- ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΤΣΙΓΓΑΝΕΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ο Βάισχαουπτ είχε διδαχθεί απο τους Ιησουΐτες με τους οποίους τελικά ήρθε σε αντιπαράθεση αλλά πήρε πολλές από τις μεθόδους τους ....
Η Αδελφότητα για αλλού κίνησε και αλλού η ζωή την πήγε. Παρέμενε εσωστρεφής και αυτό έδωσε λαβή σε ποικίλα αρνητικά σχόλια και στις προσφιλείς συνωμοσιολογικές εκδοχές. Σύμφωνα με αυτές, οι Ιλλουμινάτι διαπλέκονται με άλλα γνωστά και μη ονόματα και συνωμοτούν αδιαλείπτως για το κακό της ανθρωπότητας. Έτσι λοιπόν, όσα δυσάρεστα συμβαίνουν τα οποία δεν ξέρουμε σε ποιους να τα αποδώσουμε, τα ρίχνουμε στους Ιλλουμινάτι και ξεμπερδεύουμε με συνοπτικές διαδικασίες.
Με το πέρασμα του χρόνου, το δέος που συνόδευε τους Ιλλουμινάτι σκιάστηκε από την εμφάνιση και άλλων ακόμα πιο φοβερών και τρομερών ομάδων, μπροστά στις οποίες –πάντα κατά τη συνωμοσιολογική εκδοχή– οι Ιλλουμινάτι είναι παιδιά του κατηχητικού. Όπως έχουμε ξαναπεί, χρειάζεται απαραίτητα ένας μπαμπούλας που να μας τρομάζει ώστε να συντηρείται ο ψυχολογικός μηχανισμός απειλή – σωτηρία.
Μα τι ωραία που τα έγραψα. Βέβαια, υπάρχει και η σταθερή αξία, οι Ναΐτες, οι οποίοι έχουν με όλους σχέση. Οι Ιλλουμινάτι είναι επομένως μια ακόμα ναϊτική παραφυάς.
Και τι να κάνουμε τώρα, να αφήσουμε τους Ναΐτες και να πάμε για πουρνάρια;
![]()
Zadok είπαμε πως μπορούμε να ανοίγουμε διπλά θέματα.
quote:
Θα ήθελες να μας αναπτύξεις λίγο περισσότερο τα στοιχεία σου ή τις απόψεις σου για να μπορέσουμε να κάνουμε μια κουβέντα ποιο επουσιώδη ;
![]()
![]()
Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
Ποιος μίλησε για Ιησουΐτες;
Τους έχουμε παραμελήσει τελείως και θα διαμαρτύρονται. Γρήγορα και ένα τόπικ για Ιησουΐτες, παρακαλώ. (Καλά, προσεχώς στους «Ναΐτες».)
![]()
quote:
επουσιώδη
Μη πάει το μυαλό σου σε ουσίες
![]()
quote:
Μπα, σε καλό σας, πάλι συμπέσαμε χρονικά.Ποιος μίλησε για Ιησουΐτες;
Τους έχουμε παραμελήσει τελείως και θα διαμαρτύρονται. Γρήγορα και ένα τόπικ για Ιησουΐτες, παρακαλώ. (Καλά, προσεχώς στους «Ναΐτες».)
Εκεί να δείς "ψωμί" που έχει ..... σκέτος φούρνος !!!
Κάτι σε ντέρμπυ Ολυμπιακός (Ναΐτες) - Παναθηναϊκός (Ιησουΐτες), με διαιτητή τον Βασάρα (Πάπα) !!! (Πουλημένο το παιχνίδι στους βάζελους)
quote:quote:
επουσιώδηΜη πάει το μυαλό σου σε ουσίες
![]()
![]()
όχι, δεν πήγε εκεί το μυαλό μου...
αλλά φαντάστηκα ότι η κουβέντα θα θέλαμε να είναι ουσιώδης
εκτός κι αν..... γλώσσα λανθάνουσα..... ![]()
Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
ΕΤΣΙ;
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
Edited by - Ramoglou on 01/03/2005 13:27:59
quote:
ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΛΕΣ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΝΑΤΟ ΕΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ
ΕΤΣΙ;
Το 1787 ο Δούκας Καρλ Θιοντορ διέταξε την διάλυση τους υπό την απειλή του θανάτου. Τότε σταμάτησε και η ύπαρξη αυτής της οργάνωσης.
Άρα πως συνδέονται με το σήμερα ;
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
Θα ήθελες να μου/μας αναφέρεις μερικά στοιχεία που να αποδεικνύουν τα παραπάνω λεγόμενα και τα οποία δεν αφορούν φανταστικές ιστορίες συνωμοσίας ;
Διακρίνω βέβαια πως γνωρίζεις το θέμα άριστα και εξ αυτού προκύπτει και η τόσο μεγάλη βεβαιότητα σε αυτά που υποστηρίζεις και μας μεταφέρεις.
Δώσε μας λοιπόν κάποια στοιχεία για να μπορέσουμε να εξάγουμε και εμείς συμπεράσματα.
Π.Χ. "Οι ILLUMINATI έχουν έδρα το τάδε μέρος-πόλη, αρχηγός του τάγματος αυτού είναι ο τάδε, γνωστά μέλη είναι αυτός και ο άλλος οι οποίοι έχουν και το τάδε κρατικό αξίωμα."
«Eκείνος, ο οποίος δεν κλείνει τα αυτιά του στους θρήνους της αθλιότητας, ούτε την καρδιά του στην ευσπλαχνία.
Eκείνος ο οποίος είναι φίλος και αδελφός των δυστυχούντων.
Eκείνος ο οποίος έχει καρδιά πρόθυμη στην αγάπη και στη φιλία.
Eκείνος ο οποίος αντέχει στις αντιξοότητες και δεν κουράζεται να πετύχει στο έργο που ανέλαβε και του οποίου η ψυχή είναι ικανή να συλλάβει μεγάλα σχέδια.
Eκείνος ο οποίος περιφρονεί τις αποδοκιμασίες του πλήθους, προκειμένου να να υπερασπιστεί την αλήθεια και την αρετή ώστε να ακολουθεί τις υπαγορεύσεις της καρδιάς του.
Eκείνος ο οποίος δεν εμπαίζει τον αδύνατο.
Eκείνος ο οποίος μισεί την οκνηρία.
Eκείνος ο οποίος δεν θεωρεί άχρηστη καμια γνώση
Aυτός είναι ο κατάλληλος υποψήφιος»
Oπως πολύ εύστοχα παρατήρησε ο φίλτατος Spiral, το Tάγμα «γι αλλού κίνησε κι αλλού βρέθηκε». Kατά τη διάρκεια της λειτουργίας του διεπράχθησαν κάποια σφάλματα. Oι προθέσεις, βεβαίως, του Iδρυτή ήταν αγαθές, ασχέτως αν ατύχησε στην προσπάθειά του αυτή. Ήταν, όπως και τα μέλη του Tάγματος, τίμιος αγωνιστής υπέρ της Eλευθερίας του Πνεύματος και οραματιστής μιας καλύτερης ηθικά τελειοποιημένης κοινωνίας.

quote:Zadok είπαμε πως μπορούμε να ανοίγουμε διπλά θέματα.
Ορθώς γράφετε, φίλτατε.
Είπα όμως, να συνεχίσω να προπονούμαι, διότι δεν ξέρεις ποτέ τί γίνεται...
Εν τω μεταξύ, καλό είναι να μελετάμε τί πληροφορίες έχουν ήδη καταγραφεί.
Επίσης, θα ήθελα κι εγώ να θέσω ένα ερώτημα στην αγαπητή ΑΦΡΟΔΙΤΗ, η οποία φαίνεται ότι έχει πολλά να μας πει.
Αφού, λοιπόν, δούμε κάποια ρεαλιστικά στοιχεία τα οποία να αποδεικνύουν την ύπαρξη και δράση αυτής της οργάνωσης σήμερα, καλό θα ήταν να εξετάσουμε και γιατί αυτή η δράση είναι (ενδεχομένως) κακή...
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ,ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ PLAYBOYS, ΚΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ.
Kαλά όλα τα άλλα, άντε ας πούμε ότι κάπως, κάπου, κάποτε, εμπλέκονται ή και διαπλέκονται, αλλά οι PLAYBOYS πού κολλάνε ;
Δηλαδή αυτό είναι illuminaτικό σύμβολο ;

Ωχ ! Και ο πολύ αγαπητός μου Spiral εδώ ![]()
60 σελίδες και θα πάμε ![]()
Την αγάπη μου σε όλους

Έχουμε διάφορα να πούμε στο παρόν τόπικ και να γίνει πολυσέλιδο (μήπως υπαινίσσεσαι την πολυλογία μου;) αλλά...
quote:* ILLUMINATI
* Ιλλουμινατοι
* ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ
* ILLUMINATI( ΠΕΦΩΤΗΣΜΕΝΟΙ)
* Κώδικας Da Vinci & Illuminati.
...αλλά, λοιπόν, αν γράφει τέτοια η φίλη μου η Zadok, θα μας πάρει είδηση η άλλη η φίλη μου και θα έρθει να μας το κλείσει. Σss...
quote:ΚΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕς ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ.
Λέγε εσύ. Εμένα δεν μου βγάζετε από το μυαλό ότι πίσω από τους Ιλλουμινάτι είναι η (εκάστοτε) ελληνική κυβέρνηση, για τον απλούστατο λόγο ότι κανείς δεν μπορεί να την υποψιαστεί. Άλλα σκέπτεται ο κόσμος, Παρίσια, Λονδίνα, τέτοια της ωτ-κουτύρ. Πού να φανταστεί την Αθήνα.
Πίσω από την κυβέρνηση είναι η ΔΕΗ. Ακόμα πιο πίσω οι playboys. Κατάλαβες, Oannes;
![]()
Θα έρθει η ομάδα "Ε" με τον Αναστασάκη και θα τους φάνε το γκρόβερ ![]()

Τα στοιχεία αγαπητή Αφροδίτη και Zadoc... δωστε στοιχεία???
Η Σφίγγα καταβρόχθιζε όσους δεν απαντούσαν ορθά στις ερωτήσεις της, είχε φτερά και μία μέρα πέταξε και εξαφανίστηκε. Από τότε, οι άνθρωποι βιώνουμε κάτι πολυ χειρότερο από το να μας καταβροχθίσει: το να μη γνωρίζουμε αν οι απαντήσεις μας είvαι oρθές.