- ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΤΣΙΓΓΑΝΕΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:Ελευθερία-Ισότητα-Αδελφότητα
Τα στοιχεία αγαπητή Αφροδίτη και Zadoc... δωστε στοιχεία???
Υπαινίσσεσαι τη Γαλλική Επανάσταση; Τόπιασα το υπονοούμενο!
Φοβάμαι όμως ότι θα μπλέξουμε πάλι με συνωμοσιολογικές θεωρίες ων ουκ έστιν αριθμός. Και οι θεωρίες είναι περισσότερες από τις ακριβείς πληροφορίες.
Νομίζω ότι αυτό είναι το πρόβλημα με τους Ιλλουμινάτι, περιβάλλονται περισσότερο από υποψίες και φαντασιώσεις παρά από δεδομένα. Αν έχει κάποιος να πει κάτι σοβαρό, πάσα προσφορά δεκτή.
(Υ.Γ. Προσωπικά έκανα κάτι πιο πρακτικό: Καταβρόχθισα τη Σφίγγα και ησύχασα.)
![]()
quote:
(Υ.Γ. Προσωπικά έκανα κάτι πιο πρακτικό: Καταβρόχθισα τη Σφίγγα και ησύχασα.)
σε σένα ίσως ήταν εύκολο.. εδώ που είμαι όμως τα πράγματα δυσκολεύουν..
πετάει συνέχεια η αναθεματισμένη και ζαλίζομαι.. δεν την φτάνω.. έχω τις απαντήσεις όμως και κάποια στιγμή θα ζαλιστεί και εκείνη..
quote:
Αν έχει κάποιος να πει κάτι σοβαρό, πάσα προσφορά δεκτή.
τα στοιχεία αναμένουμε...
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ...
Η ΦΙΛΗ Zadoc ΗΔΗ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΣ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ.
quote:
ILLUMINATI
Ιλλουμινατοι
ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ
ILLUMINATI( ΠΕΦΩΤΗΣΜΕΝΟΙ)
Κώδικας Da Vinci & Illuminati
ΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΙΑ 6 ΦΟΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ Ε ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Και δεν μου λες, τώρα που σε βρήκαμε, εσύ που ξέρεις από τέτοια, πώς επικοινωνεί κάποιος με ένα συντονιστή, διαχειριστή, να τον αναρωτήσει κατιτίς;
Ευχαριστώ
![]()
ΜΗ ΜΕ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΒΡΕ! ΑΓΡΙΕΨΑΤΕ ΟΛΟΙ.ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΔΡΙΜΥΤΕΡΗ. ΣΥΓΧΩΡΕΙΣΤΕ ΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ.ΗΡΕΜΙΑ.
ΦΙΛΙΑ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Spiral ΕΜΑΙΛ ΕΧΟΥΜΕ.
ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ONOMA ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ/ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ/ADMIN.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