- ΘΑΛΑΣΣΟΨΥΧΟΥΛΕΣ!!!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Πρώτη φορά ακούω αυτό το παιχνίδι και πραγματικά εντυπωσιάζομαι... Υπήρχαν και πριν από 15 χρόνια τέτοια αρρωστημένα παιχνίδια? Πως είχαν διαδοθεί? Αποκλείεται να έγινε τέτοια διαφήμιση εκείνα τα χρόνια για αυτό το πράγμα...

Σας παραθετω παρακατω το κειμενακι απο την εισαγωγη των ΘΑΛΑΣΣΟΨΥΧΟΥΛΩΝ μου αρεσει εκει που λεει η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ
Έχοντας τις ΘΑΛΑΣΣΟΨΥΧΟΥΛΕΣ θα ξεκινήσεις ένα χόμπι το οποίο είναι τόσο φανταστικό που κεντρίζει την φαντασία.
Μόνο με το νερό και τους ¨κρυστάλλους ¨ θα δημιουργήσεις στιγμιαία ζωή.
Ναι είναι πραγματικότητα θα καταφέρεις να μεγαλώσεις τα πρώτα στιγμιαία ζωάκια σε ολόκληρο τον κόσμο.
Έχοντας την δυνατότητα να δώσεις ζωή στις ΘΑΛΑΣΣΟΨΥΧΟΥΛΕΣ θα ζήσεις μια εμπειρία που και αλλά παιδιά έχουν νοιώσει.
Με τις ΘΑΛΑΣΣΟΨΥΧΟΥΛΕΣ θα μοιραστείς την γνώση όπου μέσα από την θέληση σου να εξερευνήσεις το άγνωστο θα καταφέρεις να περάσεις το κατώφλι ενός από τους πιο παράξενους κόσμους…
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!!

Δεν σας κρύβω ότι, την ώρα που εξερευνούσα το σχετικό site, το στομάχι μου είχε σφιχτεί τόσο, ώστε με δυσκολία κρατούσα μέσα το περιεχόμενό του...![]()
![]()
![]()
![]()

Initial insertion, kitten was injected with 2mg equivalent dosage of Valium via Ketamine after 12 hr fasting regimen. Notice pre-drilled side hole for ventilation/feeding tube.

After insertion, feeding tube not yet inserted, ventilation through 1/4 inch side hole drilled with diamond-tipped bit.

Rear aspect, revealing initial swelling reaction from Super Glue. Rectal diverticulum to side tube usually spontaneously occurs in one week.

Η παρακάτω σειρά φωτογραφιών (θα σας αφήσει άφωνους), αναφέρεται στην διαδικασία της μεθόδου μπονσάι, για μία σιαμέζα γατούλα, και χρησιμοποιεί το μωράκι για χιουμοριστική
παρουσίαση της όλης διαδικασίας!!!

Κάποιες σελίδες δεν ανοίγουν καν:
"Forbidden
Due to the extreme body manipulations used in this example, and the high contrast between bodily fluids and white fur, the page /white.html may not be suitable for some visitors and requires special permission to view."
Οι φωτογραφίες που παρέθεσα είναι από το παρακάτω link:
ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑΧΙΑ...
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
Κύλησαν δάκρυα στα μάγουλά μου...
Εντάξει,ήξερα λίγο πολύ τις θαλασσοψυχούλες,αλλά τίποτε άλλο.
Όντως πρέπει να είμαι από άλλον πλανήτη.
Γατούλα Μπονσάι....Τί άλλο θα δούμε ακόμα...
Συγνώμη δεν μπορώ να βρω τίποτε άλλο να πω.
Τα είπαν όλα οι φωτό...
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
Και για την ιστορια να προσθεσω οτι 3η ημερα σημερα και οι ΘΑΛΑΣΣΟΨΥΧΟΥΛΕΣ δεν εμφανιστηκαν ακομα στο ενυδρειο .
Ισως να φταιει που χρησιμοποιησα νερο της βρυσης (φαντασου τι πινουμε καθε μερα).
μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο "άνθρωπος" (= άνω θρώσκω);
μετά τα μωρά σε βαζάκια (αν θυμάστε το θέμα του καλοκαιριού) και τώρα αυτό εδώ, νομίζω ότι δεν μπορούμε πιά να παραμείνουμε σε απόψεις του τύπου: "όλοι είναι καλοί, οι κακοί πάνε στη φυλακή".
πόσο αρρωστημένο μπορεί να είναι ένα μυαλό!
quote:
πόσο αρρωστημένο μπορεί να είναι ένα μυαλό!
Όσο δεν μπορεί να φανταστεί, ούτε ένας αρρωστημένος εγκέφαλος…

