ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ...... ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ...... ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΝέο Μέλος
26/02/2004, 11:31:50
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !AYTO ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ 4 ΜΕΛΗ SONAP,1EYRO,NTAK,SELECTED ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ,ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΤΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΟΕΝΤΕΛΙΚΟΝ ΤΟΝ ΝΤΑΒΕΛΗ 666.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ADMIN ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ESOTERICA ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΚΛΙΚΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΤΗΝ ΨΕΥΤΙΑ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!
Υ.Γ.ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 2 ΗΜΕΡΩΝ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ.

karboyno2004Νέο Μέλος
26/02/2004, 13:05:51
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ!!!ΕΓΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥ8Ω ΤΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΜΠΑΧΑΛΟ,ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
26/02/2004, 15:42:31
Είναι πιστεύω Θέμα Ερμηνείας των Φαινομένων αγαπητή ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ και αγαπητέ/ή karboyno2004...

Εάν εσείς εδώ μέσα βλέπετε καταπάτηση της Ελευθερίας του Λόγου και της Έκφρασης και προώθηση Κλικών και εξάγετε το συμπέρασμά σας μόνον από το Συγκεκριμένο Θέμα Συζήτησης στο οποίο αναφέρεστε, λυπάμαι, αλλά νομίζω πως θα πρέπει να αναζητήσετε περισσότερα στοιχεία για να στηρίξετε τις "κατηγορίες" σας.

Η Ελευθερία του Λόγου δεν θα πρέπει να ταυτίζεται με την Ασυδοσία του Λόγου και η Δημοκρατία σαφώς δεν ταυτίζεται με την Αναρχία και την Ασυδοσία. Ο Τόπος αυτός έχει κάποιους κανόνες λειτουργίας που όλα τα Μέλη διαβάζουν και συμφωνούν με αυτούς πριν κάνουν την εγγραφή τους.

Σας προτείνω να συμμετάσχετε και σε άλλα Θέματα Συζήτησης, εφόσον υποθέτω πως σας ενδιαφέρει η Θεματολογία μας, εκτός εάν το ενδιαφέρον σας είναι τόσο πολύ εστιασμένο στο "Πεντελικόν" για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να γνωρίζω.

Εάν συμμετέχοντας και προσφέροντας στην "Μεγάλη Συζήτηση του ESOTERICA", διαπιστώσετε μία τέτοια καταπάτηση της Ελευθερίας που υποστηρίζετε(εφόσον βέβαια δεν παραβιάζετε τους Κανοισμούς Λειτουργίας), ευχαρίστως να δεχτούμε ξανά τις απόψεις σας επί του θέματος και ακόμη να παραδεχτούμε ότι έχουμε κάνει λάθος, εκεί που με σαφήνεια και στέρεα επιχειρήματα θα μας υποδείξετε.

Ξαναλέω: το κλείδωμα του Θέματος αυτού ήταν κυρίως θέμα λειτουργικότητας και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Εάν από τα Μέλη των οποίων ο Λογαριασμός απενεργοποιήθηκε, προσωρινά ή δια παντός, δεν είδατε υβρισμούς, συνεχόμενο χλευασμό, δίαχυτη ειρωνία και διάθεση για "καταστροφή" της Συζήτησης, ακόμη και μετά τις προειδοιήσεις που έλαβαν αυτοί και όλοι οι συμμετέχοντες(και μην μου πείτε τώρα ότι αυτό δεν το προσέξατε...) και αυτό μπορείτε να το αποδείξετε, ευχαρίστως να ξανα-ενεργοποιήσουμε τους Λογαριασμούς τους εάν το ζητήσουν. Η παραπάνω υπόθεση, για μένα προσωπικά, είναι μάλλον ανεδαφική, αλλά απλώς την καταθέτω για την περίπτωση που λαθέψαμε στην κρίση μας. Κανείς δεν είναι αλάθητος εξάλλου!

