- ΤΟ ΧΑΣΙΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
ΤΟ ΧΑΣΙΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΟΜΩΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΕ.ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ?
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ,ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ.ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΝΕΙ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΩ....
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ.

Den tha elega oti se kanei pio e3ipno, alla voithaei na skeftesai diaforetika..
Twra, ti simainei diaforetika? Egw tha lega oti voithaei na skeftesai afairetika(abstract).H aplopoieisi diladi mia katastasis,etsi wste na <
To diskolo tis ypothesis, alla kai tis erwtishs pou ekanes, einai oti den mporei enas anthrwpos na gnwrisei pws 8a antimetwpize ena provlima i mia katastasi, ontas fisiologikos kai ontas pio e3ipnos.
Den iparxei ena magiko xapi, etsi wste magika na alla3eis kai stis dio katastaseis etsi wste na tis gnoriseis kai na tis sigkrineis.
Egw mporo na pw oti voithaei kai skeftesai diaforetika, polles fores theoro oti diaforetika einai e3ipna...
Tha thela na prostheso kai dio tria pragmata:
1. Ka8e stigmi, polles kai diaforetikes skepseis pernan sto mualo mas. An kapoios(xasis) tote PIO polles skepseis pernan apo to mualo tou. An kataferei kai sigkentrw8ei se mia apo autes, tote ... alliws xanete
2. To xasis anoigei tous orizontes tou mualou.. Voithaei na katalaveis pragmata ta opoia alliws tha pernousan aparatirita.
3. Einai mia "dinami" opou mporeis eite na tin afiseis na se kirieusi kai na xalarwseis, eite na tin xrisimopoieiseis kapou.
4. Einai mia katastasi, opou eisai kiriolektika kirios tou mualou, dimiourgeis eikones, dimiourgeis sinaisthimata...
5. Einai mia katastasi opou o bathmos twn aisthisewns sou, pollaplasiazete...
6. Einai mia katastasi opou o xronos, xanei tin taxitita tou...
7. Einai i katastasi pou noiotheis san mousikos sinthetis,san siggrafeas alla to swma sou den einai e3askimeno etsi wste na dimiourgiseis mousiki, i na grapseis ena biblio...
7. Einai mia katastasi pou katalavaineis poso monos eisai...
7. Telos, einai mia katastasi opou mporei kai na se odigisei kai stin sxizofreneia...
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ.ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΛΥΠΑΜΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΙΞΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΑΝ ΧΑΣΙΣ ΤΑ ΠΗΓΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΕΧΑΜS ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΑΝ.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ.

Αυτό φυσικά θα ισοδυναμούσε με το «δώστε χασίσι στα παιδιά για να γίνουν πιο έξυπνα!!» Είναι ίσως το πιο χοντροκομμένο ψευδές επιχείρημα της χασισικής ιδεολογίας. Παραβλέπεται τελείως η αντικειμενική δράση του χασίς και θεωρείται σαν κριτήριο η αλλαγή της ψυχικής διάθεσης του χρήστη ο οποίος μόνο κάτω από τη δράση του «ναρκωτικού» αισθάνεται να βγαίνει από το ψυχικό και πνευματικό του τέλμα. Είναι γεγονός και δε μπορεί να το παραβλέψει κανείς, ότι πολλοί μεγάλοι, με όλη τη σημασία της λέξης, πνευματικοί άνθρωποι, έκαναν χρήση διαφόρων ναρκωτικών και πολλοί από αυτούς πέρασαν και στο στάδιο της χρόνιας εξάρτησης. Δεν μπορεί όμως να αγνοήσει κανείς το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πραγματικά μεγάλων πνευματικά ανθρώπων δεν είχε την ανάγκη της «πνευματικής πατερίτσας» του ναρκωτικού για τη δημιουργία του έργου τους. Ακόμα όμως και σ? αυτούς που έκαναν ή κάνουν χρήση ναρκωτικών, το πραγματικό τους έργο δεν είναι αποτέλεσμα της δράσης του ναρκωτικού, αλλά της πνευματικής τους ικανότητας, και κανείς δεν είπε ότι οι «έξυπνοι» δεν έχουν και αυτοί εσωτερικά προβλήματα τα οποία θεραπεύουν ίσως με αυτόν τον τρόπο. Εξάλλου, άν δώσουμε προσοχή στην πορεία των ανθρώπων αυτών θα παρατηρήσουμε ότι όσο αυξάνονταν σε διάρκεια και ποσότητα η χρήση των ναρκωτικών τόσο μειώνονταν το πνευματικό τους έργο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο R.W. Fassbinder.
