- Νέα Ακρόπολη... Νο.2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
4 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ!!!!
1 At the first God made the heaven and the earth.
2 And when the woman saw that the tree was good for food, and a delight to the eyes, and to be desired to make one wise, she took of its fruit, and gave it to her husband.
3 But when the time had come, God sent out his Son, made of a woman, made under the law. That he might make them free who were under the law, and that we might be given the place of sons.
4 a)Truly I say to you, he who has faith in me has eternal life.
b) Martha said to him, I am certain that he will come to life again when all come back from the dead at the last day.
Jesus said to her, I am myself that day and that life; he who has faith in me will have life even if he is dead; And no one who is living and has faith in me will ever see death.
ΔΗΛΑΔΗ
1 ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ, Ο ΑΚΤΙΣΤΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ...
2 ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ(ΚΑΚΟ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΛΠ.)…
3 ΕΝΑΝΘΡΩΠΗΣΙΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ…
4 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΡΟΓΕΥΟΜΕΘΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ...
ΧΑΙΡΕΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΝ ΚΥΡΙΩ!
http://clubs.pathfinder.gr/SYNTAKTIKO
ΚΑΙ...ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΝΔΟΥΙΣΜΟ...
η πορωση
ειναι κακο πραγμα.-
ειδωλολατρεια ειναι να προσκυνας ειδωλα.
ειδωλα ειναι οι εικονες ναους.-
βλεπεις κανενα εδω;
αν μπορεις πεισε με...οτι πιστευεις στην αγαπη περισσοτερο απο εμενα,που γνωριζω λιγη αστρολογια περισσοτερη απο σενα...
Το να χωριζεις τους ανθρωπους σε κατηγοριες
ΔΕ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ...
(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΙΝΔΟΥΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΟΥ/Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΠΛΑΣΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ!)
AUM MANI PUDME HUM....

ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΝΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ
THGI TAGA...
Ποιος ξέρει πόσα ακόμα θύματα θα ποδοπατηθούν σε αυτήν την δαιμονική κυριολεκτικά ατμόσφαιρα, όπου ο άνθρωπος ξεχνάει ότι είναι άνθρωπος και παραδίνεται σε δαίμονες;

quote:Δαιμονική ατμόσφαιρα με βάση την άποψη ποιου;
Πρόκειται για ό,τι πιο ευτελές και αποτρόπαιο μπορεί να γιορτάσει ο μίζερος σκλάβος της Νέας Τάξης πραγμάτων. Τί άλλο από την Γιορτή της Σάρκας και της Υποκρισίας - το Καρναβάλι, όπου ξυπνούν όλα τα σαρκικά ένστικτα του διεστραμμένου νου. Άρτο και θέαμα για τον αγράμματο λαόΠοιος ξέρει πόσα ακόμα θύματα θα ποδοπατηθούν σε αυτήν την δαιμονική κυριολεκτικά ατμόσφαιρα, όπου ο άνθρωπος ξεχνάει ότι είναι άνθρωπος και παραδίνεται σε δαίμονες;
Το περίφημο καρναβάλι της Βενετίας ξεκίνησε το 1200 περίπου αν δεν κάνω λάθος, και αυτό του Ρίο το 1700
μην πάμε βέβαια στις δικές μας "μπούλες" της Ναουσας που το έθιμο έχει τις ρίζες του στην αρχαιότητα...
(όπως επίσης και η Γιορτή του φαλού (Μπουρανι) εκει γύρω στο 1700+)
Δεν νομίζω οτι η συσχέτιση ΝΤΠ και καρναβαλιού μπορεί να στηριχθεί
(το αν δεν μας αρέσει εμας η Σάμπα, μπορεί στους Λατινοαμερικανους να μην αρέσει το Τσαμικο)![]()
σκέψου τι θα λενε όταν βλέπουν άντρες να ντύνονται γυναίκες, να φοράνε φούστα(νελα) και να περιφέρονται με εναν φαλό στο χερι σε καθε μήκος και διάμετρο...
Επίσης θεωρώ άτοπες της 2 εκ των 3ων φωτογραφιών που παραθετεις
στη μια βλέπουμε "μαζοχιστές" (?) και στην αλλη στιγμιότυπο απο μια Gay pride ... οποία η σχέση τους με το έθιμο του καρναβαλιού ?

