ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΓΑΠΗ-μηπως πισω απο την λεξη κρυβουμε εμεις οι ανδρες ΜΟΝΟ την ερωτικη μας επιθυμια;;; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΓΑΠΗ-μηπως πισω απο την λεξη κρυβουμε εμεις οι ανδρες ΜΟΝΟ την ερωτικη μας επιθυμια;;; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Εαρινός30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
26/05/2011, 19:27:13
quote:
Notirk

Α!!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΣΗ, ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ
ΜΟΝΟ Η ΟΡΘΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ (ΑΛΛΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ).

Ρε συ Νικόδημε, λες αυτό το σοβαρό κουσούρι να είναι απο το ποτό?

Και που να αλλάξει ταβέρνα, sτο βαπόρι?

26/05/2011, 19:42:02
Κοίτα να δείς κυρ-Γιάννη...

Δεν είναι μόνο το ποτό στο καράβι.
Εχουν και γλάστρες με ευγενή 5φυλλα φυτά!!!

Αλλά για να λέμε του στραβού το δίκιο,κάπου
τον πιάνω τον Notirk.Κάπου μεταξύ συνειδητού
και <<απλανούς>>.
Απλά τα πέταξε πολύ στο ξεκάρφωτο και εκτός
του θέματος.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

NotirkΜέλος
26/05/2011, 21:15:01
[quote]
Κοίτα να δείς κυρ-Γιάννη...

Δεν είναι μόνο το ποτό στο καράβι.
Εχουν και γλάστρες με ευγενή 5φυλλα φυτά!!!

Αλλά για να λέμε του στραβού το δίκιο,κάπου
τον πιάνω τον Notirk.Κάπου μεταξύ συνειδητού
και <<απλανούς>>.
Απλά τα πέταξε πολύ στο ξεκάρφωτο και εκτός
του θέματος.
==========================================================
-Γεια σου Νικομαχε,γεια σου gianipseftis
-Νικομαχε,φαινεται ζηλεψες τα κουσουρια μου και ζητας να σου δωσω απ'αυτο που πινω.Νατανε η ζηλεια ψωρα!!!!!
-Να ξερεις παντως οτι αυτο που πινω πολα χρονια τωρα ,ειναι πολυ πικρο και δε ξερω πολους που θα το αντεχαν και θα συνεχιζαν μαλλιστα να χαμογελουν.Αστο λοιπον μη το γυρισουμε στο δακρυβρεχτο και ειναι
εδω και ο κυρ-γιαννης που αποτι εχω καταλαβει-παρ'ολες τις κοντρες
μας-ειναι ευαισθητο παιδι.Περα απο το οτι θα αρχισει να αποδειδει
τα κουσουρια μου-πολες φορες τα ανεφερα και θα αρχισω να τα πιστευω σαν τετοια-σαν αποτελεσματα ψυχολογικων πιεσεων η οπως αλλοιως τα λεει,με τα ωραια του επιστημονικα.
-Ειμαι καθετα αντιθετος με τη χρηση καθε ουσιας,ουτε φαρμακα δε περνω.Οσο για ποτο,ενα ουισκακι καθε μεσημερι πριν απ'το φαγητο,ετσι για ορεξη.
-Φιλοι μου,το ξερεται καλυτερα απο μενα,οτι ειναι πολυ δυσκολο να σχηματισει καποιος ολοκληρωμενη αποψη για τη ποιοτητα και τη πρωσοπικοτητα καποιου,μεσα απο τα μηνυματα που στελνει απο το αψυχο
Internet.M'ενδιαφερουν πρωτιστως οι σχεσεις μου με τους Ανθρωπους.
Τα παιδια μου τα εχω μεγαλωσει με μια βασικη αρχη,να αγαπανε ακομα
και αυτους που τους εκαναν κακο.Το πιστευεται η οχι αυτα που εχεται
καταλαβει οτι πιστευω,αυτα που εγιναν αφορμη για τοσα αρνητικα σχολια
εδω,αυτα ειναι ακριβως που με εμαθαν οτι σαν την Αγαπη δεν υπαρχει τιποτα σπουδαιοτερο.
-Αυτα για την ωρα,με καλει το καθηκον και σας αφηνω.Ελπιζω να με αφησεται μεσα στο παιγνιδι.

-

26/05/2011, 22:49:42
Φίλε μου καλησπέρα και καλή δύναμη σε όλα όσα κάνεις!
Απο το παιχνίδι δεν μπορεί κανείς να σε βγάλει και δεν έχει την δύναμη να το κάνει .. όποιος και να είναι αυτός!
Εφόσον το θέλεις εσύ και μόνο εσύ θα παραμείνεις σε όποιο παιχνίδι θές...ο μόνος αντίπαλός σου ο ίδιος σου ο εαυτός , όπως και όλων μας!
Να έχεις καλά ταξίδια...παιχνίδι είναι και αυτά και ίσως απο τα σκληρότερα...που λίγοι μπορούν ν'αντέξουν!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
26/05/2011, 23:42:49
quote:
Black_Swan -τι είναι trolls???

