ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σήκω πάνω Αχιλλέα! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Σήκω πάνω Αχιλλέα! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

zip31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
07/07/2010, 14:40:45
ένα θέμα ... ξεσηκωτικό και αφιερωμένο στους κατουρημένους τάφους των ονείρων μας. Ξεκινώ με το νόημα :

Σαν είδανε οι Αχαιοί / πως χάνουνε τη μάχη / στου Αχιλλέα κίνησαν / να πάνε το τσαρδάκι. / Στους Μυρμιδόνες φτάσανε / και βλέπουνε τον μάγκα / να παίζει στο μπουζούκι του / ωραία ντριγκιντράγκα. / Σήκω πάνω Αχιλλέα! / βαλ' την περικεφαλαία / παρ' τα σέα και τα μέα / κι έλα στη παλιοπαρέα. / Μην απλώνεις την αρίδα / πάρε δόρυ και ασπίδα / σκέψου λίγο την πατρίδα / ... και την υφαλοκρηπίδα. / Παρεπιπτόντως, να λουστείς / και να ντυθείς πολεμιστής. / Οι Τρώες μας την πέσανε / και τρώμε κουνουπίδι / κι εσύ μου είσαι αραχτός / και λιάζεσαι σαν φίδι. / Αν όμως γίνεις βουλευτής / σε μια τετραετία / θα πάρεις όλο το χαρτί / και θα 'χεις κι ασυλία. / Σήκω πάνω Αχιλλέα! / βαλ' την περικεφαλαία / παρ' τα σέα και τα μέα / κι έλα στη παλιοπαρέα. / Μην απλώνεις την αρίδα / πάρε δόρυ και ασπίδα / σκέψου λίγο την πατρίδα / ... και την υφαλοκρηπίδα. / Παρεπιπτόντως, να λουστείς / και να ντυθείς πολεμιστής.

"ἐγὼ ὅσους ἐὰν φιλῶ, ἐλέγχω καὶ παιδεύω"
07/07/2010, 15:09:12
Πόθεν έσχες κάτουρο ;

Το τελευταίο 24ωρο έλαβα 5 mails. Με "Μ" κεφαλαίο και "Σ" τελικό Μμμμέιλςςς. Δύο από αυτά μιλούσαν για μια συνωμοσία. Την συνωμοσία της κατούρλας. Συνεννοήθηκαν λέει, να ουρήσουν πέντε - δέκα τύποι πάνω στο κεφάλι μιας πυγολαμπίδας που παλιότερα φώτιζε το τετράγωνο της οικοδομής που μένω, την πλατεία πιο κάτω μέχρι το περίπτερο του Γιάννη κι έπιανε και λίγο και το εμπορικό λίγα μέτρα παραδίπλα. Στενοχωρήθηκα πολύ, όχι για την ποσότητα των ούρων που θα έπνιγε την συνοικία, αλλά για την πυγολαμπίδα. Μ' αρέσει αυτή η πυγολαμπίδα, δεν θέλω να την φάει ο κίτρινος πρωτεϊνικός χείμαρος των αληταράδων. Γι' αυτό, θα συγκεντρώσω όλες μου τις δυνάμεις, να μάζεψω την πυγολαμπίδα και να την πάω να ζήσει αλλού. Α! στέλνω και ένα μήνυμα σ' αυτά τα ζεβζέκια : "Πίσω ρε! κοπρόσκυλα!"

07/07/2010, 17:19:52
Ωδή με μια χορδή για την πορδή ενός γκέι Μάγου

Το ξέρεις μανταμίτσα μου πως για σένα έχασα χθες το 3-2 της Ολλανδίας ; Ω! έχεις μια γεύση από ξυνίλα στα χείλη ... Μην μασάς! Θα σκίσω ...

07/07/2010, 17:47:54
Επίκληση στο σκουριασμένο ξυραφάκι του Τζέιμς.

