- Παράξενη "απομαγνητοφώνηση"... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Για την οργάνωση ΟΕΑ αυτό που ξέρω είναι ότι αποτελείται από έναν επώνυμο εκπρόσωπο τον Ιωάννη Καραγεωργίου στο Βόλο ο οποίος είναι και ο αποκλειστικός συγγραφέας των κειμένων της. Απο εκεί και πέρα το απόλυτο σκοτάδι.... Η οργάνωση φένεται να είναι δομημένη σε πρυτανίες και υφηγεσίες σκορπισμένες σε όλη την Ελλάδα αλλά κανείς δεν ξέρει τα μέλη τους. Συνεπώς είναι μια οργάνωση φάντασμα και δεν αποκλείεται το μόνο πραγματικό "μέλος" να είναι ο ίδιος Καραγεωργίου και η οργάνωση αυτή να βρίσκεται αποκλειστικά στο μυαλό του όπως πολλοί άλλωστε το έχουν ισχυριστεί στο παρελθόν...
Άσχετα με αυτά που γράφει το Τρίτο Μάτι η οργάνωση συνεχίζει τη δράση της και έχει στείλει στη δομοσιότητα νέα κειμενά της το περασμένο καλοκαίρι.
"The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them … into the impossible." -- A.Clarke’s Second Law
"The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them … into the impossible." -- A.Clarke’s Second Law
quote:
ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ "ΣΑΦΩΣ" ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΕΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ...
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΥΤΟ...
Γιατί δεν τα χρησιμοποιούν οι τέκτονες αυτά τα ονόματα;;;;
Aν δεν τα χρησιμοποιούν αυτοί ε τότε ποιός άλλος να τα χρησιμοπιοίσει ρε καλε μου φίλε AVATARGR...
Για το ταλμούδ δεν έχω το πρωτότυπο κείμενο για να σου πω για τη λέξη τζεντάι και αν βρισκεταί μέσα. Αυτό που ξέρω είναι ότι πιθανόν να έχει άμεση σχέση αλλά δεν είμαι απόλυτος.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ skeptic ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΥΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΕΝΑΟ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΥ ΝΑ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ....
ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΟΣΕΣ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΑΠΑΝΤΑΣ...
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ...
"ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠOY ANAΦEΡOYN OΛA AYTA ΠOY ANAZHTAΣ"
ΒΡΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
1)όταν είπα οτι ο φίλος μας μετέφερε ενα κείμενο που αναφέρει αλήθειες αλλα είναι ερασιτεχνικό,ενοούσα πολύ απλά οτι γενικα πράγματα που αναφέρει μέσα, είναι αληθή, κατα την γνώμη μου έστω.επίσης επειδή έχω δει πολλά τέτοια στο παρελθόν και τυχαίνει να γνωρίζω ορισμένους "συγγραφείς" αλλα και το γεγονός οτι πολλα παραμύθια λέγονται μπερδεμένα μαζί με την αλήθεια, γιαυτό ακριβώς είπα : "τύπου κεραμυδα"...δεν ισχυρίστικα οτι το κείμενο είναι αληθινό. απλός ειπα οτι επειδί το κείμενο είναι-προφανώς-παραμύθι, αυτό δεν σημαίνει οτι τα όσα λέει είναι και ψέμματα...
2)Μαρία με απόλυτο σεβασμό και χωρίς να θέλω να σε προσβάλω έχω να σου πω 2 πράγματα. καταρχήν αποδείξεις αν θελήσω να δώσω για οτιδήποτε λέω θα το κάνω οταν και αμα θέλω.εδώ δεν είναι δικαστήριο, ούτε και η εκπομπή του χαρδαβέλλα που απαιτεί απο τους καλεσμένους να του αποδείξουν κάτι αλλιώς δεν το πιστευει...και ποιος νοιάζεται αν το πιστευει στο κάτω κατω? και δευτερον θα ήθελα να σου πω οτι πραγματικά δεν ξέρω πως να σου απαντήσω!!δηλαδή εγώ τώρα π΄ρέπει να σου εξηγήσω γιατί ειπα οτι οι εβραίοι είναι αποδεδειγμένα προαιώνιοι εχθροί μας?μα είναι γελοιο.πιο εύκολο θα ήταν αν προσπαθούσες εσύ να μου αποδείξεις οτι δεν είναι...θα τελίωνες απίστευτα γρήγορα την προσπάθεια μιας και θα απογοητευόσουν...
3)στον φίλο που ρώτησε για τα αρχαία κείμενα θέλψ επίσης να πω μερικά πράγματα. καταρχήν ξέρω αρκετά καλά να διαβάζω αρχαία απο το πρωτότυπο. δευτερον, οι συγγεκριμένοι αρχαίοι συγγραφείς έχουν όντως τις αναφορές που είπα.αν θες ψαξτο... και τέλος, να ξέρεις οτι κορυφαίοι επιστήμονες αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο ασχολόυνται με αυτό που εσύ βρίσκεις ανούσιο ή ψευτικο : την αποκωδικοποιηση και μελέτη των αρχαίων Ελλήνων π.χ η ομάδα που δούλεψε για λογαριασμό της Microsoft...
