- Η Ιδέα του Αιθέρα ξαναέρχεται στο Προσκήνιο!! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Τα δέοντα,
Deva
Καλή Ανάσταση!
Deva Parinito
ΚΥΡΙΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.
ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ [ΤΟ ΚΑΤΙ]
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.
Deva
quote:
Παρ' όλα τούτα, μου φαίνεται εξυπνότερο να βρείτε πρώτα τον Θεό σας και μετά να ριχτείτε στο κυνήγι για την αναζήτηση των απογόνων του...
quote:
ΕΣΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ
Συμφωνώ και επαυξάνω..
Καλή φώτηση σε όλους..!!

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.
quote:
Η απάντηση της Zadok είναι παραπλανητική. Φαινομενικά απαντά, μα και τούτη (η απάντηση) θεωρεί τον Θεό ως πρόσωπο και του δίνει την ικανότητα να γεννάει, να αναπαράγεται και να σπέρνει υιούς και κόρες, θαρρείς και ο ίδιος είναι ένας ασυνείδητος μπήχτης.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Πριν μερικά χρόνια, πιθανόν να το έχεις ακούσει, είχε βγει στην επιφάνεια ένα διατροφικό σκάνδαλο, με πρωταγωνιστές τους σολωμούς. Μεγάλος ντόρος, πολλά δελτία ειδήσεων, πολλές αυθεντίες εμφανίστηκαν και είπαν λοιπόν πως στην αγορά κυκλοφορούν μεταλλαγμένοι σολωμοί. Οι επιστήμονες πράγματι είχαν καταφέρει να φτιάξουν έναν σολωμό, μαγειρεύοντας εκεί κάτι με τα γονίδια του, που είχε περισσότερο όγκο από τον άλλον, τον original. Όταν ο γιαλαντζί σολωμός βρέθηκε στο φυσικό του περιβάλλον, συνέβει το εξής. Η σολωμίνα, ο θηλυκός σολωμός, βλέποντας τον γιαλαντζί, επειδή ήταν έτσι φουσκωμένος και πρισμένος, σκέφτηκε πως αυτός θα ήταν και πολύ άντρας. Έτσι, οι περισσότερες σολωμίνες πήγαιναν και ζευγάρωναν με αυτούς τους γιαλαντζί, αφήνοντας τους άλλους, τους έρμους, τους original, στην μαύρη μοίρα τους. Το αποτέλεσμα της σολωμίσιας πράξης ήταν φυσικά, ένας καινούργιος σολωμός.
Έλα ντε όμως, που ήταν κι αυτός μεταλλαγμένος...
Καλή Ανάσταση,
Deva
Edited by - Deva_Parinito on 30/04/2005 14:54:27
quote:
Zadok,Πριν μερικά χρόνια, πιθανόν να το έχεις ακούσει, είχε βγει στην επιφάνεια ένα διατροφικό σκάνδαλο, με πρωταγωνιστές τους σολωμούς. Μεγάλος ντόρος, πολλά δελτία ειδήσεων, πολλές αυθεντίες εμφανίστηκαν και είπαν λοιπόν πως στην αγορά κυκλοφορούν μεταλλαγμένοι σολωμοί. Οι επιστήμονες πράγματι είχαν καταφέρει να φτιάξουν έναν σολωμό, μαγειρεύοντας εκεί κάτι με τα γονίδια του, που είχε περισσότερο όγκο από τον άλλον, τον original. Όταν ο γιαλαντζί σολωμός βρέθηκε στο φυσικό του περιβάλλον, συνέβει το εξής. Η σολωμίνα, ο θηλυκός σολωμός, βλέποντας τον γιαλαντζί, επειδή ήταν έτσι φουσκωμένος και πρισμένος, σκέφτηκε πως αυτός θα ήταν και πολύ άντρας. Έτσι, οι περισσότερες σολωμίνες πήγαιναν και ζευγάρωναν με αυτούς τους γιαλαντζί, αφήνοντας τους άλλους, τους έρμους, τους original, στην μαύρη μοίρα τους. Το αποτέλεσμα της σολωμίσιας πράξης ήταν φυσικά, ένας καινούργιος σολωμός.
Έλα ντε όμως, που ήταν κι αυτός μεταλλαγμένος...
Καλή Ανάσταση,
DevaEdited by - Deva_Parinito on 30/04/2005 14:54:27
καλησπέρα και εύχομαι Ανάσταση
όμως πραγματικά δεν καταλαβαίνω ποιος ο συσχετισμός του παραδείγματος με τους μεταλλαγμένους και μη σολωμούς με την απάντηση του μέλους Zadok...
αν θέλεις, μπορείς να το κάνεις λίγο ταληράκια, πενηνταράκια ή κάτι πιο εύληπτο για τον εγκέφαλο μου ...?
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
για κάποιους δεν έχει Ανάσταση φέτος... Βρέθηκε το πτώμα!
Και του χρόνου...
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 30/04/2005 21:55:01
quote:
για κάποιους δεν έχει Ανάσταση φέτος... Βρέθηκε το πτώμα!
την μαγειρίτσα, το αρνί και τα δέοντα όμως τα τρώνε .... ![]()
και του χρόνου?
χμ.... όπως το δεί κανείς...![]()
τις καλύτερες ευχές μου αγαπητή...
Galadriel

