ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γιατι δεν νιωθω πια περηφανος που ειμαι Ελληνας? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Γιατι δεν νιωθω πια περηφανος που ειμαι Ελληνας? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Αίολος61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
12/02/2012, 12:57:40
Φίλτατε zip μην κάνεις τσατσιλιές.

Διότι: Οντας έχων και κατέχων επαρκήν κόμην, ήτινα βούλομαι σφόδρα κι εγώ να διατηρήσω, γνωρίζοντας ότι στερήσαι επαρκούς τοιαύτης, λόγω απωλειών σε παρελθούσες κομοσυρράξεις, επιδιώκεις κομοσύρραξιν γνωρίζοντας την υπεροχήν τινος, είτις έχει ουδέν απωλέσει.

Δια ταύτα:

12/02/2012, 13:17:15
Σε καταστάσεις απόγνωσης τραβάς και απ'αλλού τρίχες!

Η προσανατολισμένη αγάπη καλείτε συμφέρον,δε το ξευρες!
Συνθήκη που το σύστημα γνωρίζει και εκμεταλλεύεται δεόντως!

naysΜέλος
12/02/2012, 14:10:43
quote:

quote:
Φιγούρες γελοίων αρλεκίνων όπως ο Παπαδόπουλος και ο Παττακός, ευτυχώς δεν θα ξαναδούμε.
Ευτυχώς που δεν θα ξαναδούμε ανθρώπους που να αγαπάνε (όπως) την χώρα τους.
Ευτυχώς...

Ρε Αίολε κι ο χιτλερ εκανε Ο,ΤΙ εκανε για το καλο της χωρας του, ο σταλιν επίσης, οι αμερικάνοι εχουν καταστρεψει χωρες για τον ίδιο λόγο και είναι τόση η προπαγάνδα τους που αμα μιλήσεις με κάποιους αμερικάνους δε βγαζεις νοημα εκει να δεις περηφανεια και εθνικισμό

Δε θελω σφαγεις που να ευαγγελιζονται ότι ό,τι κάνουν το κανουν για την πατριδα τους
πατριδα μου είναι η γη και την έχουν κατασπαραξει και σκοτωνουν όλοι

naysΜέλος
12/02/2012, 14:28:12
Υ.Γ. τι είναι τσατσιλιές;;
12/02/2012, 14:52:08
quote:
Ρε Αίολε κι ο χιτλερ εκανε Ο,ΤΙ εκανε για το καλο της χωρας του, ο σταλιν επίσης, οι αμερικάνοι εχουν καταστρεψει χωρες για τον ίδιο λόγο και είναι τόση η προπαγάνδα τους που αμα μιλήσεις με κάποιους αμερικάνους δε βγαζεις νοημα εκει να δεις περηφανεια και εθνικισμό
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
Οι ημέτεροι δεν κατέστρεψαν την χώρα τους (Χίτλερ), αλλά την ωφέλησαν, δεν έκαναν γενοκτονία αντιφρονούντων (Στάλιν), δηλαδή δεν εκτελούσαν με νόμο, όπως οι "δημοκρατες", εξαιρουμένου του πολυτεχνείου και ούτε κατέστρεψαν χώρες για το χρήμα (Αμερικάνοι).

Εκαναν την "επανάστασή" τους διότι, μετά την αποστασία Μητσοτάκη που έριξε την νόμιμη κυβέρνηση Παπανδρέου, άλλα ψήφιζε ο κόσμος και άλλοι κυβερνούσαν.
Κάθε 3-4 μήνες εκλογές και ο κόσμος συνεχώς στους δρόμους.
Οι πολιτικοί τα είχαν κάνει και τότε κολοχανίο.
Επενέβησαν για να σταματήσουν όλο αυτό το μπάχαλο και το πέτυχαν.
Αν δεν κυνηγούσαν τους αριστερούς, που εκείνη την εποχή ήταν πολλοί και τους φοβόντουσαν, θα κυβερνούσαν εκλεγόμενοι για πολλά χρόνια.
Τα μεροκάματα των οικοδόμων ήταν στον θεό. (παράδειγμα, μην κολλήσεις)

12/02/2012, 14:53:21
quote:
Υ.Γ. τι είναι τσατσιλιές;;
Προέρχεται από τις λέκσεις "τσάτσος" + "κουτσουλιές"

Edited by - Αίολος on 12/02/2012 15:05:10

naysΜέλος
12/02/2012, 15:09:39
quote:

Οι ημέτεροι δεν κατέστρεψαν την χώρα τους (Χίτλερ), αλλά την ωφέλησαν, δεν έκαναν γενοκτονία αντιφρονούντων (Στάλιν), δηλαδή δεν εκτελούσαν με νόμο, όπως οι "δημοκρατες", εξαιρουμένου του πολυτεχνείου και ούτε κατέστρεψαν χώρες για το χρήμα (Αμερικάνοι).