Μπορεί να υπάρχουν, και υπάρχουν, πολλά άτομα τα οποία κάνουν τακτική και ελεγχόμενη χρήση ναρκωτικών αλλά συνήθως νικητής είναι το ναρκωτικό και κερδισμένος από τη χρήση του μόνο ο λαθρέμπορος.
αυτο ειναι το πρωτο σταδιο της εξαρτυσης...
ενα απλο χορταρι ειναι και τιποτα παραπανω που η παραφυλολογια και η μυθολογια που ειναι γυρω του...
..... κανουν χειροτερη ζημια..
τελικα δεν ξερω τιποτα love for what is comming and forgivness for the past...
Η Γνώμη μου είναι ότι το όποιο παραισθησιογόνο ή ναρκωτικό δεν αντιπροσωπεύει κάτι το αληθινό , αυτό εξ άλλου λένε και η λέξεις , παραίσθηση – νάρκωση.
Για το αν τώρα μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορούμε να πάμε σε ένα άλλο νοητικό επίπεδο στο οποίο μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη αντίληψη της πραγματικότητας και να μπορούμε να συμπεράνουμε δεν μπορώ να το γνωρίζω εφ όσον δεν έχω ανάλογη εμπειρία.
Σε μία αναφορά για τους Δελφούς διάβασα ότι η θέση της Πυθίας ήταν ακριβώς πάνω από την ένωση τριών ρηγμάτων από τα οποία εκλύονταν αέρια , άλλοι μύθοι λένε για τα φύλλα δάφνης .
Η Πυθία με την εισπνοή των αερίων αυτών περιερχόταν σε μια κατάσταση έκστασης και απαντούσε δίνοντας τους χρησμούς της.
Το παραθέτω λοιπόν και αυτό το στοιχείο και περιμένω τις απαντήσεις σας.
Ο Αναζητών
Apostolos
ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΔΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ...
http://www.esoterica.gr/news/january_03/jesuskan/jesuskan.htm
'manava seva, madhava seva'
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΟ "ΠΕΙΡΑΜΑ" TOY ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ.

Άν εξετάσουμε το σωματικό μέρος, θα δούμε ότι ανάλογα με την ενεργό ουσία του κάθε αντιπροσώπου του είδους, η επίδραση εστιάζεται είτε στην οξυγώνοση των κυττάρων του εγκεφάλου, αλλά και των σωματικών κυττάρων, αλλά και στη διευκόλυνση παραγωγής ενδογενών χημικών ουσιών (π.χ. ενδορφίνες)με τα ανάλογα σε κάθε περίπτωση αποτελέσματα. Η δράση κάθε ουσίας διαφέρει ποιοτικά και ποσοτικά, ωστόσο αναφέρονται όλα ως ψυχεδελικά λόγω της επίδρασης που ασκούν στον ψυχισμό του ατόμου που κάνει χρήση τους.