Ξούρα, σούρα και φιγούρα. Θα σου χαλάσω την μόστρα πονηρό σκουλήκι. Μην παίζεις με την διχαλωτή γλωσσίτσα μου ... σε βλέπω!

07/07/2010, 20:03:21
zip.. Tί πίνεις και δεν μας δίνεις?
07/07/2010, 21:08:56
...Με φώναξε κανεις;...
Γιατι σαν απογονος του Αχιλλέα, μπορώ να τον εκπροσωπήσω ,νομίζω, λογω .....εντοπιότητας,εδώ...Τι λέει ρε φιλαράκι zip;
Για κάνε καμιά ερώτηση...
Εσύ, ποιός εισαι που καλείς;Έχεις κανένα τέτοιο δικαίωμα;
07/07/2010, 22:35:57
08/07/2010, 07:22:45
Ευχαριστία στο χαλασμένο δόντι του Ιησού Χριστού.

Α, ήρθες βλέπω κουφαλίτσα! Το μόνο που μπορώ να κάνω για σένα, είναι μια ξεγυρισμένη και γρήγορη απονεύρωση. Μισό λεπτό μονάχα, να αποστειρώσω τα εργαλεία μου ... κουφαλίτσα!

08/07/2010, 07:39:50
Ελεγεία για την κολοτρυπίδα ενός μπαμπουϊνου.

Φραπεδιά στο Ζάππειο ένα σπερνό. Άλλος μακρύ κι άλλος κοντό. Κάμποσοι λέν' οι Ρώσσοι φταίν' κι άλλοι φόροι που μας καίν'. Κάποιος θαρρεί πως την Αθήνα θα την σώσει, μόνο ένα ρίχτερ των εννιά αν την ξαπλώσει. Μόκο, τουμπέκα, για δέκα και για την μπεμπέκα.

allzzaro, πως κι έτσι ;

08/07/2010, 07:51:42
Εξορκισμός στην πυραμιδοκέφαλη σκατόμυγα.

Να μην με λένε Χάρο, μπεμπέκα μου, αν απόψε δεν σου χαρίσω μια αξέχαστη νύχτα. Θυμήσου 6 με 7, τι θα συμβεί στο λεωφορείο ...

08/07/2010, 10:01:08
Κατέβηκαν στου Στρέφη, τα ψευτοφρικιά, για πορεία..Κι ήταν απο Λάρισα, ένας φρικουλας, που ψάρωσαν όλοι στα Εξάρχεια, τότε το 85,
που πιάσαν ένα Άγγλο τουρίστα, για αναρχική δράση......
Κι ειπαμε για πορεία και ξεκινήσαμε, απο τα Εξάρχεια,να πάμε στην Ευελπίδων, 5 λεπτά δρόμος...
Κι εκεί,στο δρόμο, σιγά σιγά, ένα ένα τα φρικιά του σαλονιού, αποχωρούσαν...
Μόνος μου έφτασα στην Ευελπίδων...
Τόση μαγκιά της τηλεόρασης και του θεάματος...
Σαν ένα άλλο φρίκουλα, το 85 στη Θεσσαλονίκη, που μέσα απο την επιτηδευμένη κουλτούρα του, πούλουσε το κορμί του, σαν πουτάνα στη Συγγρού, σε ένα πάμπ που είχε φτιάξει και ξεπουλούσε κάθε μέρα την ψυχή του..
Κι ήταν το ίδιο κουρασμένος με αυτήν, όταν μετρούσε τα λεφτά το βράδυ...
08/07/2010, 10:55:13
Ο Zip είναι αυτός..???

Καλημέρα φίλε μου , τι συνέβη..???

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
08/07/2010, 11:13:48
quote:
Καλημέρα φίλε μου , τι συνέβη..???

