ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 'Ελλην και φυλετική αγνότητα."καθαρό αίμα" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- 'Ελλην και φυλετική αγνότητα."καθαρό αίμα" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

nossoforos60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
27/05/2010, 17:21:19
Aν σας εκαναν τεστ dna και σας ελεγαν οτι δεν ειστε ελληνες αλλα οτιδηποτε αλλο,πως θα αντιδρουσατε?
27/05/2010, 17:31:13
quote:

Aν σας εκαναν τεστ dna και σας ελεγαν οτι δεν ειστε ελληνες αλλα οτιδηποτε αλλο,πως θα αντιδρουσατε?

Θα αντιδρούσαμε και μάλιστα ακραία , οπότε το τέστ θα κρινόταν ως λάθος...χε χε χε χε ....

soul

27/05/2010, 17:50:42
Eαρινε ,αυτα τα θεματα οταν τα βλεπεις θεωρητικα ,ειναι ευκολο να το παιζεις υπαρανω και να τα σατηριζεις.Μου θυμιζεις περιπτωσεις αντιρατσιστων ετσι γενικολογα,που αν τους πει το παιδι τους να παντρευτει ενα ξενο ,ειναι ετοιμοι να το σκοτωσουν,η κατι αλλους που ειναι υπερανω σεξουαλικων προτιμησεων ,αλλα μολις πιασουν το γιο τους με το φιλο του στα πρασσα,ειναι ετοιμοι να αυτοκτονησουν απο τη ντροπη.

Φαντασου ομως να υπηρχε η δυνατοτητα για αυτο το τεστ και να σου ελεγαν οτι εισαι τουρκος η σλαβος.....Κουρελι θα γινοσουνα,θα ειχε σπασει κατι μεσα σου και ας μη θελεις να το παραδεχτεις....

27/05/2010, 18:45:04
[quote]
Eαρινε ,αυτα τα θεματα οταν τα βλεπεις θεωρητικα ,ειναι ευκολο να το παιζεις υπαρανω και να τα σατηριζεις.Μου θυμιζεις περιπτωσεις αντιρατσιστων ετσι γενικολογα,που αν τους πει το παιδι τους να παντρευτει ενα ξενο ,ειναι ετοιμοι να το σκοτωσουν,η κατι αλλους που ειναι υπερανω σεξουαλικων προτιμησεων ,αλλα μολις πιασουν το γιο τους με το φιλο του στα πρασσα,ειναι ετοιμοι να αυτοκτονησουν απο τη ντροπη.

Δεν νομίζω ότι θα ήταν σωστό εκ μέρους μου , να αφεθώ και να απαντήσω στο "ύφος" σου , αρκεί που τουλάχιστον χρησιμοποίησες το ρήμα "θυμίζω" για να απυθυνθείς στο προσωπό μου...ας είναι λοιπόν!

Για την ιστορία και για τα όσα είπες και για όσα -ενδεχομενως- σκέπτεσαι , θα ήθελα να σου πώ τούτο και νομίζω θα σου είναι αρκετό ως απάντηση:"Τη καταγωγή είμαι Μανιάτης και το γενεολογικό μου δένδρο , ξεκίνησε με τον γάμο ενός Ενετού και μιας Μανιάτισσας επι Ενετοκρατίας..." ... αν θεωρείς ότι αισθάνομαι λιγότερο Έλληνας απο σένα ή είμαι λιγότερο Έλληνας απο σένα , μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις ... ωστόσο θα σε παρακαλούσα όπως και γώ να είσαι λίγο πιο διακριτικός!

Τα υπόλοιπα δε που ανέφερες , είναι απλές φαντασιώσεις του μυαλού σου ... σε διαβεβαιώ..και λίγο καλαμπούρι καμμιά φορά δεν κάνει κακό ξέρεις φίλε μου!

soul

27/05/2010, 18:48:15
Τι είναι Έλληνας σύμφωνα με εσένα skartados; Έλληνας είσαι από το αίμα που έχεις; από τον τόπο που μένεις; από τον πολιτισμό που έχεις;
27/05/2010, 18:50:59
quote:

Την ερώτηση δεν μπορώ να καταλάβω και την σκοπο-θεσία της ... που αποσκοπεί η ερώτησή σου Συνδίκτυε , πές το ευθέως να τελειώνουμε , μιάς και θέλεις σοβαρά να το πιάσουμε το θέμα..!!!

