ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ(ΛΟΓΟΙ&ΑΙΤΙΕΣ) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ(ΛΟΓΟΙ&ΑΙΤΙΕΣ) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

VELISSARIOS31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
VELISSARIOSΜέλος
13/10/2005, 11:46:14
Πρωτίστως θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε και γιατί κάναμε αυτήν την σχέση...και κυρίως τι μας προσφέρει.
ΕΙΠΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΦΙΛΕ LOGOS ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΤΣΙ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟΤΟΜΑ.
ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΦΥΓΕ.
ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ .ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΑΠΕΞΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΩΡΑ ΑΝΑΙΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ.
LOGOSΜέλος
13/10/2005, 14:21:19
quote:

Πρωτίστως θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε και γιατί κάναμε αυτήν την σχέση...και κυρίως τι μας προσφέρει.
ΕΙΠΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΦΙΛΕ LOGOS ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΤΣΙ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟΤΟΜΑ.
ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΦΥΓΕ.
ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ .ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΑΠΕΞΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΩΡΑ ΑΝΑΙΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ.

Φίλε VELISSARIE το ότι υπάρχει αυτή η οπτική για τις σχέσεις δεν αναιρεί αυτά που λέω (και τα λένε και πολλοί άλλοι) αλλά μάλλον τα επιβεβαιώνει..εφόσον ψάχνουμε για χάπι-σχέσεις και όχι happy σχέσεις...τότε μόλις πάψει να μας καλύπτει αυτό το χάπι λογικό είναι να ψάχνουμε ένα πιο ισχυρό και να οδηγούμαστε σε διαζύγιο.Εγώ αυτό το εφαρμόζω ή προσπαθώ τουλάχιστον σε όλες μου τις σχέσεις (και όχι μόνο στις ερωτικές) και γλιτώνω τουλάχιστον τις αυταπάτες.Πολύ περισσότερο όμως στις ερωτικές σχέσεις εξηγούμαι εξ αρχής...είμαστε 2 σε 1 και όχι όπως υπερβολικά πιστεύουμε οτι αυτοί που αγαπιούνται γίνονται ένα.Φυσικά και ο καθένας διατηρεί την ατομικότητα του και πρέπει να την αναπτύσει στα πλαίσια μιας σχέσης...αλλιώς μιλάμε για σύνθλιψη.Όταν η σχέση εμποδίζει την ανάπτυξη και την έκφραση της ατομικότητας....τότε απλώς ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση γι αυτήν.Στόχος και στις δυο περιπτώσεις (αυτην στην οποία αναφέρεσαι και αυτήν στην οποία αναφέρομαι) φυσικά είναι η ηδονή ωστόσο η μια είναι ηδονή φαστ φούντ η άλλη όμως είναι λιγότερο φάστ και στην εξέλιξη της αλλά και στην λήξη της.
14/10/2005, 00:31:58
quote:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ...
θα κάψει τις σιωπές η ίδια μου η στάχτη,
στου ίσκιου σου τ'αδράχτι πικρές ανατροπές.Αθάνατος- θνητή στο πλέγμα της αβύσσου μου λες είμαι δική σου,Σελήνη ορατή.

