ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ποσο χρονων ειστε? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Ποσο χρονων ειστε? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

allzzaro30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
04/05/2005, 15:26:02
Είμαι 50 αλλά γεννήθηκα μεγάλος (10), νιόπαντρος (για πρώτη φορά), δεν θεωρώ ότι κάθε χρόνος που περνάει προστίθεται στην πλάτη μου, αλλά φεύγει από 'πάνω μου (γίνομαι πιό ανάλαφρος), και σκοπεύω να ζήσω γύρω στα 200 για να τους παίρνω 140 χρόνια σύνταξη! (για φαντάσου...)

Επομένως...

...ΕΙΜΑΙ ΒΡΕΦΟΣ!

undeafetedΜέλος
04/05/2005, 15:27:23
Λοιπον η ιστορια μου ξεκιναει από τα βαθη των αιωνων αλλα θα προσπαθησω να την πω περιληπτικα ώστε να μην σας κουρασω.γεννηθηκα πριν ερθουν οι ανθρωποι στην γη δηλαδη περιπου πριν από 100000000 χρονια.στην πρωτη μου ζωη ημουν σκιουρος και εζησα περιπου 200 χρονια σε ένα δασος όπως όλα τα καλα ζωακια.καποιοα στιγμη όμως ερωτευτηκα μια τιγρη και παντερευτικαμε.λιγο πριν πεθανω καναμε και παιδια.τοτε η τιγρη δεν ηθελε να πεθανω και εδωσε ως θυσια στους θεους τα τρια τιγροσκουρακια που καναμε.οι θεοι όμως εκνευριστηκαν που τους προσφεραμε ένα ανυπαρκτο ειδος ζωου και μας πεταξαν στο ερεβος.εκει δεν μπορω να θυμηθω με σαφηνεια τι εγινε αλλα θυμαμε ότι εκει εζησα παρα πολλα χρονια μαζι με την τιγρη.τελος παντων καποια στιγμη γνωριστηκα και με καποιον ηρακλη που ειχε ερθει επισης στον κατω κοσμο.αυτος ηταν ενας χαρισματικος νεος που του εμαθα πολλα πραγματα σχετικα με την σοφια των αιωνων που ειχα.αυτος όμως δεν μπορουσε να μεινει πολύ στον κατω κοσμο αλλα δεν ηθελε να φυγει χωρις εμενα και την τιγρη τεσι εκανε παρακληση στον πατερα του να μας αφησει να φυγουμε.ο φαδερ όμως τα πηρε στο κρανιο περισσοτερο και εκλεισε και τον ηρακλη στο ερεβος.τα χρονια περνουσαν και οι τρεις μας προσπαθουσαμε να βρουμε μια εξοδο από αυτην τη κολαση.επιτα από προσπαθειες καταφεραμε και βγηκαμε εξω.ο ηρακλης όμως που ηταν ενας απλος θνητος ειχε συνηθησει το σκοταδι και όταν βγηκε στον ηλιο τυφλωθηκε.ο διας τοτε ειδε ότι ειχαμε ξεφυγει και κατεβηκε από τον ο0λυμπο να μας κυνηγησει.εγω και η τιγρη για χρονια του κρυβομασταν και αυτος πανω στην λυσσα του να μας πιασει καταραστηκε ολο το ανθρωπινο ειδος να πνιγει στην θαλασσα.ευτυχως μονο ένα μικρο μερος της καταρας του επιασε και καταποντιστηκε μια μικρη πολη κοντα στην κρητη που λεγοταν ατλαντιδα.ο διας γυρισε νευριασμενος στον ολυμπο που δεν μας επιασε.τοτε οι αλλοι θεοι εκαναν συμβουλιο και μας καταραστηκαν να μην βρουμε ποτε γαληνη.εμενα με εκαναν ανθρωπο και την τιγρη μια φλογερη κοκκινομαλλα.μετα μας χωρισαν και μας εστειλαν σε διαφορετικες εποχες της ανθρωποτητας.σε κάθε εποχη ισχυει και από μια καταρα που ειπαν οι 12 θεοι.εγω μαλλον ειμαι στην καταρα του αρη που ηταν κάθε φορα που μεγαλωνω 5 χρονια να μικραινω 4.ετσι ειμαι εδώ και κατι χρονια ενός ετους.η μονη λυτρωση είναι να βρω την φλογερη κοκκινομαλλα που μαλλον σε καποια άλλη εποχη με αναζηταει επισης.η ιστορια μου είναι περα για περα αληθινη αλλωστε δεν λεω και τιποτα το τρομερο.ουτε μπλεκω διαφορες ιστοριες. Thanks for your time
GDS1Μέλος
04/05/2005, 15:36:41
e_shadow:
εμπειρία πανω σε τι εχεις 11 χρονια??