soul

27/05/2010, 19:42:25
Καταρχην λυπαμαι που η ερωτηση μου παρεξηγηθηκε τοσο....Ας την αναλυσω λιγο παραπανω.Σαφως και κανεις απο εμας δεν ξερει απο που πραγματικα κραταει η σκουφια του.Μεσα μας βαθια ομως ,ολοι μας πιστευουμε οτι η καταγωγη μας ειναι καθαρα ελληνικη σε ενα βαθος χρονου,ασχετα αν ξερουμε οτι υπαρχει η πιθανοτητα να μην ειναι τα πραγματα ετσι.Αλλο ομως η πιθανοτητα και αλλο να ερθει να σου πει καποιος οτι εισαι σλαβος τελεια και παυλα.Σε μια τετοια περιπτωση ,θα αλλαζε ο τροπος που θα βλεπατε τους σλαβους?
27/05/2010, 20:25:10
Ωπα?
Πού ήταν χωμένο αυτό το τόπικ?

Ρε παιδιά.
Που να γνωρίζει κανείς αν κάποιος πρόγονος του απο το μακρινό παρελθόν είναι Πέρσης είναι Αιγύπτιος είναι Ιλλυρός κλπ.
Το 1.400 κατέβηκαν οι Δωρικές φυλές που δεν γνωρίζουμε ποιοί είναι.
Λίγο πρίν ο Κάδμος απο τη Φοινίκη κατέλαβε ενα μεγάλο μέρος της Βοιωτίας και εικάζεται οτι δεν ήταν Ελληνας παρά τις περιγραφές των ιστορικών οτι κατάγεται απο τον Ιναχο.
Το ίδιο και ο Δαναός που κατέκλυσαν το Αιγαίο.
Οι Κρήτες πάλι αλλος λαός καθώς απεικονίζονται αρκετά μελαψοί σαν τους Αιγύπτιους.

strangerz2Μέλος
27/05/2010, 21:26:12
Μήν κλάψετε,αλλά σύμφωνα με κάποιο δόγμα, η ψυχή του ανθρώπου ενσαρκώνεται σε όλες τις χώρες της γής.Ας το αφήσουμε αυτό.

Μιας και εγώ είμαι συναισθηματικά 100% ουδέτερος σε αυτό το θέμα(ίσως και να είμαι εξωγήινος,δέν εξηγείται αλλιώς),θα ήθελα να μου πείτε,ως προς τί όλη αυτή η υπερηφάνια για την πατρίδα.Ετσι όπως το βλέπω εγώ,είναι απλά μια ιδέα. Μια ιδέα που μας την κάρφωσαν στο μυαλό απο νωρίς,είσαι "ελληνας χριστιαννός ορθόδοξος",πρώτη ταμπέλα.Γιατί δηλαδή τόσο συναισθηματισμός για μια ιδέα?Αντιλαμβάνομαι τα κατορθώματα των αρχαίων αυτής της χώρα,όμως δέν αισθάνομαι οτι θα έπρεπε να είμαι υπερήφανος για αυτό,αντιθέτως αισθάνομαι ντροπή,γιατί δέν έχουμε καμία απολύτως σχέση με αυτούς.

Όταν κουβαλάς μια τόσο βαριά ιστορία και είσαι έτσι όπως είσαι,τότε αισθάνεσαι, κατα κάποιο τρόπο, σάν να μήν καλύπτεις τις προσδοκίες τον προγόνων σου.Είναι άποψή μου,εγώ δέν αισθάνομαι έτσι,το λέω όμως για αυτούς που είναι τόσο υπερήφανοι που είναι έλληνες.

Πιστεύω δηλαδή οτι αυτή η υπερηφάνια είναι αδικαιολόγητη.Δείξε μου έναν υπερήφανο φανατικό με την χώρα του και εγώ θα σου δείξω έναν άνθρωπο που έχει χάσει την ψυχή του.

Υπάρχουν άνθρωποι που θαυμάζουν τον μεγαΑλέξανδρο,σήμα κατατεθέν της ελλάδας,ενώ στην ουσία μιλάμε για έναν άνθρωπο που έσφαξε πάρα πολλούς και ο οποίος σε μια διαφωνία με κάποιον στρατηγό του, τον σκότωσε επειδή δεν συμφωνούσε μαζί του οτι είναι γιός θεού!!!