Και κανείς δεν έχει "άσυλο" στις Συζητήσεις μας, όπως δηλώνω και στο εν λόγω θέμα! Θεωρώ ότι πολλοί έχουν την ευθύνη τους, και ουδείς εξαιρείται από τέτοιους καταλογισμούς! Και ο Ntavelis666 και η Avallon, για παράδειγμα, παραφέρθηκαν και παραβίασαν τους Κανονισμούς Λειτουργίας και πολύ κακώς κατά την γνώμη μου, έστω και αν προκλήθηκαν σε κάποιες περίπτωσεις, αλλά δεν μπορούμε "να βάζουμε όλα τα πράγματα σε ένα τσουβάλι"... Καμία αυθεντική Έννοια Δικαιοσύνης(και όχι Ψευτο-Δικαιοσύνης), γραπτής ή άγραφης, επίσημης, ανεπίσημης ή διαχρονικής δεν κινείται έτσι! Γιατί λοιπόν μας ζητάτε να το κάνουμε εμείς;

Οι διαφορές Ιδεολογίας ή η διαφορετική Κοσμοθέαση δεν μας απασχολούν στο ESOTERICA όσον αφορά την κρίση μας για τα τεκταινόμενα στον χώρο... εκτός βέβαια εάν οδηγούν σε μισαλλόδοξες αψιμαχίες, σε υποτίμηση της πίστης, της ιδεολογίας και των θεωρήσεων των άλλων, σε υβρισμούς κατά της προσωπικότητας κ.ο.κ.

Πρότεινα να συνεχιστεί η Συζήτηση σε άλλο, καινούργιο, Θέμα σε Λειτουγική Συγκοινωνία με το παλαιό, ως μία ανανέωση, ανασύνταξη, εκ νέου έρευνα και προπάντως ως μία Φρέσκια αρχή, απηλλαγμένη από τα "σφάλματα του Παρελθόντος" εάν οι Συντελεστές του το φροντίσουν και το Συντονίσουν σωστά και θέλουν να Συνεργαστούν μαζί μας. Σε αυτήν την Φρέσκια αρχή, μπορεί να πάρει φυσικά μέρος ο καθένας που το επιθυμεί, ακόμη και Μέλη που έχουν Απενεργοποιηθεί, εάν θέλουν πραγματικά να προσφέρουν και να συμμετάσχουν με δημιουργικό τρόπο.

Ένας νέος Λογαριασμός είναι κάτι που γίνεται πολύ εύκολα, μία ανανεωμένη νοοτροπία είναι αυτή που επιτυγχάνεται με δυσκολία, κόπο και πραγματική αγνή θέληση...

Συνεχίστε κι εσείς να γράφετε στο ESOTERICA και να συνεργάζεστε με τα άλλα Μέλη(ή μάλλον να πω καλύτερα ξεκινήστε να το κάνετε...) και τα λέμε εν συνεχεία.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΝέο Μέλος
26/02/2004, 15:55:17
ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ADMIN ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟΝ NTABELLH KAI THN ΑVALLON ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΡΑΦΕΡΘΗΚΑΝ;
Υ.Γ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΘΕΜΑ ΤΑ ΣΑΣ...

karboyno2004Νέο Μέλος
26/02/2004, 16:04:19
ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ??Η ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ,ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΩ!ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΑΒΕΛΗ666 ΚΑΙ ΤΗΝ AVALLON ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΑΡΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΔΕΣ!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΟΣ!!!!ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ!!!!!!!!!!!
26/02/2004, 16:35:36
χμ... βρε την... Παναγιώτα!!!
Που την είδες την χούντα κορίτσι μου;
Oι λογαριασμοί απενεργοποιήθηκαν επειδή οι παραπάνω
είπαν ελεύθερα τη γνώμη τους, ή επειδή είπαν ότι βρισιά ξέραν κ δεν ξέραν;
Eσύ γλυκιά μου λουλουδένια ύπαρξη που παρακολουθείς
τόσο καιρό το θέμα, κ συ αγαπητό Kάρβουνο, είδατε την Avallon κ τον Nταβέλη
να παρεκτρέπονται πριν κάνουν την είσοδό τους οι "ριγμένοι";
Aς σοβαρευτούμε λίγο...
Άκου "Διαμαρτυρία για.. Πεντελικόν"!!!!
Aν ήθελες να διαμαρτυρηθείς να έλεγες για το επίπεδο που ρίξαν
αυτοί που μπήκαν προς το τέλος...