Σε αυτό που θέλεις να αισθανθείς πραγματικά

ΥΓ ΚΑΛΟ ΕΕΕΕΕ ΜΠΟΥΑΑΑΑ

04/05/2005, 15:41:47
Ανήσυχη2

"Διάγνωση:
--------------------------------------------------------------------------------
Δέν ξέρω πώς θα σού φανεί αλλα ήσουν γυναίκα στην τελευταία γήϊνη ενσάρκωσή σου.
Γεννήθηκες κάπου στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Βόρεια Αφρική περίπου το 1175.
Το επάγγελμα σου ήταν βιβλιοθηκάριος, ιερέας, φύλακας κειμηλίων.
--------------------------------------------------------------------------------
Ένα σύντομο ψυχολογικό προφίλ στην προηγούμενη ζωή:
Αναζητητής της αλήθειας και της σοφίας. Ίσως είχατε δει τις μελλοντικές ζωές σας. Οι άλλοι σας έβλεπαν σαν ιδεαλιστή που φωτίζει το μονοπάτι για το μέλλον.
Δίδαγμα που η τελευταία προηγούμενη ζωή σου φέρνει στην παρούσα ζωή:
Το δίδαγμα σου τώρα είναι να γίνεις πιο ευγενικός με τους ανθρώπους, να κερδίσεις τις χαρές της κατανόησης και της αλληλεγγύης
--------------------------------------------------------------------------------"

Αυτό μου έβγαλε το τέστ!
Δεν το πιστεύω!
Ουάου!!!

ανήσυχη7Μέλος
04/05/2005, 17:39:04
Φίλε Αίολε είμαι "ανήσυχη7" μη με χαλάς το ονοματάκι(αστειεύομαι βέβαια). Λοιπόν εμένα το testaki μου έβγαλε τα παρακάτω:

Διάγνωση:
Δέν ξέρω πώς θα σού φανεί αλλα ήσουν γυναίκα στην τελευταία γήϊνη ενσάρκωσή σου.
Γεννήθηκες κάπου στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Σαουδική Αραβία περίπου το 1125.
Το επάγγελμα σου ήταν νεκροθάφτης, σκαφτιάς.
Επαναστατικός τύπος. Εμπνέετε αλλαγές σε κάθε τομέα - πολιτική, επιχειρήσεις, θρησκεία, νοικοκυριό. Θα μπορούσες να ήσουν ο αρχηγός.
Το δίδαγμα σου είναι να μάθεις την ταπεινότητα και την πίστη στις αρχές της πνευματικότητας. Θα έπρεπε να πιστεύεις στην Υψηλή Λογική.

Ωραίο παιχνίδι βρήκαμε!

Μπορώ να πω ότι στο "επαναστατικός τύπος" μάλλον μου ταιριάζει,τώρα το "νεκροθάφτης" μου τα χαλάει λίγο...Όχι ότι έχω τίποτε με το επάγγελμα, αλλά ε είναι λίγο gothic

Τι θα λέγατε να γράψουμε όλοι τι μας "βγαίνει" κι αν βρίσκουμε κοινά στοιχεία;
Εμένα πάντως μου βρήκα

Alea jacta est...
Ο κύβος ερρίφθη...