Κάποια σιχαμερά σκουλήκια, το 'βαλαν αμέτι μοχαμπέτι να βρωμίσουν τον κήπο της Βασίλισσας του Παραμυθιού. Γι' αυτό κι εγώ τους στέλνω ένα σπουργίτι για αρχή, να τους κελαηδάει, να τα τσιμπάει με το ράμφος του και να τα καβροχθίζει λαίμαργα. Για αρχή ...

"Μάνα μ', εγώ είμαι τ' άμοιρο, το σκοτεινό σπουργίτι,
όπου δεν έχω αδερφό, όπου δεν έχω σπίτι
Το δόλιο όπου κι αν στραφώ, απ' όπου κι αν περάσω
δεν βρήσκω πέτρα να σταθώ, κλονάρι να πλαγιάσω".

trexagireve, αν αυτό που έγραψες είναι δικό σου, εγώ είμαι ο Λοβέρδος.

08/07/2010, 11:24:44
Επίκληση στον Σαμάνο της ξαναμμένης χωριατοπούλας

Με μια κίνηση απλή, θα του κλέψω ότι έχει ζήσει. Είμαι ένας μικρός Θεός, είμαι ένα στιχιό. Γειά σου Διονύση μου!

08/07/2010, 11:28:38
Με τον Σαββόπουλο,δεν είχα ιδιαίτερες σχέσεις ,παλιότερα, πολύ γιατί,κουλτουτιάρης δεν ήταν, αλλά, του καναπέ, κι αυτός ήταν, απομονωμένος....
Γι αυτο και σου αρέσει...
Καραγκιοζλίκια, λέω εγώ...
Αλήθεια ρε δικέ μου, καμιά φορά, έζησες κανέναν θάνατο;
Έτσι απο κοντά...Γιατί, πιστεύω,ότι δεν θα είχες τα κότσια να τον κοιτάξεις κατάμουτρα...Όλο τον αποφεύγεις,στις λέξεις σου...Τον φοβάσαι; ...
08/07/2010, 11:38:05
Η ερώτηση του Βουκεφάλα των Επτά Λιμνών.

Ι χα! Τι θες εδώ ρε ζαγάρ' ; Τράβα να ρουφήξ' κάνα τσιούκαρι!

08/07/2010, 11:41:46
....Εσυ απο κει έρχεσαι, καλέ μου;...
Γι αυτό και παριστάνεις τον βουκόλο, μπουκάλο;
08/07/2010, 11:50:26
Ε, πληρωμένε δολοφόνε ... οι ώρες σου τελειώνουν! Πες ότι έχεις να πεις, κάνε ότι έχεις να κάνεις. Εμένα δεν με ξεγελάς. Φοράω πάνα - βρακάκι ultra νάνι και καπνίζω το μαγικό φλαμούρι του Βούδα. Μου α χαχαχαχαχα!

υ.γ το ξέρεις φαντάζομαι πως χθες το βράδυ ο Σατανάς πήρε την Παρθένα σου, ε ;

Edited by - zip on 08/07/2010 11:54:22

08/07/2010, 12:10:10
είναι ο διάβολος και ο χριστός και παίζουν τάβλι, κάποια στιγμη γίνετε ο παρακάτω διάλογος
διάβολος" η κόρη μου αγαπάει τον γιο σου"
χριστός"άι στο διάολο"
διάβολος " να(σταυροκοπιέται),μα την παναγία σου λέω"

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

08/07/2010, 12:16:40
Και γιατί έχεις ανάγκη να προστατευτείς καλέ μου zip;...Βαμπιροκαταστάσεις;
Προς τι τα ματζούνια και οι αλοιφές;
Κάτσε μια μέρα στον ήλιο, απο τις 3 το μεσημέρι, έως τις 5....
Δεν θα ξανανοιώσεις αυτή τη δυσφορία...Ή θα σου κατσει μια ηλίαση, να με...θυμάσαι...
Ή, δεν γράφω εγώ για τρεις μέρες, οπότε πάλι δεν ξανανοιώθεις την δυσφορία...