- Ποσο χρονων ειστε? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Επομένως...
...ΕΙΜΑΙ ΒΡΕΦΟΣ!![]()
εμπειρία πανω σε τι εχεις 11 χρονια??
Σε αυτό που θέλεις να αισθανθείς πραγματικά
ΥΓ ΚΑΛΟ ΕΕΕΕΕ ΜΠΟΥΑΑΑΑ
"Διάγνωση:
--------------------------------------------------------------------------------
Δέν ξέρω πώς θα σού φανεί αλλα ήσουν γυναίκα στην τελευταία γήϊνη ενσάρκωσή σου.
Γεννήθηκες κάπου στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Βόρεια Αφρική περίπου το 1175.
Το επάγγελμα σου ήταν βιβλιοθηκάριος, ιερέας, φύλακας κειμηλίων.
--------------------------------------------------------------------------------
Ένα σύντομο ψυχολογικό προφίλ στην προηγούμενη ζωή:
Αναζητητής της αλήθειας και της σοφίας. Ίσως είχατε δει τις μελλοντικές ζωές σας. Οι άλλοι σας έβλεπαν σαν ιδεαλιστή που φωτίζει το μονοπάτι για το μέλλον.
Δίδαγμα που η τελευταία προηγούμενη ζωή σου φέρνει στην παρούσα ζωή:
Το δίδαγμα σου τώρα είναι να γίνεις πιο ευγενικός με τους ανθρώπους, να κερδίσεις τις χαρές της κατανόησης και της αλληλεγγύης
--------------------------------------------------------------------------------"
Αυτό μου έβγαλε το τέστ!
Δεν το πιστεύω!
Ουάου!!!
Διάγνωση:
Δέν ξέρω πώς θα σού φανεί αλλα ήσουν γυναίκα στην τελευταία γήϊνη ενσάρκωσή σου.
Γεννήθηκες κάπου στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Σαουδική Αραβία περίπου το 1125.
Το επάγγελμα σου ήταν νεκροθάφτης, σκαφτιάς.
Επαναστατικός τύπος. Εμπνέετε αλλαγές σε κάθε τομέα - πολιτική, επιχειρήσεις, θρησκεία, νοικοκυριό. Θα μπορούσες να ήσουν ο αρχηγός.
Το δίδαγμα σου είναι να μάθεις την ταπεινότητα και την πίστη στις αρχές της πνευματικότητας. Θα έπρεπε να πιστεύεις στην Υψηλή Λογική.
Ωραίο παιχνίδι βρήκαμε!
Μπορώ να πω ότι στο "επαναστατικός τύπος" μάλλον μου ταιριάζει,τώρα το "νεκροθάφτης" μου τα χαλάει λίγο...Όχι ότι έχω τίποτε με το επάγγελμα, αλλά ε είναι λίγο gothic![]()
Τι θα λέγατε να γράψουμε όλοι τι μας "βγαίνει" κι αν βρίσκουμε κοινά στοιχεία;
Εμένα πάντως μου βρήκα![]()
Alea jacta est...
Ο κύβος ερρίφθη...
ΗΜΟΥΝ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΜΑΟΝΙ.
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.
quote:
GDS1
Σε αυτό που θέλεις να αισθανθείς πραγματικάΥΓ ΚΑΛΟ ΕΕΕΕΕ ΜΠΟΥΑΑΑΑ
Αυτό τώρα εσύ το θεωρείς απάντηση?????
Τι θα μπορούσα να θέλω να αισθανθώ εγώ που εσύ έχεις 11 χρόνια πείρα??

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι
CYBERMASTER ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ... ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ... ΣΤΑ ΟΠΑ ΟΠΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ...![]()
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ link ΕΜΕΝΑ ΕΒΓΑΛΕ:
Διάγνωση:
Γεννήθηκες κάπου στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Ταϊλάνδη περίπου το 1575.
Το επάγγελμα σου ήταν ναύτης, τσαγκάρης.
Ερευνητικός, εφευρετικός, σας άρεσε να φτάνετε στο βάθος κάθε πράγματος, να χάνεστε μέσα σε βιβλία. Ταλέντο στο δράμα, γεννημένος ηθοποιός.
Το δίδαγμα σου είναι να μάθεις να είσαι διακριτικός και να αναλύεις με λογική τα πράγματα και μετά να διδάξεις και τους άλλους να το κάνουν. Η ζωή σου θα είναι πιο ευτυχισμένη όταν βοηθάς αυτούς που δεν σκέπτονται λογικά.
ΑΣΕ, ανήσυχη7, ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΚ!![]()
ΦΙΛΙΚΑ

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ
Διάγνωση:
Δέν ξέρω πώς θα σού φανεί αλλα ήσουν άντρας στην τελευταία γήϊνη ενσάρκωσή σου.
Γεννήθηκες κάπου στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Αυστρία περίπου το 975.
Το επάγγελμα σου ήταν διασκεδαστής, μουσικός, ποιητής.
Πάντα σας άρεσε να ταξιδεύετε, να ερευνάτε, μπορεί να ήσασταν ντετέκτιβ ή κατάσκοπος.
Το δίδαγμα σου είναι να μάθεις να νικάς την ζήλια και τον θυμό μέσα σου αλλά και σε αυτούς που θα σε επιλέξουν σαν οδηγό τους. Θα πρέπει να καταλάβεις ότι αυτές οι αδυναμίες οφείλονται σε φόβο και έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι
όταν χαλαρώνω φαίνομαι,λένε για 18 ετών
Είμαι 22 ετών.
αναλογα με τον κοινωνικό μας ρόλο,μεταχειριζόμαστε διαφορετικά την ενέργεια μας.Δειχνουμε κάθε φορά και διαφορετικό πρόσωπο,όχι γιατί είμαστε πολυπρόσωποι,αλλά γιατί προσαρμοζουμε τον εαυτό μας στην εκάστοτε κοινωνική στιγμή.Είμαι και 28 και 22 και 18 μαζί...
Πηγα στο δασος γιατι ήθελα να ζήσω ελευθερα.Ηθελα να ζήσω βαθεια τη ζωη,να ρουφηξω ολο της το μεδουλι.Να βαλω στην ακρη ολ'αυτα που δεν ηταν ζωη και να να μην ανακαλυψω,οταν θα εφθανε η στιγμή να πεθάνω,πως δεν εζησα...