ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- αλλο ενα νεο μελος στην -μεγαλη- παρεα - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- αλλο ενα νεο μελος στην -μεγαλη- παρεα - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

matrix_ghost26 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
matrix_ghostΜέλος
06/08/2003, 17:33:33
Γεια σας παιδες! Ειμαι ενα απο τα νεα μελη του esoterica και εδω ελπιζω να βρω τις απαντησεις στα τοσα πολλα ερωτηματα που με βασανιζουν τα τελευταια 17 χρονια της ζωης μου. Εντελως πληροφοριακα σας λεω οτι τυχαινει να ειμαι 17 ετων. Καλως σας βρηκα λοιπον και ελπιζω να μην με πιασει ζαλαδα (airsick) απο το ταξιδι στο αγνωστο και το παραφυσικο με το υπερσυγχρονο jet του esoterica.gr

MasvidalΜέλος
06/08/2003, 17:39:46
quote:

Γεια σας παιδες! Ειμαι ενα απο τα νεα μελη του esoterica και εδω ελπιζω να βρω τις απαντησεις στα τοσα πολλα ερωτηματα που με βασανιζουν τα τελευταια 17 χρονια της ζωης μου. Εντελως πληροφοριακα σας λεω οτι τυχαινει να ειμαι 17 ετων. Καλως σας βρηκα λοιπον και ελπιζω να μην με πιασει ζαλαδα (airsick) απο το ταξιδι στο αγνωστο και το παραφυσικο με το υπερσυγχρονο jet του esoterica.gr

Καλως ορισες και καλες αναζητησεις !! Να εισαι σιγουρος οτι η ζαλαδα που θα σε πιασει (γιατι θα σε πιασει,ειναι σιγουρο) θα ειναι η πιο ευχαριστη και δημιουργικη ζαλαδα που εχεις νιωσει.Κι εγω το ενιωσα αλλα... ω του θαυματος,δεν ζητησα ασπιρινη.Τα ερωτηματα δεν πρεπει να σε βασανιζουν.Πρεπει να σε ωθουν και να σε κανουν να αμφιβαλλεις για τα παντα.Μονο η αμφιβολια σου θα κανει τους..."αλλους" να ανησυχουν.Μαλλον σε ζαλισα ε ; Ειναι ο ενθουσιασμος που εχω για την ελευση ενος νεου μελους. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ !!!

06/08/2003, 17:51:38
matrix_ghost:
quote:
Καλως σας βρηκα λοιπον και ελπιζω να μην με πιασει ζαλαδα (airsick) απο το ταξιδι στο αγνωστο και το παραφυσικο με το υπερσυγχρονο jet του esoterica.gr

Τόσο Παλιό και... τόσο Νέο ταυτόχρονα.

Καλωσήλθες και από εμένα!

Θα συμφωνήσω με τον Masvidal στο παρακάτω:

quote:
... Τα ερωτηματα δεν πρεπει να σε βασανιζουν.

, αλλά, και, καλό είναι ότι, στην παρούσα φάση, σε βασανίζουν.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

FlawlessΜέλος
06/08/2003, 17:55:20
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ !!
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΝΟ ΕΡΧΕΤΑΙ
Η ΓΝΩΣΗ !(ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!)

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΜΑΤΡΙΧ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ !

matrix_ghostΜέλος
06/08/2003, 18:02:44
Σας ευχαριστω πολυ για το θερμο σας καλως ορισμα. Ενταξει με πεισατε δεν θα παρω ασπιρινες!!!

LoucasΜέλος
06/08/2003, 21:58:37
ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ.
ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ.ΘΑ ΕΞΑΣΚΗΘΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ.
ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΩΣΗ.ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

SatanistΜέλος
06/08/2003, 22:07:54
Καλωσόρισες φίλε στην αναζήτηση, αναζήτησε και εσύ μαζί μας, μπας και μπορέσουμε να το βρούμε ομαδικά, αν το έχει κανείς ας μας το δώσει.

Μια δοκιμή έκανα, να δω αν ζαλίζεσαι εύκολα,
(χο χο χο )

07/08/2003, 01:00:10
Καλώς ήρθες matrix_ghost και σου εύχομαι μια ευχάριστη όσο και ώριμη διαμονή. Πρόσεχε τις χαμηλές πτήσεις...

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

15/08/2003, 10:41:28
Welcome new kid on the block

"Τάδε έφη Avallon"
wiccaΜέλος
15/08/2003, 11:45:55
ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΣΤΟ ESOTERICA. (ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 3000 ΜΕΛΗ!)