Κάτι καλόγεροι και κάτι ισλαμιστές που αυτομαστιγώνονται μέχρι αίματος για χάρη του Γιαχβέ, από ποιον καταλαμβάνονται;
quote:
Χρίστος Έλ
Πρόκειται για ό,τι πιο ευτελές και αποτρόπαιο μπορεί να γιορτάσει ο μίζερος σκλάβος της Νέας Τάξης πραγμάτων. Τί άλλο από την Γιορτή της Σάρκας και της Υποκρισίας - το Καρναβάλι, όπου ξυπνούν όλα τα σαρκικά ένστικτα του διεστραμμένου νου. Άρτο και θέαμα για τον αγράμματο λαόΠοιος ξέρει πόσα ακόμα θύματα θα ποδοπατηθούν σε αυτήν την δαιμονική κυριολεκτικά ατμόσφαιρα, όπου ο άνθρωπος ξεχνάει ότι είναι άνθρωπος και παραδίνεται σε δαίμονες;
Φίλε Χρίστο Έλ πρώτα απ' όλα οι φωτογραφίες 2 και 3 όπως πολύ σωστά παρατηρεί ο AitheroVamon , δεν έχουν καμιά σχέση με το ξεφάντωμα του καρναβαλιού , αλλά τις έβαλες για να δώσης έμφαση στις απόψεις σου για το έθιμο . Το καρναβάλι φίλε μου (carnen levare) , που σημαίνει σταμάτημα της κρεοφαγίας , έχει προχριστιανική προέλευση και ρίζες στις διονυσιακές γιορτές των αρχαίων Ελλήνων και στα Σατουρνάλια των Ρωμαίων , που άρχιζαν περίπου στα μέσα Φεβρουαρίου και γιόρταζαν τη γονιμότητα της γης και των ζώων .
Γι' αυτό έμειναν ως τις μέρες μας και ζωόμορφες μεταμφιέσεις , με τα μεγάλα κουδούνια και τους εκκωφαντικούς θορύβους που πίστευαν ότι κατ ' αυτόν τον τρόπο εξόρκιζαν το κακό και έφερναν τύχη , καλή σοδειά και υγεία . Χαλάρωσε λοιπόν φίλε μου και μη μεγαλοποιείς τα πράγματα ανακατεύοντας τους σαδομαζοχιστές και τους γκέι με τις ελευθεροστομίες και το γλεντοκόπημα των καρναβαλιστών . Αρκετές σκοτούρες και ψυχοπλάκωμα έχουμε με την τρόικα και τα τσιράκια της εντός και εκτός Ελλάδος , αν ξεδώσουμε και λιγάκι αυτές τις μέρες δεν είναι και τόσο κακό . Άλλωστε κανενός η συμμετοχή δεν είναι υποχρεωτική .
*
Μπα! Καμμιά σχέση και σε κανένα καρναβάλι δεν πρόκειται να τα δείτε αυτά. Είναι όλοι απόλυτα φυσιολογικοί.

Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να επιτεθούν όλοι στα σπίτια των βουλευτών παρά να παριστάνουν τους μασκαράδες. Αυτό μας έλειπε, να γελοιοποιηθούμε ακόμη περισσότερο. Χεχε!
Φυσικά, δεν μιλώ για αυτούς που θα βάλουν μια μάσκα ή για παιδιά. Μιλάω για τα μεγάλα αίσχη.
Πάντως για αυτόν που είπε για κάτι μαστιγώματα στο όνομα του Γιαχβέ, ας μάθουμε και τα μαστιγώματα που επέβαλαν σε απλούς πολίτες μέσα σε ναούς θεών, μόνο και μόνο επειδή δεν κατείχαν κάποια σημαντική θέση. Πιους να διαλέξουμε για το ετήσιο μαστίγωμα; Να αυτούς εκεί τους τιποτένιους!
Όλα ο Χριστιανισμός τα προκάλεσε... σίγουρα! Πριν έρθει ο Χριστιανισμός οι άπαντες είχαν λάβει υψηλή μόρφωση από τα διάφορα ιερατεία και φιλοσοφούσαν στις αγορές, τα οποία ιερατεία ένιωθαν το ιερό καθήκον να μορφώσουν όλους τους πολίτες της κοινωνίας, αφού πρώτα τους μαστιγώσουν.
![]()
![]()

quote:Δε ξέρω ποιος σε επηρέασε.... αλλά είσαι υπερβολικός
Δεν ξέρω πόσο "αγνή" και "αθώα" ήταν η λατρεία φαλλών και γενικά γονιμοποιών δυνάμεων στην αρχαιότητα, αλλά ξέρω ότι σίγουρα στην εποχή μας η γιορτή αυτά είναι καθαρά carnivorous.

Φίλε Χρίστο χαλάρωσε , η ζωή δεν είναι μόνο νηστεία και προσευχή .![]()
*
quote:
...να τον στείλουμε στον Δ*ολο εκεί όπου ανήκει
Όπα παιδιά οργανωθείτε! Σαν πολύ πελατεία του στέλνετε τώρα τελευταία!

