- ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ(ΛΟΓΟΙ&ΑΙΤΙΕΣ) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
οταν αρχιζει η συγκατοικηση τοτε βλεπουμε πως ειναι το ατομο κανονικα γιατι ειμαστε μαζι του ολο το 24ωρο και οχι καποιες ωρες για βολτα
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:Πολύ ωραίο θέμα. Βάλαμε ταυτόχρονα σχεδόν νέο θέμα, βέβαια το δικό μου ασχολείται με παροιμίες. Το δικό σου έχει άλλη βαρύτητα.
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ?ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ?ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΑΤΗΚΟΙΣΗ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΣΧΕΣΗΣ?
Ξέρεις με απασχολεί πολύ το θέμα τελευταία. Βλέπω να χωρίζουν οι άνθρωποι με τρομερή ευκολία και χωρίς δεύτερη σκέψη, συζήτηση ανάλυση αν θες, να ανακαλύψουν κι οι δυό τι φταίει. Πόσο.
Η συνταγή είναι κι αυτή να πετύχει. Πίστεψέ με.
Να κάνεις διαφορετική την κάθε μέρα που ξημερώνει. ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ.
ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ.
΄Ακουσέ με όμως. Πολλοί είναι ανώριμοι. Ξεκινάς μιά σχέση δίνεις τα πάντα και ξαφνικά του άλλου κάτι δεν του πηγαίνει καλά, [ενίοτε κι η ανωριμότητά του] κι επιθυμεί την αποχώρηση. Οι περισσότεροι και οι περισσότερες θέλουν να περάσουν καλά. Γιά λίγο. Μόλις δουν τη σοβαρότητα των συναισθημάτων εξαφανίζονται. ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΑΥΤΟ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΧΕΣΗ. Στάση ζωής και μαγκιά να σου πετύχει.
Κάθε νέα αγκαλιά ή εμπειρία κρεββατιού δηλαδή θα έχει κατανόηση σεβασμό θα σε νοιαστεί θα σε εμπιστευτεί θα σου δοθεί θα σε στηρίξει όχι μόνο οικονομικά αν χρειαστεί αλλά και ηθικά; Κάποιοι γεννήθηκαν να περνάνε καλά. Χωρίς να ενδιαφέρονται γιά το αύριο. Στην πρώτη δυσκολία λαγοί κι εξαφανίζονται ή αλεπούδες.
Πολλά διαζύγια πολλοί χωρισμοί πολλές ανασφάλειες. Λίγες οι κοινές προσπάθειες, κι η σχέση πάει στα τσακίδια.
Αλλά θα σου πω κάτι. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.
Πάντα υπάρχουν τα σημάδια.
Μη μου πείς πως δεν υπάρχουν σχέσεις που κρατάνε άτομα που εμπιστεύονται το ένα το άλλο και ξεπερνούν τις δυσκολίες με σεβασμό προσπάθεια και αγάπη;
Πάντως προσωπικά εμπιστεύομαι περισσότερο τις φιλίες μου ίσως γιατί μου στέκονταν πάντα, παρά τις σχέσεις. ΄Εχω πει στον εαυτό μου να λειτουργώ με αναισθησία αλλά είναι δύσκολο. Δοτική γεννήθηκα δοτική θα πεθάνω.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΓΑΛΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΖΩΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
Δυστυχώς δεν αγωνιζόμαστε πιά. Αυτό με το σκάκι είναι σωστό.
Δε λες τάβλι καλύτερα. ΄Η έρχονται εξάρες ή πάμε κατά διαβόλου. Κανείς δεν το παλεύει.
Πάντως κι εγώ ακόμα που είμαι τόσο δοτικό πλάσμα. Περιορίστηκα. ΄Εφαγα ένα χαστούκι κάποια στιγμή και είπα. ΩΠΑ!!! Τέρμα τα πολλά πολλά. Περίμενε. Δες και κρίνε. Δυστυχώς άλλο είναι κι άλλο φαίνεται. Ο χρυσός μπορεί να βγει και κάλπικος. Είμαι ένα άτομο που δίνει δυστυχώς και 5 και 10 ευκαιρίες. ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΙΠΕ ΑΚΛΟΝΗΤΗ. Κι είχε δίκιο. Αγωνίζομαι. Λυπάμαι που βλέπω γύρω μου να χωρίζουν, να τρώγονται ποιός θα πάρει τα παιδιά, να σφάζονται γιά τα περιουσιακά και να γίνονται ρεζίλι, αυτοί που κάποτε ορκίζονταν γιά αιώνια πάθη και τεράστιες αγάπες. Μπαλόνια φίλε μου. Χρααααπ! Χώνεται η καρφίτσα μέσα και σκάει με θόρυβο.
