- ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ?!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
xrysa21
Δεν ξέρω ακούγονται λίγο τρομακτικά αυτά αλλά μάλλον είναι η διαφαινόμενη σε λίγα χρόνια αλήθεια
Τέλοσπάντων αυτά μπορώ να σκεφτώ για την ώρα
Καλή συνέχεια
Αποστόλης
Edited by - actr on 27/06/2005 20:06:19
Diabase edo..
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5657
IX
helen
ο Παγκόσμιος θα αρχίσει με αφορμή Ελληνοτουρκικό.
Χτυπανε τους νεους, το καινουριο δυναμικο, το μελλον μας, με ενα βομβαρδισμο χημικων ουσιων και σκουπιδαριου για πνευματικη τροφη. Στοχος η απολυτη εξαθλιωση και ο ελεγχος των κατεστραμενων και αβουλων πλασματων.
Μεσα σε ολη αυτη την ανακαταταξη δυναμεων, μπορει να ξεφυγει καποιος φονικος ιος η να γινει καποιο πυρηνικο ατυχημα[στα νεα κρατιδια της πρωην σοβιετικης ενωσης ειναι πολυ πιθανο γιατι οι μοναδες ειναι σε εγκαταλειψη]και τοτε το τελος ολων θα ειναι αναποφευκτο και ακαριαιο.
ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ,ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ,ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ
Επιδη εχεις ανοιξει και αλλο Thread και παλι τα ιδια εγραφες. Δηλαδη τιποτα.

..Learn to listen and you will learn to learn...
Δυστυχώς το κακό κάποια στιγμή θα πρέπει να αποκτήσει κάποιο όριο που απο κεί και πέρα δέν υπάρχει χειρότερα. Η κυριαρχία του πλανήτη απο πρόσωπα κακόβουλα αδίστακτα και απάνθρωπα πολλαπλασιάζει την δυστυχία, την κακομοιριά την φτώχεια, το άγχος, και την ανασφάλεια σε παγκόσμιο επίπεδο. Δέν διστάζουν στο όνομα του ελάχιστου οικονομικού τους κέρδους να καταφέρουν στρατιές απο νεκρούς, άσιτους και δυστυχισμένους. Η κατάσταση αυτή δέν είναι δυνατόν να συνεχιστεί είτε θα επαναστατήσουμε για μιά καλύτερη ζωή είτε θα έρθει το τέλος μας.
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
οποτε αν θελετε να ξερετε τι θα γινει,μπειτε στο googl στις εικονες και βελτε bin laden,ειναι μια απο τις πρωτες εικονες
ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.......ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ
Αν και δεν μ'αρέσει η ''καταστροφολογία'',η άποψή μου είναι
πως αν η γη καταστραφεί,αυτό θα συμβεί από την αλόγιστη χρήση
κάποιων πραγμάτων που οδηγούν στην μόλυνση του περιβάλλοντος(φαινόμενο θερμοκηπίου κλπ). Άλλωστε προς εκεί οδεύουμε με βήμα ταχύ..΄Μια άλλη πιθανότητα είναι η πτώση κάποιου μετεωρίτη ή αστεροειδή.Έτσι εξαφανίστηκαν οι δεινόσαυροι στο μακρινό παρελθόν.
Τώρα για το πότε θα συμβεί κάτι τέτοιο...Αν παρόλες τις ανησυχητικές ενδείξεις που έχουμε σε σχέση με το περιβάλλον δεν πάρουμε άμμεσα μέτρα,νομίζω σύντομα οι επιπτώσεις θα είναι όλο και πιο ορατές.
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
Όσον αφορά για την καταστροφή παλιότερων πολιτισμών και αρχή απο το μηδέν άν συνέβη στο παρελθόν είναι πολύ πιθανόν να ξανασυμβεί όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι δέν θα πάει άλλο, και η φύση θα δείξει τα δόντια της. Αλλά τέτοιο επίπεδο όπως το σημερινό δέν πιστεύω οτι έχει ξαναυπάρξει. Δέν υπάρχει άν μή τί άλλο η παραμικρή απόδειξη.
quote:
το μηδέν άν συνέβη στο παρελθόν είναι πολύ πιθανόν να ξανασυμβεί όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι δέν θα πάει άλλο, και η φύση θα δείξει τα δόντια της.
Σωστά, νομίζω ότι κάτι έχουμε εδώ.
Αναρωτιέμαι, άραγε.... ο άνθρωπος θα έχει προνοήσει και για κάτι τέτοιο? (προσπαθώντας ίσως να κρατήσει ζωντανούς έστω κάποιους «διαλεγμένους»...?)

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
σε αυτήν τη σελίδα είναι η άποψη του Δ.ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
η δική μου καλύτερα να μην τη γράψω γιατί είμαι καινούριος
στο φόρουμ και ειναι νωρις για να με κοψουν απο τωρα!