Edited by - galadriel on 30/04/2005 22:01:37
quote:
αν θέλεις, μπορείς να το κάνεις λίγο ταληράκια, πενηνταράκια ή κάτι πιο εύληπτο για τον εγκέφαλο μου ...?
Τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνεις ?
Deva
Edited by - Deva_Parinito on 01/05/2005 17:52:52
quote:
όμως πραγματικά δεν καταλαβαίνω ποιος ο συσχετισμός του παραδείγματος με τους μεταλλαγμένους και μη σολωμούς με την απάντηση του μέλους Zadok...
αυτό!
και ήμουν σαφής νομίζω...
σας εύχομαι της εξ' ύψους αγαπητέ .... και καλό Πάσχα
Galadriel

Τα σέβη μου,
Deva
Edited by - Deva_Parinito on 01/05/2005 22:44:14
πρόσεξε τώρα πως έχει το πράγμα...
με ακριβώς την ίδια λογική που με προτρέπεις τα όποια συμπεράσματα μου να τα κρατήσω για τον εαυτό μου,
θα σε προτρέψω κι εγώ αν απλά επιθυμείς να διηγηθείς ιστορίες σε οποιοδήποτε μέλος να το κάνεις χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική του διεύθυνση αλληλογραφίας και όχι παρεμβαίνοντας στην εξέλιξη μίας συζήτησης...
διαφορετικά όπως καταλαβαίνεις, ο καθένας έχει το δικαίωμα να υποθέσει ότι αυτό που γράφεις έχει μια κάποια σχέση με την υπόλοιπη συζήτηση..
επίσης,
επιμένεις να μην διαβάζεις αυτά που γράφω...
γιατί αν το έκανες θα έβλεπες πως δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα, αλλά αντίθετα, θεώρησα πως εγώ έχω πρόβλημα που δεν καταλαβαίνω το συσχετισμό και όχι εσύ όπως τον παρέθεσες...
τώρα βέβαια, μετά τα δέοντα (μαγειρίτσες και συναφή) ομολογώ πως ο καθένας θα δυσκολευόταν να θυμηθεί για ποιο λόγο έγραψε κάτι πριν από δυό μέρες και γι'αυτό δεν επιμένω άλλο...
τέλος να επισημάνω, πως πολύ ψαρικό έχει προκύψει τελευταία στο έσω...
τι τσιπούρες...
τι ζαργάνες...
τι σολωμοί...
τι μαρίδα...
τουλάχιστον ελπίζω η "σούπα" να βγει πετυχημένη...
εύχομαι σε όλους (και καταρχήν στον εαυτό μου)...
την εξ' ύψους χώνεψη (μετά τις γαστριμαργικές υπερβολές των ημερών)
Galadriel

quote:
θεώρησα πως εγώ έχω πρόβλημα που δεν καταλαβαίνω...
Το βλέπω, το βλέπω...
Deva
quote:
επιμένεις να μην διαβάζεις αυτά που γράφω...
Συμπάθα με, δεν θα το ξανακάνω. Όμως, για πες μου, πως γνωρίζεις την δική μου επιμονή ?
Deva
quote:
και γι'αυτό δεν επιμένω άλλο...
Μπράβο, γιατί δείχνει πως είσαι έξυπνη. Ένας έξυπνος άνθρωπος δεν επιμένει για κάτι που δεν καταλαβαίνει ο ίδιος. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ρωτήσει κάποιους που καταλαβαίνουν.
Η απάντηση λοιπόν είναι η εξής : Αν συσχετίζεις, ο συσχετισμός είναι δίκος σου. Μην επιμένεις, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις, είναι όχι μόνο να παραδεχτείς πως έχεις πρόβλημα, αλλά να το πιστέψεις κιόλας, κάτι που φυσικά δεν ίσχυει για σένα. Αν πάλι σταθείς στην λέξη "θεωρώ" δηλ "θεωρώ πως έχω πρόβλημα", ερεύνησε την σημασία της λέξης γιατί είτε θεωρήσεις τον εαυτό σου εξ' ύψους (που το χρησιμοποιείς κιόλας) είτε εκ' βάθους, το ίδιο θα θεωρήσεις...
Deva
Edited by - Deva_Parinito on 02/05/2005 14:54:10
quote:
ο καθένας έχει το δικαίωμα να υποθέσει ότι αυτό που γράφεις έχει μια κάποια σχέση με την υπόλοιπη συζήτηση..
Ο καθένας αγαπητή μου, υποθέσεις κάνει. Έχει όμως και το δικαίωμα να μην υποθέσει αυτό που λες εσύ. Ακόμη όμως και τούτη την στιγμή, εσύ μιλάς για μια υπόθεση δική σου αλλά δεν το καταλαβαίνεις. Αν δεν θέλεις να λοιπόν ξεπουπουλιάσεις τον εαυτό σου και να δουν όλοι ποια πραγματικά είσαι, θα ήταν καλύτερο να σταματήσεις εδώ, πρωτού να είναι πολύ αργά για σένα. Αυτό το τελευταίο, πάρτ' το όπως θες. Διόλου με απασχολεί...
Deva
Edited by - Deva_Parinito on 02/05/2005 14:41:18
quote:
Διόλου με απασχολεί...
Διόλου δεν με απασχολεί. Ο δαίμων, ο δαίμων !!!
Deva