Πόσο τυφλοί πρέπει να είμαστε για να μήν βλέπουμε το προφανές.

27/05/2010, 21:46:26
quote:
αισθάνομαι ντροπή,γιατί δέν έχουμε καμία απολύτως σχέση με αυτούς.

ξέρεις γιατί δεν υπάρχει σχέση/συνέχεια;

λόγο αυτών αλλά και παρομοίων απόψεων

quote:
Υπάρχουν άνθρωποι που θαυμάζουν τον μεγαΑλέξανδρο,σήμα κατατεθέν της ελλάδας,ενώ στην ουσία μιλάμε για έναν άνθρωπο που έσφαξε πάρα πολλούς και ο οποίος σε μια διαφωνία με κάποιον στρατηγό του, τον σκότωσε επειδή δεν συμφωνούσε μαζί του οτι είναι γιός θεού!!!
Γιατί δηλαδή τόσο συναισθηματισμός για μια ιδέα?Αντιλαμβάνομαι τα κατορθώματα των αρχαίων αυτής της χώρα,όμως δέν αισθάνομαι οτι θα έπρεπε να είμαι υπερήφανος για αυτό,
θα ήθελα να μου πείτε,ως προς τί όλη αυτή η υπερηφάνια για την πατρίδα.Ετσι όπως το βλέπω εγώ,είναι απλά μια ιδέα. Μια ιδέα που μας την κάρφωσαν στο μυαλό απο νωρίς,

Υ.Γ. ποτέ δεν σκότωσε ο αλΈξανρος στρατηγό του για τον λόγο που αναφέρεις για άλλους λόγους ναι αλλά όχι για αυτόν

τέλος πάντων είναι πολύ λεπτό το θέμα και χρειάζεται πολύ μεγάλη μελέτη για να καταλάβει ο κάθε ένας τι σημαίνει πατρίδα,καταγωγή

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

Ano-ThroskoΝέο Μέλος
26/05/2004, 02:25:38

Φιλε Σταύρο σ' ευχαριστώ για τις οδηγίες σχετικά με το πως θα βρω τη Σπηλιά

Αντίο!

naryaΜέλος
26/05/2004, 08:47:28
Αγαπητέ Νταβέλη ίσως να έχει δίκιο ο φίλος glinaaea, η θεία μου είπε ότι οι καπνοί ήταν τόσο μαύροι και πυκνοί που πίστεψε ότι θα υπήρχε πολύ μεγάλη πυρκαγιά. Δεν μπόρεσε να προσδιορίσει από που ερχόντουσαν μάλιστα φαντάστηκε ότι η πυροσβεστική ή η αστυνομία θα έχουν κλείσει το δρόμο. Τελικά δεν είδε κάποια κινητικότητα.

Είναι πολύ επικίνδυνο για τους κατοίκους αλλά και για το δάσος αυτό που γίνεται στη Ν.Μάκρη. Με την καύση σκουπιδιών απελευθερώνονται τοξικά και δηλητηριώδη αέρια, μου φαίνεται ότι πάνε να "καθαρίσουν" τον χώρο εν όψει Ολυμπιακών χωρίς καμία μέριμνα και πρόβλεψη. Ως συνήθως δηλαδή...

26/05/2004, 13:05:23
quote:
Κολοκοτρώνη, σα να αρχίζω να καταλαβαίνω

οχι, δεν καταλαβαινεις - ακομα

απο που την πηρες την επικληση??

quote:
η βαρβαρότητα της Νεοελληνικής

βαρβαρη γλωσσα τα ελληνικα!! - η γλωσσα ειναι μια, ω βαρβαρε!!

