gia boi8ia stin euresi ergasia 3ereis an boi8an? i an8rakes o 8isabros?

06/04/2003, 03:20:13
GEIA SAS!

ME LENE KOSTA,EIMAI 16 XRONONE KAI PIGENW NYXTERINO SXOLIO.
DOULEVW STO SINERGIO AYTOKINITON TOU THIOU MOU GIA NA VGAZW
TO XARTZILIKH MOU KAI NA MHN EPIVARINW TOUS GONIS MOU.
ME TON YPOLOGISTH ASXOLOUME 6 MINES PERIPOU.GRAFW STO ESOTERICA
APO INTERNET CAFE.
FANTAZOME OTI OTAN MEGALOSW KAI META TON STRATO THA ANIKSW ENA DIKO
MOU SOUVLAGIDIKO ME INTERNET(CAFE) MAZI ME TO TZATZIKH THA SURFARETE
STHN SXARA ME TA SOUVLAKIA.

AN KAI MPOREI NA GINW KAI ASTROFISIKOS.
SKEFTOME SOVARA NA GINW KAI INDIGO BOY.

Α=Ω

06/04/2003, 03:29:21
SOVARA TWRA...

EIMAI ENAS APO TOS PIO KATAKSIOMENOUS SKITSOGRAFOUS-GELIOGRAFOUS-COMISTES. TOU SYN-PANTOS.OLOI EMENA ZITANE.GIAYTO KAI TA LEYTA REOUN
SAN TO GARGARO NERO.

OTAN TO 1993 VRISKOMOUN STHN SXOLH MOU GIA SKITSO-GRAFISTO-ZWGRAFIKO-COMPUTERANIMATION-EPISTIMES,OLOI KATALAVAN OTI EIMAI ENA FENOMENO
GIAYTO PIGA GIA METAPTIXIAKO STON PLANITH,''TO KOKINO PINELO''
ETSI EGINAN OLA OMORFA KAI SOSTA.....
A!! EKEI GNORISA KAI TON KOSTA!XERETE PION LEW MORE...TO PAIDI POU
PIGENEI NYXTERINO KAI THELEI NA FTIAKSEI INTERNET(CAFE)-SOUVLATZIDIKO.

Α=Ω

EoNΜέλος
06/04/2003, 09:56:30
nitro φίλε μου εγώ έχω τελειώσει Ακτο και ήμουν στους 10 πρώτους εκείνης της χρονιάς ...η σχολή μου βρήκε εργασια πρίν καν πάρω το πτυχίο.
Απ'ότι ξέρω βρήκε και σε άλλους...
Το θέμα όμως είναι πάντα ο "φάκελος". Αν δεν έχεις καλό portfolio οτι και να κάνεις δεν γίνεται τίποτα.
Κατα τη γνώμη μου κανε αυτό το επάγγελμα αν το αγαπάς ...οι καλοί animators και οι καλοί γραφίστες είναι πάντα περιζήτητοι απο την αγορά.
Αν θές μια στατιστική δικιά μου απο τα 80 άτομα της χρονιάς μου καλοί ήταν μόνο οι 20. Οι υπόλοιποι δεν πρόκειται ποτέ να βρούν δουλειά γιατι η έμφυτη αισθητική τους ήταν για κλάματα...

"Ειμαστε μικροί Ουρανοί
Ανθρώπινοι πλανήτες σε γιορτή "

LoucasΜέλος
06/04/2003, 10:31:17
ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.

ΕΙΜΑΙ 55 ΕΤΩΝ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ.
ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΜΕΓΩ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.
ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

ΤΩΡΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΦΘΑΡΤΕΜΠΟΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑΒΙΚΗ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΩΡΑ ΓΡΑΠΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΖΩ ΣΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΛΙΘ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΦΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΗ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΖΩΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΑΒΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΟ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ(ΦΙΛΗ ΛΙΛΙΘ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΟΥΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΑ)

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

Edited by - Loucas on 06/04/2003 10:34:04

06/04/2003, 12:17:25
φιλε μου Loucas!
και ο,τι ηθελα να σου το προτεινω εγω... αλλα με προλαβες!

εχω και καλο "φακελο" (portfolio), στο επαγγελμα.

ταιζω τα ζωα, ναι, ειναι αληθεια...
αλλα με εναν τροπο που ειναι αποκλειστικα δικη μου ευρεσιτεχνια, καταφερνω και δεν χαλαω τις προμηθειες του ζωολογικου μας κηπου!

κοιτα τωρα πως γινεται αυτο:
...

ααααααααααααα
η γλωσσα προτρεχει της διανοιας!
δε σκεφτηκα κατι εξυπνο να πω!
πω πω ντροπη!

παλι πηγα να κανω την εξυπνη και την πατησα...

τελικα μηπως ειμαι χαζη?
ντραμπαντουμ - ντουμ - ντουμ
ντραμπαντλομ - ντλομ - ντλομ

αυτα κανω και οι οικογενειες που ερχονται στο ζωολογικο κηπο λενε:
α το καημενο, αρρωστο ειναι...
και μου δινουν το φαι των παιδιων τους και λεφτα...
και ετσι ταιζω τα ζωα!!!

γελασατε?

τι? δε γελασατε?

