ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ή ΜΑΣΟΝΙΑ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ή ΜΑΣΟΝΙΑ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Spiral30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΧρήστοςΜέλος
20/07/2004, 22:13:08
Αυτά μην τα κοροϊδεύετε!!!
Όπως λέει και η σοφή γιαγιά μου, δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΕ χειρότερο στην κοινωνία απο αυτές τις αιρετικές ομάδες.. Αφήστε πως ένας φίλος μου μου είπε που άκουσε απο έναν φίλο του ότι διάβασε ένα βιβλίο που έλεγε για μια γυναίκα οποία έγινε ΜΑΣΩΝΟΣ με σκοπό να βγάλει τα μυστικά προς τα έξω.. Έγινε τσάκα τσάκα 33 και εκεί που ετοίμαζε μυστικά το βιβλίο τις ήρθε ένα απειλιτικό γράμμα που έλεγε ότι αν έκανε αυτό που σκόπευε να κάνει θα ΕΧΑΝΕ την ζωή της.. και άντε να βρεις άλλη στην τελική..
ΠΡΟΣΟΧΗ..
ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18..

20/07/2004, 22:47:43
Χαίρετεεεε...

Να 'μαι πάλι! Με σκότωσαν, με κηδέψανε (ας ειν' καλά το παληκάρι ο Ramoglou) και μετά τρεις ώρες αναστήθηκα...

Δε μου λες, xiram, συνειδητοποιείς ότι εγώ κινδύνεψα για πάρτη σου κι εσύ παίζεις;

Τί είν' αυτά που γράφεις τώρα;

quote:
...pisteuo oti ksero kati parapano apo esas...

Αφού το πιστεύεις αυτό, κουκλί μου, γιατί μας "πρήζεις";

Δε μου λες, μέσα σ' αυτό το "tipiko tis amilis" δε λέει για το xiram που ψάχνεις;

Και γιατί παρακαλώ, ενδιαφέρεσαι ειδικά γι' αυτόν;

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

xiramΝέο Μέλος
21/07/2004, 14:09:33
Filoi mou,san paidi pou eimai,otan akouso kati to opoio einai mistiko,telo amesos na mato gia auto.Auto pou telo einai na fotisto,na kalopiso tin apelekiti tektoniki mou lito.Na liso ta iparksiaka mou problimata,kai na mato tis apokrifes gnoseis apo auton ton panarxaio politismo,pou edose ta fota tou kai orismenes gnoseis xrisimopoiitikan apo tous metepeita politismous,ite autos itan giinos ite eksogiinos.O tektonismos exei parei apo ta arxaia mistiria{Eleusinia,orfika,mitraika,aigiptiaka,kaveiria}.Kanenas na me boitisei?Iparxei pragmati panarxaios politismos pio ekseligmenos apo tous metepeita gnostous?

ZephyrΜέλος
21/07/2004, 15:05:12
Xiram,επειδή όπως και εσύ παραδέχεσαι είσαι μικρός(στην ηλικία),καλά θα κάνεις να μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα,να ακούς όλες τις απόψεις και να επιλέγεις με προσοχή αυτή που εσύ θα κρίνεις σαν πιό σωστή.Τουλάχιστον, εδώ στο esoterica οι απόψεις δύσκολα ταυτίζονται, οπότε θα βρείς μια μεγάλη ποικιλία ιδεών!{Ε ρε καθοδηγητής που θα γίνω!!!}

elpidaΜέλος
21/07/2004, 15:59:31
xiram

για δες έχουμε αστεράκια στην πλάτη ?

ΧρήστοςΜέλος
22/07/2004, 15:17:13
Σας παρακαλώ!! Μην ενοχλείτε τον Μεγάλο Γενικό Ας-Έχουμαι-Να-Λέμε-Λυκειδέα! Έχει δει τα τυπικά του μπαμπά και ήρθε με όλη την καλή θέληση το παιδί να μας διαφωτήσει διότι όπως βλέπουμε είναι μεγάλος μύστης περί των αρχαίων και όχι μόνο Ελληνικών μυστηρίων (βλέπουμε ότι γνωρίζει άπταιστα και την αιγυπτιακή παράδοση)!
Το παιντί τέλει γνωρίσει όλο απόκρυφο γκνώση και καλοπίσει απελέκιτο τεκτονικό του λίτο (κοινός έστω δεν έχεις Ελληνική γραμματοσειρά, κάνε τα greeklish σου κατανοητά.. το Τ και το Θ δεν προφέρονται το ίδιο στην Ελληνική γλώσσα). Αλλά λέω ΝΑΙ σε'σένα και στον Λόβκραφτ!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΗΙΝΑ.. Είναι δημιουργήματα απο ένα κακό οποίο είναι τόσο παλιό, παλιότερο απο αυτόν τον κόσμο.. Παλιότερο απο αυτό το σύμπαν.. Μεγαλύτερο απο όλο αυτό το σύμπαν... Cthulhu Fhatagn, Cthulhu Fhatagn! Ia, Ia!

