ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

athhna70 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
RayΝέο Μέλος
27/02/2007, 21:57:54
ΟΚ XD!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ!

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ!

Ano-ThroskoΝέο Μέλος
05/03/2007, 02:10:56
Παιδιά καλησπέρα. Δεν θέλω να μειώσω κανέναν, αλλά καλύτερα να αποφεύγουμε ιστορίες του τύπου "κάπου άκουσα...", "λεγεται οτι...","παλιά ο παππούς μου ,η γιαγιά μου..." γιατί χάνει η σελίδα αυτή την αξιοπιστία της. Να αναφέρουμε καλύτερα ότι εμείς ξέρουμε και ζήσαμε κι όχι ότι μας έχουν κάπου, κάποτε, κάποιοι πει.
Ευχαριστώ
Ano-ThroskoΝέο Μέλος
05/03/2007, 02:16:06
Φιλε Ray, όλα αυτά που γράφεις είναι πολύ ενδιαφέροντα αλλά μου θυμίζουν έντονα σκηνές από ταινίες μυστηρίου. Είναι δυνατόν κάποιο πνεύμα να έγραψε στο pc κάτι? Ειλικρινά δεν το παίζω κάποιος, ούτε λέω ότι δεν πιστέυω σε παραφυσικά γεγονότα, απλά λιγάκι το όλο concept της ιστορίας μοιάζει κινηματογραφικό. Συγνώμη αν κάνω λάθος.
zackffΝέο Μέλος
06/03/2007, 17:09:39
Καταρχην για σε ολους
Θα ηθελα να σας μιλησω για παραξενα πραγματα που μου συμβενουν..
πιστευετε οτι οταν μελεταμε καποιον αυτος παθαινει κατι??
Λοιπον το δοκιμασα και να τι εγινε....Σημερα πηγαιναμε *** μια εκδρομη.Καθομουν στο λεωφορειο με ενα παιδι και απο μεσα μου αρχισα να τον μελεταω.Τοτε αυτος φτερνιστηκε 2 φορρες και την δευτερη κουτουλησε στο καθισμα ακριβως την ωρα που τον μελετουσα....
Επισης βλεπω ονειρα που πραγματοποιουνται.Οχι κακα ονειρα αλλα μια απλη συζητηση η ενα γεγονος που ειμαι 100 τοις 100 σιγουρος οτι εχουν ξανασυμβει.Πρωτα το βλεπω ως ονειρο και μετα πραγματοποιητε..
Ειναι και κατι αλλο αλλα μαλλον ειναι της φαντασιας μου..
Τελος πως γινετε (αν γινετε) να εκτελεσεις μια ψυχικη επιθεση προς καποιον αλλο??Ας πουμε να γινεις σκια η κατι τετοιο και να περιφερεσε οσο κοιμασε??

06/03/2007, 18:12:09
Αγαπητέ zackff, όπως θα είδες έγινε κάποια επέμβαση στο μήνυμα σου, λόγω αναφοράς σου σε προσωπικά δεδομένα σου.
Θα σου αποσταλλεί e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχεις δηλώσει στο προφίλ σου, ώστε να σου εξηγηθούν οι λόγοι αυτής της επέμβασης.

In anticipation of my resurrection...

XDΜέλος
13/03/2007, 10:47:14
Δεν ξέρω αν είδε κανείς, μεσάνυχτα Τρίτης, την νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, "Ιστορίες Μυστηρίου", η οποία πραγματεύεται, με αναπαράσταση των γεγονότων από ηθοποιούς βάση διηγήσεων αυτοπτών (όπως υποστηρίζει..) μαρτύρων, θρύλους, παραδώσεις, παράξενες ιστορίες που όλοι κάπως, κάπου, κάποτε ακούσαμε.. ενώ παρουσιάζονται και οι απόψεις από διάφορους ψυχολόγους και "ερευνητές" επί του φαινομένου (πχ. Τσακρινός -τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας θα μου πείτε .. ).

