- TAO MAO ΠΑΟ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Σύμφωνα με την προφητεία που βρίσκεται στο χώρο του τάφου της Παναγίας,ο τριήμερος πόλεμος θα ξεκινήσει στις 8 Απριλίου και θα παυθεί στις 14,ημέρα Παρασκευή.Για ψάξτε λίγο να δείτε ποια χρονιά πέφτει Παρασκευή 14 Απριλίου.
Με το παλιό ημερολόγιο, το 2007 και το 2012.
Με το νέο, το 2006 και το 2017.
Αλλά αυτό δεν συμφωνεί με την άλλη προφητεία, που θέλει να είναι κοντά η γιορτή της Παναγίας (και να πέφτει και Τετάρτη):
25 Μαρτίου: Ευαγγελισμός
15 Αυγούστου: Κοίμησις
8 Σεπτεμβρίου: Γενέθλιο
21 Νοεμβρίου: Εισόδια
Καμία από τις παραπάνω γιορτές δεν ταιριάζει με την περίοδο από 8 ως 14 Απριλίου.
Τώρα σαν ένα συμπέρασμα απο εμένα είναι ότι προσωπικά περιμένω κάτι πριν το νέο χρόνο, ασχέτως αν είναι πολύ πιθανό να μην γίνει κάτι τώρα, αλλά και η προφητία του Νοστράδαμου για το μεγάλο 7 είναι άξια παρατήρησης.
Ακόμα ο Στιτς και ο 22 συμφωνούν νομίζω τουλάχιστο για το πότε μπορεί να αρχίσει, ο 22 μας το φωτογραφίζει εδώ και καιρό.
Λίγο... ιαχωβάδικο είναι αυτό...
ΣΦΑΓΕΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΕΚΒΙΑΣΟΙ, 3ΗΜΕΡΑ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΘΕΟΣ ΑΠΩΝ - ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΞ' ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ?
ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΑΛΛΟΝ... ΤΟΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ...
Παρεξήγησις
Η σε ένα δάσος για να προστατευθεί απο τη φωτιά πρέπει να θυσιαστούν μερικά για το καλό του δάσους,πρέπει να κοπούν κάποια,αν μερικά είναι όμορφα και λαμπερά τότε ο Θεός θα βρεί το τρόπο να τα ανταμείψει έστω και αν είναι απο άλλη θρησκεία.
Ο φυσικός θάνατος δεν νομίζω να έχει σημασία για το Θεό.
Τι σχέση έχει ο θεός με τα πενταμηνήτικα και τα τριήμερα σφαγές, μου λες;
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.
Θα μας έρθει κανένας ζακυνθινός λέω εγώ και θα τρέχουμε...
----------------------
----------------------
Heh, θα προλάβουμε και τον Λιακόπουλο πριν το <<Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC" 3.
----------------------