Από ψυχικής απόψεως εάν εξετάσουμε τις ουσίες αυτές (από τις οποίες η ινδική κάναβη είναι από τις ασθενέστερες), παρουσιάζεται διεύρυνση της αντίληψης, και απεστιασμός από την σε φυσιολογικές συνθήκες παραδεκτή πραγματικότητα. Αυτό μας κάνει πολύ συχνά να δούμε τα πράγματα από μία άλλη οπτική γωνία, πράγμα που από μόνο του θα μας έκανε ούτως ή άλλως "πιο έξυπνους". Επίσης, μειώνονται οι φραγμοί του συνειδητού πάνω στο υποσυνείδητο και το ασυνείδητο, με αποτέλεσμα συχνά, να αντιλαμβανόμαστε πράγματα που δεν θα τα παρατηρούσαμε σε φυσιολογικές συνθήκες, όπως η αύρα. Πολλές λατρείες έχουν χρησιμοποιήσει αυτή τη δύναμη ως πύλη - τρόπο για διέυρυνση της αντίληψης υλικής και μη, αλλά σημαντικό είναι να λάβουμε υπόψιν μας ότι οι συγκεκριμένες ουσίες μας βοηθάνε να ανακαλύψουμε μια πραγματικότητα πέρα από τη γνωστή σε μας, αλλά η πλοήγηση και η δράση σε αυτήν την πραγματικότητα είναι υγειής όταν εξαρτάται μόνο από την προσωπική μας κατάκτηση μιας κατάστασης διέυρυνσης, καθώς και η ασφάλεια σε αυτόν τον δρόμο είναι κάτι που δεν μας το εγγυάται από μόνη της η χρήση των ψυχεδελικών ουσιών.
Ετσι, φαινόμενα όπως η αύξηση της εξυπνάδας των μαθητών που λαμβάνουν χασίς, είναι ενδιαφέροντα και θεμιτά κυρίως σε ερευνητικό επίπεδο, παρά σαν γενική πρακτική. Οσον αφορά το θέμα του εθισμού, κάθε άτομο είναι λιγότερο ή περισσότερο επιρρεπές σε αυτόν, και αυτό καθορίζεται και από ατομικούς αλλά κι από κοινωνικούς παράγοντες, που δεν θα έπρεπε να παραβλέψουμε, γιατί ως άτομα μιας κοινωνίας, πολύ συχνά οι συνήθειες μας και τα "πρέπει" μας, επιρρεάζονται από αυτήν.
αυτή...που τα κατάφερε!
Νομίζω πως η λέξη ψυχότροπα είναι ποιο ορθή από το ψυχεδελικά .
Apostolos
και οι δύο λέξεις είναι σωστές απλά το ένα εμπεριέχεται στο άλλο. Δηλαδή ως ψυχοδραστικές ή ψυχοτρόπες ουσίες καλούνται αυτές που έχουν "δράση στην ψυχή" δηλαδή εκτός από το χασίς και η ηρωίνη, το αλκοόλ, η καφεϊνη, η νικοτίνη, το LSD κλπ κλπ, όλα δηλαδή αυτά για τα οποία έχει επικρατήσει ο λανθασμένος και αντιεπιστημονικός όρος "ναρκωτικά" (πχ η ηρωίνη είναι ναρκωτικό, η κοκαϊνη όμως όχι). Μέρος των ψυχοδραστικών ουσιών είναι και τα ψευδαισθησιογόνα (ή και ψυχεδελικά) που είναι το χασίς, το LSD, η μεσκαλίνη κ.ά. Επειδή λοιπόν η Αμαλία αναφέρεται στο χασίς, η λέξη "ψυχεδελικά" είναι σωστή.
Edited by - durden_alie on 19/03/2003 12:36:25
Νομίζω πως σε καμία περίπτωση το οποιοδήποτε ναρκωτικό δεν μπορεί να μας κάνει πιο έξυπνους, απλά η μακροχρόνια χρήση αυτών των ουσιών έχει ως αποτέλεσμα να αλλάζει τον ψυχισμό του ατόμου καθώς και τη νοητική του δραστηριότητα.