Την εκπομπή επιμελείται η γνωστή Μάρα Μεϊμαρίδη (Μάγισσες της Σμύρνης) την οποία ομολογώ πως δεν συμπαθώ, από την άλλη πλευρά όμως αναγνωρίζω πως τουλάχιστον οι αναπαραστάσεις της πρώτης εκπομπής ήταν πολύ καλές και ατμοσφαιρικές (θυμίζουν κάτι από Poe, Lovecraft -υπερβολικό μεν, αυτό μου θύμισαν δε..)..

Η πρώτη ιστορία που παρουσιάσθηκε (είχε και δεύτερη) αφορούσε τον (γνωστό) θρύλο της δολοφονημένη (ή νεκρής γενικά) γυναίκας (κάπου στην Εύβοια -αν θυμάμαι καλά) που αναπάντεχα συναντούν οι οδηγοί σε ένα συγκεκριμένο σημείο, επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο τους και ύστερα εξαφανίζεται το ίδιο αναπάντεχα κοντά στο σημείο που δολοφονήθηκε από τον αρραβωνιαστικό της λίγες μέρες πριν το γάμο της.. φέρνοντας ατυχία σε όσους κάνουν το λάθος να την επιβιβάσουν στο όχημα τους.

Υ.Γ.
Ένα ενδιαφέρον hint είναι πως η πρώτη εκπομπή βγήκε στον αέρα Τρίτη 13 Μαρτίου (Τρ (3) 13/03/2007) στις 00:00

Edited by - XD on 13/03/2007 10:57:48

stanfromgreeceΜέλος
13/03/2007, 11:04:25
Απ'ότι άκουσα και εγώ φίλε XD πρέπει να πρόκειται για πάρα πολύ καλή προσπάθεια...ειδικά για την Ελληνική τηλεόραση... μακάρι όμως να παιζόταν πιό νωρίς...γιατι ειδικά τις δευτέρες...με το ωράριο που έχω... εκείνη την ώρα μονο στον ύπνο μου μπορώ να δώ...παράξενες ιστορίες!

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=22541

XDΜέλος
14/03/2007, 10:06:11
Φίλε stanfromgreece πράγματι η ώρα προβολής είναι εξαιρετικά δύσκολη για τον περισσότερο κόσμο..
14/03/2007, 11:13:41
XD ΩΡΑΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ?
ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΘΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.
stanfromgreeceΜέλος
14/03/2007, 12:05:03
Ααααααααααχ...φίλε Open Mind... άμα έχεις ξυπνήσει εκείνη την ημέρα από τις 6 για να πας στην δουλειά...δουλεύεις μέχρι τις 10 το βράδυ και μετά πας στο καπάκι να πάρεις την γυναίκα σου από την δική της δουλειά από την οποία σχολάει στις 11 το βράδυ και γυρίσεις στο σπίτι λίγο πριν τις 12 και ίσα ίσα προλάβεις να κάνεις ενα μπανάκι... να σου πώ εγώ τί ατμόσφαιρα φτιάχνεις μετά τις 12...
Αν μπορεί κάποιος που θα το βλέπει να μας δίνει πληροφορίες από αυτό εδώ το φόρουμ θα είναι πολύ καλά... μια περίληψη να ξέρουμε και εμείς τί γίνεται!

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=22541

30/09/2013, 02:08:05
quote:
γιαπετ

Εμείς προτιμούμε να παράγουμε σκέψη...

Καλά ουρήστε και λίγο...

quote:

Τι σημαίνει βιβλιογραφίς ρε φίλε;

Πραγματικά με φοβίζεις...

quote:

Επειδή κάποιος έγραψε ένα βιβλίο με τις απόψεις του, έγινε θέσφατο; Μπορεί να διαφωνεί κάποιος με κάποιο βιβλίο ή όχι;;;

Βεβαίως μπορεί να διαφωνεί, είτε με κόντρα βιβλιογραφία του ιδίου επιπέδου είτε με προσωπικά ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ από προσωπική ΕΡΕΥΝΑ.

Σίγουρα όχι με αστήρικτες καφενειακές προσωπικές απόψεις όπως κάνετε εσείς όσες μέρες σας παρακολουθώ.

30/09/2013, 02:12:36
quote:

Εμένα στην αντιγραφή επικόλληση, δεν βγάζει τις φατσούλες...
Κάποτε τις έβγαζε, κάτι δεν κάνω καλά;

Και γράφεις τη λέξη quote: (που το copy paste ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τη βγάζει) όσες φορές χρειαστεί με το χεράκι σου???

Χαρά στο κουράγιο σου!

Θα σε μαλώσω αν και είσαι παλαιό μέλος και δεν ξέρεις να κάνεις χρήση της σχετικής εντολής για το quote...

NotirkΜέλος
30/09/2013, 02:14:02
quote:

quote:
Notirk
ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΕΊΝΑΙ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΕΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ.!!!!

Φίλε Notirk. Σεβαστές οι απόψεις σου, όμως αν οι "Γραφές" είναι θεόπνευστες, τότε σίγουρα ο Θεός είναι ανιστόρητος. Γιατί τα "γεγονότα" που περιγράφουν δεν έχουν καμιά σχέση με την καταγεγραμμένη ιστορία. Για παράδειγμα όσο και να διαβάσω τα ευαγγέλια με θεία έμπνευση, ούτε στην εποχή του Χριστού ούτε ποτέ άλλοτε οι Εβραίοι είχαν ταυτόχρονα δύο αρχιερείς. Την εβδομάδα του Πάσχα των Εβραίων δεν γινόντουσαν δίκες, ούτε θανατικές εκτελέσεις και σύμφωνα με τους νόμους τους δεν δίκαζαν ποτέ νύχτα. Σου ανέφερα ενδεικτικά αυτά τα δύο παραδείγματα, γιατί αν επεκταθώ σε όλες τις ιστορικές ανακρίβειες θα χρειαστή να γράψω αρκετές σελίδες.

*

Φαντάσου ένα σωρό από βρώμικα σκουπίδια , που ξέρεις ότι κάπου ανάμεσα τους υπάρχει μία πλάκα χρυσού. Τι θα έκανες… τώρα που έχει κιόλας ακριβύνει ο χρυσός? Θα αγνοούσες τα σκουπίδια , για να πιάσεις το πολύτιμο μέταλλο ? Ή μήπως θα έπιανες κουβέντα με τον Αλέξανδρο , αν τα σκουπίδια είναι πραγματικά ή ψεύτικα ?

30/09/2013, 02:21:59
quote:
γιαπετ
Νομίζω ότι ο καθένας εκθέτει την προσωπική του άποψη, διαφορετικά θα μιλούσαμε με τίτλους βιβλίων.

Περίεργο...

Είχα την εντύπωση ότι όποτε έκανε κάτι τέτοιο κάποιο μέλος που είχε δηλώσει Χριστιανός οι "απέναντι" δεν το δέχονταν ως τακτική και αντιμετώπιζε τη χλεύη τους.

Άλλα ήθη στο esoterica μάλλον...

Εγώ επειδή είμαι της Παλαιάς Σχολής θα φέρω και θα ζητώ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ εκτός αν μου το απαγορεύσει κάποιος admin.

30/09/2013, 02:29:01
Notirk κάνεις το ίδιο λάθος με τον Πύρινο...

Ο Sesostris θα σας "την πει" και θα έχει και δίκιο!

Αν οι Γραφές λένε ψέμματα και περιέχουν ανακρίβειες εκτός από την super-duper κεντρική ιδέα έστω πραγματικής θεικής προέλευσης τότε χαιρετίσματα...

Δεν μπορεί το Αφεντικό να λέει εγώ είμαι η Αλήθεια και οι Απόστολοι να γράφουν ψευτιές και ανακρίβειες...