πρωτα απ όλα ποιοι ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΡΕ;;;!!!!
Ρε αιολε τι είν αυτα που λες, αν λες για τους χουντικους πιονακια των αμερικάνων ήταν και του κισινγκερ

το αποτελεσμα ήταν το ίδιο αν είναι για να oφελειθούν κάποιοι να πρεπει να βασσανίζουμε και να σκοτώνουμε, άστο.
Δε χρειάζεται ανάλυση κατασπαραξαν τη γη όλοι αυτοι για να είναι καλα η πατριδα τους

naysΜέλος
12/02/2012, 15:12:41
Υ.Γ.: και πάλι δεν καταλαβα γιατί το λες αυτό στον zip
το σάιτ που δινει δε μου ανοίγει με τιποτα
12/02/2012, 17:23:36
quote:
πρωτα απ όλα ποιοι ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΡΕ;;;!!!!
Εννοώ τους δικούς μας δικτάτορες ρεεεε! Γράμματα είναι...

Κάνεις το ίδιο λάθος με τους άλλους και φαίνεται το κενό και ανούσιο των θέσεών σου.
Δεν μιλάς υπέρ της "δημοκρατίας".
Στερήσαι κι εσύ επιχειρημάτων;

naysΜέλος
12/02/2012, 18:04:16
quote]Εννοώ τους δικούς μας δικτάτορες ρεεεε! Γράμματα είναι...

Κάνεις το ίδιο λάθος με τους άλλους και φαίνεται το κενό και ανούσιο των θέσεών σου.
Δεν μιλάς υπέρ της "δημοκρατίας".
Στερήσαι κι εσύ επιχειρημάτων;
[/quote]

χαρακτηρισε όπως θέλεις τις θεσεις μου
κενοι και ανούσιοι είναι κατι αηδιαστικά πλάσματα σαν τον europaio2 που διψάει για αιμα...

όσο για τα επιχειρήματα που λες τα είπε ο zip καλύτερα

ahlobarΜέλος
13/02/2012, 00:15:31
Να ρωτησω κατι?

Ποιες χωρες εχουν δημοκρατικο πολιτευμα?

και

Ποιες χωρες ΕΧΟΥΝ δημοκρατικο πολιτευμα?

High Hopes..

ahlobarΜέλος
13/02/2012, 01:11:03
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=12309

High Hopes..

13/02/2012, 01:17:22
τυπικα και φαινομενικα ολες

13/02/2012, 02:59:44
quote:
Γιατι δεν νιωθω πια περηφανος που ειμαι Ελληνας?

Γιατί προτιμάμε να καταστρέφουμε τη χώρα μας για να διαμαρτυρηθούμε αλλά στις κάλπες συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τα μπλε και τα πράσινα κακά της μοίρας μας...

Αυτό που συνέβη απόψε στο κέντρο της Αθήνας δεν είναι απλά ντροπή. Θα πρέπει να βγάλουμε καινούργια λέξη για να το περιγράψουμε.

ahlobarΜέλος
13/02/2012, 08:48:01
Κοιτα να δεις τωρα.Το επιδομα ανεργιας ειναι 350 και ο μισθος για νεο κατω των 25 ειναι 350.Και τα ενοικια ειναι 300.Και η ΔΕΗ,το νερο,το τηλεφωνο,το ιντερνετ,η θερμανση,η διατροφη,η ενδυση χαλαρα 400 ευρω το μηνα.

ΖΗΣΤΕ

High Hopes..