Η μαριχουάνα περιέχει ένα χημικό το οποίο αντικαθιστά ή μιμείται ένα φυσικό χημικό του εγκεφάλου. Αυτό το χημικό ακουμπάει ειδικά "κουμπιά" στα εγκεφαλικά κύτταρα και τα ενεργοποιεί μονάχα για μικρό χρονικό διάστημα. Έπειτα ξαναέρχονται στην αρχική τους κατάσταση χωρίς να έχουν υποστεί αλλοίωση. Αυτό είναι που δημιουργεί και την αίσθηση ότι κάτι "καλό" μπορεί να συμβεί με τη χρήση αυτής της ουσίας. Έτσι καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η εξάρτηση είναι ψυχική και όχι σωματική.
Τώρα βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως έτσι συμβαίνει με όλες τις ναρκωτικές ουσίες, οπότε καλό είναι να μην μπούμε στον πειρασμό να δοκιμάσουμε για να αποκτήσουμε προσωπική εμπειρία. Ας αρκεστούμε σε αυτά που είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένα.
Apostolos
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΟΥ ΑΣΚΟΥΣ ΑΙΟΛΟΥ,ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ,ΔΕΙΤΕ:3 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟΥ(ΝΟΜΙΜΗ ΝΤΟΠΑ,ΕΧΕΙ ΦΟΡΟΥΣ,ΚΟΙΜΙΖΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ...)
ΠΟΣΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ????ΑΛΛΗ ΝΟΜΙΜΗ,ΕΠΙΚΕΡΔΕΣΤΑΤΗ ΝΤΟΠΑ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ??ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΝΑΡΚΩΝΩ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΕΞΑΡΤΩΜΑΙ ΑΠΟ ΟΥΣΙΕΣ..
ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΗΜΙΚΑ!!!ΚΑΦΕΔΕΣ,ΑΛΚΟΟΛ,ΤΣΙΓΑΡΑ..ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ..
Η ΝΤΑΤΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΑ ΓΗΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΝΝΑΒΗ..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ,ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗΣ..ΑΣ ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΙΣΤΙΚΑ,ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΟΔΗΓΟ ΜΑΣ...
ΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
ΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΜΩΣ,ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΥΤΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ?ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΚΟΠΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ,ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΦΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ?ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?
ΟΜΩΣ ΑΣ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΡΕΘΗΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.Η ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....
ΦΙΛΙΚΑ
ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ.

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ...(ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ!)
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ..
http://www.psychedelic-library.org/etcmarsh.htm
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΨΥΧΕΔΕΛΙΚΑ",ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ (ΣΤ'ΑΓΓΛΙΚΑ...ΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΟΣ..)
["Psychedelic," by way of its Greek origins, means simply "mind-manifesting." It implies that the new drugs do not so much drive an ingestant into a state of psychosis as to open out his mind, whatever its characteristics, making it available for inspection. ]
ΝΟΜΙΖΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ"ΣΚΙΕΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ"Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...
ΤΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.
ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...
ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΔΥΟ ΦΡΑΣΕΙΣ ΕΔΩ...
"Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ"...
ΟΠΩΣ ΚΑΙ "ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ"...
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΗ...![]()
'manava seva, madhava seva'
Το μονο που εχω να προσθεσω ειναι πως εμενα αρκετο καιρο σε αγροτικη περιοχη οπου το χασις υπηρχε σε αφθονια! Αν και οι χρηστες του υποστιριζαν πως ποιο βλαβερο ειναι το τσιγαρο απο το χασις ...δεν μπορω να πω οτι οταν τα ατομα που ηταν υπο την επιροια ειχαν τιποτα εκρηξεις εξυπναδας ...δυστιχως το αντιθετο φαινοτανε καθως δεν μπορουσες να επικοινωνησεις με ευκολια μαζι τους...
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ!ΕΓΩ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΡΧΗ,ΟΤΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΔΟΣΗ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ.