ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΘΑΛΑΣΣΟΨΥΧΟΥΛΕΣ!!!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΘΑΛΑΣΣΟΨΥΧΟΥΛΕΣ!!!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Avallon29 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
08/02/2004, 02:34:49
Έτσι όπως το λέει, δεν βγάζω άκρη.
Μπορεί όμως να έγινε λάθος μετάφραση,από τα αγγλικά στα ελληνικά.
Τα ζωάκια αυτά διαδώθηκαν από μια γενιά πιστών οπαδών της τελευταίας δεκαετίας.
Αυτό το <προέρχονται> μπερδεύει.
Αλλά αν το λάβουμε ως σωστό,το δικό μου μυαλό πάει,πως κάποιοι που τα ήξεραν ίσως στο φυσικό τους περιβάλλον με κάποιες <προσαρμογές?>,γεννετικά πειράματα(?) τα έκαναν...οικόσιτα...
Δεν ξέρω τί άλλο να σκεφτώ.

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

09/02/2004, 21:02:35
Ελευθερια ακριβως για την ιδια φραση ειχα και εγω την απορια ισως να ειναι μεταφραστικο το ζητημα.
Παντως σκεφτομουν ποσο πολυ εχουν αλαξει τα παιδικα παιχνιδια με την εξελιξη της τεχνολογιας ποσο πιο μοναχικα εχουν γινη ως επι τι πλειστον δεν υπαρχουν πια οι δυνατοτητες τα παιδια να συμμετεχουν σε ομαδικα παιχνιδια οπως γινοτανε παλια στις γειτονιες της Αθηνας .
Θυμαμαι ποσα αυτοσχεδια παιχνιδια φτιαχναμε καποτε μονοι μας με τα πιο απλα υλικα αλλα ηταν δικα μας δημιουργηματα και οχι εργαστηριακα αποβρασματα αρρωστημενων εγκεφαλων.

maestrosΝέο Μέλος
07/08/2007, 17:48:24
Γεια σας, ειμαι νεο μελος στη σελίδα.Ονομάζομαι Λεωνίδας και ζω στη Θεσσαλονίκη. Μπορει κανείς να μου πεί που μπορώ να αγοράσω θαλασσοψυχούλες???
Είχα πάρει πρίν πολύ καιρό στα Jumbo αλλα πλέον δέν έχει.
Please Help!!!

p.s. Be the best

αγνοώνΜέλος
08/08/2007, 11:18:41
κουκουρούκου ο maestros...
satyrosΜέλος
09/08/2007, 05:55:02
Μπουαχαχαχααααααααα χα χααααααααααααα!!!

Ολόκληρο Ενδωτέρικα και γράφτηκε και έκανε ποστ για να βρει Θαλασσοψυχούλες;;;

Φίλε μαέστρο είσαι άρχοντας προσκυνώ ταπεινά είσαι αρχηγός!

ΣΑΤΥΡΟΣ ΜΕΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ
http://periplanisis.blogspot.com/

O PisteuonΝέο Μέλος
29/10/2003, 03:33:13
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΙΣΤΩ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κ.Ο.Κ. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ

OannesΜέλος
29/10/2003, 03:42:53
Αγαπητέ φίλε δεν θα κρίνω το θέμα που αποφάσισες να ανοίξεις, ούτε την άποψη που εκφράζεις. Απλώς θα σου επισημάνω οτι δεν αφορά την γενικότερη κατηγορία ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet.

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
29/10/2003, 15:27:31
Καλημέρα O Pisteuon και καλώς ήρθες στο ESOTERICA!

Αν θες να συζητήσεις για το πολύ επίκαιρο θέμα σχετικά με το ποιος δικαιούται να σηκώνει την ελληνική σημαία στην παρέλαση, μπορείς να το κάνεις στο ήδη ανοιχτό τόπικ:
Αλβανός αριστούχος μαθητής και Δικαιοσύνη.

Για την διευκόλυνση των συζητήσεων στα φόρουμς, καλό είναι να ελέγχουμε πριν ανοίξουμε ένα νέο θέμα, εάν έχει ήδη ανοιχτεί κάποιο παρόμοιο. Μπορείς για το σκοπό αυτό να χρησιμοποιήσεις τη λεοτουργία της αναζήτησης (επάνω δεξιά στη σελίδα των φόρουμς), γράφοντας κάποια σχετική με το θέμα λέξη - κλειδί.
Αναζήτηση

Επίσης, προσοχή πρέπει να δοθεί σε ποια θεματική κατηγορία ανοίγουμε ένα τόπικ. Το συγκεκριμένο θα ταίριαζε καλύτερα στο φόρουμ Απόψεις, Προτάσεις κ.ά. , όπου όπως θα δεις έχει ανοιχτεί και το ήδη υπάρχον θέμα.

Καλή συνέχεια!

αυτή...που τα κατάφερε!

31/10/2003, 13:15:44
Το Θέμα απενεργοποιείται και μεταφέρεται στο "Απόψεις, Προτάσεις κ.ά."

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------