ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "" ΗΛΙΑΚΕΣ"" ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- "" ΗΛΙΑΚΕΣ"" ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

DSM30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
20/05/2014, 03:20:31
quote:

Μάριε, άσε τις παπαριές, και κάνε μια βόλτα από το Praktiker. Δεν είναι ανάγκη να κοροιδεύεις όλο τον κόσμο.

Οχι.
Μόνο τους Η3.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

20/05/2014, 03:22:51
Δεν υπάρχουν Η3. Έχουν καταργηθεί από το 2010. Τώρα παίζουν μόνο οι Α3.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

20/05/2014, 03:25:14

SAGNAC"S EXPERIMENT DEMOLISHES EINSTEIN RELATIVITY THEORY

Edited by - panosfromlydian3 on 20/05/2014 03:25:49

20/05/2014, 03:27:33
quote:

Δεν υπάρχουν Η3. Έχουν καταργηθεί από το 2010. Τώρα παίζουν μόνο οι Α3.

Μέγα λάθος.
Υπάρχουν ακόμη κι εδώ στο φόρουμ.

Εχουν ενσωματωθεί σε νέο τύπο.

Η3Α3.

Οι τρείς ηλίθιοι-άσχετοι.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

20/05/2014, 03:45:24
quote:
panosfromlydian something
SAGNAC"S EXPERIMENT DEMOLISHES EINSTEIN RELATIVITY THEORY

In a rather gay fashion, I might add.

Αλλά αν αντί να μαλακίζεσαι, έψαχνες στα αλήθεια αυτά που σου λένε ο Κηφέας και ο Νικόμαχος, μπορεί και να είχες ξεστραβωθεί. Ζούδι.

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Οι τρείς ηλίθιοι-άσχετοι.

A stands for Αρχοντομαλάκας. Έχεις καιρό να πας στο Praktiker.

20/05/2014, 14:15:22
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ :

. . . Μερικά από αυτά τα υλικά, έχουμε καταφέρει να τα παράξουμε σε επιταχυντές, αλλά παρουσιάζουν μια κυμαινόμενη αστάθεια και ελάχιστο χρόνο ζωής. Είναι τα λεγόμενα "εξωτικά" στοιχεία του Περιοδικού Πίνακα υπ'αριθμ. 114, 115, 117 και τελούμε εν αναμονή της συνέχειας. θεωρώ πως, άν καταφέρουμε να σταθεροποιήσουμε αυτά τα στοιχεία καθώς και τα επόμενα στην σειρά που θα ανακαλυφθούν, το μυστικό της βαρυτικής πρόωσης , θα πάψει να είναι μυστικό.

Βαρυτική πρόωση σημαίνει, πως ένα ταξίδι σε απόσταση 8 ετών φωτός, θα απαιτεί λιγότερο από 90 λεπτά!!!

Και αυτό επειδή ο χωροχρόνος μεταξύ αφετηρίας-προορισμού, θα καμπυλώνει με την χρήση βαρυτικού πεδίου, εκμηδενίζοντας την απόσταση.

Πως θα επιτευχθεί αυτό?

Οπως είπαμε πιό πάνω, η ισχυρή πυρηνική δύναμη παρέχει συνοχή στα μικροσκοπικά σωματίδια της ύλης.Επίσης παρέχει τον διαστατικό χώρο, όπου δραστηριοποιούνται,τα νήματα ενέργειας . ( για όσους πρόσεξαν το βίντεο του Κηφέα ).

Η δράση της ισχυρής πυρηνικής δύναμης, είναι αυστηρά περιορισμένη στα όρια της ύλης που συγκρατεί . Με την χρήση ενός σωματιδίου με ατομικό αριθμό στον Περιοδικό Πίνακα, πάνω από 125, θα ήταν δυνατή η παραγωγή ενέργειας , ελεγχόμενης βέβαια ( αλλιώς θα μπορούσε να καταστρέψει όλο το σύστημά μας), που απαιτείται για την επέκταση του βαρυτικού πεδίου, πέραν των ορίων εφαρμογής της ισχυρής πυρηνικής δύναμης.

Δηλαδή να καταλαμβάνει χώρο, πέραν των σωματιδίων που "προστατεύει". Κάτι σαν άλως, πρός όλες τις κατευθύνσεις. Θα καμπυλώνει τον χώρο μπροστά της, για όσο μήκος επεκτείνεται και θα κάνει την απόσταση αφετηρίας-σημείου επέκτασης, μηδενική. Οσο μεγαλύτερη η επέκταση, τόσο μικρότερη η απόσταση.