Va(l)nta ......
με τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα

karboyno2004Νέο Μέλος
26/02/2004, 16:40:03
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΟΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΑΝΑ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ ΚΛΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΡΕΖΥΛΙ!!!!!ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΣΑΣ!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΝέο Μέλος
26/02/2004, 16:45:15
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΟΥ!ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ.ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η AVALLON ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

oneiric1Μέλος
26/02/2004, 16:50:25

… και ‘γω, κυρίες & κύριοι, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ!

- Διαμαρτύρομαι βεβαίως-βεβαίως, γιατί πήγαν κι’ είπαν κι’ έλεγαν... πως πήγα... κι’ είπα κι’ έλεγα!!! Και εκτός αυτού, που το μάθανε και πήγαν κι’ είπαν κι’ έλεγαν πως πήγα κι’ είπα κι’ έλεγα???

- Τί???? Είναι άσχετο το θέμα μου?

- Ε, καλά πρώτη φορά θα είναι???

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

26/02/2004, 17:08:53
Νομίζω ότι δεν διαβάσατε(;;) την απάντησή μου καλά ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ και karboyno2004.

Γιατί εκεί δικαιολογώ και υποστηρίζω την απόφαση αυτή και την διαφορετική αντιμετώπιση. Λέω διαφορετική και όχι άνιση γιατί έτσι είναι όλα τα πράγματα στην φύση, χαίρουν διαφορετικής αντιμετώπισης, σύμφωνα με τις ανάγκες, την εξέλιξη, την προσφορά τους κ.λπ. Κι εμείς εδώ στο ESOTERICA θέλουμε να είμαστε Φυσικοί.

Παραθέτω ξανά το συγκεκριμένο σημείο από το προηγούμενο μήνυμα:
"δεν μπορούμε "να βάζουμε όλα τα πράγματα σε ένα τσουβάλι"... Καμία αυθεντική Έννοια Δικαιοσύνης(και όχι Ψευτο-Δικαιοσύνης), γραπτής ή άγραφης, επίσημης, ανεπίσημης ή διαχρονικής δεν κινείται έτσι! Γιατί λοιπόν μας ζητάτε να το κάνουμε εμείς;"

Θα φέρω ένα παράδειγμα, μία "υπόθεση εργασίας" εάν θέλετε που μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη Θέση μου:

"Ας πούμε ότι εσείς οι δύο συμμετέχετε σε μία παρέα, ζωντανά, στα σπίτια σας, σε καφέ, σε μπαρ, σε λειβάδια κ.ο.κ. που αποτελείται και από άλλα άτομα, σταθερά, με τα οποία έχετε ανταλλάξει απόψεις ουκ ολίγες φορές, έχετε αντιπαρατεθεί, έχετε μαλώσει ακόμη αλλά πάντα ξαναγυρνάτε στην παρέα, γιατί την πιστεύετε, γιατί θέλετε να προσφέρετε σε αυτήν και στους εαυτούς σας μέσα από αυτήν. Αγαπάτε τα άλλα άτομα που αποτελούν την παρέα σας, με το δικό του προσωπικό τρόπο φυσικά ο καθένας, και αγαπάτε την παρέα.

Κάποιες φορές, η έντονη και πολύωρη συζήτηση, κάποιες προσωπικές αδυναμίες κ.λπ. σας έχουν οδηγήσει μέσα στην παρέα να παραφερθείτε και να πείτε μία "κουβέντα παραπάνω", όμως συνεχίζετε και ξαναγυρνάτε σε αυτήν, ζητάτε συγνώμη, σας ζητούν συγνώμη, τα ξαναβρίσκετε.