13/02/2012, 09:34:56
Όσοι διάβασαν το ... "Μνημόνιο Συνεργασίας", που τώρα πια είναι νόμος του Ελληνικού κράτους [ ... "κράτους", τρόπος του λέγειν δηλ ... ] και πρέπει να εφαρμοστεί, γνωρίζουν πως μέσα στο καλοκαίρι του 2012 θα ληφθούν νέα, συμπληρωματικά μέτρα. Ουσιαστικά, το "Μνημόνιο Συνεργασίας" προσπαθεί να αναδιοργανώσει [ σωστά κατά την γνώμη μου ] ολόκληρο το Ελληνικό κράτος και πολλά απ' αυτά που προβλέπει, έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και δεκαετίες. Η κατάργηση π.χ της μονιμότητας έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια καθώς αυτός ο ... "θεσμός" δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη.

Η άποψή μου είναι πως όσα τέλος πάντων "σωστά" προβλέπει αυτό το Μνημόνιο, δεν προλαβαίνουν σε διάστημα μερικών μηνών να γίνουν στον τόπο μας, ακόμη δηλ. κι αν πιστέψουμε τους όποιους έντιμους πολιτικούς που ισχυρίζονται πως θα τα υλοποιήσουν αγνοώντας το όποιο πολιτικό κόστος.

Κατά συνέπεια, το καλοκαίρι θα έχουμε μπροστά μας το ίδιο έργο. Έχουμε μια διεφθαρμένη χώρα που αποτελείται από κλέφτες, φοροφυγάδες, λαμόγια, πουλημένους συνδικαλιστές, πολιτικούς και πολίτες που δεν αγαπούν τον τόπο τους. Και αυτό πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξει.

Εγώ δεν διαφωνώ με την amalia όταν λέει :

quote:
Αυτό που συνέβη απόψε στο κέντρο της Αθήνας δεν είναι απλά ντροπή. Θα πρέπει να βγάλουμε καινούργια λέξη για να το περιγράψουμε.

όμως πρέπει να σκεφτούμε πως όλα αυτά γίνονται σε ένα κράτος που στην ουσία δεν υπάρχει.

Και ακόμη κι αν γίνουν εκλογές, η χώρα οδηγείται μοιραία στον αφανισμό της. Τα μέτρα που ψηφίσθηκαν χθες έχουν σκοπό να μειώσουν το δημόσιο χρέος στο 120% του Α.Ε.Π. το 2020! Δηλ. ακόμη κι αν πετύχει το πρόγραμμα, το 2020 πάλι θα χρωστάμε, αλλά δεν θα χρωστάμε τόσα πολλά. Αυτό και μόνο, τα λέει όλα. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.

Edited by - zip on 13/02/2012 09:42:00

13/02/2012, 09:46:04
Σεισάχθεια zip

ahlobarΜέλος
13/02/2012, 10:08:49
Αιολος δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου.Η σεισαχθεια λειτουργησε και δεν πεινασε ο κοσμος?Εδω τι γινεται?

High Hopes..

13/02/2012, 10:21:50
Το μόνο ίσως που θα μπορούσαμε να πούμε είναι πως ο λαός ακόμη δεν έχει μιλήσει, με την έννοια ότι ακόμη δεν έχει επαναστατήσει. Παραδόξως βέβαια, αλλά ακόμη ο κόσμος είναι όπως λέει και ο Μίσσιος, σαν να έχει πάθει εγκεφαλικό. Τα χθεσινά γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας, δεν είναι "φωνή λαού" και είναι λάθος να τα εκλαμβάνουμε ως αντίδραση του κόσμου. Κατά την γνώμη μου, είναι υποκινούμενες ενέργειες μεμονομένων κομματόσκυλων ακριβώς για να μην υπάρξει αυτή η "φωνή" του λαού.

Αν όλος αυτός ο κόσμος που συγκεντρώθηκε χθες μπροστά στο Σύνταγμα, έμπαινε μέσα στη Βουλή, τότε ναι, τότε αυτό θα ήταν πραγματική αντίδραση του λαού.

Επίσης, κατά την γνώμη μου, νομίζω πως εκεί οδηγούμαστε ... σε μια γενικευμένη αντίδραση του κόσμου και σε μεγάλες κοινωνικές αναταραχές. Κάποια στιγμή ο Έλληνας θα ξυπνήσει, θα συνέλθει από το εγκεφαλικό και θα τα κάνει όλα λίμπα.

Edited by - zip on 13/02/2012 10:29:52