- ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΝΤΙΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Οι ξενοδοχοι για τους Ελληνες, ειναι οτι και οι "Ταριφες" για τους ξενους-τουριστες...
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...
GENUS PANTHERAS FELIDAE
Ο κος. Ευαγγελατος ειχε δειξει πολυ λιγα τοτε στην εκπομπη του για τα ξενοδοχεια... ουσιαστιακα εδειξε την "επιφανεια"... το ρεζουμε ακομα βραζει...και κοντευει να γινει χυλος...
GENUS PANTHERAS FELIDAE
Πάντως,κάποιοι νησιώτες έχουν πάρει κάποια μαθήματα(όπως η Ίος και η Κέρκυρα) κι έχουν αρχίσει και φέρονται πολύ πιο επαγγελματικά πλέον,μακάρι να τους ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι...
GENUS PANTHERAS FELIDAE
urbis et orbis
Ήταν μια ταινία η οποία δείχνει την καταστροφική μανία που μπορεί να έχει η φύση απέναντι στην αλαζονεία του ανθρώπου.
Ύβρις - Νέμεσις.
Μια άλλη ταινία που επίσης μου άρεσε πάρα πολύ ήταν το "Οι άλλοι".
Ένα πολύ καλό θρίλλερ με αρκετά ανατρεπτικό τέλος και την πρωταγωνίστρια (Νικόλ Κίντμαν) πολύ καλή στην ερμηνεία της.

In anticipation of my resurrection...
Run Lola Run
All about my Mother
Amelie
Dogville
Frida
Οι Ακροβάτες του Κήπου
The Others
Chicago
The Hours
Spring, Summer, Fall, Winter… and Spring

Η απάντηση βρίσκεται μέσα σου…
"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"
The last samurai,
Last don,
Ο πολεμιστής στον άνεμο(Την προτίνω σε όσους σκαμπάζους κάτι απο πολεμικές τέχνες και ξέρουν τον θρυλικό Ojama)
Ο θανατός σου βρίσκετε πάντα ένα μέτρο αριστερά σου. Όταν θα τα έχεις χαμένα ρώτα τον:
-Είναι το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να μου έχει συμβεί; Θα σου απαντήσει:
-Όχι, αφού εγώ δεν σε ακούμπησα ακόμη.
"K-Pax"
το alltime classic "La Vita e bella"
"Κρυστάλλινες Νύχτες", αν και αρκετά παλιά αξίζει να μνημονεύουμε την Τώνια Μαρκετάκη.
Και εξίσου παλιά, αλλά κατααπληκτική "Arizona Dream".
Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα
saw 1,2
seven
the others
aaaaaaaaaaaaaaaaand.....
harry potter and the goblet of fire.