- ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ή ΜΑΣΟΝΙΑ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Όπως λέει και η σοφή γιαγιά μου, δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΕ χειρότερο στην κοινωνία απο αυτές τις αιρετικές ομάδες.. Αφήστε πως ένας φίλος μου μου είπε που άκουσε απο έναν φίλο του ότι διάβασε ένα βιβλίο που έλεγε για μια γυναίκα οποία έγινε ΜΑΣΩΝΟΣ με σκοπό να βγάλει τα μυστικά προς τα έξω.. Έγινε τσάκα τσάκα 33 και εκεί που ετοίμαζε μυστικά το βιβλίο τις ήρθε ένα απειλιτικό γράμμα που έλεγε ότι αν έκανε αυτό που σκόπευε να κάνει θα ΕΧΑΝΕ την ζωή της.. και άντε να βρεις άλλη στην τελική..
ΠΡΟΣΟΧΗ..
ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18..
![]()
![]()
![]()
Να 'μαι πάλι! Με σκότωσαν, με κηδέψανε (ας ειν' καλά το παληκάρι ο Ramoglou) και μετά τρεις ώρες αναστήθηκα...
Δε μου λες, xiram, συνειδητοποιείς ότι εγώ κινδύνεψα για πάρτη σου κι εσύ παίζεις;
Τί είν' αυτά που γράφεις τώρα;
quote:
...pisteuo oti ksero kati parapano apo esas...
Αφού το πιστεύεις αυτό, κουκλί μου, γιατί μας "πρήζεις";
Δε μου λες, μέσα σ' αυτό το "tipiko tis amilis" δε λέει για το xiram που ψάχνεις;
Και γιατί παρακαλώ, ενδιαφέρεσαι ειδικά γι' αυτόν;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
για δες έχουμε αστεράκια στην πλάτη ?
Το παιντί τέλει γνωρίσει όλο απόκρυφο γκνώση και καλοπίσει απελέκιτο τεκτονικό του λίτο (κοινός έστω δεν έχεις Ελληνική γραμματοσειρά, κάνε τα greeklish σου κατανοητά.. το Τ και το Θ δεν προφέρονται το ίδιο στην Ελληνική γλώσσα). Αλλά λέω ΝΑΙ σε'σένα και στον Λόβκραφτ!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΗΙΝΑ.. Είναι δημιουργήματα απο ένα κακό οποίο είναι τόσο παλιό, παλιότερο απο αυτόν τον κόσμο.. Παλιότερο απο αυτό το σύμπαν.. Μεγαλύτερο απο όλο αυτό το σύμπαν... Cthulhu Fhatagn, Cthulhu Fhatagn! Ia, Ia!
Άει πάνε βρες καμιά πιτσιρίκα ρε να ξεστραβωθείς λίγο
''Confirmo o Deus potentissimus''
quote:
Πως πανε οι ελευθεροτεκτονες?
Από προχθές και με τραμ!
MoonDragon, καλώς ήλθες!
Γιατί καρδιά μου, τα λες εδώ αυτά και δεν πας να τους τα πεις αυτοπροσώπως, να λάβεις και την ανάλογη απάντηση;
Μη χε..., όλοι γνώστες μου γίνατε, αλλά καμμία σχέση κατά τα άλλα...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Έμαθα σε άλλο Topic πως όλα αυτά τα μυστικιστικά Τάγματα έχουν σαν κοινή πηγή τους ένα αόρατο αρχηγείο το οποίο ονομάζετε «Φωλιά του Παγωνιού».
Βέβαια το «Παγώνι» είναι συμβολική λέξη ( κατά το κάνω το Παγώνι ) και αποκρύπτει την αιτία δημιουργίας και διατήρησης αυτής της «φωλιάς-γιάφκας».
Πίσω λοιπόν και από το Τεκτονικό Ιδεώδες κρύβετε η αόρατη αρχή της Φωλιάς του Παγωνιού η οποία εκτός όλων των άλλων έχει και τα πνευματικά δικαιώματα.
Από τη στιγμή που αποκαλύπτεται ένας πυρήνας της «οργάνωσης» τότε τίθενται αυτόματα σε ενέργεια οι διαδικασίες της διάλυσης του Πυρήνα και της απεμπλοκής του από την «οργάνωση».
Ένας από τους τρόπους «διάλυσης» είναι η οργάνωση να χάσει την αίγλη της και να ξεπέσει, αυτό λοιπόν πραγματοποιείτε αυτό τον καιρό με τους Μασόνους.
Στην αποκάλυψη του μυστικού έργου της αποκάλυψης των μυστικών της οργάνωσης έπαιξαν ρόλο οι Παπύς, Μπεζάντ, Πάικ, Λόρδος Βύρων, Μότζαρτ και άλλοι οι οποίοι είναι όλοι νεκροί όπως ξέρετε.
Έτσι με χαρά σας αποκαλύπτω πως η αναδιοργάνωση άρχισε αλλά η καινούργια ονομασία των Μασόνων δεν είναι ακόμη γνωστή.
Εικάζετε πως έχουν προταθεί τα ονόματα.
1. Ανδρεϊκοί ( Για να την σπάσουν στους Ιωαννίτες )
2. Δεμασώνοι ( Για να δείξουν πως δε μασόνοι τίποτα )
3. Τάγμα του Δράκουλα ( Για να δικαιολογήσουν το αίμα που πίνουν )
4. Ερμής ο Τετραπέρατος ( Για να πάνε ποιο πίσω και από τον Τρισμέγιστο )
5. Καρπουζόσταυροι ( Γιατί είναι εύκολο να κάνεις σήμα με το καρπούζι και το σταυρό )
6. Ιππότες του Παλατιού ( Για να ξεφύγουν επιτέλους από το Ναό και να πιάσουν κολλητηλίκια με τον Βασιλιά )
7. Seven Cola ( Για να τη σπάσουν στην Coca Cola )
Ουφ άντε σας τα μαρτύρησα όλα !

Ο κακός λύκος