ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παράξενη "απομαγνητοφώνηση"... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παράξενη "απομαγνητοφώνηση"... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

dim.kar30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
dim.karΜέλος
14/11/2005, 19:47:14
Καλησπέρα σε όλες και όλους!!!

quote:
Εγω φρίκαρα γενικά με το τί προσπαθούν να μας ποτίσουν.
Μπήκα χθες στο site του κύριου Φουράκη.Ο κυριος Φουράκης είναι εναντίον των μεταμοσχευσεων διότι λέει με τις μεταμοσχεύσεις θα μολυνθεί το DNA μας με ιούς και αυτό είναι λεει οργανωμένο σχέδιο των κύκλων που μας εχθρεύονται.Σαν επιχείρημα πρόβαλε τις περιπτώσεις εμφανισης ψώρας και κάποιων βακτηριακών μολύνσεων που εμφανίστηκαν προσφατα στην μονάδα μεταμόσχευσης του Ευαγγελισμου!

Εχω μολυνθεί τώρα τελευταία από ένα μύκητα στα δάκτυλα του ποδιού. Ρε λες να;...

dim.kar

Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos

Τhanks!!!

skepticΜέλος
14/11/2005, 20:01:01
Επίσης δεν μπορώ να βάλω στο ίδιο ακριβώς τσουβάλι (αν και ομοιάζουν αρκετά) είτε τον ιστό Ε ή την ΟΕΑ με τους Λιακοπουλέους, Κεραμυδάδες, Φουράκηδες κλπ. Και αυτό γιατί και τα κείμενα της ΟΕΑ όσο και τα περιεχόμενα του ιστού Ε διανέμονται αφιλοκερδώς.

Επίσης σε μια παρόμοια αναφορά διάβασα ότι ο Ιεχωβάς, αλλιώς γνωστός ως Γιαχβέ-χ (Yahveh) της ονομαστικής ακολουθίας Σιν-Σιών-Σινά-Γιαχβέχ και με πλήρη ονομασία Ασμοντάι Μέτατρον Γιαχβέχ (και ενδιάμεση ονομασία Τζεντάι... καλά διαβάσατε, Τζεντάι) αποτελεί τον "θεό" της Εβραϊκής θρησκείας αναφερόμενος εκτενέστατα στο "Δευτερονόμιον", αλλιώς το γνωστό και απαγορευμένο βιβλίο "Ταλμούδ".
Ο Σατανάς δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά τον "κολλητό" του Γιαχβέ, εν ονόματει Ταμίλ (δε γνωρίζω την ονομαστική ακολουθία), ο οποίος τυγχάνει να είναι και ο πρώτος αξιωματικός του και διοικητής της δευτέρας ναυαρχίδας, Λίλιθ (το αυτό όνομα επίσης αντικατοπτρίζει σήμερα τη γνωστή "μητέρα των δαιμόνων").

Σαφώς όλα τα παραπάνω “ονόματα” είναι αποκρυφιστικής, εσωτεριστικής και μασονικής προελεύσεως και δεν είναι τυχαίο που αυτοί τα χρησιμοποιούν με αυτό τον τρόπο που τα χρησιμοποιούν. Το θέμα είναι όμως τι ακριβώς επιδιώκουν με αυτά που γράφουν; Ποια είναι τα κινητρά τους και ποιος ο τελικός σκοπός τους;

"The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them … into the impossible." -- A.Clarke’s Second Law

14/11/2005, 23:17:05
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ skeptic ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ...
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΝΑ ΕΡΜΗ-ΝΕΥΩ ΝΑ ΣΚΕΥΤΩΜΑΙ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΙ..

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ?????

quote:
Η ΓΛΩΣΣΑ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΔΙΩΜΑ....

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ??????????

ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ "Τζεντάι"...
ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΩΣ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ???

ΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ..
ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥ "ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ ΛΕΒΙΝΑΣ- ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ" ΕΚΔ. ΠΟΛΙΣ 2η ΕΚΔΟΣΗ 2004.

ΠΑΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΑΛΜΟΥΔ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ..

ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ..

ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΛΙΘ....

Η ΛΙΛΙΘ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΔΑΜ...

ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ "ΔΙΑΒΑΣΕ"....

ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

skepticΜέλος
14/11/2005, 23:41:18
Πριν αρχίσεις την άσκοπη προσωπική επίθεση εναντίον μου θα έπρεπε να προσέξεις λίγο καλύτερα τι έγραψα. Αυτά περί Γιαχβέ, Ταμίλ, Λίλιθ , απαγορευμένο βιβλίο ταλμούδ κλπ δεν τα ισχυρίζομαι εγώ προσωπικά άλλα είναι από γραπτά που διάβασα αλλού, από ομοϊδεάτες της ΟΕΑ ή από την ίδια την οργάνωση φάντασμα δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα. Αυτές οι έννοιες που χρησιμοποιούν με κίνησαν το ενδιαφέρον και απλά ψάχνω να βρω άτομα με εσωτεριστικό background που να μπορούν να μου διασταυρώσουν ή απορρίψουν αυτές τις απόψεις και να κάνουν ένα αποσυμβολισμό αν γίνεται.
Για τη Λίλιθ το ήξερα ότι στην καβαλιστική παράδοση είναι το όνομα της πρώτης γυναίκας του Αδάμ, αν και αυτό δεν αναγράφεται πουθενά στην βίβλο!...
Επίσης η Λίλιθ όμως δεν έχει σχέση και με ουράνιο σώμα και συγκεκριμένα με τη Σελήνη;;; Στην αστρολογία η Λίλιθ συναντάτε ως η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης. Γενικά φαίνεται να έχει σχέση με το σκοτεινό και τη νύχτα.
Επίσης κάπου αλλού την είχα δει ως ξεχωριστό ουράνιο σώμα όπισθεν της Σελήνης (συγκεκριμένα σε ένα σκίτσο από κόμικ μυθολογικού-μεσαιωνικού θέματος, το δείχνω αμέσως παρακάτω)
Για τα ονόματα Ταμίλ, Ασμοντάι, μέτατρον ποιες είναι οι γνώσεις σου;
Επίσης δεν σου ζήτησα να γίνεις φερέφωνο κανενός, γιατί πιάνεσαι; Απλά ψάχνω για κάποιες διασταυρωμένες πληροφορίες…

Για τη γλώσσα απ'όσο ξέρω ναι υπάρχει τέτοιο ιδίωμα και ομιλείται από μερίδα εβραίων....

"The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them … into the impossible." -- A.Clarke’s Second Law

Edited by - skeptic on 15/11/2005 00:04:07

skepticΜέλος
14/11/2005, 23:57:22

Το "μωρό" ιππεύει τον Πήγασο + κρατά σκήπτρο με διπλό Ε. Πίσω από τη Σελήνη, πιθανή Λίλιθ...

Edited by - skeptic on 15/11/2005 00:02:52

KryptiaΝέο Μέλος
15/11/2005, 05:30:01
καλησπέρα!

1)καταρχήν δεν είναι ευγενικό να κράζετε ολοι κάποιον επείδή έγραψε κάτι που εσείς θεωρείτε μούφα....
2)φιλαράκι..ατύχησες...για να βγάζεις τέτοια γραπτά στο δίκτυο πρέπει καταρχήν να τα "φιλτραρεις" και να σκεφτείς εαν τα πιστευεις εσύ πρώτα απόλα....στη συνέχεια θα πρέπει να σκεφτείς σε ποιούς θα τα δείξεις.δεν νομίζω οτι ο χώρος ενδύκνειται για τέτοια συζήτηση...ίσως θα ήταν καλύτερα ή θα γινόταν πιο εύκολα πιστευτό εδώ απο τους υπόλοιπους το οτι υπάρχουν βρυκόλακες ή το οτι υπάρχουν εξωγήινοι, όχι ομως οτι οι Έλληνες ειναι κατι παραπάνω απο αυτό το γελοίο ον με την κοιλιτσα και την λαφάκρα...υπάρχει κομπλεξ καταλαβέ το. εαν κάποιος πει την αληθεια ι έστω μέρος της(γιατι αυτο που μας παρουσίασες είναι απλώς ενα μικρό διαστρεβλωμένο κομματάκι της αλήθειας), τότε αυτός είναι πυροβολημένος η παραμυθάς...οι υπόλοιποι όμως είναι αξιόπιστοι αρκει στα παραμυθάκια τους να μην αναφέρουν λέξεις οπως ελλαδα, Ε ή εβραιος...

το παραπάνο κείμενο είναι ξεκάθαρο για κάπιον που ασχολείται οτι αποτελεί μια φιλότιμη αλλα πλήρως ερασιτεχνική προσπάθεια τύπου κεραμυδά (κυριολεκτικα κεραμυδα ομως..), να μας εξηστορήσει μια καλά κρυμένη αλήθεια.δυστυχώς όμως τέτοιες προσπάθειες γελοιοποιούν αυτήν την αλήθεια και πετυχαίνουν ακριβώς αυτό που θέλουν "καποιοι"...την αποστροφή των Ελλήνων απο την ερευνα του παρελθόντος τους.

οσο για τους συνομιλιτές που εξέφρασαν απόψεις του τύπου : "ναι..για όλα μας φτενε οι αλλοι δήθεν..." ακουστε. κανείς δεν είπε οτι φταίνε μόνο οι "αλλοι".φταιμε και εμεις που ανεχόμαστε επι αιώνες αυτούς τους "άλλους".αυτό δνε σημαινει όμως οτι αυτοί δεν υπάρχουν...είμαστε ο μοναδικός λαός που αγνοεί την ιστορία του, την καταγωγή του και τους κατακτητές του.έχουμε κομπλεξ με τον εαυτό μας και έίμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει τόσο μεγάλο ρατσισμό εναντίων του εαυτού της και τόσο ηλίθια τεράστια ξενομανια και μαγκομανια.αν προσθέσεις την ηλιθιότητα, γινόμαστε το τέλειο θύμα για τους εχθρους μας που αποδεδειγμένα είναι πάρα πολλοί ειτε σας αρεσει ειτε οχι.