4)Στον φίλο που του φάνηκε περίεργο πως η γελοία, τεράστια αλλα αδύναμη -όπως αποδείχτηκε- και σκοταδιστική περσική "αυτοκρατορία" κατευθύνθηκε απο τους χαλδαίους, υα πώ τα εξής :
καταρχήν οι χαλδαίοι είναι αυτοί που έλενχαν ανέκαθεν τον πυρήνα της βαβυλώνας μιας και απο εκεί κατάγωνται και προηγούνται των παρθών.δευτερον, οι χαλδαίοι είναι αυτοί που ως "σιμητοφοίνικες" ΄δημιούργησαν και πρόσφεραν στους παρθούς (πέρσες) ΟΛΟ το ναυτικό με το οποίο εισέβαλαν και κατεκτησαν το αιγαίο.και τέλος θα μπορούσες να ενημερωθείς για τον Μαρδοχάι ή αλλιως μαρδόνιο,τ ον χαλδαίο γαμπρό του πέρση βασιλιά και καθώς επίσης για την "κάστα" των επίσης χαλδαίων που αποτελούσαν μεγάλο κομμάτι της περσικής αυλής.
δεν το παιζω διάνοια ούτε κάτι που δεν είμαι.απλώς, καταλάβετε κάτι.οι προγονοί μας ήταν αυτοί που ήταν γιατί είχαν θάρρος.και είχαν μάλιστα το θάρρος να παραδέχονται το πιος είναι ο εχθρός τους και να τον πολεμούν.εμείς αντίθετα μας φτίνουν και παριστάνουμε οτι βρέχει.γιατι?για να μην προσβάλουμε αφυτόν που μας φτύνει!!!!!!δεν αξίζουμε να υπαρχουμε και να φέρουμε το όνομα Έλληνες, όσο είμαστε τέτοιοι γελιοι ευθυνόφοβοι.
τα λέμε
τέλος, να ξέρεις οτι σεβομαι τον χώρο (γιαυτό άλλωστε και απαντάω), όμως ορισμένους εδώ δεν μπορώ να τους σεβαστώ.ο σεβασμός πηγάζει απο την αξιοπρέπεια την εφυία την θέληση και την αγάπη που διαθέτη κάποιος.εαν κάπιος δεν τα διαθέτει, δεν τον σέβομαι και δεν νοιώθω καυόλου άσχημα γιαυτό...επίσης αυτός ο κάποιος θα πρέπει να σέβεται τον εαυτό του για να τον σεβαστώ και εγώ.λογικό δεν είναι? :)
quote:
XD, ενώ σου εξήγησα πως κάνεις λάθος εσύ επιμένεις στην ιστορία σου. Απο εκεί και πέρα τι άλλο να σου πω."The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them � into the impossible." -- A.Clarke�s Second Law
Δεν μου εξήγησες τίποτε φίλε Skeptic, απλά μου παρέθεσες μια ερμηνεία τρίτων ατόμων (Ο.Ε.Α.) για τον Metatron, τις ρίζες της οποίας δοκίμασα να σου ερμηνεύσω ενώ παράλληλα αντιπαρέθεσα και τις υπόλοιπες ερμηνείες που υπάρχουν με μια συνοπτική θεολογική και ιστορική ανάλυση την οποία προφανώς δεν καταλαβαίνεις ή δεν θες να καταλάβεις.
Το ίδιο συνέβη και όσον αφορά τις λανθασμένες απόψεις σου για το Ταλμούδ. Δοκίμασα να σου υποδείξω που κάνεις λάθος όμως εσύ «επιμένεις στην ιστορία σου», όπως με ψέγεις, συνεπώς δεν έχω τι άλλο να σου πω πλην του ότι κάνεις, ελπίζω όχι ηθελημένα, ένα τεράστιο σφάλμα που υποδεικνύει άγνοια του αντικειμένου που ερευνάς.
Το δε πάθος και η εμπιστοσύνη που δείχνεις προς την Ο.Ε.Α. με κάνει ακόμα πιο σκεπτικό απέναντι σου.
Edited by - XD on 17/11/2005 10:37:57

ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΕΝΑΝ <<ΑΘΕΟ>> ΜΕΣΑ ΤΟΥ.
quote:Οι ρωμαίοι πως μας πήραν μέσα άραγε....
Κριμα που υπαρχουν Ελληνες που σκεφτονται ετσι.Για ολα τα κακα που μας βρηκαν φταιμε μονο εμεις και κανενας αλλος.Ελεος!!!!!!!!!!!!!!!
Διαίρει και βασίλευει, φοβερή τακτική.... Κρίμα που την αξιοποίησαν πρώτοι οι ρωμαίοι
τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος