ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γνωριζει καποιος τον Paulo Netto ή Νeto ? - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Γνωριζει καποιος τον Paulo Netto ή Νeto ? - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

vlas32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
MatiaΝέο Μέλος
18/06/2004, 15:41:53
den kserw an isxiei i oxi ... den afinetai stin tixi auto omos...
den anoiksa to link (den antexetai) exw dei se allo site mia photografia me ena gataki etsi ..
Elpizw to link na einai sosto giati exo steilei email se oses filozoikes organoseis mporesa na vrw.
Me tin eukairia doste k mia psifo edw http://animals-constitution.info

astral-projectΜέλος
19/06/2004, 10:27:26
να δω τον δικο μου γατο σε μπουκαλι και να μην κανει ολοκληρο πανηγυρι...

η γατα ειναι το πλεον ανεξαρτητο ζωο. δεν θα μπορουσε ποτε να κλειστει σε μπουκαλι. και τα καταφερνε καποιος, θα του κανε τα νευρα φιογκο απο τα νιαουριτα...

εδω, τον ταιζουμε, τον ποτιζουμε, τον εχουμε βασιλια και αμα τον ζορισουμε μας τραβαει και εναν φουσκο και συνερχομαστε...

------------------------

C.Μέλος
19/06/2004, 12:37:43
quote:
Σωστά λέει η Avallon οτι προκειται για hoax.

Θα συμφωνήσω και γω.

"γευόμαστε τα αρώματα του ουρανού ανακατεμένα με το πνεύμα της γης"

C.Μέλος
19/06/2004, 12:54:43
www.museumofhoaxes.com/hoax/weblog/C49/P90/
Ένα από αυτά που αναφέρει είναι και το "Bonsai Kittens"

"γευόμαστε τα αρώματα του ουρανού ανακατεμένα με το πνεύμα της γης"

katiaΜέλος
27/06/2004, 06:27:54
ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙΠΟΤΑ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

kynikosΜέλος
27/06/2004, 06:47:31
quote:
ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙΠΟΤΑ.

Θα μου επιτρέψει η καλή φίλη C. να κάνω μιά διόρθωση:
http://www.museumofhoaxes.com/hoax/weblog/C49/P90/

Γενικά, όταν παραπέμοετε σε URL έκτός του esoterica.gr, μην ξεχνάτε το ΗΤΤΡ, γιατί αλλοιώς μπερδεύεται το φόρουμ...

Καλό διάβασμα...

Κ.

katiaΜέλος
27/06/2004, 07:47:21
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΣΕΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ
ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

SpiralΜέλος
29/06/2004, 12:29:26
Κυκλοφορεί πολύ έντονα και η εξής υποψία (για άλλους βεβαιότητα):

Θα έχετε δει τα διακοσμητικά γατάκια που πωλούνται σε καταστήματα (αφθονούν και στην Ελλάδα) και που το τρίχωμά τους μοιάζει σαν αληθινό.

Λέγεται λοιπόν ότι αυτό το τρίχωμα δεν μοιάζει αληθινό, αλλά είναι! Και είτε πρόκειται για μικρά βαλσαμωμένα γατάκια είτε για φτιαχτά γατάκια που έχουν επενδυθεί με αληθινό τρίχωμα.

Πάντως έχει αναφερθεί αυξημένος αριθμός εξαφανίσεων γατιών και στην Αθήνα (και όχι μόνο λόγω των Ολυμπιακών).

30/06/2004, 00:37:11
Αυτό και αν είναι εντελώς παράλογο...

"Τάδε έφη Avallon"
mysticΜέλος
30/06/2004, 11:50:13
Αυτό και αν είναι αρρωστημένο!!! Δεν μπορώ να πιστέψω πως αντέχουν να κάνουν κάτι τέτοιο και πως οι άλλοι το αγοράζουν! Εγώ θα τους το έφερνα στο κεφάλι να τους το σπάσω να ελευθερώσω και το γατάκι! Έχοντας η ίδια κλειστοφοβία τρελαίνομαι σκέφτοντας αυτή την ...πράξη.
Ελπίζω να μην είναι αλήθεια πράγμα που αμφιβάλλω βλέποντας τις photo και διαβάζοντας την ιστορία των souvenir...

SpiralΜέλος
01/07/2004, 11:44:28
Κι όμως, αυτά τα βαλσαμωμένα (;) γατάκια θα τα δείτε σε πολλά καταστήματα, κυκλοφορούν ευρύτατα. Προσέξτε τα, πραγματικά μοιάζουν σαν αληθινά. (?)

astral-projectΜέλος
02/07/2004, 08:47:59
δεν πιστευω οτι αυτα τα γατακια ειναι αληθινα ή ταριχευμενα. το κοστος θα ηταν υπερβολικο ΚΑΙ θα μυριζαν. ο πατερας μου ειχε κουβαλησει μια φορα ενα ταριχευμενο γερακι, το οποιο βρωμαγε φορμολη.

απλα εχει προχωρησει η τεχνολογια μας και φτιαχνουμε εξοχες ψευτικες τριχες. εξαλλου ολα αυτα τα εξτενσιον, περουκες, τουπε κτλ, σιγα μην ειναι απο αληθινη τριχα...

------------------------