aisofΝέο Μέλος
14/10/2005, 13:30:50
Πιστεύω ότο όλα στο γάμο είναι ένας μεγάλος συμβιβασμός. Ανεχόμαστε τα πάντα και υπομένουμε τα κουσούρια του άλλου μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο (φαινομενικά στην αρχή) που θα νομίζουμε ότι μας γεμίζει 100%. Μετά 20-25 χρόνια γάμου π.χ. έχει επέλθει ο κορεσμός και ό,τιδήποτε καινούργιο μας φαίνεται καλύτερο από αυτό που έχουμε. Είναι θέμα χαρακτήρων να κρατήσουν τον γάμο από εκεί και πέρα. και δεν μιλάω για απλές εξωσυζυγικές σχέσεις. Μία νέα σχέση με προοπτική θα οδηγήσει σίγουρα στο διαζύγιο. Τα παιδιά οπωσδήποτε είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας. ΟΤαν τα παιδιά αποχωρήσουν (σπουδές, γάμοι κλπ) τότε φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν είναι δυνατή η συμβίωση με ένα άτομο που εκ των πραγμάτων έχει φθαρεί από την πολυκαιρία. Κάτι νέο λοιπόν μας ανεβάζει και μας δίνει νέο νόημα για τη ζωή. ΟΠωσδήποτε όταν είμαστε στα σιρόπια, όπως κάποιος ανέφερε πριν, δεν βλέπουμε τι πάμε να κάνουμε, αλλά ό έρωτας "χρόνια δεν κοιτά" . Εν κατακλείδι πιστεύω ότι αν δεν βρεθεί κάτι άλλο νεώτερο και ομορφότερο δεν αποφασίζουμε έτσι απλά με μια απλή εξωσυζυγική σχέση να διαλύσουμε το γάμο, παρόλα τα προβλήματα που ενδεχομένως να έχει.
14/10/2005, 21:04:41
Συμβιβαζόμαστε μέχρι που σπάμε τις αλυσίδες...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ...
θα κάψει τις σιωπές η ίδια μου η στάχτη,
στου ίσκιου σου τ'αδράχτι πικρές ανατροπές.Αθάνατος- θνητή στο πλέγμα της αβύσσου μου λες είμαι δική σου,Σελήνη ορατή.

VELISSARIOSΜέλος
21/10/2005, 10:28:00
Συμβιβαζόμαστε μέχρι που σπάμε τις αλυσίδες...
ΧΘΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΙΣ ΕΣΠΑΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ .
21/10/2005, 12:33:06
Μακάρι να τις έσπασες γιά το δικό σου καλό. Αλλιώς δώσε μιά ευκαιρία ακόμα.
Είναι δύσκολο το ξέρω.
Αλλά έμαθα πιά πως η αγάπη νικάει τα πάντα.
Το γνώρισα αργά, αλλά είναι μαγικό το συναίσθημα.
Καλή δύναμη αν το σπάσιμο της όλης κατάστασης είναι οριστικό.
Σωστή προσπάθεια αν ξαναδοκιμάσεις.
Θέλει δύο ο αγώνας αυτός. Μπορεί να είναι και οι δύο νικητές;
Νίκη και ήττα. Αυτά ίσως να είναι ένα.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.[Μου΄μαθες το κρασί να πίνω, ως την τελευταία σταγόνα,γουλιά να μην αφήνω στο ποτήρι,μου ΄μαθες την ψυχή να δίνω στου ορίζοντα τη σκάλα, στα μάτια σου να γίνω ένα χατήρι.Κι εγώ σου έχω μάθει το γιορτάσι, να πίνεις σ΄ένα στόμα, όλη την πλάση].

VELISSARIOSΜέλος
21/10/2005, 15:35:38
ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΣ ΑΦΙΕΡΩΣΑ ΣΤΟΙΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ:
ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΒΗΣΙΓΟΤΘΩΝ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ
ΣΕ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΗΠΟΙ ΚΡΕΜΑΣΤΟΙ.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
06/11/2005, 17:33:35
Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.
Μήπως πρέπει να το [τοποθετήσω και στις παροιμίες;]

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...

VELISSARIOSΜέλος
07/11/2005, 10:08:10
quote:
Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.
Μήπως πρέπει να το [τοποθετήσω και στις παροιμίες;]

ΧΑΧΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΟ ΔΕΞΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ?ΚΟΥΚΙΑ ΣΠΕΡΝΩ.
07/11/2005, 14:47:04
Ωραίος. Κυττάμε μπροστά φιλαράκι.
Καλύτερα δεν είναι.
΄Οντως είμαι ανανεωμένη. Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ. Χαμογέλα.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...