Ας πούμε ότι κάποια στιγμοί έρχονται κάποια καινούργια άτομα στην παρέα, επειδή τους πρότεινε κάποιος από τους συμμετέχοντες ή επειδή έτυχε να περάσουν δίπλα της και τους άρεσε αυτό το κλίμα και αυτή η συνέχεια. Έρχονται με τις καλύτερες των προθέσεων αλλά δεν έχουν γνωρίσει και την παρέα ακόμη καθώς και τα "δυναμικά" μεταξύ των μελών της. Δεν έχουν προλάβει να ενταχθούν δηλαδή. Και στην πρώτη συζήτηση, ή στις πρώτες συζητήσεις, έρχεται η "κακιά η ώρα" και κάποιος από εσάς παραφέρεται και πετάει κάποιες άσχημες κουβέντες. Για τους παλιούς φίλους, που τόσες δεκάδες φορές έχουν αντιμετωπίσεις τέτοιες καταστάσεις, αυτό είναι κάτι το φυσικό, κάποιοι από αυτούς το καταδικάζουν και πάλι και πάντως όλοι αυτοί οι παλιοί φίλοι γνωρίζουν ότι είναι κάτι το περαστικό, ότι με την κατάλληλη αντιμετώπιση που αξιοποιεί την εμπειρία που έχουν αποκομίσει από άλλες φορές, θα μπορέσουν ακόμη και να το μεταλλάξουν τελικά σε μία νέα συνειδητοποίηση σε ένα καινούργιο κέρδος για την παρέα.

Τα δύο καινούργια Μέλη όμως σοκάρονται! Νομίζουν πως υπάρχει βαθύτερη διάθεση προσβολής πίσω από τα λόγια αυτού ή αυτών που παραφέρθηκαν, πως αυτοί θα πρέπει να καταδικαστούν και να αποβληθούν από αυτήν την όμορφη παρέα που τόσο πολλοί θέλησαν οι ίδιοι να συμμετάσχουν. Γίνονται όμως "βασιλικότεροι του Βασιλέως", κρίνουν τους ανθρώπους και την παρέα σαν "άγραφες πλάκες", κρίνουν παραβλέποντας το απλό αλλά βαθύ γεγονός πως η παρέα αυτή έχει εμπειρίες και έχει και μνήμη και πως οι ίδιοι είναι αυτοί που πρέπει πρώτα να μάθουν πριν μπορέσουν να κρίνουν, ειδικά εάν προτείνουν τόσο "αυστηρά μέτρα", και χωρίς να σκέφτονται την πιθανότητα ότι ίσως από αυτά τα άτομα που θέλουν να "αποβληθούν" θα μπορούσαν να αποκομίσουν σε βάθος χρόνου τα μεγαλύτερα ωφέλη... Δεν ακούν τους άλλους που τους λένε ότι θα πρέπει να δουν το θέμα λίγο πιο χαλαρά, να αφήσουν τους εαυτούς τους να εμπιστευτούν την εμπειρία και την "αγάπη" της ομάδας, πράγματα που έχει αποδείξει η συνέχεια μέσα στον χρόνο.

Ποιος τελικά θα κερδίσει και ποιος θα χάσει πραγματικά από αυτήν την εμμονή τους;

Η Παρέα σίγουρα θα χάσει πάντως εάν ενδώσει σε αυτήν... θα έχει κάνει μία ρήξη με την ίδια την ραχοκοκκαλία της, την ταυτότητα που με τόσο κόπο έκτισε κατά την διάρκεια του χρόνου... και η ταυτότητα είναι προϊόν μνήμης, εμπειρίας και συνεχούς αξιολόγησης και αξιοποίησής τους... Δεν μπορεί η Παρέα να χάσει την μνήμη της!"