Πέθανε μια άλλη μέρα
lipotaktisΜέλος
16/08/2003, 20:36:09
FRIEND Matrix_ghost
Πιστεύω πως το θέμα σου αντιπροσωπεύει όλα τα νέα μέλη, συμπεριλαμβανομένου κι εμένα.Μπράβο

Don't press yourself.
let you free.
you will find the answer.
Be sure.

19/08/2003, 15:59:43
Είμαι και εγώ εδω και ζηλεύω.

Εγώ δεν είχα τόσα καλωσορίσματα σαν νέο μέλος.

Γιατί δηλαδή παίζει ρόλο η ηλικία?

2 καλοσωρίσματα ειχα και και αυτά με το ζόρι.

Ενώ στον matrix ghost μέχρι και ο admin τον καλωσόρισε.

T-SEEKERΜέλος
19/08/2003, 16:59:22
καλωσήρθες φίλε μου...

είμαι σίγουρος πως εδω θα βρεις αυτο που ψαχνεις...

πρόσεχε όμως γιατί το εσοτερικα προκαλεί εθισμό

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"

lipotaktisΜέλος
19/08/2003, 17:03:12
FRIEND MATRIX_GHOST
Ο lipotaktis σε καλωσορίζει

Το δις εξ αμαρτειν
ουκ ανδρος σοφου

19/08/2003, 18:50:06
quote:
Είμαι και εγώ εδω και ζηλεύω.
Εγώ δεν είχα τόσα καλωσορίσματα σαν νέο μέλος.
Γιατί δηλαδή παίζει ρόλο η ηλικία?
2 καλοσωρίσματα ειχα και και αυτά με το ζόρι.
Ενώ στον matrix ghost μέχρι και ο admin τον καλωσόρισε.

Φίλε allzzaro παρά την ηλικία σου κάνεις σαν παιδί
Δε σε καλοσώρισε κανένας γιατί δεν το έκανες "ολόκληρο" θέμα...
Αλλωστε ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο που κάποιοι ανοίγουν τέτοιο θέμα και φωνάζουν: "Eίμαι εδώ"! Η παρουσία μας δηλώνετε από τα γραφόμενά μας και δε χρειάζεται να γίνεται ολόκληρη κουβέντα γι' αυτό.

Αν σε παρηγορεί αυτό και μένα με καλοσώρίσανε μόνο 2 άτομα το όνομα βέβαια των οποίων τώρα πια ούτε που θυμάμαι...

Να είσαι σίγουρος ότι το ότι κάποιοι δε σε καλοσώρισαν δεν το έκαναν από κακία...ίσως από βαριεμάρα από τα τόσα καλοσωρίσματα που λέμε καθημερινά...

Nothing personal my friend!!

Kαι για να μην παρεξηγηθώ αλλά και για κέρδος χρόνου καλοσωρίζω όλα τα καινούργια μέλη του esoterica και εύχομαι καλές διαδρομές...

"Τάδε έφη Avallon"
wiccaΜέλος
19/08/2003, 23:19:02
ΤΙ ΗΛΙΚΙΑ ΕΧΕΙ Ο allzzaro;

Πέθανε μια άλλη μέρα
20/08/2003, 14:33:55
Γειά σας σε ολους
Αστειεύομαι φυσικά.

Η Avallon ξέρει πόσο είμαι και την ευχαριστώ που με αποκαλεί παιδί.
Είμαι και εγώ νέο μέλος και ζητώ συγνώμη απο ολους για τον αυθορμητισμό μου ωστε να κάνω ενα αστείο.

Οι πνευματικές καθώς και οι μεταφυσικές μου ανησυχίες βρίσκουν ανταπόκριση στο esoterica.gr ειδικά στην ανταλλαγή απόψεων.
Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστίσω τους υπεύθυνους του site καθώς και ολους τους υπόλοιπους χρήστες.

Φιλικά
allzzaro

23/08/2003, 12:37:09
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΔΥΧΤΙΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.....

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

Odysseus_nemoΜέλος
24/08/2003, 13:49:20
ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΖΑΛΙΣΤΕΙ!!!
ΑΣ ΜΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ.

ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ (ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ 'Η ΑΝΑΤΑΣΕΩΣ) ΣΤΟ ESOTERICA.GR

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo

cyberhoodΜέλος
29/08/2003, 13:45:26
Όπου γάμος και χαρά και ο Cyberhood πρώτος, λοιπόν, καλώς ήρθες matrix_ghost και σου εύχομαι από αυτήν την σελίδα να αποκομίσεις όσα περισσότερα μπορείς, όπως έκανα και εγώ άλλωστε παρόλο που είμαι νέο μέλος. Διεύρυνε τους ορίζοντές σου λοιπόν και αν θες να βοήθεια, συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων ή οτιδήποτε άλλο εγώ, όπως και άλλη πιστεύω, θα χαρώ να είμαι there for you.