- ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΜΑ(Ν)ΤΡΙΞ: ΠΟΡΝΟΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ -ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ...

«Στον κόσμο δε νομίζω ότι ήρθε μόνο για να μάθουμε το όνομά Του! στον κόσμο ήρθε για να δώσει την ευκαιρία στους κακούς ανθρώπους να συνετιστούν και απλά να εμψυχώσει τους καλούς!»
Εκ του αποτελέσματος (ατελείωτο αίμα μεταξύ χριστιανών, χριστιανών και μουσουλμάνων, χριστιανών και εβραίων..), χίλιες φορές καλύτερα θα ήταν εάν δεν πάταγε καν το ποδαράκι του ο Ιησούς στον κόσμο!!
Διότι, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ, ο κόσμος δεν είχε γνωρίσει καμία παρόμοια αξίωση και ουδείς έσφαζε τον άλλο για τον «αληθινό» θεό.
Αυτά ως προς την υποτιθέμενη ιστορία.
europaios2:
«Σε καμία περίπτωση δε νομίζω όταν έρθει η ώρα της κρίσης να αδικήσει το σεμνό καλό και ηθικό Μουσουλμάνο ή Βουδιστή!...»
Μωρέ μακάρι να ήταν έτσι!!
Ωστόσο, τα λόγια του Ιησού και οι σαφέστατες του ΑΠΕΙΛΕΣ κατα οιουδήποτε δεν πιστέψει ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ, δεν αφήνουνε περιθώρια παρανόησης: ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ Η ΟΙ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!
Μήπως να θυμηθούμε τα σχετικά εδάφια της Κ.Δ.?
Άσε που εάν τάχα ήταν έτσι, τότε δεν θα είχε και κανέναν απολύτως λόγο ύπαρξης η εκκλησία και τα παχιά της λόγια....
quote:
Schwabe:
Ωστόσο, τα λόγια του Ιησού και οι σαφέστατες του ΑΠΕΙΛΕΣ κατα οιουδήποτε δεν πιστέψει ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ, δεν αφήνουνε περιθώρια παρανόησης: ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ Η ΟΙ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!Μήπως να θυμηθούμε τα σχετικά εδάφια της Κ.Δ.?
Nαι! ναι!.....βάλε βούτηρο στο ψωμί μου!

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"
«Nαι! ναι!.....βάλε βούτηρο στο ψωμί μου!»
Μωρέ εγώ.....όσο βουτηράκι θέλεις να σου βάλω, καθώς καλά να είναι το πλούσιο αρχείο μου, αλλά πες μας εσύ πρώτα ΠΟΥ επισημαίνει η Αγία Γραφή πως «Σε καμία περίπτωση δε νομίζω όταν έρθει η ώρα της κρίσης να αδικήσει το σεμνό καλό και ηθικό Μουσουλμάνο ή Βουδιστή!...», και......το βούτηρο του Schwabe θα σου στρώσει το τραπέζι!! ![]()
![]()
![]()

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"
«Γιατί που επισημαίνει το αντίθετο?»
Τα πράγματα είναι απλά φίλτατε Ευρωπαίε:
Υιοθετεί η Ορθοδοξία ότι είτε Μουσουλμάνος, είτε Βουδιστής, είτε Ιεχωβάς, ότι και να επιλέξεις με άλλα λόγια, και υπό την προυπόθεση ότι θα ζήσεις ενάρετα, κατα την τελική κρίση θα έχεις την ίδια τύχη με έναν πιστό και ενάρετο χριστιανό?
ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
Εάν ναι, σε παρακαλώ να μας διαφωτίσεις με σχετικά είτε θεολογικά κείμενα είτε ας πούμε ομιλίες ή δημοσιεύσεις της ορθόδοξης εκκλησίας.
Δεν νομίζω να ζητώ πολλά, έτσι δεν είναι?
Επίσης, και αφού τεκμηριώσεις την παραπάνω απλή ερώτηση, σε παρακαλώ να μας υποδείξεις τα σχετικά εδάφια της Αγίας Γραφής εκ των οποίων έχεις διαμορφώσει την άποψη που ισχυρίζεσαι, διότι δεν θα ήθελες να πιστέψει ο αναγώστης ότι απλά λες αυτό που έχεις εσύ φανταστεί, έτσι δεν είναι?
Απλά πράγματα φίλτατε, τα οποία εάν όντως είναι αλήθεια και επιβεβαιώνονται εκ της Αγίας Γραφής ή των όσων είπαν και δίδαξαν ας πούμε οι διάφοροι Πατέρες της χριστιανοσύνης, θα έχεις εντοπίσει κάτι με τεράστια αξία: ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΕ ΣΕ ΘΕΟΥΣ!
Διότι, άλλος Θεός ο Βούδας, άλλος ο Αλλάχ, άλλος ο Ιησούς, άλλος ο Ιησούς....![]()
Χριστιανοπουλα δεν χρειαζετε στεναχωρια η μασα θα εχει συνεχεια και με λιγοτερους γαμους.
Δειτε την παρακατω φωτο ειναι απο την μπαζα μηνος του ναου Παναγιας Δεξιας επι της οδου Εγνατιας στη Θεσ/νικη,πολυ καλο "μαγαζι",απο τα καλυτερα της πολης,δεκαδες σακοι γεματοι με κερια καμενα κατα το 1/4,
περιπου 30με40 κιλα ο καθε σακος κανα δυο τονοι συνολο,περιμενουν το φορτηγο καποιας βιοτεχνια κεριων να τους παραλαβει.
opsimos
http://clubs.pathfinder.gr/meta_para/464093?album=239670&zoom=3
ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΤΕ ΤΑ
http://clubs.pathfinder.gr/meta_para
http://clubs.pathfinder.gr/anazito
europee den bori i ise valtos i exis pathi malakinsi egefalou.
mexri kai simera kserete poso voithai o xristianismos ton ellina; ta keria ola apo tin tourkia ta pernoun, auti ine!!! vre oust apo do
quote:
Σαν να βλέπω ξανά ένα έργο μου φαίνεται...Πάμε πάλι λοιπόν...
Αφού ήρθε να μας σώσει, ο χριστός, γιατί δεν τα κατάφερε ρε παιδιά;;
Ή τα κατάφερε και τώρα εμείς έχουμε... σωθεί;;![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
μα φιλε μου... δεν ηρθε για να σωσει "εμας" αλλα πρωτιστως τους Εβραιους-Ισραηλιτες, τα "αγαπημενα" παιδια Του (!!) που ομως αυτοι (εκτος απο πολυ λιγους) δεν Τον δεχτηκαν!
Εκτοτε απο τον θανατο του, δημιουργηθηκε η διαδοχη Του....
Αρα, δεν μπορουμε να πουμε εμεις οτι Πετυχε ή οχι το Εργο Του...

quote:
trexagireve
Κι εσύ φίλε Sesostris, πρέπει να αποδείξεις ότι ξέρεις
από αυτά...
Ο Χριστός ήρθε στη γη να σώσει το απολλωλός, τώρα αν το απολλωλός
δεν θέλει να σωθεί, κάθερ σοβαρός βοσκός θα...το έσωζε
'ούτως ή άλλως...Πρόβατο είναι, το κατηγορείς γιατί είναι
πρόβατο;...
Εγώ φίλε trexagireve , δεν κατηγόρησα ποτέ τα πρόβατα για ότι έγινε .
Τα πρόβατα δεν έχουν ιδίαν βούληση αλλά κάνουν ότι τα προστάζει ο τσομπάνης .
Τους τσομπάνηδες και τους τσελιγκάδες (Ποιμένες και Ποιμενάρχες) που τα καθοδηγούσαν και τους Ρωμαίους αυτοκράτορες που επικύρωναν τις πράξεις των τελευταίων κατηγορούσα και θα κατηγορώ πάντοτε .