Διαβάστε το "παράδειγμα", προσπαθήστε να φέρετε τους εαυτούς σας στην θέση αυτών των μελών της υποθετικής Παρέας που χαίρουν αυτής της αντιμετώπισης. Εάν θέλετε να σας αντιμετωπίζουν σαν "άγραφες πλάκες" και πιστεύετε πως κάτι τέτοιο είναι Δίκαιο προς τον εαυτό σας και προς τους άλλους, αλλά και προς την "Παρέα", τότε προφανώς εσείς κι εγώ έχουμε άλλη αίσθηση για τη Δικαιοσύνη. Δεν θα θελήσω να σας αλλάξω γνώμη γι'αυτό αλλά θα ήθελα και από εσάς το ίδιο σε αυτήν την περίπτωση της ολοκληρωτικής διάστασης θέσης.

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

26/02/2004, 17:19:51
quote:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΟΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΑΝΑ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ ΚΛΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΡΕΖΥΛΙ!!!!!ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΣΑΣ!
H ίδια κλίκα; Mε είδες εμένα μέσα στο "Πεντελικόν";
Mπήκα κάποια στιγμή που γινόταν ο χαμός κ διαμαρτυρήθηκα
κ άλλη μία που ζήτησα από ένα μέλος να σβήσει κάτι βρισίδια.
Που την είδες την κλίκα;--Περαστικά σου κ σένα.

quote:
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΟΥ!ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ.ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η AVALLON ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
Tο "μου" σε πείραξε ή το κορίτσι; Aν με την έκφραση "κορίτσι μου" ρίχνω το επίπεδο...
χμ..ναι, ντροπή μου!!!!!!

Va(l)nta ......
με τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΝέο Μέλος
26/02/2004, 17:23:13
ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ''ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ''΄ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.

26/02/2004, 17:41:48
Προσοχή!, προς όλους και όλες.

Θα πρέπει να αποφύγετε ειρωνεία, προσωπικές αντεγκλίσεις στο επίπεδο χαρακτηρισμών καθώς και δεικτικές αναφορές σε πρόσωπα που δεν συμμετέχουν.

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

GirtosΜέλος
26/02/2004, 17:56:15
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ SITE.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ.ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΥΝΟΙΑΣ ΠΡΟΣ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ.ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ.ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ;ΚΑΜΙΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 'ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ';ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ (ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΑ ΟΡΙΑ) ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΧΑΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ;ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ 'ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ' ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ (ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ) ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ.
Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΗ.
GIRTOS

VIVA LA REVOLUTION!!!

gK

moebius 1Μέλος
26/02/2004, 18:19:35
Νομίζω πως η αντιπαράθεση ατόμων και ιδεών είναι μια υγιής εκδήλωση διαλόγου...

Όμως, όποιος καταφεύγει σε ύβρεις και βωμολοχίες, έχει λάθος αν νομίζει ότι κάνει διάλογο...

Είμαι αρκετό καιρό εδώ μέσα, δεν γνωρίζω προσωπικά κανέναν, πλην μιας καλής φίλης που γνώρισα εδώ και δεν έχω παρατηρήσει εμπάθεια εκ μέρους του admin ή οποιουδήποτε άλλου προς οποιονδήποτε...

Είμαι κατά του κλεισίματος θεμάτων και υπέρ της αποπομπής ατόμων που δεν ανταποκρίνονται στο, γενικά, υψηλό επίπεδο του φόρουμ...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΝέο Μέλος
26/02/2004, 18:24:30
Σ΄'ευχαριστώ gitros για την συμμετοχή σου.Υπάρχουν ορισμένα άτομα εδώ που έχουν πέσει πάνω μας να μας φάνε και πιπιλίζουν συνέχεια ότι δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος να μας υποστηρίξει εδώ άρα έχουμε άδικο.Καιρός ήταν να ακουστεί και κάποια άλλη άποψη βλέποντας πως δεν είναι υποστηρικτές μόνο αυτοί που γράφουν στο fotum αλλά και αυτοί που τα διαβάζουν άσχετα αν δεν το εκφράζουν γραπτώς.Και πάλι σ'ευχαριστώ.

GirtosΜέλος
26/02/2004, 18:51:48
ΔΕ ΘΕΛΩ ΔΑΦΝΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ.ΑΠΛΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΑ FORUM.ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΕΚΑΝΑ.ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΑΠΛΩΣ ΔΕ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΩΝ FORUM.
ΦΙΛΙΚΑ.
GIRTOS

VIVA LA REVOLUTION!!!

gK

clickΝέο Μέλος
26/02/2004, 21:49:39
quote:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΑ FORUM

παιδια, τα φορουμ ειναι μαγαζακια ιδιωτικα!!παρτε το χαμπαρι>
ο πελατης εχει παντα δικιο --- μεν
αλλα τον πεταμε εξω κλωτσηδον οταν θελουμε --- δεν
Το μαγαζι ειναι δικο μας κι αμα θελουμε του βαζουμε φωτια και το καιμε, ετσι ειναι τα πραγματα.
Φροντιζουμε βεβαια παντα και την βιτρινα του μαγαζιου - να μη μας πουνε και βρωμιαρηδες, ολα κι ολα.
Εχω παρατηρησει κι εγω απιθανες βωμολοχιες εδω και κει. Κι ομως δεν κουνιεται μυγα
Οταν ομως πεσει συρμα- ε, τοτε......
"σοβαροτης και αυστηροτης"

catΜέλος
26/02/2004, 22:27:39
« Το να ανοίγεις καινούργιους λογαριασμούς ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ – !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το να κατακτάς τον σεβασμό των αλλον ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ !!!!!!!!!!

Τι εγινε εσείς …………………..από τα πολλά reality πιπιλάτε την καραμέλα
«Έχετε γίνει κλίκα» !!!!!!!!!!!

Ωραίο επίπεδο !!!!!!!!!

Που είναι η κλίκα βρε παιδιά …….

Μήπως τελικά ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΙΚΑ !!!!!!!!!!!!!!

Άλλωστε σκοπός της κλίκας είναι να υπάρχει μoνο αυτή, τότε ποιος ο λόγος βρε παιδιά η ύπαρξη αυτού του site ????????????????
---------Αν θέλαμε να μείνουμε μόνοι μας θα το κλείναμε-------

ΜΑΛΛΟΝ Η ΚΛΙΚΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ……………………

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

26/02/2004, 22:59:32
quote:
H ίδια κλίκα; Mε είδες εμένα μέσα στο "Πεντελικόν";
Mπήκα κάποια στιγμή που γινόταν ο χαμός κ διαμαρτυρήθηκα
κ άλλη μία που ζήτησα από ένα μέλος να σβήσει κάτι βρισίδια.
Που την είδες την κλίκά;

Ούτε εγώ συμμετείχα στο ''Πεντελικόν΄΄
Παρακολουθούσα όμως από καιρό.
Είδα ανθρώπους να αγαπούν από τα τρισβαθα της ψυχής τους το βουνό.Αγνά,καθαρά,χωρίς ιδιοτέλειες.
Είδα να το υπερασπίζονται με δύναμη και με θάρρος.
Θυμάμαι μετά την εκπομπή της Δρούζα πως αυτοί οι άνθρωποι ένιωσαν άσχημα,ένιωσαν υπεύθυνοι,που πήρε διάσταση το θέμα,που μαζευόντουσαν πια στο βουνό άνθρωποι που δεν το σέβονταν προκαλώντας ρύπανση.
Δεν με ενδιαφέρει σε ποιο θεό πιστεύουν.Με ενδιαφέρει το μεγαλείο της ψυχής τους,που σπανίζει στις μέρες μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νταβέλη και σε όσους μας έκαναν να αγαπήσουμε κι εμείς το βουνό,μέσα από εδώ, μέσα από το δικό τους αγώνα,και ας είμαστε 500χλμ μακριά!

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>