ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Koσμική Βιοδυναμική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Koσμική Βιοδυναμική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

DAGON31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
DAGONΜέλος
15/10/2005, 01:06:44
Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά με αυτό?
DAGONΜέλος
16/10/2005, 01:07:47
Για να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος

quote:
Αρχική Σελίδα » Κοσμική Βιοδυναμική

Βιοκρύσταλλοι (Επιλογή από Γ. Μπαλάνο)
Λεπτομέρειες

Βιοκρύσταλλοι-ονειρόπετρες για κάθε βιοδυναμική χρήση επιλγμένοι από τον Γιώργο Μπαλάνο σε ειδική προσωπική συνάντηση.

Τιμή: 400,00 €

--------------------------------------------------------------------------------

Βιοκρύσταλλοι (Επιλογή από Locus-7)
Λεπτομέρειες

Βιοκρύσταλλοι-ονειρόπετρες για κάθε βιοδυναμική χρήση επιλγμένοι από ειδικευμένο μέλος του Locus-7

Τιμή: 90,00 €

--------------------------------------------------------------------------------

ΚΟΣΜΙΚΗ ΒΙΟΔΥΝΑΜΙΚΗ
Λεπτομέρειες

Βιβλίο Δύναμης: Αυστηρώς ελεγχόμενη κυκλοφορία

"Κοσμική Βιοδυναμική" σημαίνει:
Δύναμη κι έλεγχος της Δύναμης!

Δύναμη για να βρεις τον εαυτό σου και μια θέση γι' αυτόν στο ευρύτερο Κοσμικό Δίκτυο.
Και γνώση για να μπορείς να ελέγχεις τη Δύναμη κι έτσι ν' αποφασίσεις υπεύθυνα τι θα κάνεις από κει και πέρα.
Ναι! Δύναμη και γνώση που μπορεί να μετατρέψει την κάμπια του σήμερα σε χρυσαλλίδα του αύριο.
Και μετά τη χρυσαλλίδα -το ενδιάμεσο στάδιο απόκτησης της τελικής άγραφης γνώσης- θα μπορέσεις επιτέλους ν' αναγεννηθείς σε πεταλούδα με κρυστάλλινα φτερά.

Τιμή: 450,00 €

copy/paste από την ιστοσελίδα της Locus-7

Να και το λινκ
http://www.locus7.gr/products.asp?id=3

Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά με αυτό?

AngelosΜέλος
16/10/2005, 10:39:02
Dagon

Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει τότε σημαίνει οτι αυτος ο κάποιος έσκασε τα
400 ευρώ και συνεπώς δεν θα είναι και πολύ πρόθυμος να το παραδεχτεί.

Αν τώρα θέλεις γνώμες, θέσε διαφορετικά την ερώτηση.

Αγγελος.

16/10/2005, 14:01:13
Παλιότερα ήταν πολλά περισσότερα.
όταν ήρθα σε επαφή με μια κύρια του καταστήματος για μερικές διευκρινίσεις σε ερωτήσεις μου πριν το αγορασω ,μου είπαν ότι το συγκεκριμένο προϊόν δεν έκανε για μένα.

----

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

DAGONΜέλος
16/10/2005, 16:29:48
quote:
Αν τώρα θέλεις γνώμες, θέσε διαφορετικά την ερώτηση.

Tι άκριβώς είναι η Κοσμική Βιοδυναμική και που ακριβώς αποσκοπεί?
Είναι μία έννοια/μέθοδος μόνο του συγκεκριμένου συγγραφέα/ερευνητή ή και άλλων?
Έχει κάποιος γνώση του περιεχομένου αυτού του βιβλίου?

quote:
Παλιότερα ήταν πολλά περισσότερα.

Θυμάμαι...

DAGONΜέλος
17/10/2005, 14:57:23
...
GDS1Μέλος
17/10/2005, 15:20:33
Περιληπτικά, "Κοσμική Βιοδυναμική" ονομάζεται το βιβλίο του Μπαλάνου όπου παρουσιάζει την ομοτιτλη τεχνική για την επίτευξη Αστρικού Ταξειδιού.

Η συγκεκριμένη τεχνική μπορεί να επιτευχθεί ευκολότερα με την χρήση ενός Κρυστάλου (για κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικό.

Στην τιμή των 400 € παίρνεις τον κρύσταλλο αλλά και την εξέβρεση του σημείου αφύπνισης που και αυτό διαφέρει σε κάθε άτομο (είναι κοντά στην κοιλιακή χώρα) και νομίζω κάποιες συναντήσεις με τον Μπαλάνο.

Με 90 € αγοράζεις μόνο το βιβλίο.

Εγώ αγόρασα μόνο το βιβλίο. Δεν έκανα πράξη ποτέ αυτά που διάβασα.

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

DAGONΜέλος
17/10/2005, 18:56:45
quote:
Περιληπτικά, "Κοσμική Βιοδυναμική" ονομάζεται το βιβλίο του Μπαλάνου όπου παρουσιάζει την ομοτιτλη τεχνική για την επίτευξη Αστρικού Ταξειδιού.

Aπό τα πολύ λίγα που γνωρίζω, αστρικό ταξίδι/αστρική προβολή επιτυγχάνεις ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ με κάποιες τεχνικές αυτοϋπνωσης. Από τα συμφραζόμενα και τον μύθο που έχει καλλιεργηθεί για το παραπάνω βιβλίο νομίζω ότι εννοεί άλλου είδους ταξίδια(παράλληλες διαστάσεις, περιπατητικές τεχνικές, Πύλες σε διάφορα σημεία της πόλης κλπ), κάτι διαφορετικό(όχι απλά μόνο προβολή του υποσυνείδητου στο αστρικό πεδίο/Κοσμικό Δίκτυο).
Μήπως λοιπόν μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?
Σου είναι εύκολο να πεις γιατί δεν τα έκανες πράξη?
Επειδή απλά δεν τα δοκίμασες ή επειδή τα δοκίμασες και δεν πραγματοποιήθηκαν?
(Αν θυμάμαι καλά παλιότερα στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα αναφέρονταν ότι μόνο ένα 5% επιτυγχάνει αποτέλεσμα, οι 90% δεν τα εφαρμόζουν και οι άλλοι 5% τα εφαρμόζουν αλλά δεν τα καταφέρνουν).
Επίσης αναφέρονταν ότι είναι αυξημένη η τιμή του για πιο ελεγχόμενη κυκλοφορία.
Αρκετά...μπερδεμένο.

GDS1Μέλος
18/10/2005, 09:20:54
DAGON
"Μήπως λοιπόν μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?"

Πρέπει να του ρίξω μια ματιά γρήγορα..(το έχω ξεχάσει πάνε κάτι χρόνια και καταλαβαίνεις) θα σου πω αύριο

DAGON
"Σου είναι εύκολο να πεις γιατί δεν τα έκανες πράξη?"

1) Φόβος
2) Βαρεμάρα
3) Με πήρε ο κολητός για μπύρες και αύριο μέρα είναι...
4) Που να τρέχεις τώρα εδώ δεν έχω δει τι συγκεκριμένη διάσταση θα πάω σε άλλες;;;;
κοκ

DAGON
"Επειδή απλά δεν τα δοκίμασες ή επειδή τα δοκίμασες και δεν πραγματοποιήθηκαν?"

Πήγα να το δοκιμάσω 1 φορά αλλά δεν έγινε τίποτα αλλά μάλλον φταίω εγώ φοβόμουνα, δεν ήμουνα εστιασμένος κτλ. Άκουσα από ένα γνωστό μου ότι ναι μεν δεν έφτασε ως το τέλος αλλά ενεργοποίησε κάποιες πύλες του σώματος του.

DAGON
"Επίσης αναφέρονταν ότι είναι αυξημένη η τιμή του για πιο ελεγχόμενη κυκλοφορία."

Τώρα τι να πω...πολύ πιθανό

DAGONΜέλος
18/10/2005, 18:41:03
quote:
DAGON
"Μήπως λοιπόν μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?"

Πρέπει να του ρίξω μια ματιά γρήγορα..(το έχω ξεχάσει πάνε κάτι χρόνια και καταλαβαίνεις) θα σου πω αύριο

Ok, σε ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντησή σου.

GDS1Μέλος
19/10/2005, 09:06:38
DAGON έχεις δίκιο είναι πιο πολύ είσοδος σε άλλες διαστάσεις μέσω πυλών αλλά πάλι μέσω αστρικού σώματος...όποτε δεν ξέρω αν αυτό ονομάζετε αστρικό ταξίδι ή κάτι άλλο... (το είδα πολύ στα πεταχτά σήμερα το πρωί)

Πάντως αν θέλεις το Locus7 έχει μια ομάδα αναγνωστών αν θυμάμαι καλά λέγεται Nimbus7 (με δικό τους Forum) εκεί νομίζω μπορείς να βρεις άτομα που έχουν διαβάσει το βιβλίο και σίγουρα θα ξέρουν παραπάνω από εμένα επί του πρακτικού

DAGONΜέλος
19/10/2005, 13:35:29
GDS1 σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου, φώτισες αρκετά το τοπίο.

Μία σούμα

Ερώτηση

quote:
Tι άκριβώς είναι η Κοσμική Βιοδυναμική και που ακριβώς αποσκοπεί?

Απάντηση
quote:
"Κοσμική Βιοδυναμική" ονομάζεται το βιβλίο του Μπαλάνου όπου παρουσιάζει την ομοτιτλη τεχνική
και
quote:
είναι πιο πολύ είσοδος σε άλλες διαστάσεις μέσω πυλών αλλά πάλι μέσω αστρικού σώματος

Ερώτηση
quote:
Είναι μία έννοια/μέθοδος μόνο του συγκεκριμένου συγγραφέα/ερευνητή ή και άλλων?

Απάντηση
quote:
όποτε δεν ξέρω αν αυτό ονομάζετε αστρικό ταξίδι ή κάτι άλλο

Αν πρόκειται για απλά αστρική προβολή σίγουρα δεν είναι μέθοδος μόνο του Μπαλάνου. Μάλλον όμως δεν είναι μόνο αυτό. Μου θυμίζει λίγο το Megapolisomancy(Aστυμαγεία).

quote:
Πάντως αν θέλεις το Locus7 έχει μια ομάδα αναγνωστών αν θυμάμαι καλά λέγεται Nimbus7 (με δικό τους Forum) εκεί νομίζω μπορείς να βρεις άτομα που έχουν διαβάσει το βιβλίο και σίγουρα θα ξέρουν παραπάνω από εμένα επί του πρακτικού

Το γνωρίζω, αλλά για να γίνεις μέλος του φόρουμ πρέπει πρώτα να έχεις γίνει μέλος του Nimbus7.

Κάτι ακόμα, αναφέρεις σε άλλο σου ποστ

quote:
Άκουσα από ένα γνωστό μου ότι ναι μεν δεν έφτασε ως το τέλος αλλά ενεργοποίησε κάποιες πύλες του σώματος του.

Μπορείς να δώσεις λίγες λεπτομέρειες πάνω σε αυτό? Τί είδους πύλες? Κάτι σαν τα τσάκρας? Και τι αποτέλεσμα είχε πάνω του αυτό? Άσχετα με το αν όλα αυτά έχουν πρακτική εφαρμογή, θεωρείς ότι υπάρχει κινδυνός στην άσκησή τους(ασκήσεις αναπνοήςκλπ)?

Φιλικά
DAGON

GDS1Μέλος
19/10/2005, 14:52:09
Dagon
"...Κάτι σαν τα τσάκρας?..."

Ακριβώς το τσάκρα της κοιλιακής χώρας (δεν νομίζω να το λέει έτσι ο Μπαλάνος αλλά αργότερα που διάβασα το βιβλίο του ΛΙΝΤΜΠΙΤΕΡ κατάλαβα ότι μιλάει για το συγκεκριμένο τσάκρα.

Dagon
"...Και τι αποτέλεσμα είχε πάνω του αυτό?"

Σε κάποια σημεία της πόλης ένιωθε κάποια τσιμπήματα στο συγκεκριμένο σημείο.

Dagon
"θεωρείς ότι υπάρχει κινδυνός στην άσκησή τους"

Θεωρώ το άγνωστο επικύνδινο...αν κάποιος είναι γνώστης του αντικειμένου δεν έχει να φοβάται, αλλά είναι γνώστης;;;;

DAGONΜέλος
20/10/2005, 02:04:22
quote:
Θεωρώ το άγνωστο επικύνδινο...αν κάποιος είναι γνώστης του αντικειμένου δεν έχει να φοβάται, αλλά είναι γνώστης;;;;

Xμμμ...Αυτό είναι κάτι που σηκώνει πραγματικά πολύ κουβέντα.
Γενικότερα θα πρέπει ο κόσμος να είναι πολύ προσεκτικός με ασκήσεις/τσάκρας κλπ γιατί πολλά συμβαίνουν.

Πάντως θα ήθελα να δω περισσότερη συμμετοχή. Αποκλείεται από τόσα μέλη μόνο 1-2 να γνωρίζουν αυτό το οποίο πραγματεύεται το θέμα. Ελπίζω κάποια θέματα να μην αποτελούν ταμπού για τους χ λόγους για μερικούς.

Edited by - DAGON on 20/10/2005 02:06:58

20/10/2005, 08:59:51
Φίλε μου DAGON, θα ήθελα να συμμετάσχω κι εγώ στο θέμα σου αλλά δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις επάνω σε αυτό.
Εάν κατάλαβα καλά η Κοσμική Βιοδυναμική είναι μία τεχνική όπου μέσω της αστρικής προβολής μπορείς να εισέλθεις σε άλλες διαστάσεις, σωστά?
Ενδιαφέρον...
Αλλά όπως και να 'χει, βρέ παιδιά, δε μπορώ και να διαθέσω 400 ευρώ για το βιβλίο και τον κρύσταλλο...

quote:
Θεωρώ το άγνωστο επικύνδινο...

Αγαπητέ GDS1, προσωπικά φοβάμαι περισσότερο το "γνωστό" παρά το άγνωστο...

In anticipation of my resurrection...

illuminatusΝέο Μέλος
20/10/2005, 17:27:38
Το βιβλίο δεν πραγματεύεται την Αστρική προβολή, αλλά την προβολή του υλικού σώματος μέσα από "περάσματα" στον χώρο. Οπως παρατήρησε ο DAGON θυμίζει την μαγεία των πόλεων, αλλά σωρίς τις σάλτσες και φαντασιώσεις γνωστού περιοδικού, που την βάφτισε κιόλας Megapolisomancy, καθώς ο όρος δεν υπάρχει στην διεθνή βιβλιογραφία.
Η Κοσμική Βιοδυναμική επικεντρώνεται στο σημείο Σ, όπως το ονομάζει, αυτό που ο Καστανέντα ονόμαζε Σημείο Συναρμογής. Οι τεχνικές που περιγράφονται βασίζονται στον ερεθισμό αυτού του σημείου με τεχνικες των δακτύλων, και έχουν ως σκοπό να "φορτίσουν" το ενεργειακό πεδίο του σώματος ώστε να μπορεί γίνει μέρος του "Κοσμικού Δικτύου".
Τα περάσματα τότε γίνονται προσβάσιμα μέσα από των χώρο της πόλης και με τις κατάλληλες τεχνικές προσέγγισης.
Η όλη τεχνική μπορεί να είναι επικίνδυνη σε ψυχκό επίπεδο, καθώς το σημείο Σ υποτίθεται ότι κρατάει την ενεργειακή ισορροπία του σώματος, ενώ τα "περάσματα" σε άλλους κόσμους που υπάρχουν παράλληλα με τον δικό μας (ο Αρθουρ Μάχεν το έλεγε Περιχώρηση) μπορεούν να είναι επικίνδυνα για το φυσικό σώμα για ευνόητους λόγους.
Ελπίζω κάποια από αυτά να απαντούν στις απορίες σας..

Everything you know is wrong!

DAGONΜέλος
20/10/2005, 18:40:38
quote:
Αλλά όπως και να 'χει, βρέ παιδιά, δε μπορώ και να διαθέσω 400 ευρώ για το βιβλίο και τον κρύσταλλο...

Φίλε Dying νομίζω ότι πολλοί θα συμφωνήσουν μαζί σου σε αυτό, κι ένας από αυτούς είμαι κι εγώ.

Καλώς ήλθες Πεφωτισμένε

Περνάω κατευθείαν στο ψητό. Παίρνοντας ως δεδομένο ότι αυτή η τεχνική έχει πρακτικές εφαρμογές συνεχίζω τον συλλογισμό μου

quote:
Το βιβλίο δεν πραγματεύεται την Αστρική προβολή, αλλά την προβολή του υλικού σώματος μέσα από "περάσματα" στον χώρο.

Μιλάμε λοιπόν για μία ολική μεταφορά πνεύματος και σώματος κάπου αλλού. Εύλογα μου δημιουργούνται κάποιες απορίες που δεν γνωρίζω αν θα είσαι σε θέση να απαντήσεις, ωστόσο εγώ θα τις διατυπώσω.

α)Ίσως ακούγεται απλοϊκή η ερώτηση. Για τι είδους περάσματα μιλάμε και που ακριβώς οδηγούν?
β)Ο χρόνος παραμονής εκεί(στο locus σύμφωνα με την ορολογία του συγγραφέα, η οποία από όσο γνωρίζω επίσης δεν υπάρχει στην διεθνή βιβλιογραφία) ανταποκρίνεται στον συμβατικό χρόνο που γνωρίζουμε?

quote:
όλη τεχνική μπορεί να είναι επικίνδυνη σε ψυχκό επίπεδο, καθώς το σημείο Σ υποτίθεται ότι κρατάει την ενεργειακή ισορροπία του σώματος, ενώ τα "περάσματα" σε άλλους κόσμους που υπάρχουν παράλληλα με τον δικό μας (ο Αρθουρ Μάχεν το έλεγε Περιχώρηση) μπορεούν να είναι επικίνδυνα για το φυσικό σώμα για ευνόητους λόγους.

Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος?

Να σημειώσω εδώ ότι δεν είμαι υποστηρικτής κανενός περιοδικού και κανενός συγγραφέα/ερευνητή. Για να ακριβολογήσω, έχω ένα τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης από την πλειοψηφία αυτών, και θεωρώ ότι τα πάντα είναι υπό εξέταση, κάτω από ένα πολύ συγκεκριμένο πρίσμα ελέγχου και αξιολόγησης.
Ωστόσο, μιας και το ανέφερες, ο όρος Megapolisomancy, αναφέρεται για πρώτη φορά στο Our Lady Of Darkness του Φριτς Λάιμπερ, και όχι στο περιοδικό που υπονοείς.

wendigoΜέλος
20/10/2005, 19:53:36
Καλησπέρα σε όλους.
Δεν γνωρίζω από πρώτο χέρι τα περιεχόμενα της Κοσμικής Βιοδυναμικής. Έχω ακούσει κι εγώ τον συγγραφέα να λέει πως η υψηλή τιμή είναι και τρόπος για να ξεσκαρτάρωνται αυτοί που δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα και απλά παίρνουν κάθε τι το "γαργαλιστικό".
Όσον αφορά την Μεγαπολεομαντεία: Αν κατανόησα καλά, ο Illuminatus εννοεί πως ο όρος δεν χρησιμοποιήθηκε ουδέποτε και από κανένα για να περιγράψει κάποια υπαρκτή, καταγεγραμμένη και έγκυρη θεωρία ή τεχνική. Αυτός ο ισχυρισμός είναι αποκλειστικά ελληνική πατέντα.
Γνωρίζω άνθρωπο -ονόματα δε λέμε, συνειδήσεις δεν θίγουμε- που κάποια εποχή υποστήριζε πως έχει στην κατοχή του το ίδιο το βιβλίο του De Castries (το Megapolisomancy και ο συγγραφέας του είναι και τα δυο έμπνευση του Leiber)!

No Method, No Guru, No Teacher

DAGONΜέλος
20/10/2005, 20:58:14
quote:
Γνωρίζω άνθρωπο -ονόματα δε λέμε, συνειδήσεις δεν θίγουμε- που κάποια εποχή υποστήριζε πως έχει στην κατοχή του το ίδιο το βιβλίο του De Castries (το Megapolisomancy και ο συγγραφέας του είναι και τα δυο έμπνευση του Leiber)!

To ίδιο ακριβώς έλεγε και ένας συγγραφέας που μου έρχεται τώρα στο μυαλό σε ένα βιβλίο του. Βέβαια το βιβλίο αυτό στην πρώτη σελίδα έγραφε "Αυτό το έργο είναι ένα μυθιστόρημα..." οπότε σου ξεκαθάριζε από την αρχή τι είναι αυτά που διαβάζεις. Νομίζω wendigo ότι κατάλαβες σε ποιόν αναφέρομαι.

illuminatusΝέο Μέλος
21/10/2005, 13:35:41
Wendigo ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Φυσικά αναφερόμουνα σε υπαρκτές μεθοδολογίες έρευνας ή αποκρυφισμού όταν έγραφα για το Megapolisomancy. Σίγουρα κάτι υπάρχει εκεί, καθώς ο Leiber δεν ήταν κανένας άσχετος, αλλά απέχει πολύ από το να χρησιμοποιούν κάποιοι την μυθοπλασία για να ανεβούν στα μάτια των εφήβων κυρίως αναγνωστών τους..
Τώρα για τον φίλο DAGON, λίγες απαντήσεις από αυτά που γνωρίζω ή έχω καταλάβει. Σου θυμίζω ότι δεν είμαι ο συγγραφέας, άρα το μόνο που μπορώ να σου δώσω είναι μια ερμηνεία των γραφομένων του.
Τα περάσματα που αναφέρει δεν έχουν μορφή πόρτας, πύλης ή όποιουδήποτε άλλου υλικού πράγματος, αν και μπορεί να συμπέφτουν, να συνυπάρχουν με κάτι τέτοιο. Δεν ανέφερα τυχαία τον όρο Περιχώρηση, που σημαίνει απλά ότι δύο ή περισσότερες πραγματικότητες συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο.
Με συγκεκριμένες τεχνικές επιτυγχάνεις να ενεργοποιήσεις το ενεργειακό πεδίο σου, και σε συνδυασμό με μέρη όπου το "πλέγμα" είναι λεπτό, περνάς σε πραγματικότητες που έχουν μικρή η μεγάλη απόκλιση από τη δική μας. Η λέξη locus για αυτά τα σημεία σημαίνει στα λατινικά "τοποθεσία" και από ότι γνωρίζω και εγώ είναι εφεύρεση του συγγραφέα, αν και το έχω δει να χρησιμοποιείται για παρόμοια θέματα.
Αυτά τα σημεία έχουν μια σειρά χαρακτηριστικών που τα ξεχωρίσουν από τα άλλα, όταν είναι ενεργά, τα οποία όμως είναι εντελώς υποκειμενικά και ενίοτε απλώς ασήμαντα.
Οσο για το χρόνο μέσα στις "πόρτες" λειτουργεί κατά κανόνα τελείως διαφορετικά από τον δικό μας, και προς τις δύο κατευθύνσεις.
Φιλικά

Everything you know is wrong!