- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Θέλουμε την γνώση, ή,δηλώνουμε ότι την κατέχουμε;Γιατί,εγώ νόμιζα, ότι εδώ μπήκαμε για να μάθουμε,όχι να διδάξουμε...
Και ο νοών, νοήτω...
Έχουμε ένα Βιβλίο, που έχει βάλει τα γιαλιά σους πάνες..Κι όμως, το μυρίζουμε και ας ξενιζει...Δεν θέλουμε να μάθουμε,αλλά,να δείξουμε....
Και όταν δεν έχεις τιποτε να δειξεις, δείχνεις ανοησίες...Όποιος διαβάζει, καταλαβαίνει...
Στην τελική πώς ξέρουμε ποιος ερμηνεύει σωστά το λόγο του Θεού; Εσύ Τρέχα,ερμηνεύεις σωστά με τις Τσακνόρικες μεθόδους σου;Ποιος άλλος;Αμφισβητώ ευθέως την ικανότητα σου αυτή. Ούτε Θεός είσαι,ούτε άγιος, ούτε καν θεολόγος. Είσαι άνθρωπος και μπορείς να κάνεις λάθος. Αυτό ακριβώς λέω ότι κάνεις στην προκειμένη περίπτωση. Και πείσε με για το αντίθετο
Ξαναλέω
Γράφει ή δε γράφει ότι το νερό γέννησε ψάρια;
Edited by - IndustrialAngel on 08/03/2010 21:55:20
δεδομένα, όταν αυτό σε εκθέτει...Η Αγία Γραφή, λέμε, δεν διορθώθηκε ποτέ,για κανένα λόγο,ενώ αυτά που λέω,διάβασε μόνος σου να τα καταλάβεις....Δεν είναι θέμα,εσυ νομίζεις πως μπορείς να το κάνεις θέμα...
Ρωτάς, για το τι αντιλαμβάνομαι εγώ;
Εσύ παιδί μου,μπορείς να δεις, τι αντίληψη, αποδίδεις;
Και ποιος τολμάει να λέει ότι γνωρίζει ακριβώς ότι συνέβη μόνο και μόνο επειδή ερμηνεύει ένα βιβλίο;
Η εξέλιξη υπάρχει,αλλά δεν έχει καμία σχέση, ούτε με τον Δαρβίνο, ούτε με εξωγήινους...Απλά πράγματα...Ο άνθρωπος βελτιώνεται...Αυτο είναι η εξέλιξη του και φτάνει ψηλά...Θα δούμε πόσο ψηλά και που...
Αλλά,....ζούπερμαν,δεν γίνεται με τίποτε...
Επίσης έχω ΣΟΒΑΡΕΣ αμφιβολίες αν το βιβλίο που γράφτηκε από το Μωυσή(σε αυτόν το αποδίδουν, δεν έχει σημασία από όποιον Ισραηλίτη του 2000 πΧ και αν γράφηκε)είναι το ΙΔΙΟ με αυτό που διαβάζουμε σήμερα. Ποιος εγγυάται ότι οι αντιγραφείς, μεταφραστές, αντιγραφείς των μεταφράσεων κτλ έκαναν 100% σωστά τη δουλειά τους;
Έχεις μπλέξει την εξέλιξη τη Ψυχής με την εξέλιξη του σώματος. Εγώ πραγματεύομαι την προέλευση του σώματος.Του ΣΩΜΑΤΟΣ
quote:
IndustrialAngel
Επίσης έχω ΣΟΒΑΡΕΣ αμφιβολίες αν το βιβλίο που γράφτηκε από το Μωυσή(σε αυτόν το αποδίδουν, δεν έχει σημασία από όποιον Ισραηλίτη του 2000 πΧ και αν γράφηκε)είναι το ΙΔΙΟ με αυτό που διαβάζουμε σήμερα. Ποιος εγγυάται ότι οι αντιγραφείς, μεταφραστές, αντιγραφείς των μεταφράσεων κτλ έκαναν 100% σωστά τη δουλειά τους;
Φίλε IndustrialAngel έχεις απόλυτο δίκιο που αμφιβάλεις για την Παλαιά διαθήκη , γιατί πρώτον οι ερευνητές της Βίβλου αμφιβάλουν αν τα όσα αποδίδονται στον Μωυσή έχουν γραφεί από αυτόν , και δεύτερον η Παλαιά διαθήκη που έχουμε σήμερα στα χέρια μας , δεν έχει καμιά σχέση με την αρχική μετάφραση των εβδομήκοντα . Μετά την επιβολή και εγκαθίδρυση του χριστιανισμού , οι μεν "Πατέρες" της εκκλησίας την παραχάραζαν για να την φέρουν στα μέτρα τους και να αποδείξουν ότι ο Χριστός είναι ο Μεσσίας που έλεγαν οι προφήτες , οι δε Εβραίοι την παραχάραζαν διαγράφοντας ακόμα και κεφάλαια , για να αποδείξουν το αντίθετο . Είναι δε τόση η αλλοίωση του αρχικού κειμένου , που μόνο αν κάποτε βρεθεί κάποιο χαμένο πρωτότυπο θα μάθουμε πώς ήταν .
*
Edited by - Sesostris on 09/03/2010 00:17:08
Και αν έρθει ένας Μουσουλμάνος ή ένας άλλος άνθρωπος άλλης πίστης με το δικό του ιερό βιβλίο το οποίο επίσης "δεν έχει αλλάξει από τότε που γράφτηκε"(άρα και αυτό είναι αξιόπιστο σύμφωνα με τη λογική του τρέχαγυρευε) και μας πει ότι δεν τα λέμε καλά τι θα του πούμε;
Αντίθετα εγώ μπορώ να συμφωνήσω με ένα Μουσουλμάνο, Ταοϊστή ή Εβραίο επιστήμονα γιατί θα μιλάμε την ίδια γλώσσα και θα μπορούμε να πειστούμε με πειράματα
quote:
IndustrialAngelΚαι αν έρθει ένας Μουσουλμάνος ή ένας άλλος άνθρωπος άλλης πίστης με το δικό του ιερό βιβλίο το οποίο επίσης "δεν έχει αλλάξει από τότε που γράφτηκε"(άρα και αυτό είναι αξιόπιστο σύμφωνα με τη λογική του τρέχαγυρευε) και μας πει ότι δεν τα λέμε καλά τι θα του πούμε;
Στείλτον στον trexa![]()
![]()
![]()
===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
Για ..κόφτη στο ποδόσφαιρο με έχεις;...
Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω;
Αγαπητέ μου Βιομηχανικέ Αγγελε,εγώ δεν το παίζω θεός, λέγοντας, ότι υπάρχει αυτο που είναι γνωστο ..
Εσύ το κάνεις, περιμένοντας να σου κάτσουν κάποια πράγματα, που δεν ξέρεις καν, πως θα είναι....
Σου έχω ξαναγράψει..Ότι βλέπεις στον άλλο, ειναι ότι σε απασχολεί..Ψάξε το λίγο...