επισης ειναι πολυ εκνευριστική η φραση "μα για ολα οι εβραιοι μας φταινε?δεν κοιταμε τα χαλια μας?" το μονο χαλι που έχουμε (σαν λαός,οχι σαν σημερινή κατασταση,αλλα γενικα), είναι οτι φοβομαστε να δουμε την αλιθεια επειδη ειμαστε δειλοι.μηπως μας πουνε ρατσιστες...αν και οι περισσοτεροι δεν γνωρίζουν καν την κυριολεκτική ενοια της λεξεως...μηπως οι ισδραιλιτες, χαλδαίοι ή σιμίτες δεν ηταν ΠΑΝΤΑ εχθροί μας? ηταν.και οχι μονο αυτό αλλα είναι το μοναδικό απο τα έθνη τα οποία θεωρειται ή θεωρούνταν εχθρικό, το οποίο υπήρξε ΜΟΝΟ εχθρός μας...ακομα και οι τουρκοι εχουν υπαρξει συμμαχοι μας καποτε...
Μηπως το ισδραηλ δεν δημιουργηθηκε απο 6μισι εκατομύρια πολίτες οι οποίοι θεωρητηκά είχαν εκτελεστεί στο δηθεν ολοκαύτωμα?
η μήπως σε οποιοδήποτε απομνημονευματα Έλληνος στρατιωτικού και αν έχουν βρεθεί, δεν γίνεται αναφορά στο έθνος αυτό με τα χειρότερα λογια? μήπως υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά? θα ήταν πολύ ενδιαφέρον εαν υπήρχε αλλ δυστυχώς για καπιους,δεν υπαρχει.
Και βασικά δεν καταλαβαίνο πως άνθρωποι σαν εσάς, με γνώσεις και με την απαραίτητη περιέργεια για έρευνα χλευάζουν τόσο πολύ ένα κακογραμένο κείμενο που όμως δυστυχώς περιέχει τόσες αλήθειες...Δεν ξεκινάνε ολες οι μεγάλες θρησκείες -εν μερη εστω-απο το ισδραηλ? δεν είναι οι χαλδαίοι ξαδερφια με τους άραβες?δεν ελενχουν της σημερινές υπερδυνάμεις? η μήπως αυτοί δεν είναι που κατασκευάσαν για δικούς τους σκοπούς γελειες κοσμοθεωρειούλες οπως τον κομουνισμό και τον νεοφιλελευθερισμό?δεν είναι οι ίδιοι που με δικές τους πρωσπαθειες σήμερα επιθυμούν την ίδρυση μιας παγκόσμιας οτιναναι θρησκειας?...που είναι το ψέμα δηλαδη?πιοι μαζευανε τους εβραιους για τα στρατοπεδα συγκεντρωσης?δεν ηταν οι καθαρόαιμοι ραβίνοι?πιοι καρφώνανε τους έλληνες το 21 στους πασαδες?πιοι καρφωσαν τον κοσμα τον αιτωλό και πιοι λυντσαρισαν τον χρυσόστομο Σμύρνης? πιους αποκαλούσε γεφυραίους ο Ηρόδοτος? πιους απεχθανόταν ολοι οι αρχαίοι Έλληνες και πιοι ήταν αυτοί που χρηματοδότησαν την εκστρατία του ξερξη στην Ελλάδα? Τους φόρτωσαν οι "ανόητοι" οι ισπανοι στα καράβια και μας τους κουβαλησαν σε εμας τους ΕΞΥΠΝΟΥΣ στη θεσσαλονικη για να τους την χαρίσουμε ως νέα ιερουσαλήμ... Αλλά απο την άλλη ο Πλατωνας και ο Αριστοτέλης ήταν μάλλον εμπαθής και φαντασιόπλικτοι και μιλουσανε για Ατλαντίδα, Σείριο και τοσα άλλα...ε..αυτοι ηταν στη αρχαιότητα ε?παει καιρός απο τότε...σημερα ολα αυτα εμέις οι πανέξυπνοι τα διαβαζουμε και γελαμε ε?..να ξέρετε κατι όμως.πιο πολύ γελάνε οι σιμίτες με εμάς τους κοιμισμένους που είμαστε πιο άπιστοι και απο τον απιστο θωμα...θα μας φάνε στον ύπνο μας για πλακα...

το μεγαλύτερο κόλπο του διαβόλου (λεει σε μια ταινια), ήταν οτι επησε τον κόσμο οτι δεν υπαρχει...

{οπου διαβολος βαλε εβραιος και αντι για δεν υπαρχει βάλε "οτι ειναι καιμ΄μενος αθώος και αδικιμενος λαός}
καιμενε γρεκε...

XDΜέλος
15/11/2005, 09:16:09
quote:

quote:
Αυτή την εντύπωση μου δημιούργησες και αυτήν γράφω.. απόδειξε μου το αντίθετο από εδώ και εμπρός

Λάθος εντύπωση δημιούργησες.
Και τι περιμένεις να σου αποδείξω από εδώ και πέρα; Τη δήθεν στρατολόγηση μελών σε μια "οργάνωση" της οποίας το μόνο φανερό και υπαρκτό μέλος είναι ο Καραγεωργίου;
Έχεις καθόλου υπόψιν τι πραγματικά μπορεί να είναι αυτή η ΟΕΑ; Γιατί μιλάς χωρίς να γνωρίζεις;

"The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them � into the impossible." -- A.Clarke�s Second Law