Δυστυχώς τα άδεια βαρέλια κάνουν επίσης, μεγαλύτερο κρότο.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.
ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΩΡΑ ΑΥΤΗ ΠΡΩΙ ΒΛΕΠΕΤΕ.
Ο άντρας με τον χωρισμό,
πονάει περισσότερο,
κι ας είναι προτιμότερο,
από 'να θλιβερό δεσμό.
Ο άντρας με τον χωρισμό,
γίνετ' ένα ερείπιο,
ένα χαμένο νήπιο,
με γίγαντα εγωϊσμό...
quote:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΒΑΡΕΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΟΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ.ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ.
ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΩΡΑ ΑΥΤΗ ΠΡΩΙ ΒΛΕΠΕΤΕ.
Δεν ειναι παντα ετσι Βελισσαριε.
Κι εγω χωρισα μετα απο 7 χρονια γαμου και δεν νιωθω καμμια πικρια, καμμια λυπη.
Εχω πολυ καλη σχεση με τον πρωην συντροφο μου, ισως και καλυτερη τωρα, και καθημερινη επικοινωνια.
Απλως σε καποια φαση της ζωης μας οι αναγκες και τα προτυπα μας αλλαζουν.
Το θεμα εγκειται καθαρα στο χαρακτηρα του ανθρωπου:
Θες να εισαι με καποιον, επειδη απλως δεν μπορεις να εισαι μονος;
Θες να συμβιωνεις με καποιον, απλως για κοινωνικους λογους;
Φοβασαι την αλλαγη;
Φοβασαι την μεταβατικη περιοδο μετα το χωρισμο;
Θες να εισαι με καποιον επειδη εισαι ερωτευμενος και μενεις μεχρι να σου φυγει ο ερωτας;
Για ποσο μπορεις να ζεις μ΄εναν ανθρωπο αν δεν εισαι ερωτευμενος και να προσπαθεις να ικανοποιησεις και τις κοινωνικες προσταγες;
Για ποιο λογο να δωσεις;
Να δωσω την αγαπη μου, ναι, χιλιες φορες ναι!!!
Και την δινω ακομη!!!
Αλλα τον ερωτα μου δεν μπορω να τον δωσω.
Και δεν με φοβιζει η μοναξια.
Εχω εσας για παρεα.
Θα ερθουν κι αλλα στη ζωη μας Βελισσαριε....
Πολλα και σημαντικα....

Θα έρθουν και τα καλύτερα. Τα φωτεινότερα ίσως.
Με ένα χωρισμό δεν τελειώνει η ζωή, μπορεί να επιφυλάσσει η μοίρα τα ωραιότερα και λαμπερότερα γιά εσένα εμένα εμάς. ΄Ολους.
Ο χρόνος αποδεικνύει πολλά.
Δεν είναι εύκολο να χωρίζεις από ένα γάμο, κυρίως όταν υπάρχουν παιδιά, αναμνήσεις κοινά ενδιαφέροντα συνύπαρξης λόγοι, κι ένα σωρό άλλα.
Και γιά εσένα λοιπόν η ζωή είναι μπροστά σου.
Γεμάτη προσκλήσεις προκλήσεις και υποσχέσεις αυγής.
Με αγάπη κι εκτίμηση.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Ωραίο θέμα, Βελισσάριε!
Πιστεύω πως το διαζύγιο είναι η τελευταία λύση που μπορεί να έχει ένας γάμος.
Όταν η συμβίωση δεν αντέχεται πλέον από το ζευγάρι, όταν οι ανάγκες του κάπου χάνονται, διχοτομούνται και διαφοροποιούνται για τον καθένα τότε ένας ειρηνικός χωρισμός είναι η λύση.
Φυσικά δεν σημαίνει αυτό οτι το ζευγάρι δεν πρέπει να παλέψει για να σώσει τον γάμο του...
Κάθε άλλο!