π.χ. Εκας οι βεβηλοι δεν σημαινει μακρια οι βεβηλοι - αυτο δεν λεει τιποτα, ειναι αχρωμο
σημαινει: εξω οι βρωμιαρηδες
ετσι το εννοουσαν, ετσι ειναι χαραγμενο στη σπηλια - (και φανταζομαι θα συμφωνεις, ετσι?)
ετσι το λεμε και σημερα

glinaaeaΜέλος
27/05/2004, 19:21:54
Φόλοι μου γειά σας.
Είχα υποσχεθει να δώσω πληροφορίες όταν τις μάθω γιά την εκκλήσία του Αγ Γεωργίου στο Βρανά. Μόλις τις έμαθα.
Πριν 3500-4000χρόνια στο μέρος που είναι το παλιό εκκλησάκι του Αγ Γεωργίου, τα βράχια που ήταν εκει είχαν σχηματίσει ένα μικρό σπήλαιο. Αυτό το σπήλαιο το χρησιμοποίησαν οι Έλληνες γιά την λατρεία του Πάνα.
Αυτό παρέμενε σ αυτή την κατάσταση αρκετά χρόνια. Κάποια στιγμή έγινε σεισμός και το βαθούλωμα-σπήλαιο καταστράφηκε. Επειδή δεν μπορούσαν οι Έλληνες να λατρέψουν τον Πάνα υπαίθρια έκτισαν στην θέση αυτή τον πρώτο κτιστό ναό του σημείου αυτού.ΑΥΤΟΣ ο ναός παρέμενε σαν αρχαίος ναός μέχρι που οι χριστιανοί (πιστεύω την εποχή του Βυζαντίου)
τον μετέτρεψαν σε χριστιανικό. Το βαθούλωμα-σπήλαιο είχε κάποιο βάθος
, τοίδιο και το πρώτο κτίσμα των αρχαίων. Το ιερό της εκκλησίας έχει περιορίσει το βάθος του σπηλαίου. Ή λοιπόν το έχουν μπαζώσει, ή το έχουν περιορίσει με κτίσιμο, ή με κάποιου είδους κάλυψη.
Αυτά προς το παρόν.
Φιλικότατα.

Ειλικρινά ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ γιά το τραγικό λάθος αλλά μπέρδεψα τους θεούς γιατί ταυτόχρονα είχα και πληροφορίες γιά κάποιον άλλον αρχαίο ναό.
Ο αρχαίος ναός λοιπόν που ήταν αρχικά ήταντο εκκλησάκι του Αγ Γεωργίου στο ΄Βρανά ήταν αφιερωμένος στον ΔΙΟΝΥΣΟ και όχι στον ΠΑΝΑ.
Λίγο αργά μα πιστεύω την διόρθωση να την διαβάσετε όλοι.
Φιλικότατα.

Edited by - glinaaea on 29/05/2004 20:05:40

dolixopodosΜέλος
28/05/2004, 11:24:07
Kαλημέρα σε όλους.Aγαπητέ glinaaea άκρως ενδιαφέροντα αυτά που παραθέτεις σχετικά με το Bρανά.H λατρεία του Πάνα στην Aττική, ξεκίνησε επίσημα τουλάχιστον, μετά τη νικηφόρα μάχη στο Mαραθώνα και μάλιστα έχει συνδεθεί το σπήλαιο στην Aκρόπολη της Oινόης με το ιερό τόπο λατρείας του που είναι γνωστό ότι υπήρχε στη περιοχή του Mαραθώνα.Mετά από όλα αυτά φαίνεται ότι ίσως και να μην ήταν αυτό το ιερό του,το πρωταρχικό τουλάχιστον, αλλά αυτό στο σπήλαιο στο εκκλησάκι του αη-γιώργη στο βρανά ή ότι υπήρχαν δύο σπήλαια αφιερωμένα στο Πάνα στο Mαραθώνα.Oι πηγές σου για αυτές τις πληροφορίες είναι έγκυρες;

Kαι κάτι ακόμα, το email σου λειτουργεί; τη φωτό με το τη πέτρα-κίονα την έλαβα και σε ευχαριστώ,είναι αυτή ακριβώς που έλεγα,προσπάθησα να σου στείλω email αλλά δε τα κατάφερα.

30/05/2004, 13:02:48
που εισαι ρε davelis666 - ο Γιαννουλακης ειπε

1. πως το Νταβελης βγαινει απο το devilish=ΔΙΑΒΟΛΟΣ

2. η γκομενα του νταβελη ηταν η Λ. Ριανκουρ και οχι η Δουκισα της Πλακεντιας

σ εφαγε ο Γιαννουλακης

NUKEΜέλος
30/05/2004, 14:16:15
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ. ΟΙ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΟΙ ΕΙΠΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΝΕΛ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Δουκισα της Πλακεντιας ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ.(Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΑΠ...Σ)

TSEA

zezmpergΜέλος
31/05/2004, 11:16:44
Σας χαιρετώ.
quote:

που εισαι ρε davelis666 - ο Γιαννουλακης ειπε

1. πως το Νταβελης βγαινει απο το devilish=ΔΙΑΒΟΛΟΣ

2. η γκομενα του νταβελη ηταν η Λ. Ριανκουρ και οχι η Δουκισα της Πλακεντιας

σ εφαγε ο Γιαννουλακης

Σε χαιρετώ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.
Λοιπόν φίλε μου ημέρες τώρα σε διαβάζω να γράφεις "πραγματάκια" για τον Ntavelis666! Ε, καλέ μου, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σου πω δύο ιστορίες που έζησα την τελευταία εβδομάδα, μια και υπήρξα σαν αυτόπτης μάρτυρας. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ ΑΞΙΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ Ntavelis666!
Άκου λοιπόν το προπερασμένο Σάββατο 22/5 είχα ανέβει στο πανίερο βουνό της Πεντέλης για μια βολτούλα. Πέρασα κι από το περίφημο σπήλαιο. Εκεί ήταν ο Γέροντας Κιλήφης (εκείνος που γράφει τα βιβλία, εμφανίζετε στα τηλεοπτικά κανάλια και είναι μοναχός της ονομαστής Μονής πάρα κάτω) με μια μεγάλη παρέα και τους έκανε ξενάγηση του χώρου.
Φεύγοντας η παρέα του Γέροντα Κιλήφη άφησε πίσω της πολλά και διάφορα σκουπίδια. Όπως δίφυλλα με ιστορίες από την Αγ. Γραφή, μπουκάλια από νερό, εφημερίδα που ο αέρας την σκόρπιζε γύρω και πλαστικές σακούλες που είχαν τα διάφορα φαγητά τους! Κανένας φυσικά από δαυτους τους "χριαστιανούς" δεν νοιάστηκε για την επιβαρημένη φυση του Ιερού βουνού και έφυγαν πολύ χαρούμενοι που γνώρισαν την σπηλιά των δαιμόνων....
Εχτές Κυριακή 30/5 ανέβηκα πάλυ στο Ευλογημένο βουνό με τον glinaaea και μια παρέα. Να καλέ μου και στο σπήλαιο, στους γύρω χώρους συναντήσαμε κάποιον με μεγάλες σακούλες (εκείνες των σκουπιδιών) που καθάριζε από όλες τις βρώμες, των χριστιανων αλλά και όσων πάνε εκεί...
Περιττό είναι να σου πω ότι ήταν Ο NTAVELIS666 και βρε ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ άλλη μία φορά ενοιωσα υπερήφανη που έχω γνωρίσει προσωπικά τούτον τον άνθρωπο.
Σε ευχαριστώ Ntavelis666 που είσαι εσύ.
Σε χαιρετώ ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗ
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.

glinaaeaΜέλος
31/05/2004, 11:28:50
Φίλοι μου γειά σας.
Φίλε Δολιχόποδε, οι πηγές μου (δεν μπορώ να σου πω ποιές είναι) είναι
εγκυρότατες. Πιό έγκυρες δεν υπάρχουν.
Και το Ε-mail μου λειτουργεί περίφημα. Σίγουρα κάτι θα κάνεις λάθος.
Φιλικότατα.

peppitaΝέο Μέλος
31/05/2004, 12:14:54
Καλημέρα σας!Δεν ξέρω αν το είδατε,αλλά το Σάββατο 29 του μηνός στην εκπομπή του alter "χωρίς μοντάζ" είχε "ωραιότατο" θέμα για την Πεντελη και τα δήθεν μυστήριά της(όπως υποστήριζαν οι μισοί καλεσμένοι)!Το αποτέλεσμα:μια ανιαρή εκπομπή,με τον χαρδαβέλα να παρουσιάζει βαριεστημένα,και οι καλεσμένοι του μου θύμιζαν καλεσμένους κουτσοπμολίστικης εκπομπής μεσημεριανής ζώνης(δηλαδή 2 διαφορετικες παραταξεις να σκυλομαλώνουν)...Αφήστε που δεν δόθηκε η απαιτουμενη σοβαρότητα στα θέματα και τα περισσότερα(αν οχι όλα)θέματα ήταν απο το βιβλίο του Γιαννόπουλου"Μυστική Αθήνα"!!!!!!!!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!