Δεν είμαι εσωτεριστής
quote:
Και για την ιστορια να προσθεσω οτι 3η ημερα σημερα και οι ΘΑΛΑΣΣΟΨΥΧΟΥΛΕΣ δεν εμφανιστηκαν ακομα στο ενυδρειο .
Mπορεί να έχει περάσει η ημερομηνία λήξης!... ![]()
Οσο για τα γατάκια θέλω να πιστεύω ότι δεν ήταν παρά ένα μικρό πείραμα που διήρκησε λίγο... Ο βλάκας τα έκανε αυτά μπροστά στο μωρό και αυτό με τη σειρά του δε θα δείξει κανένα σεβασμό στη ζωή... κοιτάξτε πως κάθεται πάνω στο βάζο με τη γάτα...σα να είναι απλώς ένα σκαμνάκι![]()
![]()
![]()
![]()

Απαραδεκτο , φρικιαστικο ,εμετικο !!!
Απιστευτη η μοιρα των ζωων που για κακη τους τυχη πεφτουν στα χερια ανεγκεφαλων σαδιστων...
Η ζωη ειναι σιγουρο οτι θα τους πληρωσει με το ιδιο νομισμα και δεν εννοω φυσικα να τους κλεισουνε μεσα σ'ενα μπουκαλι αλλα κατι πολυ χειροτερο...
γιατι πιστευω ακραδαντα οτι υπαρχει και η θεια δικη...
Οσο για τις θαλασσοψυχουλες δεν τις ηξερα οταν ειχαν βγει παλιοτερα αλλα και ουτε τωρα θελω να τις δοκιμασω..
προτεινω αυστηρο μποϋκοταζ σε τετοιου ειδους "παιχνιδια" που δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο...
εκτος αν θελουμε να γινουμε τρελοι επιστημονες στην "πλατη" καποιων μικροσκοπικων-εστω-υπαρξεων που ομως καπου κι αυτες θα πρεπε να ζουν φυσιολογικη ζωη και οχι να πλατσουριζουν ασκοπα στο ποτηρι της κουζινας μας..
γράψτε λάθος!
Με πληροφόρησαν, ότι το συγκεκριμένο site καθώς και οι φωτογραφίες, είναι προϊόν του ομολογουμένως - βέβαια - αρρωστημένου χιούμορ κάποιου φαρσέρ του διαδικτύου! ![]()
Δηλαδή, δεν υπάρχει εταιρία που να φτιάχνει γατούλες σε σχήμα βάζου ή πυραμίδας (δεν ξέρω αν είδατε τα σχετικά σχήματα στο site), απλά κάποια ομάδα θέλοντας να καυτηριάσει την ανωμαλία που κυκλοφορεί στο internet, όπου μπορείς να αγοράσεις ότι μπορείς να φανταστείς, έφτιαξε το site αυτό.
Ας ελπίσουμε να αληθεύει αυτή η πληροφορία, γιατί αυτά που είδα σήμερα, δεν ήταν προϊόντα ανθρώπου...
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
quote:
Παιδιά
γράψτε λάθος!
Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι λάθος.
Ή έστω πόσα τέτοια πειράματα γίνονται,και δεν τα μαθαίνουμε ποτέ!
Οπότε έστω και ως διαδικτιακή φάρσα,πάλι κάτι μας δίδαξε...(πέρα από τη φρίκη)
quote:
Μια απορια που εχω ειναι η εξης ολα αυτα τα ζωντανα παιχνιδια τι ειναι τελικα αποτυχυμενα πειραματα εργαστηριων που βρηκαν εμπορικη εφαρμογη η ενας δουρειος ιππος που μεσω των μικρων παιδιων προετοιμαζει το εδαφος για την συνεχεια που θα ακολουθησει;
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
Δεν νομίζω να είναι αποτυχημένα πειράματα.
Το πιο πιθανόν είναι να είναι <εμπορικά πειράματα>.
Το κέρδος αγαπητέ,το κέρδος...
Και βέβαια πάντα και το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
2 σε 1! Περνάνε και μηνύματα προετοιμάζουν και έδαφος,αργά μα σταθερά.
Και να, οι επόμενες γενιές που δεν θα σοκαρίζονται τόσο, όσο σοκαριστήκαμε εμείς με αυτές τις εικόνες...