Σε έναν γάμο θα γίνουν κι υποχωρήσεις και προσπάθειες.
Ο γάμος κρατιέται ζωντανός όταν το ίδιο το ζευγάρι παλεύει για αυτό και προσφέρει τα μέγιστα.
Ο πετυχημένος γάμος απαιτεί θυσίες και μόχθο.
Όσο για τα παιδιά?
Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο να βιώσουν ένα διαζύγιο.
Σκέψου όμως και το εξής, φίλε μου!
Όταν ένα ζευγάρι δε μπορεί να τα βρεί κι ο καθένας τραβάει την δική του πορεία, όντας ακόμα στον γάμο, όταν η συμβίωση είναι οδυνηρή και γεμάτη εντάσεις και συγκρούσεις αυτό δεν επηρρεάζει το παιδί?
Δεν θα ήταν καλύτερα να είχε 2 γονείς, χώρια μέν, αλλά ευτυχισμένους κι ισορροπημένους στην προσωπική του ζωή ο καθένας και θα είναι σε συνεχή συνεργασία και συννενόηση για την ανατροφή του?
Δεν είναι πιο υγιές αυτό?

In anticipation of my resurrection...
quote:
Όταν ένα ζευγάρι δε μπορεί να τα βρεί κι ο καθένας τραβάει την δική του πορεία, όντας ακόμα στον γάμο, όταν η συμβίωση είναι οδυνηρή και γεμάτη εντάσεις και συγκρούσεις αυτό δεν επηρρεάζει το παιδί?
Δεν θα ήταν καλύτερα να είχε 2 γονείς, χώρια μέν, αλλά ευτυχισμένους κι ισορροπημένους στην προσωπική του ζωή ο καθένας και θα είναι σε συνεχή συνεργασία και συννενόηση για την ανατροφή του?
Δεν είναι πιο υγιές αυτό?
Πονάει το διαζύγιο. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ. Και ίσως να ευθύνονται και οι δύο. Αλλά καλύτερα μόνος του κανείς παρά μόνος και έρημος με κάποιον.
Οι άνθρωποι γιατί παντρεύονται όταν δεν είναι συνειδητοποιημένοι;
Αναρωτιέμαι...Γιά τα μάτια του κόσμου; Το πάθος της στιγμής; Μιά καλή οικονομική συμφωνία; Γιά να μην είναι μόνοι; Γιατί έτσι συνηθίζεται;
Πρόσφατα ρώτησα μιά γνωστή γιατί παντρεύεται και δεν είναι ευτυχισμένη.
Ε!!! Τι άλλο να έκανα; ΄Ολοι όλες δεν παντρεύοται. Να έχω κάποιον.
Παρέα. Να κάνω και κανένα παιδί. Τυπικά πράγματα.
Κανένας κερατάς δεν παντρεύεται τελικά από αγάπη από αφοσίωση από τρέλλα. Από επιθυμία. Από συνύπαρξη. Από το να μοιράζεται τα στραβά τα όμορφα τα ανάποδα και τα τέλεια με τον άνθρωπό του. Χθες ο φίλος [Jonny], - ο γνωστός - είπε κάτι τέλειο. ΄Ενας γάμος κρατάει όταν ανέχεται ο ένας και τα ελαττώματα του άλλου. Σοφία. Μεγάλη. Απέραντη. ΄Ετσι κρατούν οι γάμοι. Τίποτα δεν ανθίζει χωρίς νερό, χωρίς τη δύναμη της πηγής του ήλιου του ποτίσματος της φροντίδας, ούτε το πνίγεις το άνθος ούτε το αφήνεις να ξεραθεί. ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.
Και τρυφεράδα. Αλλά στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Να και μιά αξιόλογη παροιμία.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
quote:
Αλλά στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Να και μιά αξιόλογη παροιμία.
Μια άλλη version είναι "στου κουφού την πόρτα.... πάρ' τη πόρτα και φύγε!" ![]()
![]()
Στο θέμα μας λοιπόν...
Ξέρεις τι παρατηρώ φίλη/οι μου?
Έχω δεί ζευγάρια που είναι μαζί για 40-50 χρόνια.
Απίστευτο δέσιμο, απίστευτο δόσιμο του ενός στον άλλον...
Αυτά τα ζευγάρια κερδίζουν μεμιάς την εκτίμηση μου.
Έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τόσα πολλά και να βγούν μέσα από αντίξοες καταστάσεις και συνθήκες νικητές και με το κεφάλι ψηλά.
Το πιο σημαντικό όμως είναι οτι βγήκαν μέσα από όλα αυτά μαζί!
Δεν ζεί ο ένας με τον άλλον απλά, ζεί ο ένας για τον άλλον, είναι ένα.
Και μετά λύπης μου βλέπω τον αριθμό των διαζυγίων τα τελευταία χρόνια να ανεβαίνει συνεχώς.
Και ξέρεις/ετε γιατί?
Γιατί μας λείπει η διάθεση να παλέψουμε.
Γιατί έχουμε βολευτεί ο καθένας στον μικρόκοσμο του και δε βλέπουμε πέρα από αυτόν.
Κοτσάρουμε μία ασυμφωνία χαρακτήρων, μία έλλειψη κατανόησης κι αυτό ήταν.
Όμως δεν είναι αυτή η αιτία...
Αυτό είναι απλά το περιτύλιγμα.
Δεν έχω παντρευτεί ποτέ μου, ξέρω οτι δεν είναι ακόμα η ώρα μου.
Και το λέω αυτό επειδή έχω πράγματα ακόμα να κάνω πρίν μπώ σε ένα γάμο και πρέπει να ωριμάσει το μυαλό μου.
Ο γάμος δεν είναι μία παρτίδα μπιρίμπα, είναι μία απόφαση ζωής.
Δεν θα μπώ σε ένα γάμο για να κάνω παιδιά, να έχω μία σύντροφο ή δεν ξέρω κι εγώ τι.
Θα μπώ σε ένα γάμο για να δώσω το είναι μου και τον εαυτό μου σε αυτή τη γυναίκα και να δώσω τις μάχες μου, όπως κι αυτή, για να γίνουμε ζευγάρι με την πραγματική έννοια της λέξης.
Υ.Γ. Αυτό το θέμα είναι ένα θέμα που έχει άμεση εφαρμογή κι αντίκτυπο στην πραγματική μας ζωή που ειλικρινά πιστεύω πως δεν ανήκει στην Κατηγορία που είναι τώρα.
Απλά σαν διαπίστωση... ![]()

In anticipation of my resurrection...
Θα μπώ σε ένα γάμο για να δώσω το είναι μου και τον εαυτό μου σε αυτή τη γυναίκα και να δώσω τις μάχες μου, όπως κι αυτή, για να γίνουμε ζευγάρι με την πραγματική έννοια της λέξης.
KAI ΟΜΩΣ ΞΕΡΩ ΤΟΣΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ Η ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΡΩΤΑ?ΛΟΓΙΚΑ Η ΑΓΑΠΗ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ?Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΚΤΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΛΙΓΟ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟΣ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΟΙΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΚΟΙΝΑ ΘΕΛΩ ΚΟΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΓΑΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΑ ΘΕΛΩ .
Σωστών αποφάσεων
σταθερών συναισθημάτων
και ουσιαστικής αγάπης πέρα από εγωισμούς και προσωπικά μόνο θέλω. Θέλω. Θέλω.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
Σωστή δόση, αρεστή συνταγή. Μάτια και χείλη που το δείχνουν μετά. Ουρανίσκος που γεύεται και το ευχαριστιέται.
΄Ετσι και στις σχέσεις ένα στραβοπάτημα και σε παίρνει ο έξω από δώ, ή από κάτω. Επιλέγεις, ή η ζωή αντί γιά σένα κάνει επιλογές.
Η συνταγή δεν πρέπει να χαλάσει όμως. ΄Αρα είσαι από πάνω. Προσεχτικός προσεχτική.
Κι αν ξεφύγουμε από το θέμα των συνταγών, και πάμε σε ένα άλλο πάλι εκεί θα καταλήξουμε. Σωστή δόση.
Και εντιμότητας
Αυτή δεν την μετράς όμως. Και ξέρεις κάτι, δεν έχει πικρή γεύση, ούτε αλμυρή μήτε ξινή. Είναι γλυκιά.
Ποτέ στη ζωή μου δεν λησμόνησα καμία γλυκιά γεύση. Πίστεψέ με.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]