04/05/2005, 19:23:03
ΕΓΩ ΕΖΗΣΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΤΟ 1885.
ΗΜΟΥΝ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΜΑΟΝΙ.
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.

e_shadowΜέλος
04/05/2005, 22:24:56
quote:
GDS1
Σε αυτό που θέλεις να αισθανθείς πραγματικά

ΥΓ ΚΑΛΟ ΕΕΕΕΕ ΜΠΟΥΑΑΑΑ

Αυτό τώρα εσύ το θεωρείς απάντηση?????

Τι θα μπορούσα να θέλω να αισθανθώ εγώ που εσύ έχεις 11 χρόνια πείρα??

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι

KRYSTALLENIAΜέλος
04/05/2005, 23:09:35
ΚΑΛΗ ΜΟΥ mantis ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ CYBERMASTER ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΙΑ!!!

CYBERMASTER ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ... ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ... ΣΤΑ ΟΠΑ ΟΠΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ link ΕΜΕΝΑ ΕΒΓΑΛΕ:

Διάγνωση:

Γεννήθηκες κάπου στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Ταϊλάνδη περίπου το 1575.
Το επάγγελμα σου ήταν ναύτης, τσαγκάρης.

Ερευνητικός, εφευρετικός, σας άρεσε να φτάνετε στο βάθος κάθε πράγματος, να χάνεστε μέσα σε βιβλία. Ταλέντο στο δράμα, γεννημένος ηθοποιός.

Το δίδαγμα σου είναι να μάθεις να είσαι διακριτικός και να αναλύεις με λογική τα πράγματα και μετά να διδάξεις και τους άλλους να το κάνουν. Η ζωή σου θα είναι πιο ευτυχισμένη όταν βοηθάς αυτούς που δεν σκέπτονται λογικά.

ΑΣΕ, ανήσυχη7, ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΚ!

ΦΙΛΙΚΑ

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ

e_shadowΜέλος
04/05/2005, 23:53:42
μπηκα και εγω στο παιχνιδι!!
Διάγνωση:
Δέν ξέρω πώς θα σού φανεί αλλα ήσουν άντρας στην τελευταία γήϊνη ενσάρκωσή σου.
Γεννήθηκες κάπου στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Αυστρία περίπου το 975.
Το επάγγελμα σου ήταν διασκεδαστής, μουσικός, ποιητής.
Πάντα σας άρεσε να ταξιδεύετε, να ερευνάτε, μπορεί να ήσασταν ντετέκτιβ ή κατάσκοπος.
Το δίδαγμα σου είναι να μάθεις να νικάς την ζήλια και τον θυμό μέσα σου αλλά και σε αυτούς που θα σε επιλέξουν σαν οδηγό τους. Θα πρέπει να καταλάβεις ότι αυτές οι αδυναμίες οφείλονται σε φόβο και έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι

dancing verumΜέλος
05/05/2005, 02:25:58
πάντα δείχνω όσο θέλω...όταν πρέπει να επιβάλλω σεβασμό οι μαθητές μου με κάνουν μεγαλύτερο από ό,τι είμαι.
όταν χαλαρώνω φαίνομαι,λένε για 18 ετών
Είμαι 22 ετών.
αναλογα με τον κοινωνικό μας ρόλο,μεταχειριζόμαστε διαφορετικά την ενέργεια μας.Δειχνουμε κάθε φορά και διαφορετικό πρόσωπο,όχι γιατί είμαστε πολυπρόσωποι,αλλά γιατί προσαρμοζουμε τον εαυτό μας στην εκάστοτε κοινωνική στιγμή.Είμαι και 28 και 22 και 18 μαζί...

Πηγα στο δασος γιατι ήθελα να ζήσω ελευθερα.Ηθελα να ζήσω βαθεια τη ζωη,να ρουφηξω ολο της το μεδουλι.Να βαλω στην ακρη ολ'αυτα που δεν ηταν ζωη και να να μην ανακαλυψω,οταν θα εφθανε η στιγμή να πεθάνω,πως δεν εζησα...