Αυτό είναι το πρόβλημα μας.. δεν καταλαβαίνεις ποτέ τι σου γράφω (όπως και στην περίπτωση με τους υποτιθέμενους Ιάπωνες ανθρωποφάγους σε κάποιο άλλο θέμα), όταν λέω «απόδειξε μου το αντίθετο» εννοώ πως περιμένω να ανοίγεις λιγότερα θέματα εμπνευσμένα από τις ανοησίες του www.e-e-e.gr και να είσαι περισσότερο σκεπτικιστής όπως υποδεικνύει και το user-name σου (Skeptic) απέναντι τους διαφορετικά και δεδομένου ότι τα κείμενα της Ο.Ε.Α. (παρεμπίπτοντος σταμάτησε την δράσης όπως διακήρυξε στο Τ.Μ. 109 - Ιανουάριος 2003) αλλά και του Ιστού είναι αντικειμενικά ανοησίες (όπως και να το κάνουμε, απόδειξε μου πως δεν είναι στην τελική αφού εσύ γνωρίζεις ότι εγώ αγνοώ) απορώ για την προβολή και την εμπιστοσύνη που τους δείχνεις οπότε καταλήγω πως μπορεί να είσαι «σε εντεταλμένη αποστολή» καθώς είχε ξαναγινεί παλαιότερα στο Esoterica αυτό από κάποια άλλη ομάδα.

Τώρα βέβαια αν πιστεύεις στην πραγματικότητα τα παραπάνω κείμενα ( τότε όπως σου έχω ξανά γράψει δεν έχει νόημα να συζητάμε.

Υ.Γ.
Και ένα hint αφού ερευνάς: Μην παίρνεις της μετρητής ότι ο Μέτατρον ταυτίζεται με τον ΓΙΑΧΒΕ, υπάρχουν διάφορες απόψεις, τα κείμενα που διάβασες παρουσιάζουν απλά μια από αυτές .
2ον)Η φωτογραφία της «Λίλιθ» είναι λανθασμένη άραγε θα ήταν καλύτερα να έβαζες μόνο του έναν κένταυρο ή ακόμα καλύτερα κανένα γαϊδούρι (αυτά παθαίνει κανείς όταν διαβάζει πολύ www.e-e-e.gr)

Edited by - XD on 15/11/2005 09:45:49

Edited by - XD on 15/11/2005 09:47:41

PeronosporosΜέλος
15/11/2005, 09:35:40
quote:
Το "μωρό" ιππεύει τον Πήγασο + κρατά σκήπτρο με διπλό Ε. Πίσω από τη Σελήνη, πιθανή Λίλιθ...
Έλεος... η εικόνα είναι από τον κόσμο του "Dragonlance" της "TSR", σημερινή εταιρία "Wizards of the coast". Έτσι εξηγούνται όλα... Αγόρι μου το πολύ D&D βλάπτει σοβαρά τον εγκέφαλο. .

τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος

mariha2912Μέλος
15/11/2005, 09:57:13
Kryptia ΝΤΟΟΟΟΟΪΝΓΚ!!!!!!!!!

ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

15/11/2005, 15:22:01
Πιστεύω οτι οι εβραίοι είναι μόνο φίλοι του εαυτού τους.Ποτέ δεν υπήρξαν πιστοί στην χώρα που τους φιλοξενούσε και πάντα ήταν ετοιμη να την προδώσουν στον ξένο εισβολέα για να σώσουν το τομάρι τους.
Ξερω οτι οι Εβραίοι έσφαζαν κόσμο,ΕΛΛΗΝΕΣ στην καταστροφή της Σμύρνης ΜΑΖΙ με τους τούρκους και γιαυτό ο Αμερικανός πρεσβευτής τους στόλισε καταλλήλως (αντίθετα με ό,τι πιστεύεται σήμερα, οι Αμερικανοεβραικές σχέσεις άρχισαν να γίνονται στενές μετά τον Β Παγκοσμιο πόλεμο και ακόμα και σήμερα πολλοί αμερικανοί αντιπαθούν τους Εβραίους για τους γνωστούς λόγους-διότι ως απογονοι Ευρωπαίων υπάρχει η ιστορική μνημη της εβραικής συμπεριφοράς στα κρατη τους αλλά και γιατι έχουν μπουχτίσει πια με το "αχ μας σφαξανε γιαυτό υποστηρίξτε μας ακόμα και εαν εμεις δεν είμαστε πιστοι σε σας και σφάζουμε παλαιστίνιους)".
Οταν ακούς τους εβραιους να κατηγορούν τους Ελληνες για αντισημιτικές απόψεις σου ερχεται να τους ταράξεις στις κλοτσιές γιατι πολλοί Ελληνες στον β΄ παγκόσμιο πολεμο ρίσκαραν την ζωή τους για να σώσουν εβραικές οικογένειες προσφεροντας τους καταφύγιο και προστασία απο τους Γερμανούς.Γιατί οι Ελληνες δεν είναι τόσο κτήνη.
Ενω οι Εβραίοι μας πρόδωσαν σε κάθε ευκαιρια.
Δεν πιστεύω πάντως οτι έχουν προσωπικές διαφορές με μάς τους Ελληνες.
Απλά κοιτάνε παντα το τομάρι τους και μόνο.Και είναι προδότες των χωρών που τους φιλοξενησαν.Γιαυτό και δεν τους χωνευει κανένα έθνος.

15/11/2005, 15:53:54
Αγαπητέ Kryptia λες :

quote:
καταρχήν δεν είναι ευγενικό να κράζετε ολοι κάποιον επείδή έγραψε κάτι που εσείς θεωρείτε μούφα....

Και θα επαναλάβω αυτό που είπε κάποιος άλλος φίλος : Κανείς δεν τα βάζει με τον skeptic...Για τη "μούφα"--δικός σου χαρακτηρισμός--έχουμε ενστάσεις και τις εκφράζουμαι, όπως είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας.

Λες επίσης :

quote:
το παραπάνο κείμενο είναι ξεκάθαρο για κάπιον που ασχολείται οτι αποτελεί μια φιλότιμη αλλα πλήρως ερασιτεχνική προσπάθεια τύπου κεραμυδά (κυριολεκτικα κεραμυδα ομως..), να μας εξηστορήσει μια καλά κρυμένη αλήθεια.δυστυχώς όμως τέτοιες προσπάθειες γελοιοποιούν αυτήν την αλήθεια και πετυχαίνουν ακριβώς αυτό που θέλουν "καποιοι"...την αποστροφή των Ελλήνων απο την ερευνα του παρελθόντος τους.

και, αν κατάλαβα καλά, εννοείς ότι για να μας πει κάποιος αυτήν την απλή αλήθεια, κάθισε και σκαρφίστηκε όλα αυτά, πολέμους των άστρων, πολέμους των κόσμων, διαγαλαξιακές ίντριγκες και διαβουλεύσεις και γενοκτονίες κλπ κλπ; Σε τί ωφελούν όλα αυτά ώστε το περίφημο "μήνυμά" του να γίνει πιο σαφές;

Αλλά και αν πάρουμε αυτήν την "αλήθεια" και την εξετάσουμε, μας λες και, φυσικά και το κείμενο μας λέει, ότι οι Εβραίοι ήταν ΠΑΝΤΑ εχθροί μας! Μα, δεν μπορείτε επιτέλους να καταλάβετε κάποιοι ότι έχετε δαιμονοποιήσει έναν λαό, του οποίου, εκτός του ότι η ιστορία είναι γνωστή και καθόλου "ευνοϊκή" μ' αυτόν, τα ίδια του τα επιτεύγματα κατά τη διάρκεια των αιώνων δεν είναι δα και τίποτε σπουδαίο; Εσείς ειδικά που πιστεύετε σ' αυτήν την περίφημη "ανωτερότητα" της ελληνικής φυλής θα περίμενα να αντιμάχεστε κανένα λαό με ισχυρότερη παρουσία! Αντίθετα έχετε δαιμονοποιήσει μια φυλή, που με το ζόρι δημιούργησε ένα κρατίδιο πριν ούτε έναν αιώνα, περικυκλωμένο από εχθρούς που θέλουν να το εξαφανίσουν από προσώπου γης και, αν σε κάποιες στιγμές έχουν την τάση να δημιουργούν λόμπυ και "κλίκες" το κάνουν για να ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ και πολύ καλά κάνουν κατά τη γνώμη μου, την ίδια στιγμή που εμείς, μικρό έθνος επίσης, σφαζόμαστε και τρωγόμαστε με τα ρούχα μας.

Διαβάζω επίσης στα λεγόμενά σου :

quote:
ο Πλατωνας και ο Αριστοτέλης ήταν μάλλον εμπαθής και φαντασιόπλικτοι και μιλουσανε για Ατλαντίδα, Σείριο και τοσα άλλα...ε..αυτοι ηταν στη αρχαιότητα ε?παει καιρός απο τότε

και πραγματικά απορώ : Έχει κάτσει ποτέ κανένας από όλους αυτούς τους Κεραμιδοφουρακοεψιλονίστες να ΔΙΑΒΑΣΕΙ είτε τον Πλάτωνα, είτε τον Αριστοτέλη; Και δεν εννοώ τις σαχλαμάρες που κυκλοφορούν περί δήθεν κωδικών μηνυμάτων, περί ευφάνταστων "ερμηνειών" πάνω στο κείμενο, αλλά το ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ! Έχει κανείς ασχοληθεί με τη μαγεία των μηνυμάτων του Πλάτωνα, την πραγματική, όχι τη "γιαλαντζί", με το βάθος του στοχασμού του, με την άρτια και αξεπέραστη γλώσσα του Αριστοτέλη με τον τόσο πυκνό πλούτο νοημάτων; Δεν τους φτάνουν όλα αυτά και ψάχνουν για υπόγεια μηνύματα, για αστρικούς κωδικούς και δεν ξέρω εγώ τί άλλο; Όταν ο Πλάτωνας μιλά για την Ατλαντίδα και την "πέραν του Ατλαντικού ωκεανού ήπειρο...", έχει κανείς από αυτούς τους εξυπνάκηδες κάτσει να αναρωτηθεί, να σκεφτεί, "τι μας λέει εδώ βρε ο γερο Πλάτωνας;", μόνο μου ονειρεύονται διαστημικές Ατλαντίδες και εβραϊκά αστρόπλοια; Έχει διαβάσει και κατανοήσει ποτέ κάποιος απ' αυτούς έστω και μία πρόταση από τα "Φυσικά", από τα "Ηθικά Ευδήμεια", από τα "Μεταφυσικά"; Αλλά αρκούνται στο να γράφουν ερμηνείες-παραμυθάκια, απευθυνόμενοι σ' ένα κοινό που ποτέ δεν θα αγγίξει τα πρωτότυπα κείμενα για να δει τι κρύβεται εκεί μέσα...Γιατί, ναι μωρέ, είναι δύσκολη η αρχαία ελληνική γραμματεία και χρειάζεται έξυπνο "φιλτράρισμα"!

Θα σας παρακαλούσα να συγχωρέσετε το ύφος μου και φυσικά δεν έχω τίποτε μαζί σου, Kryptia--και καλωσήλθες στο Esoterica--αλλά επιμένω στο ότι, καλή η φαντασία, καλή και η επιστημονική φαντασία, αλλά εδώ αρχίζουμε να κάνουμε λόγο για αρρώστια!

Edited by - durden_alie on 15/11/2005 16:01:30

15/11/2005, 16:28:04
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ skeptic ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ....

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ?????

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ...
ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ?????

ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ....
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ??????

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΛΙΘ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ...
ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΔΕΝ ΑΝΑΘΕΡΕΤΑΙ Η ΛΙΛΙΘ....
ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΙΣΩΣ Ο ΜΥΘΟΣ ΠΕΡΙ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟΥ....

ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΨΑΞΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ....

ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ....

quote:
ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ "Τζεντάι"...

ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...

quote:
Σαφώς όλα τα παραπάνω “ονόματα” είναι αποκρυφιστικής, εσωτεριστικής και μασονικής προελεύσεως και δεν είναι τυχαίο που αυτοί τα χρησιμοποιούν με αυτό τον τρόπο που τα χρησιμοποιούν.
ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ "ΣΑΦΩΣ" ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΕΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ...
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΥΤΟ...

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΙ ΚΑΒΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑΛΜΟΥΔ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ) ΚΑΙ ΚΡΙΝΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

DAGONΜέλος
15/11/2005, 16:57:56
quote:
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΙ ΚΑΒΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑΛΜΟΥΔ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ) ΚΑΙ ΚΡΙΝΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....

Και γιατί κάποιος να κάτσει να διαβάσει την καμπάλα, τον εβραϊκό μυστικισμό, όταν έχουμε τον δικό μας μυστικισμό που προηγείται αυτού ή το ταλμούδ, το εγχειρίδιο των σκληροπυρηνικών αρχιραβίνων σχετικά με περιούσιους λαούς κλπκλπ?

15/11/2005, 17:16:32
KAI ΠΑΛΙ ΕΔΩ....

ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΣΕ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΩ ΤΗΝ ΦΙΛΗ Kryptia ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ESOTERICA.gr...
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΧΝΗ ΚΑΙ ΜΕΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ....

ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...

quote:
2)φιλαράκι..ατύχησες...για να βγάζεις τέτοια γραπτά στο δίκτυο πρέπει καταρχήν να τα "φιλτραρεις" και να σκεφτείς εαν τα πιστευεις εσύ πρώτα απόλα....στη συνέχεια θα πρέπει να σκεφτείς σε ποιούς θα τα δείξεις.δεν νομίζω οτι ο χώρος ενδύκνειται για τέτοια συζήτηση...ίσως θα ήταν καλύτερα ή θα γινόταν πιο εύκολα πιστευτό εδώ απο τους υπόλοιπους το οτι υπάρχουν βρυκόλακες ή το οτι υπάρχουν εξωγήινοι, όχι ομως οτι οι Έλληνες ειναι κατι παραπάνω απο αυτό το γελοίο ον με την κοιλιτσα και την λαφάκρα...υπάρχει κομπλεξ καταλαβέ το. εαν κάποιος πει την αληθεια ι έστω μέρος της(γιατι αυτο που μας παρουσίασες είναι απλώς ενα μικρό διαστρεβλωμένο κομματάκι της αλήθειας), τότε αυτός είναι πυροβολημένος η παραμυθάς...οι υπόλοιποι όμως είναι αξιόπιστοι αρκει στα παραμυθάκια τους να μην αναφέρουν λέξεις οπως ελλαδα, Ε ή εβραιος...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΕΔΩ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ....

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΣ ΕΔΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ??

ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ....

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΑΜΑΣΗΤΗ ΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ (ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ...
ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ???

ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡIΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ????
ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ???

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ "όχι ομως οτι οι Έλληνες ειναι κατι παραπάνω απο αυτό το γελοίο ον με την κοιλιτσα και την λαφάκρα...υπάρχει κομπλεξ καταλαβέ το."
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ.....

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ..

quote:
είμαστε ο μοναδικός λαός που αγνοεί την ιστορία του, την καταγωγή του και τους κατακτητές του.έχουμε κομπλεξ με τον εαυτό μας και έίμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει τόσο μεγάλο ρατσισμό εναντίων του εαυτού της και τόσο ηλίθια τεράστια ξενομανια και μαγκομανια.αν προσθέσεις την ηλιθιότητα, γινόμαστε το τέλειο θύμα για τους εχθρους μας που αποδεδειγμένα είναι πάρα πολλοί ειτε σας αρεσει ειτε οχι.

ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ (ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ )ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΘΕΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ....

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ??????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

15/11/2005, 17:28:39
ΙΣΩΣ ΓΙΝΩ ΒΑΡΕΤΟΣ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ...

ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ DAGON...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ skeptic ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ...

ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΠΑΝΤΑ....

quote:
ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ (ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ )ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

15/11/2005, 17:34:37
ΙΣΩΣ ΓΙΝΩ ΒΑΡΕΤΟΣ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ...

ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ DAGON...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ skeptic ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ...

ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΠΑΝΤΑ....

quote:
ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ (ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ )ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

15/11/2005, 17:49:43
Ναι ρε παιδιά,δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει κάθε λαός παρά να σκέφτεται πως να μας καταστρέψει.
Αυτό το σύνδρομο καταδίωξης που έχει πιάσει αυτούς τους κυκλους δεν είναι παρά ευθυνοφοβία.
Τα ρίχνουμε όλα στους ξένους δεν φταίει το δικό μας κεφάλι που λέτε.
Εβραική μυθολογία,Ελληνική μυθολογία και ολίγη απο Φον Ντενικεν,βάλτε τρείς σταγόνες συνομωσιολογιάς,ανακατέψτε καλά και σερβίρετε σε καιρούς απελπισίας για να ψαρέψετε κορόιδα.
Μα τον Δία και μα τον Τουτατη (lol),όποιος καταπίνει αμάσητα τέτοιες παπαριές δεν είναι Ελληνας.
Και εγώ αμφιβάλω εαν κάποιος απο αυτους τους τυπους εχει όντως μελετήσει Πλάτωνα και Αριστοτέλη.
XDΜέλος
15/11/2005, 19:28:13
Πάντως μιας και πιάσαμε το θέμα Μέτατρον & Λίλιθ ας βγει και κάτι χρήσιμο από την όλη υπόθεση..

Οι πιθανές ερμηνείες για τον Μέτατρον (6ος αιώνας μ.Χ.) ή Μέτρατον (=> Μέτρα-τον, 314) είναι αρκετές αφού μπορεί να είναι Α) Θεότητα, Β) Ο μετενσαρκωμένος προφήτης Ενώχ, Γ) Υπηρέτης του Θεού, Δ) Γραφέας του Θεού, Ε) «Άγγελος» της Εξόδου από την Αιγύπτια αιχμαλωσία, ΣΤ) Ο «Μικρός ΓΙΑΧΒΕ» (ΓΧΒΧ, 4γράμματο), αυτός ειδικά ο προσδιορισμός πέραν του ότι υποδεικνύει κάποιες έμμεσες Γνωστικές επιρροές προς τον Ιουδαϊσμό για ευνόητους λόγους εισήγαγε την μορφή του Μέτατρον σε ορισμένες πρωτοχριστιανικές κοινότητες, όμως επειδή μια τέτοια θεολογική αντίληψη φέρνει απροκάλυπτα στις σχέσεις Θείου Λόγου και Πατρός το πρόβλημα του Subordinate του πρώτου προς τον δεύτερο, είναι ηλίου φαεινότερο γιατί εγκαταλείφθηκε (δες Τριαδολογία του Μ. Αθανασίου), Ζ) τέλος ορισμένες παραδώσεις τον ταυτίζουν με τον Αρχάγγελο Γαβριήλ άλλες τον βλέπουν ως το Αρχέτυπο του Ανθρώπου - σύνδεσμο Θεού και Αδάμ, ενώ αποδίδουν μαγικές (ουσιαστικά ηχητικές) ιδιότητες στην λέξη (κατ’ αντιστοιχία με την Ινδουιστική επίκληση επανάληψη «ΩΜ»)..

Όλα τα παραπάνω περί του Μέτατρον, βέβαια έχουν ως βάση τους όπως προείπα την Ραβινική γραμματεία η οποία όμως είναι μεταγενέστερη της Βιβλίου και φορέας συγκριτικών θεολογικών τάσεων (υπάρχουν δεκάδες δάσκαλοι) με ότι αυτό συνεπάγεται για την πρωτοτυπία και αξιοπιστία της συνεπώς είναι εύκολο να εντοπίσει κανείς ομοιότητες με άλλα θεολογικά ή φιλοσοφικά συστήματα δίχως να υπάρχει τίποτε το ουσιαστικά μεταφυσικό.

Όσον αφορά την «Λίλιθ» παρουσιάζεται και αυτή στην Ραβινική γραμματεία (παρόμοιος προβληματισμός με τον Μέτατρον) αν και η ρίζα της ονομασία της (lilitu) ανάγεται σε παλαιότερες εποχές υποδεικνύοντας εξω-ιουδαϊκές θεολογικές επιρροές. Το συγκεκριμένο πρόσωπο ταυτίζεται συνήθως με Α) την σκοτεινή πλευρά του Φεγγαριού, Β) την Γυναίκα ερπετό, κατ’ ορισμένους μάλιστα είναι ο Όφης που παρασύρει από ζηλοτυπία την Εύα στην παρακοή και τον Αδάμ στην καταστροφή, Γ) Είναι Δαίμονας που δολοφονεί τα νήπια, Δ) Μια λάμια δηλαδή νεκρό-ζώντανο ανθρωποκτόνο πλάσμα - δαίμονας που στοιχειώνει γεφύρια, λίμνες, σταυροδρόμια (ευρύτερη λαογραφία μας), Ε) Ένας δαιμονικός Ονό-κένταυρος για το ΙΣΛΑΜ, ΣΤ) γενικά μια ανθυγιεινή δαιμονική οντότητα, σύζυγος του Σατανά (σύνθετο Εβραϊκό όνομα) ή κατ’ ορισμένους άλλους κόρη του Αδάμ που εξέπεσε στην Σατανολατρία και έκτοτε κατατρέχει τους ανθρώπους, ψυχαναλυτικά θα μπορούσε να είναι η απεικόνιση της σκοτεινής Θηλυκής πλευράς, το Yin για την Κινεζική σκέψη ή ο Πόλεμος για τον Ηράκλειτο..

Συνεπώς οι ρίζες των δυο αυτών προσώπων Μέτατρον, Λίλιθ κινούνται σε ένα πλαίσιο αφενός μεν μυστικιστικό (Kabala) αφετέρου όμως συνέπειας Θεολογικού συγκρητισμού (για αυτό δεν αναφέρονται εξ’ αρχής στην Κανονική Βίβλο ή την μετάφραση των Ο’) οπότε η αντικειμενική τους ορθότητα είναι τουλάχιστον επισφαλής ώστε να θεωρηθούν ως η μοναδική «Απόλυτη Αλήθεια» κατά τον τρόπο που τα πραγματεύεται η Ο.Ε.Α. εκτός βέβαια και εάν ο συντάκτης της Οργάνωσης αγνοεί τον παραπάνω προβληματισμό (το πιο πιθανό) ή κινείται υστερόβουλα στην προσπάθεια του να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Υ.Γ.
1ον)Οι Έλληνες δημιούργησαν Επιστήμη, Φιλοσοφία, οι Ανατολίτες Θρησκεία, Μυστικισμό (αν και πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις).

2ον)Το Δευτερονόμιο είναι ένα εκ των Πέντε βιβλίων που απαρτίζουν την Πεντάτευχο (Thora), δεν έχει άμεση σχέση με την μεταγενέστερη Ταλμούδ η οποία αποτελεί την έκφραση του μετέπειτα Εβραϊκού Μυστικισμού. Επίσης αξίζει να αναφέρω όπως και ο προλαλήσαντας AVATARGR πως κανένα εξ αυτών των δεν είναι μυστικό.
Πράγμα που συνεπώς με κάνει να πιστεύω πως όταν μιλάς για απόκρυφη Ταλμούδ (ας το δούμε εν συνόλω διότι έχει διάφορα τμήματα) μάλλον εννοείς το απόκρυφο βιβλίο του Ενώχ το οποίο θεωρείται κανονικό μόνο από την Εκκλησία της Αιθιοπίας, τώρα μάλιστα που το σκέφτομαι, είναι αυτό που εμπορεύεται ο γνωστός - άγνωστος Mr. Λιακό και πάω στοίχημα πως θα το έχει παρερμηνεύσει εξαιρετικά (ειδικά τα Οράματα του υποτιθέμενου -γιατί είναι απόκρυφο- προφήτου θα έχουν γίνει Star-Wars να πως κολλάει και ο Darth Vander ).

Edited by - XD on 15/11/2005 19:56:31

stemixΜέλος
15/11/2005, 21:00:23
quote:
πιους απεχθανόταν ολοι οι αρχαίοι Έλληνες ?

Έλα ντε; Ποιους; Που μπορούμε να το μάθουμε αυτό;

quote:
και πιοι ήταν αυτοί που χρηματοδότησαν την εκστρατία του ξερξη στην Ελλάδα?

Εδώ παίζει η συμπαθέστατη μουσικούλα του κολλητού του Χατζαβάτη.
Άμα περίμενε ο Ξέρξης (βασιλιάς της μεγαλύτερης και πλουσιότερης αυτοκρατορίας της εποχής), από τους εβραίους να τον χρηματοδοτήσουν για να επιτεθεί εναντίον της Ελλάδας, θα περίμενε ακόμα...
Σημείωση: Οι εβραίοι τίναξαν την μπάνγκα στον αέρα, όταν κατά τον μεσαίωνα ένας πάπας, είπε ότι η τοκογλυφία είναι αμάρτημα. Τότε βρήκαν το πεδίο ελεύθερο (ιδίως στην Βενετία) να βγουν με τους πάγκους τους στις πλατείες και να επιδίδονται με επιτυχία σε αυτό το "άθλημα".
Το 480 π.χ. οι εβραίοι ήταν απλά υπήκοοι του Βασιλιά της Περσίας και όχι και τόσο πλούσιοι...

Edited by - me

16/11/2005, 13:50:01
quote:

το μεγαλύτερο κόλπο του διαβόλου (λεει σε μια ταινια), ήταν οτι επησε τον κόσμο οτι δεν υπαρχει...

Βέβαια υπάρχει και η εναλακτική θεώρηση:Οτι ο διάβολος δεν είναι παρα μύθευμα,κοματι της μυθολογίας των εβραίων στην προσπάθεια τους να εξηγήσουν τον κόσμο και την προέλευση των αναποδιών μέσω της θρησκειας.