"Στη γλώσσα του Διαδικτύου, η λέξη τρολ ή τρολλ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, ταχυδρομική λίστα, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες. Η συμπεριφορά αυτή πολλές φορές συνοδεύεται από αμφιλεγόμενη διαμάχη των υπολοίπων περί του σκοπού του".
Πηγή: wikipedia

Πιστεύω η περιγραφή από το wikipedia να σε καλύπτει απόλυτα, αν όχι τότε να σε βοηθήσω με ένα γνωστό ρητό…. Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις…

Βλέπεις αγαπητή Swan γι΄ αυτό έχει πιαστεί το χέρι μας να γράφουμε συνέχεια….. "DON'T FEED THE TROLLS"

27/05/2011, 11:34:55
quote:
Notrik
Νικομαχε,φαινεται ζηλεψες. .Νατανε η ζηλεια ψωρα!!!!!

Δεν είσαι ο πρώτος που του το λέει. Αλά βάζει μυαλό ο τρελάρας?

quote:
Notrik

εδω και ο κυρ-γιαννης που αποτι εχω καταλαβει-παρ'ολες τις κοντρες
μας-ειναι ευαισθητο παιδι.Περα απο το οτι θα αρχισει να αποδειδει
τα κουσουρια μου-πολες φορες τα ανεφερα και θα αρχισω να τα πιστευω σαν τετοια-σαν αποτελεσματα ψυχολογικων πιεσεων η οπως αλλοιως τα λεει,με τα ωραια του επιστημονικα.

Το ότι είμαι “ευαίσθητος παιδί” είμαι!!
Το έχω δηλώσει δημόσια και με γνώση των συνεπειών του νόμου περί ψευδούς δήλωσης.
Το ότι έχεις κουσούρια τα έχεις και το έχεις δηλώσει δημόσια.
Αλλά ξέρεις κανένα να μην έχει? Εγώ έχω περισσότερα,
Ένα από αυτά είναι πως αγαπάω τις γυναίκες όμοια όπως αγαπάω και την γυναίκα μου, και οι παπάδες δεν μου το σχωρνάνε, λες και η αγάπη είναι αμάρτημα.
Τα επιστημονικά είναι ωραία αλά δεν είναι δικά μου. Εγώ ο ίδιος δεν είμαι επιστήμονας αλά φίλος της σοφίας/γνώσης. Δηλαδή ένας απλός άνθρωπος που το ψάχνει όπως και εσύ.

quote:
Notrick

Ειμαι καθετα αντιθετος με τη χρηση καθε ουσιας,ουτε φαρμακα δε περνω

Ρε μουρλομηχανικέ δεν καταλαβαίνεις πότε κάνουμε πλάκα?
Μήπως είσαι κοντά στο τρίγωνο της συμφοράς και τα λές αυτά? Κατάλαβες να μιλάμε όλες τις φορές σοβαρά. Αυτό είναι σπάνιο. Εμένα να με προσέχεις ιδιαίτερα γιατί επιπλέον είμαι και ψεύτης

Σε τι γεωγραφικό πλάτος στον Ατλαντικό είσαι τώρα?

quote:
Ελπιζω να με αφησεται μεσα στο παιγνιδι.

Παίξε μπάλα μεγάλε!!!!!.

NotirkΜέλος
28/05/2011, 12:31:01
-Φιλε Εαρινε,φιλε Gianipseftis,
Tα λογια σας βαλσαμο στη καρδια μου.
-Σωστα ειπε καποιος,η σωστη Γνωση γενναει ταπεινοφροσυνη και Αγαπη
ενω η αγνοια αλλαζονεια και κακια.
-Να εισται παντα καλα,να μας προσφερεται Γνωση και Aγαπη.

28/05/2011, 13:17:16
quote:
-Φιλε Εαρινε,φιλε Gianipseftis,
Tα λογια σας βαλσαμο στη καρδια μου.
-Σωστα ειπε καποιος,η σωστη Γνωση γενναει ταπεινοφροσυνη και Αγαπη
ενω η αγνοια αλλαζονεια και κακια.
-Να εισται παντα καλα,να μας προσφερεται Γνωση και Aγαπη.

Τώρα εσύ πιστεύεις οτι ο Εαρινός και ο Γιαννηςψευτης προσφέρουν γνώση??
Το πιστεύουν και άλλα άτομα αυτό?

Α ξέχασα,προσφέρουν και αγάπη.Ουαου,έχουμε να κάνουμε με δύο ανώτερα όντα που κοσμούν με την υπαρξή τους το esoterica,πρέπει να πείσουμε την Amalia να σας πληρώνει για να μην μας φύγετε,αν γινόταν αυτό δεν θα ξανάνοιγα ποτέ αυτό το φόρουμ.

Βασικά δεν έχω κάτι με κανέναν απο τους δύο,δεν τους ξέρω κιόλας.Αυτό που ξέρω όμως, είναι οτι ο μεν Εαρινός είναι το παράδειγμα του αμπελοφιλόσοφου,που λέει μαλακίες χωρίς καμία ουσία,και ο δε Γιαννηςψευτης απορίπτει πάντα το πνευματικό στοιχείο με μια τρομερή βεβαιότητα,ά και ξέχασα,η γυναίκα του είναι πολύ τυχερή που έχει έναν αντρα που την αγαπάει όσο αγαπάει και τις άλλες γυναίκες! Πάρτον τον ένα και χτύπα τον άλλον δηλαδή.

Αυτά είναι τα πρότυπά σου?

Edited by - alex22 on 28/05/2011 13:44:19

28/05/2011, 14:34:30
Άλεξ...

"Βασικά δεν έχω κάτι με κανέναν απο τους δύο,δεν τους ξέρω κιόλας.Αυτό που ξέρω όμως, είναι οτι ο μεν Εαρινός είναι το παράδειγμα του αμπελοφιλόσοφου,που λέει μαλακίες χωρίς καμία ουσία..."

Εσένα Άλεξ φίλε μου αλήθεια τι σε ενδιαφέρει πόσο εγώ είμαι μαλάκας...μπορεί να είμαι και πολύ περισσότερο απ'οσο εσύ ανακαλύπτεις ΑΛΛΑ το ερώτημα είναι εσένα τι σε ενδιαφέρει...
Εσύ βέβαια είσαι παλιός γνώριμος εδώ και όπως πάντα -μη θέλοντας να ξοδέψεις την ενέργειά σου- όντας εν ισορροπία βρίζεις και προβαίνεις σε χαρακτηρισμούς , οι οποίοι για μένα τουλάχιστον πέραν κάθε αμφιβολλίας προβάλλουν τόσο την δύναμη και την ισχύ των ιδεών σου αλλα και την ποιότητα του χαρακτήρα σου εν γένει αλλα και της αδυναμίες που ως άνθρωπος έχεις , όντας υποκείμενος σε αυτές...
Καλά ρε άλεξ...αλήθεια σε σένα απευθύνθηκε ο άνθρωπος???
Πρόσεξε την ενέργειά σου φίλε μου...και στο λέω χωρίς κανένα ίχνος ειρωνείας και κακής διάθεσης...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
LIGHTWORKERΜέλος
28/05/2011, 15:29:54
Συμφωνω απολυτα σε οσα λεει ο φιλος alex22!!Το σεξ ειναι η σωματικη εκδηλωση της Αγαπης!!Οπως υπαρχει η υψιστη Αγαπη ετσι υπαρχει και ο υψιστος Ερωτας ο οποιος αποτελειται απο υψιστη αγαπη εκδηλωμενη και σε σωματικο επιπεδο(σωματικη ελξη).Οσο υψιλοτερα δονησε προς την αγαπη τοσο περισσοτερο συγκλινουν και τ αλλα δυο (ερωτας,σεξ)οσο χαμηλοτερα δονησε τοσο περισσοτερο τα βαζεις σε "κουτακια"!!
Φανταστειτε τον ερωτα,την αγαπη και το σεξ σαν τρεις ευθειες γραμμες που δεν ειναι ομως παραλληλες και οσο διαγραφουν μια πορεια προς τα πανω τοσο περισσοτερο συγκλινουν και καπου θα συναντηθουν!!(δε μπορουσα να γινω πιο παραστατικη,απλα μαθηματικα για τους φιλους των επιστημων)Οσο ειμαστε "κατω" ομως μας φαινονται ξεχωρα μεταξυ τους και ειναι απολυτα λογικο!!
Και να διευκρινησω κατι γιατι βιαστηκατε οι περισσοτεροι να βγαλετε συμπερασματα!!Μιλαμε για ερωτικη αγαπη δηλαδη εμπεριεχει τον ερωτα μεσα,γι αυτο και ο φιλος alex22 συμπεριλαμβανει και το σεξ,αλλοστε και το θεμα γι αυτο μιλαει!!Αν θελετε να μιλησουμε γενικα για την αγαπη να διευκρινιζουμε τι λεμε!

Τα μεγαλα παθη ειναι τοσο σπανια οσο και οι μεγαλοφυιες!!
Ζαν-Ζακ Ρουσω