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

LoucasΜέλος
06/04/2003, 14:27:49
φιλη λιλιθ

Απο οτι ειδα στο βιογραφικο σου σημειωμα τηρεις ολα τα προσοντα για την δουλεια του τσοπανοσκυλου.Επιπλεον εχεις και εχτρα προσοντα απο αυτα που ζητω(δηλ μπορεις να ταιζεις και τα ζωα κανοντας και οικονομια) γιαυτο προσλαμβανεσαι αμεσως.
Για το εχτρα προσον θα παρεις και ενα επιπλεον ποσο πανω στο μισθο σου(αυτο που λεμε μισθοσ αναλογος προσοντων).
Ασε που τωρα σκεφτομαι σοβαρα να απολυσω τα τσοπανοσκυλα αφου εσυ εχεις και αυτο το προσον ενω αυτα οχι.

Περιμενω την απαντηση σου φιλη λιλιθ για να αρχισω να ετοιμαζω τις απολυσεις(οχι θα εχω τα βρομοσκυλα να κανουν απεργια )
Κανουν απεργια λεει γιατι δεν τηρω τα σκυλισια δικαιωματα.Ακου εκει.

Μην γελατε σοβαρα το λεω.Δεν αστειευομαι.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

catΜέλος
06/04/2003, 20:13:16
Δεν μετράνε μόνο τα καλά portfolio, μετρανε και αλλα πράγματα ...
π.χ. διασυνδέσεις ...γνωριμίες και σε μεγάλο ποσοστό τύχη !!!!!!

whyΝέο Μέλος
06/04/2003, 23:43:36
Φίλε nitro αυτά που λένε τα ΙΕΚ σχετικά με εύρεση εργασίας είναι αλήθεια εν μέρη. Θα γνωρίζεις την παροιμία "Συν Αθηνά και χείρα κίνει" Αν εσύ δεν προσπαθείς και δεν κάνεις φιλότιμες προσπάθειες το μέλλον σου θα είναι λίγο σύντομο στο χώρο. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά τουλάχιστον τα τρία τέσσερα πρώτα χρόνια χωρίς να περιμένεις πολλά λεφτά και καλά ωράρια. Θα πρέπει επίσης να είσαι πρόθυμος να κάνεις και όλη του βρωμοδουλειά του γραφείου ΄δείχνοντας ευχαριστημένος! Μετά και αν είσαι αρκετά ταλαντούχος θα αρχίσεις να έχεις το πάνω χέρι και να ελέγχεις πολύ καλύτερα τη κατάσταση. Στο λέω από πείρα και σαν επαγγελματίας και σαν καθηγητής! Αν σου αρέσει αρκετά προσπάθησε θα έχεις και καλές στιγμές!

nitro912grΜέλος
07/04/2003, 00:35:32
paidia sas euxaristo poli, an kai elpizo na mpo sto TEI kai na exo ena xarti (enan krifo asso sto maniki) kai meta na asxoli8o me tin idikotita tou grafista, eiparxei panta i atimi periptosi na pane ola xalia (opos perisi pou me efage to anxos kai den egrapsa kala ) kai na pao e3arxis se ena iek, euxaristo olous esas gia ta minimata sas elpizo na pane ola kala kai se mena kai se olous esas se oti 8elete na kanete sti zoi sas

edo 8a eimai panta pantos na ta leme kai na dieurinoume tous orizontes mas.
see ya

nitro912grΜέλος
07/04/2003, 00:37:38
alla to 8ema 3efige ligo (oxi pos auti i paren8esi den itan xrisimi, emena pantos mou edose 8aros kai dinami)
opote as einai to epomeno minima sto idi mikos kimatos me to topic pou 3ekinise
see ya

07/04/2003, 02:39:19
quote:

ΤΩΡΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΦΘΑΡΤΕΜΠΟΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑΒΙΚΗ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΩΡΑ ΓΡΑΠΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΖΩ ΣΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ.

Λυπαμαι που θα σε στεναχωρησουν τα λογια μου ...
αλλα με την Αμαλια καναμε το εξης...
-σε σχεση με τα χαΛασμενα ειδη του μαναβικου...που ανεφερες...-
φιλε μου τα προωθουμε ...τα βαζουμε σ'ενα.."κοντεινερ"..και τα στελνουμε "κειτεριν'"..στους στρατιωτες...του καισαρα..(χμ..μπερδευτηκα...αλλα καταλαβατε) ...απο τα χρηματα των εσοδων να σου προσφερουμε μια βοηθεια...να δινουμε στα ζωακια σου ..να βγαινουν μονα τους για φαγητο...
αλλα υπαρχει και μια σκεψη ακομα...

...ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ Σ'ΕΝΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ...
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΣΟΥ..
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΓΓΥΟΥΜΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ...
ΧΩΝΕΨΟΥΝ...
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ..ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟ ΦΙΛΟ ΛΟΥΚΑ...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ..ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ....ΤΣΙΓΓΑΝΑ...ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΥΩ..ΣΕ ΜΑΝΑΒΙΚΗ...ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ..
ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ...

......
ΦΙΛΕ ΝΙΤΡΟ!
ΣΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΠΟ...
ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΕΞΕΛΛΙΣΕΤΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ...
ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕΙΣ...
...ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ..ΚΑΝΕΙΣ..SUBSCRIBE...
ΣΤΟ ...CLUB...!

Vande!

'manava seva, madhava seva'

Edited by - ΑΤΜΑ on 07/04/2003 02:44:13