NotirkΜέλος
30/09/2013, 02:42:05
Από Γιαπετ
24 Ἀγωνίζεσθε εἰσελθεῖν διὰ τῆς στενῆς πύλης· ὅτι πολλοί, λέγω ὑμῖν, ζητήσουσιν εἰσελθεῖν καὶ οὐκ ἰσχύσουσιν. 25 ἀφ' οὗ ἂν ἐγερθῇ ὁ οἰκοδεσπότης καὶ ἀποκλείσῃ τὴν θύραν, καὶ ἄρξησθε ἔξω ἑστάναι καὶ κρούειν τὴν θύραν λέγοντες· Κύριε Κύριε, ἄνοιξον ἡμῖν· καὶ ἀποκριθεὶς ἐρεῖ ὑμῖν, οὐκ οἶδα ὑμᾶς πόθεν ἐστέ. 26 τότε ἄρξεσθε λέγειν· ἐφάγομεν ἐνώπιόν σου καὶ ἐπίομεν, καὶ ἐν ταῖς πλατείαις ἡμῶν ἐδίδαξας· 27 καὶ ἐρεῖ· λέγω ὑμῖν, οὐκ οἶδα ὑμᾶς πόθεν ἐστέ· ἀπόστητε ἀπ' ἐμοῦ πάντες οἱ ἐργάται τῆς ἀδικίας.
---------------------------------------------------
Γιαπετ και Αλέξανδρε,
Ποια είναι η στενή πύλη???

30/09/2013, 02:43:14
Alexandros.

quote:
Βεβαίως μπορεί να διαφωνεί, είτε με κόντρα βιβλιογραφία του ιδίου επιπέδου είτε με προσωπικά ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ από προσωπική ΕΡΕΥΝΑ.

Σίγουρα όχι με αστήρικτες καφενειακές προσωπικές απόψεις όπως κάνετε εσείς όσες μέρες σας παρακολουθώ.

Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι όταν κάποιος αναφέρεται σε κάποιο θέμα και λέει τις απόψεις του, αυτές δεν είναι προϊόν ερευνητικής μελέτης, επ' αυτού;

Τον κουτσούλησε το περιστέρι;;

Αν είναι έτσι, ποιός είμαι εγώ που θα σου χαλάσω το όνειρο;;;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

30/09/2013, 02:46:55
Notirk

quote:
Ποια είναι η στενή πύλη???

Η πόρτα της ουράνιας βασιλείας του γιαχβέ, βρε.

Αυτή που δεν θα περάσεις επειδή είσαι αμαρτωλός.
Όσο πιο αμαρτωλός είναι κάποιος τόσο πιο πολύ στενεύει...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

NotirkΜέλος
30/09/2013, 02:56:40

Αλεξανδρος
Δεν μπορεί το Αφεντικό να λέει εγώ είμαι η Αλήθεια και οι Απόστολοι να γράφουν ψευτιές και ανακρίβειες.
--------------------------------------------------------------
Ιερή συνωμοσία.

NotirkΜέλος
30/09/2013, 03:22:55
Και η δική μου άποψη για το κρύο , το χλιαρό και το ζεστό που ανέφερε ο Αλέξανδρος.
Οι γραφές έχουν τρία νοήματα …ένα εξωτερικό …ένα μεσωτερικό …και ένα εσωτερικό , ανάλογα πως της αντιλαμβάνεται ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος.

Το εξωτερικό είναι αυτό που πασάρουν τα ιερατεία και το καταπίνουν αμάσητο οι μάζες των ‘’πιστών’’. ΚΡΥΟ.

Το μεσωτερικό είναι αυτό που βγαίνει από τη κατά γράμμα μελέτη των γραφών. ΧΛΙΑΡΟ.

Το εσωτερικό είναι το πραγματικό , το απόκρυφο μήνυμα που πιάνουν όσοι μπήκαν από τη στενή πύλη ...ΖΕΣΤΟ.