Άει πάνε βρες καμιά πιτσιρίκα ρε να ξεστραβωθείς λίγο

Labolas GlasyaΜέλος
22/07/2004, 17:55:58
Πως πανε οι ελευθεροτεκτονες?

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPG

MoonDragonΜέλος
22/07/2004, 18:20:32
..τελικα οι σημερινοι μασονοι ειναι η παρηκμασμενη εξελιξη μιας παλαιοτερης καστας? δεν ισχυουν πια οι παλιες αξιες, η εξελιξη του εαυτου του καθε μελους, η γνωση? αν αυτο ισχυει, ειναι απογοητευτικο... μηπως χρειαζονται αναδιοργανωση?

''Confirmo o Deus potentissimus''

22/07/2004, 19:09:08
quote:
Πως πανε οι ελευθεροτεκτονες?

Από προχθές και με τραμ!

MoonDragon, καλώς ήλθες!

Γιατί καρδιά μου, τα λες εδώ αυτά και δεν πας να τους τα πεις αυτοπροσώπως, να λάβεις και την ανάλογη απάντηση;

Μη χε..., όλοι γνώστες μου γίνατε, αλλά καμμία σχέση κατά τα άλλα...

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

22/07/2004, 20:21:28
Λοιπόν θα βοηθήσω λίγο την κουβέντα !

Έμαθα σε άλλο Topic πως όλα αυτά τα μυστικιστικά Τάγματα έχουν σαν κοινή πηγή τους ένα αόρατο αρχηγείο το οποίο ονομάζετε «Φωλιά του Παγωνιού».

Βέβαια το «Παγώνι» είναι συμβολική λέξη ( κατά το κάνω το Παγώνι ) και αποκρύπτει την αιτία δημιουργίας και διατήρησης αυτής της «φωλιάς-γιάφκας».
Πίσω λοιπόν και από το Τεκτονικό Ιδεώδες κρύβετε η αόρατη αρχή της Φωλιάς του Παγωνιού η οποία εκτός όλων των άλλων έχει και τα πνευματικά δικαιώματα.

Από τη στιγμή που αποκαλύπτεται ένας πυρήνας της «οργάνωσης» τότε τίθενται αυτόματα σε ενέργεια οι διαδικασίες της διάλυσης του Πυρήνα και της απεμπλοκής του από την «οργάνωση».
Ένας από τους τρόπους «διάλυσης» είναι η οργάνωση να χάσει την αίγλη της και να ξεπέσει, αυτό λοιπόν πραγματοποιείτε αυτό τον καιρό με τους Μασόνους.

Στην αποκάλυψη του μυστικού έργου της αποκάλυψης των μυστικών της οργάνωσης έπαιξαν ρόλο οι Παπύς, Μπεζάντ, Πάικ, Λόρδος Βύρων, Μότζαρτ και άλλοι οι οποίοι είναι όλοι νεκροί όπως ξέρετε.

Έτσι με χαρά σας αποκαλύπτω πως η αναδιοργάνωση άρχισε αλλά η καινούργια ονομασία των Μασόνων δεν είναι ακόμη γνωστή.
Εικάζετε πως έχουν προταθεί τα ονόματα.
1. Ανδρεϊκοί ( Για να την σπάσουν στους Ιωαννίτες )
2. Δεμασώνοι ( Για να δείξουν πως δε μασόνοι τίποτα )
3. Τάγμα του Δράκουλα ( Για να δικαιολογήσουν το αίμα που πίνουν )
4. Ερμής ο Τετραπέρατος ( Για να πάνε ποιο πίσω και από τον Τρισμέγιστο )
5. Καρπουζόσταυροι ( Γιατί είναι εύκολο να κάνεις σήμα με το καρπούζι και το σταυρό )
6. Ιππότες του Παλατιού ( Για να ξεφύγουν επιτέλους από το Ναό και να πιάσουν κολλητηλίκια με τον Βασιλιά )
7. Seven Cola ( Για να τη σπάσουν στην Coca Cola )

Ουφ άντε σας τα μαρτύρησα όλα !

Ο κακός λύκος