Παράδειγμα:

Επεκτείνουμε το βαρυτικό πεδίο ενός σκάφους, σε απόσταση 100 μέτρων από αυτό.Το σκάφος θα διανύσει αυτήν την απόσταση σχεδόν ακαριαία, λόγω της συνοχής που προσφέρει στα μόριά του, η ισχυρή πυρηνική δύναμη .

Νικόμαχε . αν και θεωρώ ότι είναι πλεονασμός αυτό που θα πω , εγώ θα το τονίσω : Η ανάρτησή σου αυτή είναι πολύ σημαντική .

Έχω απορροφηθεί , σκεπτόμενος κυρίως αυτά που έχω σημειώσει στο παραπάνω απόσπασμα του μηνύματός σου , με έντονα γράμματα .

Βέβαια η η σκέψη μου περιστρέφεται γύρω από το μυστικό της βαρυτικής πρόωσης , όπως την αποκαλείς .

Νομίζω , ότι τα παραπάνω για να γίνουν στον ελάχιστο βαθμό κατανοητά πρέπει να αντιληφθεί κανείς τι σημαίνει χωροχρονική καμπύλωση (ή στρέβλωση) , που αυτό σημαίνει πάλι με τη σειρά του ότι απαιτείται μια μικρή , τουλάχιστον , αντίληψη της εξίσωσης (ή εξισώσεων) πεδίου.

Σκέφθηκα να γράψω μία απλουστευμένη περιγραφή για την καμπύλωση του χωροχρόνου , αλλά φοβήθηκα μήπως μπλέξω (κυρίως χρονικά) και ανέβαλα τη λήψη της απόφασής αυτής για το (πιθανόν απώτερο) μέλλον .

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητά

20/05/2014, 14:38:00
quote:

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ :

. . . Μερικά από αυτά τα υλικά, έχουμε καταφέρει να τα παράξουμε σε επιταχυντές, αλλά παρουσιάζουν μια κυμαινόμενη αστάθεια και ελάχιστο χρόνο ζωής. [.....

Νικόμαχε . αν και θεωρώ ότι είναι πλεονασμός αυτό που θα πω , εγώ θα το τονίσω : Η ανάρτησή σου αυτή είναι πολύ σημαντική . [/b] ...
Ου τα πάντα τοις πάσι ρητά

Φάτε ρε παιδιά κανένα παγωτό να σας φύγει...

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

20/05/2014, 15:03:41
panpam

Ξέρεις τί είναι αυτό?

maria3Μέλος
20/05/2014, 15:53:52
Συγνώμη είμαι λίγο άσχετη αλλά ήθελα να το ρωτήσω αυτό, για παράδειγμα Gμν και Τμν είναι αντίστοιχα δύο τανυστές που εκφράζουν τη γεωμετρία και τη φυσική του χωροχρόνου, όπως τα ταύτισε ο Αϊνστάιν.

Το μν πως προκύπτει;

Έχει σχέση με τους πολυμορφοπυρήνες, γιαυτό του δίνουν αυτά τα αρχικά;

Γιατί για παράδειγμα στην Ιατρική PMN, είναι polymorphonuclear leukocytes, βέβαια είναι με κεφαλαία.

Βέβαια θα μου πεις πόσο αργότερα να δόθηκε αυτό στην Ιατρική;

Sol-MixΜέλος
21/05/2014, 12:50:56
NIKOMAXOΣ
quote:

Από την άλλη, η κυματική θεώρηση της βαρύτητας, θα μπορούσε να λύσει πολλά προβλήματα.Μετά τις τελευταίες παρατηρήσεις, την χωρίζουμε σε δύο σκέλη.Την βαρύτητα Α η οποία έχει εφαρμογή στον μικρόκοσμο και την βαρύτητα Β, που είναι αισθητή στον μακρόκοσμο.Ολοι μας αντιλαμβανόμαστε την βαρύτητα Β.Συγκρατεί τους πλανήτες και τους δορυφόρους σε τροχιά, εμάς και τις κατασκευές μας σε "ορθή" στάση, είναι αυτό που λέμε "πατάμε γερά".με άλλα λόγια, η βαρύτητα Α είναι η ισχυρή πυρηνική δύναμη και η βαρύτητα Β η ασθενής δύναμη.

Έχεις δίκιο, μάλιστα η άποψη μου είναι ότι ενώ στο περιβάλλον τους είναι «βαρύτητα» σε σχέση μεταξή τους ή μεταξή των «διαστάσεων» μορφών ύλης είναι «αντιβαρύτητα».

Υστερόγραφο: αν θέλεις άνοιξε ένα νέο θέμα πχ. «Ο Κόσμος μας» μετέφερε αυτό το άρθρο εκεί, να προσπαθήσω να σου εξηγήσω και το σκεπτικό μου για αυτή την «αντιβαρύτητα».