Όλα φυσιολογικά και όλα καλοδεχούμενα,χωρίς πολλές πολλές αντιδράσεις.
Η φίλη amalia έχει απόλυτο δίκιο. Κανένα site δεν πουλάει γατάκια σε γυάλινα κουτιά. Έχει αποδειχτεί ότι το site bonsaikitten.com είναι απλά μία απαράδεκτα κακόγουστη φάρσα. Ανέβηκε το 2000 αν δεν κάνω λάθος και αμέσως εξαιτίας της βάναυσης κατάστασης που παρουσίαζε έγινε δέκτης χιλιάδων παραπόνων, τόσων που το 2001 το FBI και η "Humane Society of the United States" (HSUS) ξεκίνησαν έρευνες.
Παρένθεση: Η HSUS είναι ένας ιδιαίτερα γνωστός αμερικανικός (τουλάχιστον εγώ τον ήξερα πριν από αυτή την ιστορία) μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στοχεύει στην προώθηση και ανάπτυξη των δεσμών μεταξύ ανθρώπων και ζώων.Τέλος παρένθεσης.
Η HSUS στην ιστοσελίδα www.hsus.org/ace/14130 καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το site ήταν φάρσα. Το FBI δεν άσκησε δίωξη κατά του υπευθύνου γιατί δεν βρήκε κάτι το μεμπτό. Η βαρβαρότητα του χιούμορ του εν λόγω τύπου που έστησε το site δεν μπορεί να λογοκριθεί εξαιτίας της Πρώτης Τροποποίησης (First Amendment) του Συντάγματος των ΗΠΑ που προβλέπει πλήρη ελευθερία λόγου. Πραγματικά διαβάστε αυτό το άρθρο, είναι απόλυτα διαφωτιστικό.
Ο ίδιος ο τύπος, φοιτητής στο ΜΙΤ, παραδέχτηκε ότι το site του είναι χιουμοριστικό αν και extreme.
Εξάλλου, ρε παιδιά, 2 πράγματα που είδα στο site τη μία και μόνη φορά που το επισκέφτηκα γύρω στο 2001 κάνουν "κρα":
- Πώς μπορείς να λες ότι πουλάς οτιδήποτε χωρίς να δίνεις ούτε έναν τρόπο αγοράς (π.χ. πιστωτική κάρτα, αντικαταβολή κλπ.); Εδώ ακόμα και τα site παιδικής πορνογραφίας μπορεί κανείς να τα προσπελάσει με πιστωτική κάρτα.
- Κανένα ζώο δεν θα μπορούσε να ζήσει ούτε να αναπτυχθεί υπό αυτές τις συνθήκες. Είτε θα πέθαινε από ασφυξία είτε θα έσπαγε το γυαλί.
Όλη αυτή η ανάλυση δεν γίνεται για να δικαιολογήσει τίποτα και κανέναν. Ο τύπος είναι ένας ηλίθιος ψυχοπαθής. Ελπίζω να σας διαφώτισα.
Φιλικά,
sparverius
Ελευθερια και εγω θα συμφωνησω μαζι σου οτι ειναι μαλλον ενας συνδυασμος κερδους και προετοιμασιας για τα επομενα που θα κυκλοφορησουν (ποιος ξερει τι εχουν ετοιμο ακομα).
Και για οσους εχουν καλη γνωση της ΑΓΓΛΙΚΗΣ για να μας διαφωτισουν αν βρουν κατι ενδιαφερον σας δινω την διευθυνση της σελιδας που φτιαχνει τις ΘΑΛΑΣΣΟΨΥΧΟΥΛΕΣ ειναι
www.moosetoys.com
Η εταιρεια ειναι αμερικανο-αυστραλιανη κατι τετοιο τελος παντων.
Edited by - ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣGR on 07/02/2004 21:15:43
Τουλάχιστον τώρα ηρέμησα!

αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
Είχαν καρφωθεί όχι μόνο στο μυαλό μου αλλά και στην ψυχή μου.
Σίγουρα δεν είναι να νιώθει κανείς ανακούφιση με τη σκέψη ότι σε κάποιους άρεσε αυτή η πλάκα.
Ή ότι κάποιοι το δοκίμασαν...

ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΠΙΣΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ !
Δηλαδη;