Όλα ο Χριστιανισμός τα προκάλεσε... σίγουρα! Πριν έρθει ο Χριστιανισμός οι άπαντες είχαν λάβει υψηλή μόρφωση από τα διάφορα ιερατεία και φιλοσοφούσαν στις αγορές, τα οποία ιερατεία ένιωθαν το ιερό καθήκον να μορφώσουν όλους τους πολίτες της κοινωνίας, αφού πρώτα τους μαστιγώσουν."
Και έτσι να ήταν, γίνονταν τω καιρώ εκείνω, ενώ αυτά που λέω εγώ γίνονται τώρα. Και στην προϊστορική εποχή έτρωγαν ανθρώπους... Αν τα προηγούμενα ιερατεία ήταν σωστά δεν θα υπήρχε χριστιανισμός.
quote:
Όποιος του λείπει η συγκροτημένη σκέψη, δεν του λείπουν τα χέρια για να δείρει
Μα φίλε Jekyll n' Hyde είναι συγκροτημένη απόλυτα. Με μια λέξη όλα αυτά ανάγονται σε μια λέξη - ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. Είναι δυνατόν να μην συνδέεται ο Παπατρέχας με τις Απόκριες; Τί διαφορά έχει ο μασκαράς από τον μασκαρά; Η οικογένεια αυτού του τύπου που βλέπεις παραπάνω ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κατάφερε να ξεγελάσει και να ελέγξει εκατόμμυρια Έλληνες για ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ μέχρι να αποδημήσει από την πολιτική σκηνή(αφού τελειώσει την αποστολή της).
Εγώ προσωπικά θα ήθελα να τον δείρω τον αλήτη εγκληματία, αλλά ξέρω ότι τον φύλανε σαν το χρυσάφι τους, γιατί είναι πολύτιμος ο Γιωργάκης.
quote:
Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να επιτεθούν όλοι στα σπίτια των βουλευτών παρά να παριστάνουν τους μασκαράδες
quote:
Να ένας μασκαράς σατανιστής μασώνος. Προτείνω να μην τον μιμηθούμε, αλλά να τον στείλουμε στον Δ*ολο εκεί όπου ανήκει
quote:
Εγώ προσωπικά θα ήθελα να τον δείρω τον αλήτη εγκληματία, αλλά ξέρω ότι τον φύλανε σαν το χρυσάφι τους, γιατί είναι πολύτιμος ο Γιωργάκης.
κ.τ.λ. κ.τ.λ.
Χρίστος Έλ τελικά ποιο ακριβώς είναι το θέμα που εχεις θέσει προς συζήτηση ?
α) Οι ενστάσεις σου προς την γιορτή του Καρναβαλιού?
ή
β) Οι πολιτικές σου ανησυχίες?
(Γιατι 3 στα 4 post αναφέρονται στο δεύτερο)

quote:
Μόνο η 2η δεν έχει σχέση.Μπα! Καμμιά σχέση και σε κανένα καρναβάλι δεν πρόκειται να τα δείτε αυτά. Είναι όλοι απόλυτα φυσιολογικοί.
Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να επιτεθούν όλοι στα σπίτια των βουλευτών παρά να παριστάνουν τους μασκαράδες. Αυτό μας έλειπε, να γελοιοποιηθούμε ακόμη περισσότερο. Χεχε!
Φυσικά, δεν μιλώ για αυτούς που θα βάλουν μια μάσκα ή για παιδιά. Μιλάω για τα μεγάλα αίσχη.
Πάντως για αυτόν που είπε για κάτι μαστιγώματα στο όνομα του Γιαχβέ, ας μάθουμε και τα μαστιγώματα που επέβαλαν σε απλούς πολίτες μέσα σε ναούς θεών, μόνο και μόνο επειδή δεν κατείχαν κάποια σημαντική θέση. Πιους να διαλέξουμε για το ετήσιο μαστίγωμα; Να αυτούς εκεί τους τιποτένιους!
Όλα ο Χριστιανισμός τα προκάλεσε... σίγουρα! Πριν έρθει ο Χριστιανισμός οι άπαντες είχαν λάβει υψηλή μόρφωση από τα διάφορα ιερατεία και φιλοσοφούσαν στις αγορές, τα οποία ιερατεία ένιωθαν το ιερό καθήκον να μορφώσουν όλους τους πολίτες της κοινωνίας, αφού πρώτα τους μαστιγώσουν.
Καλά γιατί ενοχλείσαι με τους Gay;
Mήπως είσαι κρυφοαδελφή; ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)
quote:quote:
Μόνο η 2η δεν έχει σχέση.Μπα! Καμμιά σχέση και σε κανένα καρναβάλι δεν πρόκειται να τα δείτε αυτά. Είναι όλοι απόλυτα φυσιολογικοί.
Καλά γιατί ενοχλείσαι με τους Gay;
Mήπως είσαι κρυφοαδελφή;
All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)
Όποιος ενοχλείται με τους ομοφυλόφυλους είναι κρυφοαδερφή, ενώ όποιος δεν ενοχλείται δεν είναι;
Τί λογική είναι αυτή κρετίνε;![]()